Ερωτικό ωροσκόπιο 15/11

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 15/11

Κριός
Ελεύθερος/η:
Με τίποτα δε θα είσαι ευχαριστημένος/η σήμερα κι ίσως σε πιάσει μια γκρίνια ή μια μιζέρια ανάλογα με το τι έχεις σχεδιάσει και τι θα σου κάτσει γιατί πολλά μπορεί να έχεις στο μυαλό σου και τελικά τίποτα να μη γίνει. Ακόμα και σε μια έξοδο με ένα άτομο που σου άρεσε ενδέχεται να βαρεθείς στο τέλος.
Σε σχέση:
Πιθανόν να θελήσεις να διευθετήσεις κάποιες λεπτομέρειες με το ταίρι σου για ένα κοινό σας θέμα και αυτό να σε αναγκάζει να καταπιαστείς με διάφορα πράγματα που δεν είναι το καλύτερό σου γιατί τα θεωρείς πεζά και χωρίς κανένα ενδιαφέρον.

Ταύρος
Ελεύθερος/η: Τελευταία μέρα που η Αφροδίτη θα είναι στον 7ο οίκο σου και γι' αυτό θα «τρέξεις» ασυναίσθητα όσο μπορείς, έστω και την ύστατη στιγμή να πετύχεις κάτι κάλο στα ερωτικά σου, αν και καλό θα ήταν να μη βιαστείς γιατί οι ευκαιρίες που έρχονται μάλλον θα είναι καλύτερες από τις υπάρχουσες.
Σε σχέση: Γενικά τα πράγματα δείχνουν να αποκτούν ξανά τις ισορροπίες τους στη σχέση σου και κατ' επέκταση ρυθμοί σου, ιδίως μετά από κάποιες μέρες συνεχόμενων αντιπαραθέσεων ή προβλημάτων με το ταίρι σου κι έτσι θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις ένα όμορφο βράδυ μαζί του.

Δίδυμοι
Ελεύθερος/η: Σήμερα, δεν θα μπορέσεις να ξεκουραστείς όπως πίστευες καθώς πολλές είναι οι δουλειές που έχεις αναλάβει και θα είσαι στο τρέξιμο το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Αλλά από το βράδυ και μετά θα μπορέσεις να εξοικονομήσεις λίγο χρόνο για να οργανώσεις τις κινήσεις σου στα ερωτικά σου για να μην είσαι χύμα στο κύμα.
Σε σχέση: Ίσως με το ταίρι σου κάνετε κάποιες μετατροπές στο σπίτι για εξοικονόμηση χώρου ή θα καταπιαστείτε με το ξεσκαρτάρισμα σε ντουλάπια και συρτάρια με αποτέλεσμα να φάτε όλη την ημέρα και μετά όπως είναι λογικό δε θα έχετε τη διάθεση να βγείτε.

Καρκίνος
Ελεύθερος/η: Η ηρεμία έχει επανέλθει στο μυαλό σου και δε θέλεις να σε ταράξει τίποτα και κανείς τουλάχιστον για σήμερα γι' αυτό κι εσύ θα χαλαρώσεις και θα απολαύσεις τη μέρα σου παρέα με γνωστούς ή συγγενείς. Ενδεχομένως να επικοινωνήσεις με ένα άτομο που έχετε έρθει πιο κοντά τώρα τελευταία και να κανονίσετε να βρεθείτε για ένα καφέ ή ποτό.
Σε σχέση: Αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο είναι να φύγουν από το κεφάλι σου κάποιες εκκρεμότητες που σε αγχώνουν και είναι πολύ πιθανό να ζητήσεις τη βοήθεια του συντρόφου σου για να μοιράσετε κάποιες δουλειές και να τελειώσετε πιο γρήγορα.

Λέων
Ελεύθερος/η: Καλός ο αυθορμητισμός και ο ενθουσιασμός αλλά μάλλον σήμερα θα προσγειωθείς και θα αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα στα ερωτικά σου στις σωστές τους διαστάσεις. Ενδεχομένως να έχεις παρασυρθεί από το φλερτ ενός ατόμου και να υπερέβαλες ως προς την εξέλιξη που μπορεί να είχε. Αν το θέλεις όμως φρόντισε να αφήσεις τις... ευχές και να αρχίσεις να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις.
Σε σχέση: Τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου σήμερα θα κινηθείτε με βάση το μέσο όρο ακόμα και στη διασκέδασή σας. Γι' αυτό μπορεί να βγείτε μεν, αλλά δεν θα το παρακάνετε με τα χρήματα που θα χαλάσετε, ούτε με το πολύ ξενύχτι.

Παρθένος
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου από το πρωί και είναι λογικό να κάνει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου πιο έντονες αλλά και να σε τρώνε αυτά που θέλεις να πετύχεις τόσο για τον εαυτό σου όσο και στην ερωτική σου ζωή. Προς το παρόν πάντως ίσως αποφασίσεις να κάνεις μια αγορά ή αλλαγή στην εμφάνισή σου για να πάρεις τα πάνω σου.
Σε σχέση: Γεμάτος/η ενέργεια θα είσαι σήμερα και διάθεση να κάνεις πράγματα για να φύγουν κιόλας από το κεφάλι σου. Μόλις ολοκληρώσεις με επιτυχία ό, τι ήταν στο πρόγραμμά σου θα αρχίσεις να κάνεις σχέδια με το σύντροφό σου για το πότε, που και αν πάτε κάπου το βράδυ.

Ζυγός
Ελεύθερος/η: Δεν είσαι από τα άτομα που θα επεξεργαστείς λογικά τα ερωτικά σου αλλά σήμερα ίσως αναγκαστείς να το κάνεις, ιδίως αν υπάρχει ένα άτομο που σε φλερτάρει εδώ και μέρες αλλά δεν αποφασίζεις τι θα κάνεις μαζί του τελικά. Το μόνο που σου μένει λοιπόν να κάνεις είναι να βάλεις κάτω τα υπέρ και τα κατά για να μπορέσεις να καταλήξεις.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργηθεί η διάθεση να κάνεις κάποια πράγματα για την υγεία σου, ξεκινώντας από ένα είδος διατροφής ή αποτοξίνωσης για να ανανεωθείς σωματικά και ενεργειακά και μάλλον θα ζητήσεις συμπαράσταση από το σύντροφό σου.

Σκορπιός
Ελεύθερος/η: Δε σου είναι εύκολο να αφεθείς και να εμπιστευτείς ένα άτομο αν δεν σιγουρευτείς απόλυτα για το ποιόν του αλλά το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και με την άλλη πλευρά και σήμερα ίσως χρειαστεί να ανοίξεις και συ κάποια χαρτιά σου για να μπορέσει να υπάρξει μια πιο κοντινή επαφή.
Σε σχέση: Σήμερα αυτό που θέλεις πάνω απ' όλα είναι ηρεμία και ξεκούραση κι είναι πολύ πιθανό να έχεις κάνεις τα πλάνα σου για ένα χαλαρό σαββατόβραδο στο σπίτι. Ο σύντροφός σου όμως δεν έχει την ίδια διάθεση. Μάλλον περιμένει μια έξοδο και θα δυσαρεστηθεί, αν δεν του κάνεις το χατίρι.

Τοξότης
Ελεύθερος/η: Προσπαθείς να καταστρώσεις διάφορα σχέδια, προκειμένου να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που θέλεις αλλά τα περισσότερα από αυτά στην πράξη δε γίνονται ή είναι υπεραισιόδοξα και δεν θα σου βγουν. Ίσως θα ήταν καλύτερα να μην επιμείνεις σε πλάνα και στρατηγικές γιατί είναι έξω από σένα. Κινήσου αυθόρμητα και άμεσα.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν να αποκαλύψεις τα σχέδιά σου στο σύντροφό σου, πριν λειτουργήσεις αυθόρμητα και βιαστείς να τα κάνεις πράξη. Με το να τα συζητήσεις μαζί του πέρα του ότι δείχνει ότι τον εκτιμάς, αν χρειαστεί θα έχεις τη βοήθεια και την ηθική του υποστήριξη.

Αιγόκερως
Ελεύθερος/η: Το να αποκαλύψεις πάρα πολύ για τον εαυτό σου και τις προθέσεις σου σε ένα άτομο που μόλις έχετε γνωριστεί, μπορεί να λειτουργήσει εναντίον σου σήμερα. Περίμενε λίγο και σύντομα θα έρθει η κατάλληλη στιγμή για να μοιραστείς τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου.
Σε σχέση: Σε γενικές γραμμές η ημέρα σου μάλλον ουδέτερη χαρακτηρίζεται, αφού περισσότερο σε απασχολούν κάποιες δουλειές που θέλεις να κάνεις και όχι το πώς θα περάσεις καλύτερα το σαββατοκύριακό σου, πράγμα που κάνει το ταίρι σου να δυσανασχετεί αλλά μπορείς να τα συνδυάσεις όλα, αν οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου.

Υδροχόος
Ελεύθερος/η: Αν συνεχίσεις να έχεις υψηλές προσδοκίες για ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα και σε έχει ενθουσιάσει, θα οδηγηθείς τελικά στην απογοήτευση. Η αποδοχή της πραγματικότητας, μπορεί να σου φαίνεται αρκετά πεζή αλλά αν το δεις αλλιώς θα καταλάβεις ότι πέραν του ότι είναι απελευθερωτικό και για τους δύο έχει και περισσότερες προκλήσεις.
Σε σχέση: Είσαι πρόθυμος/η να βελτιώσεις την καθημερινότητα στη σχέση σου, αλλά καλό θα ήταν να ακούσεις τη διαίσθησή σου και να μη βιαστείς να κάνεις του κεφαλιού σου, χωρίς να το συζητήσεις με το ταίρι σου γιατί είναι πιθανό μετά από μια κουβέντα να παρουσιαστούν κι άλλες προοπτικές που δεν τις είχες κατά νου.

Ιχθύες
Ελεύθερος/η: Κάποιο καινούργιο άτομο που έχει μπει στη ζωή σου ενδεχομένως να σε πιέζει ψυχολογικά γιατί θέλει να σε «δέσει» ενώ δεν είσαι ακόμα έτοιμος/η για ένα τέτοιο βήμα. Καλό θα ήταν να μην το αφήσεις να σε παρασύρει και να του δώσεις να καταλάβει το γιατί αυτή την στιγμή είσαι αρνητικός/η σε μια τέτοια δέσμευση.
Σε σχέση: Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου, καλείσαι να βάλεις το λιθαράκι σου στη σχέση σου με ανάλογες κινήσεις και πρωτοβουλίες. Δε χρειάζεται να κάνεις κάτι θεαματικό αλλά αν δώσεις προσοχή σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες θα ομορφύνεις την κοινή ζωή με το σύντροφό σου.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved