Ερωτικό ωροσκόπιο 9/11

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 9/11


ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια υπέροχη μέρα ξεκινάει για όλους κι ιδιαίτερα για σένα που το οφείλεις στον εαυτό σου να την χαρείς με την ψυχή σου. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με το Δία σου δίνει εύνοια αλλά και υπερβολές όσον αφορά στα ερωτικά σου γιατί θα νιώθεις τυχερός/η και φαβορί σε ό, τι κι αν επιχειρήσεις. Προσοχή όμως γιατί την ερχόμενη βδομάδα έχει... η αχλάδα την ουρά.
Σε σχέση: Ερωτική κι υλική γενναιοδωρία σε έχει πιάσει, ίσως γιατί κάπου ένιωσες καταπιεσμένος και σήμερα θα αρχίσεις να σκορπάς αβέρτα σαν να μην υπάρχει αύριο. Το σίγουρο είναι ότι ο σύντροφός σου θα το ευχαριστηθεί δεόντως.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Η μέρα σήμερα προστάζει ανεμελιά και αισιοδοξία και μιας και ανήκεις στα ζώδια που επηρεάζει πρωτίστως η όψη Αφροδίτης – Δία πρέπει να την εκμεταλλευτείς δεόντως γιατί επιφυλάσσει και πολλές ευκαιρίες στα ερωτικά. Η τύχη είναι με το μέρος σου και πίστεψέ το, δεν χρειάζεται καν να την κυνηγήσεις. Αρκεί να κυκλοφορήσεις!
Σε σχέση: Θέλεις το κατιτίς παραπάνω σήμερα. Μα ένα καλό φαγητό, μα μια πράξη γαλαντομίας, μα μια τόνωση του εγωισμού και πολύ πιθανό να τα λάβεις όλα και ακόμα περισσότερα από το ταίρι σου που θα σε έχει στα όπα-όπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

eshopsynastria50off

Ελεύθερος/η: Γλέντια και χαρές και για σένα σήμερα αφού μια ερωτική σου υπόθεση παρουσιάζει αρκετά στοιχεία βελτίωσης οπότε και σου λύνει τα χέρια να κινηθείς ταχύτατα και με μεγαλύτερη άνεση. Ε, τώρα αν εκτεθείς και λίγο παραπάνω δε θα σε ενοχλήσει ιδιαίτερα.
Σε σχέση:
Η αισιοδοξία που νιώθεις σήμερα σε κάνει να ξεπερνάς κάποια άγχη ή προβληματισμούς της δουλειάς σου και σου επιτρέπει να κρατήσεις κλειστά τα τηλέφωνα για να απολαύσεις αποκλειστικά το σύντροφό σου και την φροντίδα που θα σου προσφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ό, τι πάλευες στον ερωτικό τομέα τον προηγούμενο καιρό έχεις μεγάλες πιθανότητες να το καταφέρεις σήμερα και μάλιστα με πολύ θετικότερες προοπτικές. Αρκεί βέβαια να μην νιώσεις παιδί σε ζαχαροπλαστείο και θέλεις να δοκιμάσεις απ' όλα τα γλυκά που θα σου προσφέρει η Αφροδίτη με το Δία. Κοίταξε προσεκτικά και πάρε αυτό που θεωρείς ότι είναι το πιο... γευστικό.
Σε σχέση: Παρότι είναι Κυριακή και συνήθως μαζεύεσαι στο σπίτι, σήμερα μάλλον θα θελήσεις να βγεις με το σύντροφό σου και να περάσεις ένα όμορφο βράδυ. Μπορεί να μην ξενυχτήσεις αλλά μια υπερβολή ίσως την κάνεις.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Η τρελή χαρά και εσύ σήμερα θα βαδίσετε χέρι-χέρι και μιας και ο Δίας είναι στο ζώδιό σου εννοείται ότι θα τον αναγκάσεις να σου δώσει τα περισσότερα. Πολλά τα τυχερά στον ερωτικό τομέα, μεγάλη και η πέραση σου στο αντίθετο φύλο αλλά χρειάζεσαι και μια ρέγουλα για να μην εξοκείλεις τελείως και μετά δε μαζεύεσαι. Κι όχι τίποτα η έκθεση θα είναι ανεπανόρθωτη.
Σε σχέση: Η μέρα μάλλον τείνει στη χλιδή και την καλοπέραση κι είναι φυσικό να νιώθεις μια μεγαλοπρέπεια, μια περηφάνια. Όλα καλά μέχρι το σημείο που θα πάρεις και θα προσφέρεις ευχαρίστηση στο ταίρι σου, πρόσεχε όμως μην αρχίσεις να νιώθεις ότι έχεις πιάσει τον παππά από τα γένια....

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι ημέρα να βγεις, να συναντηθείς με φίλους και γνωστούς και να γελάσεις με την ψυχή σου, ξεχνώντας ή βγάζοντας από μέσα σου όλα αυτά που σε αγχώνουν ή σε ταλαιπωρούν. Ίσως συνειδητοποιήσεις ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να στενοχωριέσαι και πρέπει να κάνεις κι εσύ την υπέρβασή σου τουλάχιστον στον ερωτικό τομέα.
Σε σχέση: Είσαι αποφασισμένος/η σήμερα να μην ασχοληθείς με οποιαδήποτε δουλειά στο σπίτι ή αλλού και να απολαύσεις τις μικρές χαρές της καθημερινότητας με το σύντροφό σου. Από αύριο θα ξαναμπείς στη γνώριμη ρουτίνα σου...

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Ίσως σου φανεί η μέρα σήμερα σαν δώρο που σου προσφέρεται από το σύμπαν γιατί τόσο οικονομικά όσο και ερωτικά ενδέχεται να έχεις απίστευτη ρέντα. Ελκύεις αλλά φαίνεσαι κι ιδιαίτερα πρόθυμος/η να απολαύσεις αισθησιακές απολαύσεις και μάλλον θα χαλαρώσεις αρκετά τα όριά σου, πιθανόν γιατί πιστεύεις ότι το τώρα μετράει.
Σε σχέση: Μια πολύ καλή και ερωτική ημέρα αναμένεται να είναι η σημερινή για σένα και το ταίρι σου με αμφότερες εκδηλώσεις αγάπης και γενικά θετικών συναισθημάτων που θα κάνουν την καρδιά σου να γεμίσει ελπίδα αλλά και μεγάλες προσδοκίες για το μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Με Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε τετράγωνο με το Δία, αναμένεται να σου ανοίξει η όρεξη κι όχι μόνο για φαγητό. Η ερωτική φύση σου μάλλον θα ξεσαλώσει με τις ευλογίες του Δία που θα φροντίσει να φέρει στο δρόμο σου διάφορους και διάφορες και καλό θα ήταν να αρχίσεις να φτιάχνεις το δίχτυ σου να παγιδέψεις το πιο ζουμπουρλούδικο θήραμά σου.
Σε σχέση: Εννοείται ότι σήμερα δε θα κάτσεις να σκάσεις για τίποτα και θα φροντίσεις να τα ρίξεις όλα πίσω από την πλάτη σου. Έχει κέφι, έχεις διάθεση να γελάσεις και να περάσεις καλά με τον άνθρωπό σου και αν κάνει και κάτι υπερβολικό ή ξεφύγει από τα συνηθισμένα όρια, μην πουμέ ότι θα το χαρείς κιόλας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Μπορεί να σε απασχολεί ένα συγκεκριμένο άτομο που θέλεις αλλά τουλάχιστον σήμερα θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία και σιγουριά ότι όλα τα καταλήξουν όπως επιθυμείς εσύ κι αυτό από μόνο του σου δίνει ένα έξτρα ενθουσιασμό. Είναι πολύ πιθανό μέσα σε όλο αυτό το κλίμα χαλαρότητας να μπλεχτείς με ένα πρόσωπο που δεν είναι ελεύθερο.
Σε σχέση: Έχεις απίστευτη ενέργεια σήμερα και θέλεις να κάνεις ένα σωρό πράγματα αλλά κακά τα ψέματα δεν είναι μέρα που παράγεις έργο. Πολύ πιθανό να βαρεθείς σύντομα, να τα παρατήσεις για κάποια άλλη στιγμή και να βγεις έξω με το ταίρι σου να ξεσκάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Εσύ πολύ της τύχης δεν είσαι αλλά καλό θα ήταν να πιστέψεις λίγο σε αυτή για να μη σε αγνοεί κάθε φορά που περνάει από δίπλα σου. Σαφώς για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα στα ερωτικά σου χρειάζεται προσπάθεια αλλά σήμερα θα δεις ότι πολλά και ωραία μπορούν να συμβούν ή καλύτερα να συμπέσουν στο δρόμο σου. Αρκεί να δώσεις παραπάνω προσοχή!
Σε σχέση: Κάποιο θετικό νέο για τα οικονομικά σου ίσως σε κάνει να πετάξεις από τη χαρά σου σήμερα είτε γιατί δεν το περίμενες είτε γιατί είχες αρχίσει κι αγχωνόσουν με κάποια έξοδα. Φυσικά δε θα αργήσει να μεταδοθεί αυτή η ευδιαθεσία και το κέφι και στο σύντροφό σου και θα το γλεντήσετε κι ερωτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Εσύ κλείνεις κατά κάποιο τρόπο τον στενό κύκλο των άμεσα ευνοημένων της ημέρας. Πρώτος/η στο κέφι, τον ενθουσιασμό και φυσικά το φλερτ, σήμερα απλά θα πετάς και εννοείται ότι πολλοί και πολλές θα σε προσεγγίσουν, με καλές ή και πονηρές προθέσεις. Εσύ όμως δύσκολα θα παγιδευτείς, αφού είσαι αποφασισμένος/η να χαρείς τις επιλογές που έχεις όσο είσαι ελεύθερος/η.
Σε σχέση: Μια ανεμελιά που θα φτάσει στα όρια του ωχαδερφισμού, ίσως και μια διάθεση να μην αφήσεις να σε ενοχλήσει τίποτα σήμερα είναι πολύ πιθανά. Το μόνο που θα επιζητήσεις είναι στιγμές απόλυτης ευτυχίας και καλοπέρασης με το ταίρι σου κι εκεί πιθανόν να ξεφύγεις και λίγο από το μέτρο.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Ευχάριστα νέα σε ξεσηκώνουν σήμερα και γι' αυτό αφήνεις τη φαντασία σου να θεριέψει και να κάνεις όνειρα τρελά για ένα άτομο που σου αρέσει πολύ και προσπαθείς να το προσελκύσεις. Η έκβαση δείχνει θετική αλλά κράτα και μια επιφύλαξη, μήπως όλα αυτά που έμαθες έχουν μια μεγάλη δόση υπερβολής.
Σε σχέση: Αν δεν μπορείς να κάνεις μια μίνι απόδραση με το ταίρι σου σήμερα να αλλάξετε παραστάσεις, πηγαίνετε κάπου έξω τουλάχιστον για φαγητό ή ένα καφέ, να ξεφύγετε από τα ίδια και τα ίδια και να χαλαρώσετε.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved