Ερωτικό ωροσκόπιο 8/11

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 8/11

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σήμερα κάποιο άτομο από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον να σου εξομολογηθεί τον έρωτά του και συ που κάτι είχες υποψιαστεί αλλά φρόντισες να το διώξεις από το μυαλό σου, μη δίνοντας ιδιαίτερο βάρος τώρα θα αρχίσεις να το καλοσκέφτεσαι.
Σε σχέση: Μια βραδινή έξοδος με το σύντροφό σου και κοινή παρέα ενδέχεται να είναι αρκετά διασκεδαστική αλλά και διαφωτιστική καθώς θα μάθεις πολλά κουτσομπολιά που κάποια από αυτά θα σε αφήσουν άφωνο/η.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Ο ερωτισμός συνεχίζει να σε ωθεί στο να γευτείς νέες συγκινήσεις αλλά καλό θα ήταν να μην ξανοίγεσαι πολύ σε καταστάσεις ή άτομα που δεν ξέρεις πολύ καλά. Μια επιφύλαξη τώρα, θα σε βοηθήσει αύριο να κρατήσεις έστω και τα... μισά σου ρούχα.
Σε σχέση: Η ηρεμία επιστρέφει σιγά-σιγά και επιτέλους μπορείς να απολαύσεις τη μέρα σου και ιδιαίτερα τη νύχτα σου με το ταίρι σου καθότι η ερωτική διάθεση θα είναι σε αυξημένα επίπεδα και για τους δύο. Μην ασχοληθείς με οτιδήποτε ενδέχεται να χαλάσει την ατμόσφαιρα ανάμεσά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

eshopsynastria50off

Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου νιώθεις απελευθερωμένος/η από όσα και όσους σε κρατούν στη πίσω κι ότι ο κόσμος σου ανήκει. Η αισιοδοξία αλλά και η ευκολία που θα έχεις σε νέες γνωριμίες θα ανεβάσει τη διάθεσή σου ενώ η επικοινωνιακή σου δεινότητα θα ξεδιπλώσει και τους πιο δύσκολους ερωτικούς σου στόχους.
Σε σχέση:
Μια πολύ καλή μέρα είναι η σημερινή για να βγείτε έξω με το ταίρι σου, να κυκλοφορήσετε και να περάσετε ένα όμορφο βράδυ. Όμως καλό θα ήταν να προαποφασίσετε τι θα κάνετε γιατί η διάσπαση σε πολλά πράγματα ενδέχεται να σας μπερδέψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Μετά από μια έντονη Πανσέληνο που σε ανάγκασε ενδεχομένως να έρθεις σε επαφή και με κάποιες ανεξερεύνητες ερωτικές πλευρές σου, ήρθε η ώρα να τις επεξεργαστείς περισσότερο και με μεγαλύτερη ηρεμία κι ίσως λιγότερη συναισθηματική ένταση να τις διαχειριστείς και να βγάλεις τα συμπεράσματά σου.
Σε σχέση: Κόντρα στην ημέρα ίσως πας σήμερα και αντί να θέλεις να βγεις έξω με το σύντροφό σου, μιας και είναι Σάββατο, να επιθυμείς τη σπιτική σου γαλήνη και πιο ιδιωτικές καταστάσεις.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Όλη αυτή η υπερδιέγερση των προηγούμενων ημερών πιθανόν να σε έχει τσιτώσει και να θέλεις να βγεις έξω να ξεσκάσεις και να ξεσπαθώσεις με τον τρόπο σου. Με μεγάλη ή μικρή παρέα, θα διασκεδάσεις, θα γελάσεις και ίσως σου προκύψει από κει που δεν το περιμένεις κι ένα φλερτ που θα δώσει μια πιο πικάντικη γεύση στη νύχτα σου.
Σε σχέση: Τα πλάνα για σένα και το σύντροφό σου σήμερα ίσως περιλαμβάνουν μια συνεύρεση με φίλους είτε στο δικό σας χώρο, είτε στο δικό τους, για χαλαρές καταστάσεις. Αν θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα παίξτε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, για να γελάσετε χωρίς όμως ανταγωνιστικές διαθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Αντιλαμβάνεσαι ότι για να μπορέσουν τα πράγματα να εξελιχθούν στα ερωτικά σου πρέπει να παραμερίσεις κάπως την επιλεκτικότητά σου και να ανακατευτείς με περισσότερο κόσμο. Λογικό είναι όλα τα άτομα να μην είναι της αρεσκείας σου αλλά σαφώς όσο πιο πολύ γνωρίζεσαι τόσο θα αυξάνεις τις πιθανότητες να βρεις αυτό που ψάχνεις.
Σε σχέση: Κατά κάποιο τρόπο πιστεύεις ότι τα πράγματα επανήλθαν στην τάξη κι αυτό σου δίνει εσωτερική ηρεμία που βοηθά να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου και να απολαύσεις ένα χαλαρό σαββατοκύριακο, περισσότερο όμως στον προσωπικό σας χώρο, μακριά από τη βαβούρα και την πολυκοσμία.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Σαφώς είσαι ένα άτομο που λατρεύει τις δημόσιες σχέσεις και λόγω της επικοινωνιακής σου φύσης ίσως σήμερα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσεις κάποια νέα άτομα και να βγάλεις προς τα έξω τα ταλέντα σου, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ερωτικά θα συναρπαστείς, αφού μάλλον ψάχνεις κάτι πιο ιδιαίτερο. Πάντως θα περάσεις καλά.
Σε σχέση: Σήμερα, μια συζήτηση με το ταίρι σου θα γίνει σε πολύ καλό κλίμα αφού θα εκλείπει η συναισθηματική φόρτιση κι έτσι θα είναι και πιο εύκολο να καταλήξετε κάπου συγκεκριμένα. Αρκεί να μην επεκταθεί και σε άσχετα θέματα και στην πορεία το χάσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Το ότι εσύ δεν θέλεις να πολυμιλάς, δε σημαίνει ότι κατά βάθος δεν επιθυμείς να έχεις κάποιο άτομο να ασχολείται μαζί σου. Ρωτώντας το τι σου αρέσει και τι σκέφτεσαι σου δίνει ένα αέρα παραπάνω. Ίσως σήμερα έχεις και τη δυνατότητα να μάθεις διάφορα χρήσιμα για το ποιόν ή τα συναισθήματα ενός προσώπου που θέλεις και έτσι να πάρεις τον έλεγχο της κατάστασης στα χέρια σου.
Σε σχέση: Δεν θέλεις να μπερδεύεις τα οικονομικά με τη σχέση σου, αν και συχνά είναι αναπόφευκτο, γιατί ξέρεις ότι η αντίληψή σου από εκείνη του συντρόφου σου στο συγκεκριμένο θέμα είναι διαφορετική κι ίσως σήμερα γίνει κι η αιτία για μια μακρά συζήτηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου είναι λογικό να πάρεις τα πάνω σου και πλέον ζωντανός/η και γεμάτος/η ενέργεια να θέλεις να το ρίξεις έξω και να ξεσκάσεις μιας κι είναι και Σάββατο. Μέρος της διασκέδασης θα είναι και τα πιθανά φλερτ ή οι λεκτικές προκλήσεις στις οποίες με χαρά θα επιδοθείς ή θα ανταπαντήσεις με ιδιαίτερη άνεση.
Σε σχέση: Δε θέλεις να χαλάσεις τη ζαχαρένια σου σήμερα για κανένα πεζό, βαρετό θέμα της καθημερινότητας αφού με αυτά ασχολείσαι σχεδόν όλη την εβδομάδα. Σήμερα θέλεις να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και ο σύντροφός σου θα σε τροφοδοτήσει με αρκετές ιδέες που θα σου αρέσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Με την κατάσταση που επικρατεί στα ερωτικά σου νιώθεις την ανάγκη σήμερα να τα ξαναπάρεις όλα από την αρχή μπας και κάνεις κάπου λάθος που χρειάζεται άμεση διόρθωση. Ενδεχομένως να έχεις βάλει ψηλά τον πήχη των απαιτήσεών σου όμως και γι' αυτό συναντάς εμπόδια.
Σε σχέση: Είναι μια καλή μέρα αν δεν έχεις άλλες εργασίες ή υποχρεώσεις να κάνεις κάποιες δουλειές στο σπίτι ή να βοηθήσεις το σύντροφό σου σε κάποια πράγματα που έχουν μείνει εκκρεμή κι ίσως να του τα είχες υποσχεθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα έχεις βαλθεί να χρησιμοποιήσεις όλα σου τα όπλα, προκειμένου να γοητεύσεις ένα πρόσωπο που σε ελκύει. Επικοινωνιακά είσαι στα πολύ πάνω σου κι εφόσον κι η διάθεσή σου είναι αρκετά ερωτική ίσως επιλέξεις να κινηθείς σε μέρη με πολύ κόσμο, ώστε να έχεις και περιθώρια επιλογής.
Σε σχέση: Μια ιδέα του συντρόφου σου για να ξεκινήσετε ένα κοινό ενδιαφέρον ή να τολμήσετε σε κάτι που δεν το έχετε ξανακάνει θα σε συναρπάσει και θα αρχίσεις να το βλέπεις πολύ ζεστά.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Δεν είσαι σίγουρος/η για το αν οι στόχοι που είχες θέσει στα ερωτικά σου εξακολουθούν να ισχύουν και σήμερα. Προσπάθησε να έχεις το μυαλό σου ανοιχτό σε νέες δυνατότητες και πιθανότητες και μην αποκλείεις τίποτα γιατί έτσι θα οδηγηθείς σε μια απρόσμενη, αλλά πολύ ευχάριστη εξέλιξη.
Σε σχέση: Η προσπάθεια διατήρησης των ισορροπιών και της ηρεμίας στη σχέση σου φαίνεται να αποδίδει καρπούς και πλέον μπορείς να χαρείς το σαββατόβραδό σου αλλά και να έρθεις ερωτικά πιο κοντά με το ταίρι σου.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved