Ερωτικό ωροσκόπιο 19/11

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 19/11

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η:
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον 7ο οίκο σου και η ανάγκη σου να αναμειχθείς με κόσμο και να γνωρίσεις καινούργια άτομα που θα εξάψουν το ερωτικό σου ενδιαφέρον είναι μεγάλη. Το ίδιο είναι και η διάθεσή σου για περιπέτεια και με το έντονο ταμπεραμέντο που έχεις, θα τραβήξεις αρκετά βλέμματα πάνω σου.
Σε σχέση:
Κατ' ανάγκη συμβιβαστικός/η στη σχέση σου θα είσαι σήμερα, αφού βλέπεις ότι με το να πηγαίνεις συνεχώς κόντρα ή να κάνεις του κεφαλιού σου συχνά πυροδοτεί εντάσεις και στην τελική κανείς δεν περνά καλά από τους δυο σας. Λίγο νερό στο κρασί, ποτέ δεν έβλαψε...

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Θέλεις να υπάρχει μια σταθερότητα στην ερωτική σου ζωή σου αλλά προς το παρόν τα πράγματα είναι ρευστά γι' αυτό δεν μπορείς να βάλεις τις βάσεις σου και να ξεδιπλώσεις τις αρετές που διαθέτεις. Σιγά-σιγά όμως θα αρχίσουν να «σκάνε» ευκαιρίες που θα σου δώσουν αυτή την δυνατότητα, οπότε μην στενοχωριέσαι.
Σε σχέση: Περισσότερη αρμονία, συνεννόηση και βέβαια καλή διάθεση, θα κάνουν τη μέρα να κυλήσει όμορφα για σένα και το ταίρι σου και θα νιώσεις ότι δεν έχεις κανένα λόγο να βασανίζεις τον εαυτό σου με αμφιβολίες και αρνητικές σκέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: «Χωριό που φαίνεται, κολαούζο δε χρειάζεται» λέει η παροιμία και μάλλον σε αντιπροσωπεύει σήμερα γιατί παρά την προσπάθειά σου να κρατήσεις τα συναισθήματά σου για ένα άτομο προς το παρόν μυστικά και να προσποιηθείς ότι ενδιαφέρεσαι σε φιλικό καθαρά επίπεδο, τελικά δε θα πιάσει και θα αναγκαστείς να τα παραδεχτείς.
Σε σχέση: Δε θέλεις να ξαναγυρίζεις στα ίδια και τα ίδια αλλά είναι πιθανό σήμερα να αναγκαστείς να ξανακάνεις συζήτηση με το ταίρι σου για ένα θέμα κι αυτό για σένα πλέον είναι βαρετό έως και εκνευριστικό. Και φυσικά δε θα λείψουν οι αναφορές στο παρελθόν για να σε χαλάσουν ακόμα περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Θέλεις να αλλάξεις κάποια πράγματα στο χώρο σου όχι μόνο γιατί έχεις βαρεθεί αλλά και για να νιώθεις πιο γαλήνια και αρμονικά όσο βρίσκεσαι σε αυτόν. Ίσως όμως στο πίσω μέρος του μυαλού σου να υπάρχει και το ενδεχόμενο να σκέφτεσαι ότι πρέπει να τον φτιάξεις σε περίπτωση που προσκαλέσεις ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα.
Σε σχέση: Οφείλεις να κρατήσεις μια σημαντική υπόσχεση που έχεις δώσει στο σύντροφό σου. Εάν χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο, κάνε μια ειλικρινή συζήτηση μαζί του και μην προσπαθήσεις να βρεις δικαιολογίες να την αποφύγεις. Να έχεις το θάρρος να παραδεχτείς ότι μάλλον δε γίνεται, τουλάχιστον για σήμερα.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Το να προβληματίζεσαι για το αν πρέπει ή όχι να αναφέρεις τα συναισθήματά σου σε ένα άτομο που σου αρέσει πολύ, σημαίνει ότι δεν είσαι απολύτως σίγουρος/η είτε για σένα είτε γι' αυτό. Όμως πρέπει να γίνει μια κίνηση για να μην τρως το χρόνο σου άδικα αν τυχόν δεν ενδιαφέρεται.
Σε σχέση: Όσο ενοχλητικό κι αν φανεί στο σύντροφό σου σήμερα θα καταλάβει ότι έχεις ένα πολύ φιλόδοξο χαρακτήρα και δεν μπορεί να σε πιέσει ή να σε κρατήσει πίσω. Η επιθυμία σου για επαγγελματική ανέλιξη δεν είναι κατακριτέα αλλά χρειάζεσαι και την υποστήριξή του για να εξασφαλίσεις ένα σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια ευκαιρία για κάτι φρέσκο στα ερωτικά σου ίσως εμφανιστεί σήμερα και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η να την εκμεταλλευτείς αλλά και να την εξετάσεις προσεκτικά πριν κάνεις το επόμενο βήμα. Πάντως μην αφήσεις κάποιες δεύτερες σκέψεις να σε σταματήσουν από το να ζήσεις μια καινούργια εμπειρία.
Σε σχέση: Ίσως σήμερα κολλήσεις σε μια λεπτομέρεια που αφορά στη διαχείριση των οικονομικών σας κι ενώ ξέρεις ότι δεν είναι τόσο σημαντική, εντούτοις θα επιμείνεις και αυτό θα φέρει μια ένταση στη σχέση σου.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη στο ζώδιό σου προσδίδει ερωτισμό, γοητεία αλλά σε κάνει και συναισθηματικά πιο ευαίσθητο. Ίσως σε πιάσει μια μελαγχολία εξαιτίας του ότι είσαι μόνος/η και νοερά ξαναγυρίσεις σε παλιές καλές στιγμές αλλά καλό θα ήταν να το αποφύγεις και να κοιτάξεις μπροστά, στις νέες δυνατότητες που σου ανοίγονται.
Σε σχέση: Μια φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα υπάρχει στη σχέση σου και γι' αυτό θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός/η πως θα χειριστείς κάποια συμπεριφορά του συντρόφου σου. Δε χρειάζεται να έχεις κάποια στρατηγική ή εναλλακτικό σχέδιο, απλά να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μη δώσεις παραπάνω σημασία απ' όση έχει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελες σήμερα να μην κάνεις τίποτα απολύτως ή να αφοσιωθείς αποκλειστικά στον εαυτό σου και τη φροντίδα του. Νιώθεις ότι σου χρειάζεται φόρτιση ενέργειας και επαναπροσδιορισμός κάποιων αντιλήψεων που σχετίζονται και με τα ερωτικά σου, γι' αυτό θα επιδιώξεις τη μοναξιά.
Σε σχέση: Το αρκετά φορτωμένο πρόγραμμά σου ίσως αποτελέσει αιτία για να αναβάλλεις μια έξοδο με το ταίρι σου παρ' όλο που του το είχες υποσχεθεί. Όσο δυσαρεστηθεί αυτό, άλλο τόσο και περισσότερο θα στενοχωρηθείς κι εσύ που περίμενες πως και πως να ξεφύγεις λίγο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Μια έξοδος με φίλους θα σου φτιάξει σήμερα τη διάθεση και θα σε κάνει είτε να ξεχάσεις ένα άτομο που σε ταλαιπωρεί τώρα τελευταία με τα σκαμπανεβάσματά του, είτε να συζητήσεις μαζί τους και να δεις και μια άλλη οπτική σε μια ερωτική σου υπόθεση που είχες κολλήσει. Σίγουρα πάντως θα χαλαρώσεις και θα περάσεις καλά.
Σε σχέση: Υπάρχει αρκετό κέφι και καλή διάθεση και στους δυο σας κι αυτό δείχνει ότι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου έχει αρχίσει και κάνει «δουλειά» και σήμερα θα αντιληφθείς ότι με το σύντροφό σου περνάτε πολύ καλύτερα όταν λειτουργείτε «σαν φιλαράκια», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει το ερωτικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Ευκαιρίες σαφώς υπάρχουν στα ερωτικά αλλά σίγουρα χρειάζεται και από την πλευρά σου ένας ιδιαίτερος χειρισμός τους για να μπορέσεις να τις αξιοποιήσεις προς όφελός σου. Πάντως δεν είναι και τόσο εύκολο τώρα, αφού διάφορα άλλα προβλήματα ξεπετάγονται βγάζοντάς σε από την πορεία σου και αναγκάζοντάς σε να ρίξεις βάρος σε αυτά.
Σε σχέση: Το να διοχετεύσεις την ισχυρή ενέργεια που σε κατακλύζει στην σχέση σου είναι δίκοπο μαχαίρι για σένα σήμερα γιατί αν χαθεί η ισορροπία, το μόνο που θα επιφέρεις είναι εντάσεις. Μην επιχειρήσεις κάτι δυναμικό σήμερα γιατί θα είναι σαν να προκαλείς την τύχη σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα από ένα άτομο που έχετε έρθει πιο κοντά τώρα τελευταία θα σε χαροποιήσει αρκετά. Ίσως αποφασίσετε να τα πείτε από κοντά και τελικά κλείσετε ένα ραντεβού, κάτι που εσύ κυρίως θα επιδιώξεις γιατί ξέρεις ότι μπορείς να το γοητεύσεις.
Σε σχέση: Αν σου είναι δύσκολο να πεις με λόγια αυτά που νιώθεις στο ταίρι σου μπορείς κάλλιστα να δείξεις τα αισθήματά σου μέσα από κάποια συμβολική πράξη. Αν του προτείνεις πχ να αναλάβεις εσύ κάποια δουλειά για να τον ξεκουράσεις θα το εκτιμήσει αρκετά.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις δραστηριοποιηθεί αρκετά αυτό τον καιρό γιατί επιθυμείς τη δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θέλεις κιόλας να ρίξεις την ποιότητα, προκειμένου να την αποκτήσεις. Άλλες φορές χάνεις την ελπίδα, άλλες αναθαρρείς και σήμερα ίσως υπάρξει μια ένδειξη ότι κάτι θετικό πάει να γίνει που θα σε κάνει να αρχίσεις και πάλι τα όνειρα.
Σε σχέση: Έχεις μια έντονη ρομαντική αλλά και ερωτική διάθεση και είναι πιθανό να κάνεις κινήσεις προς το ταίρι σου που θα δείχνουν έμμεσα τις επιθυμίες σου. Μάλλον όμως πάνω κάτω τα ίδια αισθάνεται κι αυτό κι έτσι δε θα είναι και πολύ δύσκολο να το καταφέρεις.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved