Ερωτικό ωροσκόπιο 11/11

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 11/11

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις αναφορές ή τις συγκρίσεις σε έρωτες του παρελθόντος σε ένα πρόσωπο που γνώρισες τώρα γιατί δίνεις την εντύπωση ότι έχεις απωθημένα ή δεν το έχεις ξεπεράσει ακόμα. Δε χρειάζεται να είσαι τόσο αυθόρμητος/η, κράτα κάτι και για σένα.
Σε σχέση: Σήμερα θέλεις η σχέση σου, ειδικά αν είναι πρόσφατη, κατά κάποιο τρόπο να γίνει πιο γλυκιά και ερωτική παρά σεξουαλική. Είναι μια μέρα άμεσης εκδήλωσης των συναισθημάτων γι' αυτό υπάρχει κι η προθυμία να πείτε ό, τι σας ενοχλεί ή σας απασχολεί.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Συχνά κολλάς σε ανθρώπους και πράγματα που δε σου πάνε και το μόνο που σου προσφέρουν είναι προβλήματα και κακοδιαθεσία. Μην σπαταλάς το χρόνο σου σε άτομα που δε σου αξίζουν κι εκμεταλλεύσου όσο μπορείς τις πλανητικές συγκυρίες για να βρεις κάτι καλύτερο αφού υπάρχει η εύνοια.
Σε σχέση: Αντί να βασανίζεσαι μέσα σου και να μη μιλάς, συζήτησε με το ταίρι σου αυτό που σε προβληματίζει. Και μόνο που θα το βγάλεις από μέσα σου θα νιώσεις μεγαλύτερη ανακούφιση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

eshopsynastria50off

Ελεύθερος/η: Ασυνείδητα σήμερα αναζητάς την συναισθηματική εξασφάλιση από ένα άτομο, περισσότερο από τη σεξουαλική ικανοποίηση και αυτό σε σπρώχνει σε μια επιλογή που σε άλλη περίπτωση ίσως δεν θα έφτανες. Μέχρι που σκέφτεσαι να ψαχτείς για κάτι πιο μόνιμο και να σταματήσεις να γυρνάς από δω και από κει.
Σε σχέση:
Υπάρχει ερωτισμός ανάμεικτος με αρκετά άλλα συναισθήματα για αυτό θα νιώσεις πολύ όμορφα με το σύντροφό σου σαν να είναι το απάνεμο λιμάνι σου γιατί πέρα από ασφάλεια, σου προσφέρει και ηθική και υλική στήριξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη από χθες το πρωί έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείς. Να έχεις τα μάτια σου ανοικτά να διακρίνεις τις προοπτικές που σου ανοίγονται και να μην παραδίνεσαι με ευκολία στο πρώτο άτομο που θα σου δείξει μεγαλύτερη ευαισθησία. Για να ανεβάσεις ερωτικά τις μετοχές σου ίσως κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου.
Σε σχέση: Εξαιτίας της ανάγκης σου να νιώσεις ότι παίρνεις αγάπη και φροντίδα από το σύντροφό σου ίσως το παρακάνεις σήμερα με τις έμμεσες απαιτήσεις σου να γίνει πιο διαχυτικός και εκδηλωτικός με τα συναισθήματά του.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Ίσως εκμυστηρευτείς ένα ερωτικό σου θέμα σε ένα έμπιστό σου πρόσωπο και να ζητήσεις τη βοήθειά του ή την άποψή του γιατί έχεις εμπλακεί σε μεγάλο βαθμό συναισθηματικά και αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχεις αντικειμενική ματιά.
Σε σχέση: Πολύ πιθανό σήμερα ένα εργασιακό πρόβλημα να σε απασχολήσει αρκετά και να είσαι κάπως πιο απόμακρος/η από το αγαπημένο σου πρόσωπο. Έχε όμως υπόψη σου ότι μια συζήτηση μαζί του θα είναι πολύ διαφωτιστική και θα σε ξαλαφρώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ενδεχομένως σήμερα να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου βγάλει μεγάλη ζεστασιά και οικειότητα, τόσο που χωρίς να το καταλάβεις θα αρχίσεις να του εξιστορείς διάφορα γεγονότα από τη μέχρι τώρα ζωή σου. Η άνεση που θα νιώσεις μαζί του θα σου αρέσει και θα θελήσεις σύντομα να ξαναβρεθείτε.
Σε σχέση: Το συναίσθημα κυριαρχεί σήμερα και έχεις τη διάθεση να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου. Αυτό δε σημαίνει ότι θα του κάνεις κι όλα τα χατίρια ή θα υποχωρήσεις σε κάποια θέματα που υπάρχει διάσταση απόψεων σου αλλά θα προσπαθήσεις να τον κατανοήσεις και να λάβεις υπόψη σου και τη δική του γνώμη.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Ίσως αισθανθείς μια ανασφάλεια για το μέλλον σου και η συναισθηματική φόρτιση που θα σου δημιουργήσει θα σε σπρώξει το να αναζητήσεις εκείνο το άτομο που μπορεί να σου προσφέρει συντροφικότητα, να σταθεί δίπλα σου σε κάθε στιγμή σου, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα το ερωτικό-σεξουαλικό κομμάτι.
Σε σχέση: Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου για να αποτρέψεις μια δυσαρέσκεια από το σύντροφό σου να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις και να καταλήξετε σε δράματα. Ό, τι κι αν αντιμετωπίσεις σήμερα να φροντίσεις να είσαι ειλικρινής τόσο με το εαυτό σου όσο και με το άλλο άτομο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις καταλήξει πλέον ότι θέλεις πολύ ένα συγκεκριμένο άτομο και προσπαθείς να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να το κατακτήσεις. Όμως το να δράσεις σήμερα δε θα σου βγει εξαιτίας της συναισθηματικής σου φόρτισης. Καλύτερα να περιμένεις λίγο ακόμα παρά να κάνεις κάποια βεβιασμένη ενέργεια.
Σε σχέση: Ίσως παρεξηγήσεις κάτι από τα λεγόμενα του συντρόφου σου και συναισθηματικά παγώσεις κάπως με το ταίρι σου. Πάντως σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να του πεις αυτό που σε ενοχλήσει, αντί να κλειστείς στον εαυτό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Να είσαι συγκρατημένος/η σήμερα και να μην αποκαλύψεις πολλά πράγματα για τον εαυτό σου σε κάποιο καινούργιο άτομο που έχει μπει στην ζωή σου. Το να διατηρήσεις μια δόση μυστηρίου θα είναι πιο δελεαστικό και θα του εξάψει την περιέργεια να τα ανακαλύψει, προσεγγίζοντάς σε περισσότερο.
Σε σχέση: Ίσως ακόμα είσαι δέσμιος/α μιας παρελθοντικής κατάστασης που σε επηρέασε αρκετά οικονομικά και γι' αυτό θέλεις να εξασφαλίσεις έστω ένα ποσοστό για να νιώσεις ασφάλεια. Μοιράσου τους φόβους σου με το ταίρι σου γιατί είναι πιθανό να βρει μια εναλλακτική που θα αυξήσετε τα έσοδά σας χωρίς ρίσκο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη στον 7ο οίκο σου φέρνει αναμνήσεις του παρελθόντος, δημιουργώντας σου μια συναισθηματική φόρτιση που θα είναι δύσκολο να τη διαχειριστείς. Μπορεί να ανατρέξεις νοερά σε μια προηγούμενη ερωτική σου σχέση της οποίας το τέλος ήταν δυσάρεστο. Αυτή η αναδρομή θα σε βοηθήσει να δεις τυχόν λάθη σου για να μη τα επαναλάβεις στο μέλλον.
Σε σχέση: Πες στο σύντροφό σου ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι στη σχέση σας, ακόμα και αν είσαι πεπεισμένος/η ότι δε θα εισακουστεί η επιθυμία σου. Το να εκφράσεις αυτό που θέλεις με αγάπη και ειλικρίνεια μπορεί να τον ρίξει στο φιλότιμο και τελικά να αρχίσει να το κάνει πράξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Κάποιο άτομο που γνώρισες πρόσφατα και σου αρέσει ίσως σε πιέσει με τον τρόπο του να μοιραστείς μαζί του κάποια πράγματα για τον εαυτό σου που κρατάς κρυμμένα. Παρ' όλα αυτά αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος/η πες όσα πιο λίγα γίνεται, χρησιμοποιώντας σαν δικαιολογία ότι είναι πολύ νωρίς ακόμα για αποκαλύψεις.
Σε σχέση: Πιθανόν ο σύντροφός σου να παραπονεθεί ότι δεν τον καλύπτεις συναισθηματικά όσο θα ήθελε κι ότι είσαι κάπως πιο αποστασιοποιημένος τώρα τελευταία ή αδιάφορος σε κάποια θέματα της σχέσης σας. Αν υπάρχει κάποια αιτία για τη συγκεκριμένη συμπεριφορά οφείλεις να του το αναφέρεις, αλλιώς προσπάθησε να δείξεις τα αισθήματά σου έστω κι έμμεσα.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Το πιο πιθανό σήμερα είναι να συναντηθείς με ένα φιλικό σου πρόσωπο. Το κλίμα ζεστασιάς που θα επικρατεί θα σε κάνει να ξανοιχτείς μαζί του και να του εξομολογηθείς τα συναισθήματά σου για ένα συγκεκριμένο άτομο που όμως ακόμα δεν έχει γίνει κάτι μαζί του και να ζητήσεις τη βοήθειά του.
Σε σχέση: Μπορεί σήμερα οι προθέσεις σου να παρεξηγηθούν εντελώς από το σύντροφό σου. Παρά τον όποιο αρνητισμό που ίσως βγάλει, εσύ μην πτοηθείς και συνέχισε να κάνεις το καλύτερο για να πετύχεις αυτό που έχεις στο νου σου. Σύντομα θα δει ότι σε έκρινε λάθος.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved