Ερωτικό ωροσκόπιο 5/11

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 5/11

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας η Σελήνη θα συνεχίσει να βρίσκεται στο ζώδιό σου προσφέροντάς σου τόλμη και γοητεία. Οι ανάγκες σου σε ερωτικό και σεξουαλικό επίπεδο είναι οξυμένες και σαφώς δεν μπορείς παρά να κάνεις ό, τι μπορείς για να τις καλύψεις, κοιτώντας αποκλειστικά και μόνο την ικανοποίησή σου.
Σε σχέση: Όλα δικά σου τα θέλεις σήμερα και ενδεχομένως να φερθείς πολύ εγωιστικά χωρίς να σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα αν το ταίρι σου στενοχωρηθεί ή δυσαρεστηθεί από αυτή τη συμπεριφορά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Αργά το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου όπου θα σου δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσεις αυτά που νομίζεις ότι σου αξίζουν στην προσωπική σου ζωή αλλά για να βγεις προς τα έξω δυναμικά θα πρέπει πρώτα να αρχίσεις να πιστεύεις στον εαυτό σου.
Σε σχέση: Ξέρεις τι θέλεις από τη σχέση σου για να νιώσεις ικανοποίηση αλλά καμιά φορά σας πιάνει η ανασφάλεια ή ο φόβος μήπως χάσεις κι αυτά που έχεις και δεν το διεκδικείς. Σήμερα πάντως θα αποκαλύψεις αυτό που επιθυμείς περισσότερο στο σύντροφό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

eshopsynastria50off

Ελεύθερος/η: Είσαι αποφασισμένος/η να οδηγήσεις εσύ το όχημα των ερωτικών σου γι' αυτό δε θα αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους κι όπου πάνε. Ίσως μάλιστα επιδιώξεις κι ένα ραντεβού με το άτομο που σε ενδιαφέρει αντί να κάθεσαι να περιμένεις να στο προτείνει.
Σε σχέση:
Είναι πολύ πιθανό σήμερα να κάνετε μια βραδινή έξοδο με το ταίρι σου οι δυο σας και με την ευκαιρία αυτή να του εκφράσεις και κάποια παράπονα ή μια επιθυμία σου που θα είχες τόσο καιρό στο νου σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα στα ερωτικά σου όπως εσύ θέλεις να τα βλέπεις ή να τα παρουσιάζεις γιατί αν το καλοσκεφτείς έχεις ευκαιρίες αλλά πρέπει να τις διαχειριστείς ανάλογα για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έτσι κι αλλιώς όμως διανύεις μια περίοδο με αρκετές ανακατατάξεις και ξεκαθαρίσματα και θα ήταν σοφό να την εκμεταλλευτείς για να κάνεις κάποιες κινήσεις.
Σε σχέση: Η οικογένειά σου ή του συντρόφου σου σήμερα θα έχει τον πρώτο λόγο σε ένα θέμα που έχει προκύψει κι όσο κι αν δεν θέλεις να το παραδεχτείς, θα σας επηρεάσει πολύ και ίσως δράσετε ανάλογα με την γνώμη κάποιου από τα μέλη της.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Αρκετές υποχρεώσεις θα σε τρέξουν σήμερα και δεν θα έχεις όσο χρόνο θα ήθελες για να κανονίσεις μια συνάντηση με ένα άτομο που σου αρέσει ή θα την πας πολύ αργότερα από όσο είχες αρχικά συνεννοηθεί. Αυτό θα σε εκνευρίσει ιδιαίτερα γιατί θα κάνεις περίεργους συνειρμούς με το μυαλό σου, τύπου ότι δε σε θέλει με τίποτα. Μη χάνεις όμως το κουράγιο σου.
Σε σχέση: Μια συζήτηση με το σύντροφό σου ίσως σου δημιουργήσει ένταση ή θα νιώσεις ότι σε πιέζει να αποδεχτείς κάτι που εσύ δε θέλεις και γι' αυτό θα αντιδράσεις κάπως απότομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Πικρία ή θυμό για μια σχέση σου που τελείωσε πρόσφατα ενδέχεται να βγάλεις σε κάποιο έμπιστό σου πρόσωπο. Επίσης, πολύ πιθανό είναι να εκδηλώσεις όσα κρύβεις στην καρδιά σου σε ένα άτομο που σου αρέσει γιατί πλέον δε θα μπορέσεις να συγκρατήσεις τα συναισθήματά σου που θα ξεχυθούν με ορμή.
Σε σχέση: Μια αγορά που επιμένει ο σύντροφός σου να κάνετε δεν την θεωρείς απαραίτητη ή πιστεύεις ότι είναι υπερβολικά βιαστική κι ότι θα έπρεπε να το ψάξετε λίγο περισσότερο πριν κινηθείτε.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Και ξαφνικά σήμερα δε νιώθεις τη σιγουριά των προηγούμενων ημερών για μια ερωτική σου κίνηση που τώρα την κρίνεις παρακινδυνευμένη και πολύ αυθόρμητη. Φοβάσαι μήπως εκτέθηκες παραπάνω απ' όσο ήθελες και τελικά θα έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα. Όμως μάλλον λανθασμένα είναι τα συμπεράσματά σου.
Σε σχέση: Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου στον Κριό μέχρι το βράδυ, ένα θέμα μπορεί να δημιουργήσει ένταση στη σχέση σου. Αν προσπαθήσει όμως λίγο παραπάνω ο ένας να καταλάβει την άποψη του άλλου πιθανόν να εκτονωθεί σύντομα και να περάσετε μια γλυκιά ερωτική νύχτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Θα ήθελες να κάνεις κάποιες δουλειές του σπιτιού σήμερα αλλά στο τέλος θα χάσεις την όρεξή σου και θα τα παρατήσεις στη μέση. Μάλλον οι σκέψεις σου για ένα άτομο που σου αρέσει υπερβολικά δε σε αφήνουν να συγκεντρωθείς ούτε εκεί.
Σε σχέση: Σήμερα καλό θα ήταν να μην πάρεις σοβαρά υπόψη σου οτιδήποτε γίνει ή ειπωθεί από το σύντροφό σου, γιατί μάλλον θα είναι πάνω στα νεύρα του οπότε θα αναστατωθείς χωρίς ουσιαστικό λόγο. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Ίσως οι ερωτικές σου επιθυμίες ξεφύγουν σήμερα, δημιουργώντας σου αρκετές φαντασιώσεις αλλά το να τις εξερευνήσεις χωρίς να ξεπεράσεις στα όριά σου είναι το πιο σοφό για σένα, ιδίως αν αφορούν σε κάποιο άτομο που δεν είναι τόσο ανοιχτόμυαλο.
Σε σχέση: Ο αυθορμητισμός σου σε σπρώχνει να δοκιμάσεις κάτι τρελό στη σχέση σου. Μια έκπληξη, μια κίνηση που δεν θα περιμένει ο σύντροφός σου, θα τον χαροποιήσει αρκετά και θα σε ανταμείψει πλουσιοπάροχα, κάνοντας τη νύχτα σου συναρπαστική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Τα πράγματα προχωρούν σε πιο γρήγορους ρυθμούς στα ερωτικά σου αλλά εσύ δεν έχεις συνηθίσει να δρας χωρίς να σκεφτείς πολύ καλά το επόμενο βήμα σου και παρόλο που βγάζεις ένα παρορμητισμό κατά βάθος έχεις κάποια κρατήματα σήμερα μην τυχόν και κάνεις λάθος για ένα άτομο που ενδιαφέρεσαι.
Σε σχέση: Μια ένταση υπάρχει στη σχέση σου και μια ηρεμία αλλά σήμερα θα αποδείξεις στην πράξη ότι έχεις τη δύναμη να μετατρέψεις μια δύσκολη κατάσταση σε βατή ώστε να μπορέσετε επιτέλους να ξεκολλήσετε με το ταίρι σου και να πάτε παρακάτω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια εξέλιξη στην ερωτική σου ζωή σήμερα μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα από δω και στο εξής. Άφησέ τα να πάρουν το δρόμο τους, προτού επιχειρήσεις να αναλάβεις δράση για να έχεις την πλήρη εικόνα μιας κατάστασης.
Σε σχέση: Ίσως υπάρξει μια αψιμαχία με το σύντροφό σου εξαιτίας της διαφορετικής σας αντιμετώπισης σε ένα θέμα. Καλό θα ήταν να μην επιμείνει ο καθένας στη δική του θέση και το παρατραβήξετε γιατί θα καταλήξετε σε τσακωμό.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Ακόμα κι αν ξέρεις ότι τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή δεν μπορούν να παραμείνουν τα ίδια, δεν είναι στη φύση σου να κάνεις βαθιές τομές για να τα αλλάξεις. Προχώρα προς τα εμπρός με τη διαίσθησή σου και εμπιστεύσου την καρδιά σου σε ό, τι επιλέξει γιατί θα έχει τους λόγους της.
Σε σχέση: Το να τσακώνεσαι με το σύντροφό σου είναι αρκετά ψυχοφθόρο, ιδίως όταν πρόκειται για τα χρήματα και τη διαχείρισή τους γιατί έχετε έτσι κι αλλιώς διαφορετικό τρόπο που βλέπετε τα πράγματα και πάντα υπάρχουν διαφωνίες σε αυτό το θέμα.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved