Ερωτικό ωροσκόπιο 17/11

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 17/11

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Η εβδομάδα ξεκινά και συ πρέπει να ξαναβάλεις το μυαλό σου σε τάξη και το σώμα σου σε πλήρη λειτουργία. Το σαββατοκύριακο τελείωσε, τα κεφάλια μέσα αλλά η διάθεσή σου δεν υπακούει στα προστάγματα. Εκτός όλων, είναι και ένα πρόσωπο που σε προβληματίζει γιατί δεν είναι ξεκάθαρη η στάση του και δεν ξέρεις τι να κάνεις μαζί του.

Σε σχέση: Έχεις υποσχεθεί κάτι σημαντικό στο αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά το πρόγραμμά σου είναι φορτωμένο εργασιακά και δεν πιστεύεις ότι θα καταφέρεις να το τηρήσεις. Καλό θα ήταν όμως να του μιλήσεις για την αλλαγή σχεδίων για να μην ελπίζει άδικα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ελεύθερος/η: Αν θέλεις να προσεγγίσεις ερωτικά ένα πρόσωπο πρέπει να του μιλήσεις καθαρά και ξάστερα για τα αισθήματά σου. Ο Ερμής στο Σκορπιό μπορεί να σε κάνει πιο μυστικοπαθή αλλά καλό θα ήταν να κρατάς το στόμα σου κλειστό σε άλλα θέματα κι όχι στα αισθηματικά. Η ειλικρίνεια και η μεστότητα των λεγόμενών σου θα έχει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Σε σχέση: Σε προβληματίζει αρκετά κάποια συμπεριφορά ενός φιλικού σας προσώπου και ίσως αποτελέσει θέμα συζήτησης με το σύντροφό σου, καθώς δεν ξέρεις αν είναι σωστό να του μιλήσεις άμεσα ή να περιμένεις λίγο μήπως και αλλάξει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ελεύθερος/η: Ξεσηκωμένος/η από την παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη, εσύ ιδιαίτερα του πρώτου δεκαημέρου, έχεις αυξήσει ρυθμούς και επιθυμίες και θέλεις να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται στα ερωτικά. Η αμεσότητα και η ειλικρίνεια θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις αυτά που νιώθεις σε ένα άτομο που σε ενδιαφέρει.

Σε σχέση: Είναι η κατάλληλη μέρα για να περάσεις ευχάριστες στιγμές με το σύντροφό σου και επειδή η ενέργειά σου είναι αρκετή, ίσως αποφασίσετε να οργανώσετε ή να αλλάξετε κάπως το χώρο σας και μετά να κάτσετε να τον απολαύσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Σκέφτεσαι συνέχεια ένα πρόσωπο που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον σου αλλά δεν είναι ό, τι καλύτερο σήμερα καθώς αποσπάται η προσοχή σου από κάποιες δουλειές ή σημαντικά καθήκοντα που έχεις αναλάβει και πρέπει σύντομα να ολοκληρώσεις. Προσπάθησε να μείνεις συγκεντρωμένος/η στο έργο σου γιατί δεν είναι μέρα για ονειροπολήσεις.

Σε σχέση: Μια συζήτηση με το ταίρι σου, προκειμένου να πάρετε κάποιες αποφάσεις από κοινού για ένα ζήτημα που σας απασχολεί και το είχατε παγώσει μάλλον είναι απαραίτητη. Αλλά όπως θα διαπιστώσεις στην πορεία της κουβέντας, χρειάζονται κι αλλά να γίνουν εκτός από αυτά που είχες στο νου σου.

ΛΕΩΝ

Ελεύθερος/η: Ενώ έχεις αποφασίσει να παλέψεις για να κάνεις δικό σου ένα άτομο που θέλεις πολύ, όσο περνά η μέρα κάποιες λεπτομέρειες, παρόλο που δεν είναι σημαντικές, μάλλον θα σε κολλήσουν και ίσως αναγκαστείς να αναθεωρήσεις τα σχέδιά σου ή να τα αναβάλλεις και να περιμένεις να γίνουν καταλληλότερες οι συνθήκες.

Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό σήμερα να σε απασχολήσει τόσο πολύ ένα θέμα στη σχέση σου που θα ρίξεις όλο το βάρος σου εκεί, παρατώντας κάτι άλλο που απαιτεί την αμέριστη προσοχή σου. Όσο σημαντικό κι αν είναι όμως, πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες σου στην παρούσα φάση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη μέχρι και το βράδυ στο ζώδιό σου αλλά και την Αφροδίτη στον 10ο έχεις αρχίσει να διαπιστώνεις και στην πράξη ότι πολλές φορές κάνεις πίσω στα ερωτικά σου και αποδέχεσαι στωικά πράγματα και καταστάσεις. Έχει έρθει όμως η κατάλληλη στιγμή να στοχεύσεις ψηλότερα και να διεκδικήσεις κάποια πράγματα που πιστεύεις ότι σου αξίζουν.

Σε σχέση: Η παρουσία του συντρόφου σου σε αυτή την περίοδο της ζωής σου θα αποδειχτεί πολύτιμη και σήμερα θα δεις στην πράξη ότι μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα σου και να σε στηρίξει συναισθηματικά σε ένα θέμα που ίσως προκύψει.

ΖΥΓΟΣ

Ελεύθερος/η: Πριν βάλεις πλώρη για κάτι καινούργιο στην ερωτική σου ζωή καλό θα ήταν να κλείσεις τυχόν εκκρεμότητες με τα παλιά, όχι τόσο σε εξηγήσεις που όφειλες να δώσεις αλλά σε οτιδήποτε αφορά στο δικό σου εσωτερικό κομμάτι. Το να είσαι ειλικρινής εσύ με εσένα και να μην προσπαθήσεις να βρεις δικαιολογίες που θα σε βολέψουν είναι το πιο σημαντικό.

Σε σχέση: Υπάρχει μια θετική αλλαγή στη συμπεριφορά του αγαπημένου σου προσώπου, αφού δίνει περισσότερο προσοχή στη γνώμη και τις ιδέες σου κι αυτό σε χαροποιεί πολύ, γιατί ενισχύει περισσότερο την εικόνα της ιδανικής σχέσης που θέλεις να έχεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Μπορεί να σκεφτείς κάποιες ανορθόδοξες μεθόδους για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει πολύ κι ίσως θελήσεις να τις μοιραστείς με ένα πολύ φιλικό σου άτομο. Παρότι και αυτό πιστεύει ότι είναι λίγο έξω από το χαρακτήρα σου και θα στο επισημάνει, εντούτοις όχι μόνο θα σε υποστηρίξει αλλά θα σου προτείνει να σε βοηθήσει όπως μπορεί.

Σε σχέση: Ενδεχομένως κάτι να σε ενοχλήσει σήμερα, μια λεπτομέρεια ίσως, που θα σου κάτσει στο μυαλό και θα σε τριβελίζει αλλά αντί να κάθεσαι και να τρώγεσαι χωρίς να μιλάς και να χαλιέσαι συναισθηματικά θα ήταν καλύτερα να το συζητήσεις με το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ελεύθερος/η: Ίσως ανακαλύψεις ότι κάποιο άτομο που σου αρέσει πολύ δεν είναι ξεκάθαρο απέναντί σου και αυτό θα σε εκνευρίσει. Δεν είσαι από τα άτομα που τους αρέσουν τα παιχνιδάκια και οι καταστάσεις τύπου «σε θέλω» και μετά «δεν ξέρω» που τραβάνε για καιρό κι είναι πολύ πιθανό σήμερα να αλλάξεις τελείως στάση απέναντί του.

Σε σχέση: Είναι σημαντικό αυτή την εποχή να έχεις σύμμαχό σου το ταίρι σου γιατί οι ιδέες για να βελτιώσεις τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα οικονομικά σου θα είναι πολλές και σου χρειάζεται η στήριξή του αλλά και η σωστή του κρίση. Γι' αυτό μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό και κάνεις βιαστικές κινήσεις πίσω από την πλάτη του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ελεύθερος/η: Εδώ και καιρό έχεις αποφασίσει να κλείσεις τα αφτιά σου στις γνώμες και απόψεις τρίτων και να τραβήξεις το δικό σου δρόμο στα αισθηματικά κι όπου σε βγάλει. Μπορεί να σε πιάσει σήμερα μια αμφιβολία για το αν κάνεις το σωστό αλλά από την άλλη σου είναι δύσκολο να υιοθετήσεις θέσεις που δε σου ταιριάζουν.

Σε σχέση: Θέλεις να στοχεύσεις την ενέργειά σου σε μια συγκεκριμένη πτυχή της σχέσης σου, αλλά σου είναι δύσκολο, ιδίως σήμερα, γιατί τόσο καιρό έχεις εστιάσει περισσότερο στην μεγάλη εικόνα. Για να επέλθει η βελτίωση που επιδιώκεις όμως πρέπει να καταπιάνεσαι με ένα θέμα τη φορά και να προσπαθείς να το επιλύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελεύθερος/η: Είναι πολύ πιθανό οι φίλοι σου να σου προσφέρουν κάποιες καλές συμβουλές για να σε βοηθήσουν να βγεις από ένα ερωτικό αδιέξοδο και πραγματικά να είναι αρκετά χρήσιμες. Ωστόσο, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι η δική σου γνώμη γιατί αν δεν πείσεις εσύ τον εαυτό σου, όλα τα άλλα θα είναι χωρίς αντίκρισμα.

Σε σχέση: Θέλεις να οργανώσεις κάπως την προσωπική σου ζωή για να εξοικονομήσεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο για σένα και το ταίρι σου αλλά αυτή την εποχή μάλλον είναι δύσκολο γιατί οι οικονομικές σου ανάγκες είναι μεγάλες και δεν έχεις αυτήν την πολυτέλεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Ελεύθερος/η: Κάποια πράγματα χρειάζονται το χρόνο τους για να ωριμάσουν, εσύ όμως όσον αφορά στα ερωτικά σου, με την πρώτη, αν δεν γίνουν όπως τα έχεις φανταστεί βάζεις πλερέζες. Δώσε στο άλλο άτομο το περιθώριο να κινηθεί στους δικούς του ρυθμούς και μη βιάζεσαι να βγάζεις αρνητικά συμπεράσματα, αν δεν έχεις ουσιαστικό λόγο.

Σε σχέση: Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου αισθάνεσαι ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό να ρίξεις όλες τις δυνάμεις σου στη βελτίωση της σχέσης σου. Για να το πετύχεις όμως αυτό καλό θα ήταν να αφήσεις τα όνειρα και τα σχέδια για το μέλλον και να εστιάσεις περισσότερο στο παρόν.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved