Ερωτικό ωροσκόπιο 3/11

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 3/11

ΚΡΙΟΣ

Ελεύθερος/η: Το εξάγωνο του Ήλιου αυτή τη φορά με τον Πλούτωνα θα σου φανερώσει τις κρυφές πτυχές ενός ατόμου που σε ενδιαφέρει οι οποίες θα εντείνουν περισσότερο την επιθυμία σου να το κατακτήσεις. Ερωτικά πάντως είσαι φωτιά που καις όποιον σε πλησιάσει και η λίμπιντό σου μάλλον χτυπάει νταβάνι....
Σε σχέση: Λίγο παραπάνω εγωιστής/α ή ζηλιάρης/α από το κανονικό ίσως είσαι σήμερα αλλά θα περάσει κι αυτό όπως τόσα άλλα, αρκεί να αποφασίσεις να αφήσεις κάποια θέματα στην άκρη και να μην το τραβήξεις παραπάνω.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Διάφορα θέματα στον ερωτικό τομέα ενδέχεται να σε βάλουν σε μια διαδικασία να σκεφτείς παραπάνω και να ερευνήσεις σε βάθος. Ένα άτομο με το οποίο έχεις κολλήσει εδώ και τόσο καιρό και έχεις αναλώσει χρόνο και ενέργεια ίσως τελικά δεν αξίζει ή δε φαίνεται να ενδιαφέρεται γι' αυτό είναι πιθανό να πάρεις την οριστική απόφαση να εγκαταλείψεις.
Σε σχέση: Το να έχεις τον έλεγχο στη σχέση σου συνεπάγεται ότι θα πάρεις και τις ανάλογες πρωτοβουλίες ή αποφάσεις, αν και όποτε χρειαστεί κι όλα να περνάνε από σένα. Αν μπορείς να το αντέξεις για πολύ κάνε το, αν και δεν είναι και πολύ συντροφική αυτή η συμπεριφορά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η γνωστή σου ευελιξία θα σε βοηθήσει να αποφύγεις ένα στρίμωγμα από άτομο που ενδιαφέρεται για σένα αλλά δεν είσαι σίγουρος/η αν θέλεις να δεσμευτείς μαζί του. Παρ' όλα αυτά δε θα του το αποκλείσεις κιόλας παρά την πίεση που μπορεί να σου ασκήσει.
Σε σχέση: Ένα επαγγελματικό θέμα ίσως απαιτήσει από σένα να δουλέψεις παραπάνω ή να κάνεις μια επιπλέον έρευνα, προκειμένου να βρεις λύση κι όπως αντιλαμβάνεσαι είναι πολύ πιθανό να φας αρκετό χρόνο, στερώντας τον από το σύντροφό σου που θα το πάρει κάπως βαριά αλλά θα δείξει κατανόηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν είναι εύκολο τόσο καιρό που ο Πλούτωνας βρίσκεται στον 7ο ηλιακό σου οίκο να παραχωρήσεις σε κανένα τον έλεγχο της ζωής σου, πολύ περισσότερο, δε, στον ερωτικό τομέα. Σήμερα θα βγάλεις μια ασυμβίβαστη κι απόλυτη συμπεριφορά κι επειδή θα είσαι συγκεκριμένος/η στα «θέλω» σου, θα είναι πιο εύκολο να τα εκδηλώσεις σε ένα πρόσωπο που θα σε προσελκύσει.
Σε σχέση: Ένας προβληματισμός θα σου δημιουργηθεί σήμερα για το πώς μπορείς να ξεκαθαρίσεις μια και καλή ένα θέμα που έχει γίνει βραχνάς τόσο για σένα όσο και για το σύντροφό σου. Είναι πιθανό να βοηθήσει στην οριστική του επίλυση ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Από κέφια δεν σκίζεις σήμερα, ενδεχομένως γιατί στην αισθηματική σου ζωή είχες ελπίδες και προσδοκίες που τελικά βλέπεις ότι δεν πρόκειται να γίνουν πραγματικότητα ή είναι πιο δύσκολα τα πράγματα με ένα άτομο απ' όσο υπολόγιζες αρχικά γι' αυτό και θα αναγκαστείς να κάνεις στροφή 180 μοιρών στη στάση και την οπτική σου.
Σε σχέση: Η αλήθεια που θα μάθεις από το σύντροφό σου για ένα γεγονός που συνέβη πριν λίγο καιρό θα σε θορυβήσει, ενδεχομένως γιατί η εικόνα που είχες για τα πράγματα να ήταν τελείως διαφορετική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα, βρίσκεσαι σε ένα σημείο, όπου δεν ξέρεις αν πρέπει να σπρώξεις με τον τρόπο σου τα πράγματα για να αρχίσει να τσουλάει μια ερωτική σου υπόθεση ή να περιμένεις λίγο ακόμα για να δεις μήπως κάτι αλλάξει, χωρίς την δική σου παρέμβαση. Πάντως από κουράγιο και αποφασιστικότητα έχεις μπόλικα αποθέματα.
Σε σχέση: Μια συζήτηση με το ταίρι σου ίσως δώσει την αφορμή για να βγουν στη φόρα κάποια πράγματα που δε γνώριζες αλλά θα δικαιώσουν τη στάση που είχες απέναντι σε ένα κοινό γνωστό σας ή συγγενή που κάτι σε ενοχλούσε πάντα πάνω του αλλά δεν ήξερες ακριβώς τι.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Το ερωτικό στοιχείο, αυτή την περίοδο, είναι τονισμένο πάνω σου αλλά επίσης είναι μαγνήτης. Μαζί με τα... χλωρά (άτομα) θα τραβήξεις κι ένα ξερό που μπορεί να σου γίνει τσιμπούρι και να δυσκολεύεσαι να ξεφορτωθείς. Σήμερα ίσως ξεχάσεις την αβρότητά σου και γίνεις πιο κακός/α ξεκόβοντάς του ότι δεν πρόκειται γίνει τίποτα ανάμεσά σας.
Σε σχέση: Το να συμμαχήσεις με το σύντροφό σου για να κτυπήσετε ένα πρόβλημα στη ρίζα του σήμερα είναι πολύ πιθανό, όσο και το να αλληλοκατηγορήστε με τις ώρες για το ποιος ευθύνεται γι' αυτό. Η σπατάλη ενέργειας όμως για διαμάχες δεν βοηθά σε τίποτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Μετά την Αφροδίτη, σειρά έχει ο Ήλιος σου να κάνει όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα και φυσικά σε διευκολύνει αφάνταστα και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στα ερωτικά σου, καθώς θα έρθουν στην επιφάνεια κάποια στοιχεία που δεν τα γνώριζες αλλά και να εντείνεις τις προσπάθειές σου να κατακτήσεις ένα άτομο που σου αρέσει.
Σε σχέση: Ο ρόλος που έχει παίξει στην σχέση σου ένας συγγενής ή γνωστός θα φανεί σήμερα περίτρανα και ίσως αποφασίσετε από κοινού με τον σύντροφό σου να διακόψετε μαζί του κάθε επαφή, αφού όμως πρώτα θα του κάνετε γνωστά όσα μάθατε και σας οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Πολύ στοχευμένα θα κινηθείς σήμερα και παρ' όλο που είσαι αυθόρμητο άτομο θα μπεις στον πειρασμό να λειτουργήσεις με στρατηγική, αφού ένα πρόσωπο που θέλεις αρκετά είναι ή σου κάνει το δύσκολο. Επειδή όσο πιο πολύ αντιστέκεται, τόσο περισσότερο σε διαολίζει, δεν θα υποχωρήσεις, αν δεν το κατακτήσεις.
Σε σχέση: Με την ηθική υποστήριξη αλλά και την πρακτική βοήθεια από το σύντροφό σου σήμερα θα αντιμετωπίσεις ένα θέμα με την εργασία σου που στην αρχή σου φαινόταν βουνό. Ανάμεσα σε όλα τα άλλα ίσως φανερωθεί και το παιχνίδι που παίζει ένας συνάδελφός σου εις βάρος σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Πίσω δεν πρόκειται να κάνεις στα ερωτικά σου, αν δεν δικαιωθείς και σήμερα ο Ήλιος σε όψη με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου σε κάνει πιο ανθεκτικό/η και με περισσότερη μαχητικότητα. Μπορεί σου καταμαρτυρούν ότι έχεις γίνει απόλυτος/η ή έχεις βάλει τον πήχη πολύ ψηλά αλλά προτιμάς να επιμείνεις στους στόχους σου παρά... να ψωνίσεις στις εκπτώσεις..
Σε σχέση: Σήμερα ίσως ο σύντροφός σου σε πείσει να εμπιστευτείς ένα φιλικό σας πρόσωπο που ίσως είναι κι ειδικό σε κάποιο θέμα και να του εκμυστηρευτείς ένα ζήτημα που σε απασχολεί μήπως και μπορέσει να σου βρει μια άκρη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Μπορεί να σκέφτεσαι αρκετά ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αλλά τουλάχιστον για σήμερα μάλλον κλείνεις προς την απόφαση να παραμείνεις μόνος/η για λίγο χρονικό διάστημα να ξεκαθαρίσεις τελείως μέσα σου τι θέλεις, παρά να εμπλακείς σε κάτι πιο σοβαρό με μεγαλύτερες απαιτήσεις.
Σε σχέση: Ίσως είναι προτιμότερο για σήμερα να μην αποφύγεις να κάνεις μια εκ βαθέων συζήτηση με το πρόσωπο που είστε μαζί αυτήν την περίοδο, αφού η μέρα βοηθά στο να βγουν στο φως συναισθήματα, σκέψεις ή φοβίες που εμποδίζουν την όποια εξέλιξη στη σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Ένα ερωτικό θέμα έρχεται και πάλι στην επιφάνεια αλλά δεν χρειάζεται ούτε να πανικοβληθείς ούτε και να χάσεις το μπούσουλα. Το παν είναι να αντιμετωπίζεις τα προβλήματα εν τη γενέσει τους και να μην προσποιείσαι ότι δεν υπάρχουν, θεωρώντας ότι με τον καιρό θα εξασθενίσουν γιατί συνήθως επανέρχονται δριμύτερα.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό να επηρεαστείς σήμερα από τη γνώμη τρίτων και να σου χαλάσει η διάθεση ή να γεμίσεις με καχυποψία. Συζήτησέ τα με το ταίρι σου για να ακούσεις και την άποψη κάποιου που εμπιστεύεσαι περισσότερο.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved