Ερωτικό ωροσκόπιο 4/11

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 4/11

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ξεκινάς τη μέρα σου φορτσάτος/η, καθώς η Σελήνη από χθες το βράδυ έχει περάσει στο ζώδιό σου, οπότε αφήνεις τις πολλές σκέψεις και ξεκινάς τις πράξεις. Οπλισμένος/η με αυτοπεποίθηση και μαχητικότητα είσαι έτοιμος/η να ριχτείς σε νέες ερωτικές περιπέτειες και να βγεις νικητής/α, άλλωστε είσαι το φαβορί του διημέρου.
Σε σχέση: Σκέφτεσαι πολύ σοβαρά μια αλλαγή στην εμφάνισή σου που θα αφήσει το ταίρι σου άναυδο, όχι μόνο για να ενισχύσεις την εικόνα σου αλλά και για να τονώσεις τον έρωτα στη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Επικρατεί ένα χάος στο κεφάλι σου και ο νους σου είναι συνεχώς απασχολημένος με ένα άτομο που ενδιαφέρεσαι ερωτικά και προσπαθείς να βρεις διάφορους τρόπους για να το πλησιάσεις. Πολύ πιθανό να καταλήξεις στην απευθείας προσέγγιση καθώς δε θέλεις να χάσεις άλλο χρόνο.
Σε σχέση: Μάλλον οι ρυθμοί της ημέρας είναι πολύ έντονοι για σένα και αισθάνεσαι ένα είδος εξάντλησης γι' αυτό και θα αποζητήσεις την φροντίδα του συντρόφου σου στην γαλήνη του σπιτιού σας.

eshopsynastria50off

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Σήμερα, σε έχει πιάσει μια ανυπομονησία και θέλεις να αρχίσουν τα τσουλάνε τα πράγματα στα ερωτικά σου γι' αυτό θα έχεις μια πιο δυναμική στάση, αλλά και αρκετά προκλητική και παιχνιδιάρικη σε κάθε φλερτ που θα σου γίνει. Ήρθε η ώρα να κάνεις παιχνίδι.
Σε σχέση: Τα λόγια ή οι πράξεις ενός φιλικού σου προσώπου μπορεί να σε προβληματίσουν γιατί δεν ξέρεις την πραγματική αιτία της συμπεριφοράς του και μάλλον θα το συζητήσεις με το σύντροφό σου για να ακούσεις και τη δική του άποψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Για να καταφέρεις αυτά που επιθυμείς στα ερωτικά σου πρέπει να έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τι ακριβώς θέλεις από την εκάστοτε σχέση ή το ταίρι που αναζητάς. Οι ευκαιρίες δεν σταματούν να παρουσιάζονται αλλά δε σημαίνει ότι αξίζουν κι όλες. Μην βιάζεσαι να επιλέξεις κάποιο άτομο και άκου την φωνή της διαίσθησής σου αν αντιτίθεται.
Σε σχέση: Κάποια επαγγελματικά θέματα ίσως απασχολήσουν αρκετό από το χρόνο και την ενέργειά σου με αποτέλεσμα να βρεθείς για πολύ λίγο με το ταίρι σου, κάτι που θα το στενοχωρήσει αλλά θα το αποδεχτεί.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Μιας και δεν είναι ούτε η εποχή, ούτε η μέρα για μίνι αποδράσεις το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βγεις μια βόλτα να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου και να ξεφύγεις λίγο απ' ό, τι σε καταπιέζει. Έτσι ίσως βρεις την απάντηση που ψάχνεις σε ένα ερωτικό σου θέμα.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό σήμερα μια λεκτική κόντρα με το ταίρι σου να ξεκινήσει με ανταγωνιστική διάθεση αλλά να καταλήξει με σωρεία κάποιων συναισθημάτων από την δική σου πλευρά που ήθελες καιρό να εκφράσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Μόνο χαλαρός/η δεν είσαι σήμερα αλλά το να κάθεσαι και να αγχώνεσαι για κάποια ασήμαντα πράγματα δεν σε εξυπηρετεί καθόλου. Ρίξε το ενδιαφέρον σου στην προσωπική σου ζωή που επιδέχεται αρκετής βελτίωσης. Διατήρησε το πείσμα και την επιμονή σου και άδραξε την ευκαιρία να δράσεις, αν έχεις καλό κίνητρο.
Σε σχέση: Οι πρωτοβουλίες που παίρνεις σε κάποια κοινά οικονομικά θέματα με το σύντροφό σου είναι μεν πολύ δραστικές αλλά μόνο έτσι θα αρχίσετε να βλέπετε προκοπή. Κόψε μια και καλή περιττά έξοδα που από καιρό σκεφτόσουν.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Έντονη μέρα είναι η σημερινή για σένα με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου γιατί ενισχύει την αποφασιστικότητα και την διάθεσή σου για να παλέψεις αλλά και να κερδίσεις ένα άτομο που σου αρέσει, αφού διαθέτεις όλο το πακετάκι. Επίσης, θα σου δοθεί η ευκαιρία να πας κάπου και να κάνεις μια νέα και ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία.
Σε σχέση: Θα περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, αλλά έχε το νου σου γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υποβόσκει μια ένταση που καλό θα ήταν να μεταφερθεί στην κρεβατοκάμαρα για να βγει ερωτικά η περίσσεια ενέργεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Μην αφήνεις να χαλάσει η διάθεσή σου σήμερα επειδή κάποια πράγματα δεν πάνε όπως τα είχες σχεδιάσει! Το ταλέντο σου στα ερωτικά υπάρχει και με τις ευλογίες της Αφροδίτης που είναι στο ζώδιό σου βγαίνει και προς τα έξω. Γι' αυτό δεν πρέπει να κολλάς αλλά να επιμείνεις μέχρι εσχάτων για να λειτουργήσουν τα πράγματα υπέρ σου.
Σε σχέση: Οι πολλές απαιτήσεις της εργασίας σου σήμερα ίσως σε αναγκάσουν να ξεφύγεις από το πρόγραμμα που είχες φτιάξει για το υπόλοιπο της ημέρας σου με το ταίρι σου και αυτό θα σε απογοητεύσει λίγο αλλά ξέρεις ότι δε γίνεται διαφορετικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Επιτέλους σήμερα ξαναβρίσκεις τον ενθουσιώδη εαυτό σου και θα αρχίσεις να σκέφτεσαι θετικά για την έκβαση μιας ερωτικής σου υπόθεσης. Υπάρχει πιθανότητα να κάνεις μια παρορμητική κίνηση, καθώς ανυπομονείς και δεν μπορείς να είσαι άλλο στο περίμενε που όμως θα σου βγει σε καλό.
Σε σχέση: Πιθανόν να συναντηθείτε με μια κοινή σας παρέα σήμερα και να περάσετε όμορφα. Αν, δε, σκέφτεστε με το ταίρι σου να ξεκινήσετε ένα καινούργιο ενδιαφέρον μαζί είναι η κατάλληλη μέρα να το πράξετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Από ηθικό είσαι αρκετά ενισχυμένος/η και πιστεύεις ότι όσα εμπόδια κι αν εμφανιστούν στο δρόμο που σου ανακόπτουν την πορεία στα ερωτικά σου, εσύ έχεις και τη δύναμη και τη θέληση να τα ξεπεράσεις. Νιώθεις σαν να έχεις βάλει ένα προσωπικό στοίχημα σήμερα και έχεις αποφασίσει να παλέψεις με νύχια και με δόντια για να το κερδίσεις.
Σε σχέση: Σήμερα αναμένεται να περάσετε όμορφα με το ταίρι σου, ίσως γιατί θα είσαι πιο απελευθερωμένος/η και στις πράξεις και τα αισθήματά σου. Υπάρχει μεγάλη περίπτωση μια ιδέα του σχετική με επαγγελματικά θέματα να σε ξεσηκώσει και να αρχίσεις να τη σκέφτεσαι σοβαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Ενδιαφέρουσα θα είναι σήμερα η μέρα για σένα αφού ενδέχεται να συναντηθείς τυχαία με κάποιο άτομο που προσπαθείς αυτές τις μέρες να το καταφέρεις να πάει με τα νερά σου. Τελικά θα χαρεί ο ένας την παρέα του άλλου, καθώς πολλά θα είναι αυτά που θα πείτε κι ίσως εκδηλώσεις ένα κομμάτι των συναισθημάτων σου γι' αυτό.
Σε σχέση: Ένα κουτσομπολιό που θα μάθεις για τη στάση ενός ατόμου απέναντί σου σήμερα θα σε βάλει να λειτουργήσεις εγωιστικά ή ανταγωνιστικά, όμως καλό θα ήταν να ακούσεις την προτροπή του συντρόφου σου και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι πιο διεκδικητικός/η αυτόν τον καιρό και ίσως έχεις και μια ξεροκεφαλιά γιατί αν σου αρέσει ένα άτομο, δεν ακούς κανένα και τίποτα, ακόμα κι αν βαδίζεις στην... κατηφόρα τη μεγάλη. Σήμερα πιθανόν να επιδείξεις ένα πρωτόγνωρο θάρρος και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να το συναντήσεις.
Σε σχέση: Τα συναισθήματα που έχεις για τον σύντροφό σου γίνονται ακόμα πιο έντονα σήμερα και θα ζήσετε μοναδικές ερωτικές εμπειρίες. Ό, τι κι αν ήταν αυτό που σε προβλημάτιζε τις προηγούμενες ημέρες θα ξεχαστεί στην αγκαλιά του.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved