Ερωτικό ωροσκόπιο 1/11

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 1/11

Καλό μήνα!

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ο μήνας για σένα ξεκινάει πολύ παθιασμένα εξαιτίας του εξαγώνου Αφροδίτης – Πλούτωνα. Ο ερωτισμός, η διεκδίκηση και η όλα ή τίποτα στάση σου στα αισθηματικά σε βάζουν σε θέση μάχης αλλά και επικράτησης. Η έντασή σου είναι σαρωτική γι' αυτό κι η κατάκτηση ενός ατόμου που σε έχει ξετρελάνει μάλλον βέβαιη.
Σε σχέση: Δεν αποκλείεται μια εκδήλωση ζήλειας ή απόπειρας ελέγχου του συντρόφου σου να επιφέρει αναστάτωση στη σχέση που καλό θα ήταν να εκτονωθεί σεξουαλικά και όχι σε καυγάδες μεταξύ σας. Η μέρα άλλωστε προσφέρεται...

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα εντείνει τον αισθησιασμό και το πάθος σου, όπως επίσης και μάλλον έντονες εκδηλώσεις ενδιαφέροντος προς και από το πρόσωπό σου κι εκεί πρέπει να επιδείξεις ιδιαίτερη σύνεση. Ερωτοτροπίες και φλερτ κάνουν τη νύχτα σου συναρπαστική αλλά φρόντισε να ελέγχεις τις καταστάσεις να μη σου ξεφύγουν.
Σε σχέση: Ενδεχομένως ο σύντροφός σου να βλέπει πολύ σοβαρά μια κατάσταση και να ανησυχεί παραπάνω απ' όσο πρέπει. Είναι στο χέρι σου να τον καθησυχάσεις και να τον κάνεις να αισθανθεί ότι δεν είναι μόνος και μπορεί να στηριχτεί πάνω σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Ένα περιορισμό θα νιώσεις σήμερα ή θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις μια κατάσταση στα ερωτικά σου με αρκετή σοβαρότητα, καθώς η μέρα δεν ενδείκνυται για αφελείς προσεγγίσεις και αερολογίες, ιδιαίτερα αν θέλεις να πείσεις κάποιο άτομο για την αλήθεια των αισθημάτων σου.
Σε σχέση: Τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι ίσως σου βάλει σήμερα ο σύντροφός σου εξαιτίας κάποιας λάθος οικονομικής σου εκτίμησης. Το να του παραδώσεις τον έλεγχο του κοινού σας ταμείου ίσως να μην είναι και τόσο κακή ιδέα και υπάρχει μεγάλη περίπτωση να σε επιβραβεύσει για την εμπιστοσύνη σου...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Το σημερινό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σαφώς θα σε επηρεάσει σε αισθηματικό επίπεδο καθώς έτσι κι αλλιώς έκλεινες προς την άρνηση μιας κατάστασης που σου φαινόταν ντεμί. Θέλεις να βιώσεις το μεγάλο έρωτα με ένα άτομο και σήμερα έχεις όλες τις ευκαιρίες για να γνωρίσεις αυτό που θα στον εμπνεύσει, αρκεί να κυκλοφορήσεις.
Σε σχέση: Αρκετά τονισμένο θα είναι το συναισθηματικό στοιχείο ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και μιας και το κρύο το απαιτεί είναι η κατάλληλη μέρα να ξαναζεστάνετε τη σχέση σας.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Για να σου πάει καλά η μέρα, μάλλον θα πρέπει να περιορίσεις την εξωστρέφειά σου και να γίνεις κατά τι πιο επιφυλακτικός/η. Πρόσεξε τι λες και πόσο εκτίθεσαι συναισθηματικά, ιδιαίτερα αν πρόσφατα έχεις γνωρίσει ένα άτομο που ακόμα παίζεται η φάση. Λίγο παραπάνω μυστήριο δεν έβλαψε ποτέ κανένα.
Σε σχέση: Η μέρα σε συνεπαίρνει αρκετά και θα νιώσεις την καρδιά σου να πλημμυρίζει έντονα συναισθήματα για τον σύντροφό σου ίσως και έλλειψης ενός ατόμου της οικογένειάς σου που δεν βρίσκεται κοντά σου και θα σε πιάσει μια έντονη νοσταλγία από παλιές αγαπημένες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα δεν σε αφήνουν στην ησυχία σου όπως ίσως ήλπιζες, καθώς υπάρχει πιθανότητα ένα μήνυμα ή κάποια πληροφορία για ένα άτομο που σε ενδιέφερε αλλά δεν έβλεπες φως και το παραμέρισες, τώρα θα ξαναζωντανέψει το ενδιαφέρον σου και θα σε βάλει στην πρίζα.
Σε σχέση: Κάποια λόγια που φτάνουν στα αφτιά σου από ένα συγγενή ή γνωστό θα σου αποκαλύψουν μια πλευρά που δεν ήξερες καθόλου και σαφώς θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπεις και κρίνεις τα πράγματα ακόμα και μέσα στη σχέση σου.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Εμπνέεις ένα πάθος κι ένα μυστήριο που λογικό είναι να ελκύσεις διάφορα άτομα. Παρ' όλα αυτά κάποιο συγκεκριμένο ίσως έχει εκείνα τα στοιχεία που θα το χαρακτήριζαν «μοιραίο» για την μετέπειτα πορεία της ερωτικής σου ζωής. Έχε λοιπόν τα μάτια σου ανοιχτά γιατί αν θες να ζήσεις βαθιά συναισθήματα σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα.
Σε σχέση: Μια αποκάλυψη ή εξομολόγηση από το σύντροφό σου για κάποια παρελθοντική στιγμή που είχε ζηλέψει αρκετά αλλά δεν το είχε δείξει θα σε επηρεάσει αρκετά αλλά θα σου δώσει και μια διαφορετική εικόνα απ' αυτή που ήξερες μέχρι τώρα για τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και θα τον εκτιμήσεις περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να κάνει εξάγωνο με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα όπως αντιλαμβάνεσαι ο ερωτισμός που ασκείς στο αντίθετο φύλο είναι τόσο έντονος που σχεδόν υπνωτίζει. Ό, τι θέλεις μπορείς να καταφέρεις σήμερα με όποιον/α ποθήσει η καρδιά σου, αφού είναι τέτοια η ελκτική σου δύναμη που δεν πρόκειται να σου αρνηθεί, ιδιαίτερα αν ψάχνεις κάτι πιο βαθύ συναισθηματικά με αρκετή σεξουαλική χημεία.
Σε σχέση: Η απολυτότητά σου θα κάνει την εμφάνισή της στη σχέση σου, μόνο που σήμερα ίσως είναι κάπως δικαιολογημένη, καθώς θα κληθείς να υπερασπίσεις μια θέση σου που η εμπειρία σου έχει αποδείξει ότι είναι σωστή και δεν πρόκειται να αλλάξεις γνώμη, όσο κι αν επιμένει ο σύντροφός σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Ερωτισμός, ένταση, προκλητικότητα και πονηρά υπονοούμενα, κάνουν τη σημερινή νύχτα συναρπαστική για σένα και φυσικά θα επιδοθείς σε όλα χωρίς φόβο και με πάθος. Όμως μια επιφύλαξη είναι απαραίτητη, σε ένα άτομο που ίσως γνωρίσεις, αφού το παιχνίδι για να περάσει ανάλαφρα η ώρα δεν το σηκώνει ο οργανισμός του και μάλλον αναζητά κάτι περισσότερο.
Σε σχέση: Οι ερωτικές σου φαντασιώσεις ίσως σήμερα απασχολήσουν το μυαλό σου τόσο πολύ που δεν θα μπορείς να σκεφτείς τίποτα άλλο, πέρα από το πότε θα βρεθείς με το ταίρι σου για να κάνεις κάποιες από αυτές πράξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου βάφει τη νύχτα στα χρώματα του πάθους. Μια βραδινή έξοδος με φίλους μπορεί να φέρει μια τυχαία γνωριμία που θα καταλήξει σε μοιραίο έρωτα. Όσο κι αν η καρδιά σου διψά, βρες τον τρόπο να διατηρήσεις τον έλεγχο για να μη παραδοθείς στο έλεος των καταπιεσμένων συναισθημάτων σου.
Σε σχέση: Σήμερα θα νιώσεις την ανάγκη να πάρεις πολύ αγάπη και ηθική υποστήριξη από το ταίρι σου. Συνήθως είσαι η πηγή της δύναμης για τους δικούς σου ανθρώπους, αλλά τώρα εσύ είσαι που χρειάζεσαι περισσότερο να στηριχτείς συναισθηματικά και αν το εκδηλώσεις, θα το λάβεις και με το παραπάνω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Ούτε εσύ θα μείνεις εκτός παιχνιδιού σήμερα κι ίσως παρασυρθείς από τον ερωτισμό που θα κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα. Παρ' όλα αυτά να προσέξεις μην δώσεις κατά λάθος σε κάποιο άτομο το δικαίωμα να ελπίσει για κάτι που δεν μπορείς να του προσφέρεις, ούτε να το τροφοδοτήσεις υψηλές προσδοκίες αν δεν είσαι σίγουρος/η για τα αισθήματά σου.
Σε σχέση: Η μέρα απαιτεί αποδείξεις πλήρους αφοσίωσης και πίστης προς το σύντροφό σου και όλα αυτά εσένα κάπως σε κάνουν να χάνεις το χρώμα σου γιατί τον έλεγχο και την κτητικότητα δεν την μπορείς κι ενδέχεται να αντιδράσεις και να αρχίσεις τις θεωρίες σου στο άκουσμα και μόνο των λέξεων «πάντα» ή «ποτέ».

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Η ανάγκη σου να παραδοθείς σε ένα έρωτα σαν αυτούς που υπάρχουν στα βιβλία ίσως σε παρασύρει σε μια κατάσταση βαριά για τις πλάτες σου. Πρόσεξε, δε, γιατί υπάρχει περίπτωση ένα άτομο που θα σε πολιορκήσει σθεναρά να είναι δεσμευμένο, και αν ενδώσεις μετά δε θα μπορείς να κάνεις πίσω.
Σε σχέση: Ένα σαββατόβραδο αρκετά διασκεδαστικό αναμένεται να περάσεις με το ταίρι σου και κάποια φιλικά σας πρόσωπα απ' τα οποία ίσως μάθεις και κουτσομπολιά ή μυστικά που θα σε καταπλήξουν.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved