Ερωτικό ωροσκόπιο 29/10

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 29/10

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η επιβλητική παρουσία της Σελήνης στον Αιγόκερω δε σου αφήνει περιθώρια να παρεκτραπείς, καθώς ακόμα κι αν της πας κόντρα, σε πιάνουν μετά τύψεις, ενοχές ή φοβίες ότι έκανες κάτι που δεν έπρεπε. Η υπομονή και η σύνεση δεν ήταν ποτέ στα φόρτε σου αλλά καλό θα ήταν να τα δοκιμάσεις έστω και μια φορά στα ερωτικά σου, τουλάχιστον να δεις και αυτή την πλευρά.
Σε σχέση: Δεν είσαι έτοιμος/η ακόμα να προχωρήσεις σε ριζικές τομές στη σχέση σου γιατί ενδεχομένως να ξέρεις ότι οι συνέπειες δεν θα είναι ευχάριστες αλλά από την άλλη δεν μπορείς και να αφήσεις τα πράγματα ως έχουν γι' αυτό καλό θα ήταν να αρχίσεις να προετοιμάζεις το έδαφος.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Έτσι κι αλλιώς δεν ήσουν ποτέ λάτρης των λόγων αλλά των έργων, όμως κάποιες φορές, εξαιτίας της ανάγκης σου να πάρεις επιβεβαίωση ή να νιώσεις καλύτερα, αφήνεσαι να πιστέψεις όμορφα μεγάλα λόγια. Σήμερα πάντως θα ζητήσεις απτές αποδείξεις από ένα άτομο που προσπαθεί να σε πείσει να του δώσεις μια ευκαιρία.
Σε σχέση: Που και που σε πιάνουν διάφορες ανασφάλειες για το αν θα είσαι με το σύντροφό σου μαζί για πάντα ή αν τα συναισθήματά σου θα αλλάξουν με τον καιρό και κάτι τέτοιες σκέψεις σε τυραννούν σήμερα αλλά εσύ πως είσαι τόσο σίγουρος/η ότι θα τον αγαπάς για όλο το υπόλοιπο της ζωής σου;

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η ζυγαριά μεταξύ ενθουσιωδών συναισθημάτων και ρεαλιστικής αντιμετώπισης γέρνει τελείως προς τη δεύτερη, οπότε καλό θα ήταν να μετριάσεις τις αυθόρμητες ή αφελείς κινήσεις στα ερωτικά σου και να βάλεις το μυαλό σου να σκεφτεί. Σήμερα οφείλεις να επιδείξεις αυτοσυγκράτηση και να σκεφτείς καλά τις όποιες συνέπειες των πράξεών σου.
Σε σχέση: Στα οικονομικά σου συνήθως είσαι σκορποχώρι αλλά οι εποχές δεν επιτρέπουν περιττές σπατάλες και μάλιστα σε πράγματα που έχουν στόχο μόνο την προσωρινή ευχαρίστηση. Εντούτοις, αν νιώθεις την ανάγκη να κάνεις ένα δωράκι στο σύντροφό σου, μπορείς να αγοράσεις κάτι χωρίς να δώσεις ό, τι έχεις και δεν έχεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Καλό είναι να κρατάς τον εαυτό σου προσγειωμένο στην πραγματικότητα και με τη Σελήνη στον Αιγόκερω το πετυχαίνεις πολύ καλά αλλά ξέρεις ότι μόλις περάσει αυτή η φάση ρεαλισμού θα ξανακυλήσεις στην συναισθηματική σου δίνη, σχεδόν ανεμπόδιστα. Η ισορροπία των δύο είναι αυτό που θα έπρεπε να επιζητάς για να είσαι ευχαριστημένος/η στην ερωτική σου ζωή.
Σε σχέση: Συχνά παίρνεις το ρόλο του αδύναμου στη σχέση που παραπονιέται για τα διάφορα που περνάς από το ταίρι του κι άμα σου την δώσει κάνεις ένα καυγά και ξεσπάς. Προσπάθησε σήμερα να βάλεις τα όριά σου ώστε να μην υπομένεις διάφορα. Καλύτερα να ξέρει ο άλλος από πριν μέχρι που μπορεί να φτάσει, παρά να τρέχεις να τον τραβάς πίσω.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Είναι η κατάλληλη μέρα να οργανώσεις ένα σχέδιο δράσης στα ερωτικά σου. Καλύτερα να αποφύγεις τις πολλές επαφές και συζητήσεις γιατί μπορεί να λειτουργήσουν διασπαστικά και να ξεφύγεις τελείως από το στόχο σου, αν το έχεις ορίσει. Καμιά φορά όσο πιο πολύ μιλάς για κάτι, τόσο εκτονώνεις την ενέργεια στα λόγια κι όχι στις πράξεις.
Σε σχέση: Έχεις κάποια κοινά με τον Αιγόκερω κι ας μην τα βλέπεις. Κι εσύ αναζητάς την ποιότητα και οι φιλοδοξίες σου είναι μεγάλες αλλά η διαφορά σας είναι ότι ο πρώτος το πολεμάει ενώ εσύ θέλεις να σου προσφερθούν. Αν θέλεις το παραπάνω στη σχέση σου δούλεψε γι' αυτό, μην περιμένεις να γίνει από μόνο του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ένας μεγαλύτερος σε ηλικία φίλος σου ή πιο έμπειρος στα ερωτικά θέματα θα μπορούσε σήμερα να σε βγάλει από ένα δίλημμα που ίσως σε απασχολεί γι' αυτό και καλό θα ήταν να επιδιώξεις μια κουβέντα μαζί του. Δεν είναι ότι δεν μπορείς να διακρίνεις κάποια πράγματα αλλά αν εμπλέκεσαι συναισθηματικά είναι δύσκολο να είσαι αντικειμενικός/η.
Σε σχέση: Όσο κι αν υπάρχουν δουλειές ή άλλες υποχρεώσεις που σε κρατούν απασχολημένο, καλό θα είναι να βρεις λίγο χρόνο και για το σύντροφό σου γιατί πέφτεις με τα μούτρα και τον ξεχνάς. Και οι σχέσεις χρειάζονται αρκετά για να λειτουργήσουν και να διατηρηθούν σε καλό επίπεδο, όχι μόνο τα επαγγελματικά.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Αυτό σου χρειάζεται αυτή την περίοδο είναι να βάλεις στόχους για την προσωπική σου ζωή και τόσο ο Άρης όσο και η Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα στους κάνουν πιο ευδιάκριτους αλλά και πιο συγκεκριμένους γι' αυτό κι είναι ευκολότερο τώρα να ξεφύγεις από την αβεβαιότητα και την αμφιβολία και να κατασταλάξεις στο τι θέλεις και πως μπορείς να το αποκτήσεις.
Σε σχέση: Αντί να παραπονιέσαι στο σύντροφό σου ή να του κάνεις παρατηρήσεις για κάποιες δουλειές στο σπίτι που δεν κάνει, προσφέρσου και μοιραστείτε τις. Έτσι και πιο γρήγορα θα τελειώσετε και θα γλυτώσετε και εντάσεις. Σήμερα πάντως αν δεν το έχετε κάνει ήδη είναι καλή μέρα να τακτοποιήσετε τα χειμερινά σας ρούχα και σκεπάσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η γνωριμία μέσω ενός γνωστού σου με ένα άτομο ώριμο όχι αναγκαστικά σε ηλικία αλλά σε συμπεριφορά, θα σου κινήσει το ερωτικό ενδιαφέρον αφού σου δίνει την εντύπωση ότι μπορείς να βασιστείς πάνω του και να έχεις μια θετική εξέλιξη στα ερωτικά σου. Παρ' όλα αυτά θα περιμένεις κάποια δείγματα από την πλευρά του πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση.
Σε σχέση: Δεν χρειάζεται να είσαι αυστηρός/η με το ταίρι σου, αν δεις ότι άλλα λες εσύ κι αλλιώς τα εισπράττει. Εξαιτίας της συναισθηματικής εμπλοκής καμιά φορά γίνονται παρεξηγήσεις. Και συ άλλωστε δεν πας πίσω. Εξήγησε τι εννοείς ξανά κι άσε τα σαρκαστικά σχόλια κατά μέρος.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι πολύ πιο συμμαζεμένος/η και προσγειωμένος/η τον τελευταίο καιρό ίσως γιατί πλέον βλέπεις τα πράγματα τελείως διαφορετικά στα ερωτικά σου. Με τον Άρη τόσο καιρό στο ζώδιό σου είχες τις ευκαιρίες να κάνεις τα ανοίγματά σου, να παίξεις, να γνωριστείς, τώρα όμως πρέπει να επικεντρωθείς σε ένα συγκεκριμένο άτομο κι εκεί να ρίξεις το βάρος σου.
Σε σχέση: Από οικονομική διαχείριση δεν σκίζεις, αφού όπως παίρνεις τα χρήματα πριν ζεσταθούν τα έχεις χαλάσει. Κάνε ένα πρόχειρο προϋπολογισμό που δίνεις τι και αν δεν μπορείς ή φοβάσαι ότι δε θα τον τηρήσεις, τότε άσε να τον αναλάβει ο σύντροφός σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Τα αποθέματα της υπομονής σου τείνουν να εξαντληθούν και μπορεί να είσαι από τη φύση σου συγκρατημένος/η και ελεγχόμενος/η, βλέπεις όμως ότι μάλλον πρέπει να βάλεις μπροστά τις μηχανές σου και να αρχίσεις να διεκδικείς περισσότερα στην προσωπική σου ζωή. Η βελτίωση θα υπάρξει, αρκεί να διατηρήσεις την πίστη στον εαυτό σου και μην τον κρίνεις αυστηρά.
Σε σχέση: Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει παραπάνω αυστηρό/η ή επικριτικό/ηκαθώς δε δέχεσαι εύκολα λάθη, παραλείψεις ή παρανοήσεις από το έτερο ήμισυ αλλά καλά θα κάνεις να υπενθυμίζεις συχνά πυκνά στον εαυτό σου ότι δεν έχεις να κάνεις με φαντάρο σε στρατώνα, ούτε με υπάλληλο αλλά με το σύντροφό σου, οπότε μην του κάνεις επιπλήξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις συνηθίσει να κινείσαι ελεύθερα, δεν μπορείς να μπεις σε νόρμες και καλούπια και οποιοδήποτε είδος περιορισμού στην αυτοέκφρασή σου σε κάνει να επαναστατείς. Σίγουρα κανείς δε μπορεί να σε κατηγορήσει για υποκρισία, αλλά ίσως φοβίζει αυτή η στάση σου ένα συγκεκριμένο άτομο που σε ενδιαφέρει κι είναι η στιγμή να αναρωτηθείς μήπως τελικά δεν κάνει για σένα.
Σε σχέση: Πιθανόν να νιώθεις λίγο άσχημα σήμερα για τη συμπεριφορά σου ή κάποιες αδικαιολόγητες αντιδράσεις σου στο σύντροφό σου για όχι τόσο σημαντικό λόγο και σκέφτεσαι μήπως πρέπει να κάνεις ή να πεις κάτι για να επανορθώσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Δεν υπάρχει κάποιος προφανής λόγος ή συγκεκριμένο γεγονός αλλά τα πράγματα στην ερωτική σου ζωή σου φαίνονται ασαφή το τελευταίο διάστημα όμως καλό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να αναλύσει την κατάσταση ακόμα. Περίμενε λίγο ακόμα και σύντομα θα καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις.
Σε σχέση: Σχέση και μάλιστα μακρόχρονη χωρίς προβλήματα, ευθύνες και αγωνίες δεν υπάρχει κι αυτό θα πρέπει να το αποδεχτείς. Δοκιμάζεται καθημερινά σχεδόν, το ίδιο και τα άτομα που την απαρτίζουν αλλά αν υπάρχει πραγματική αγάπη και συνεννόηση, τότε είναι πιο εύκολο να ξεπεραστούν. Πρέπει να πιστέψεις σε αυτήν και να μη γκρινιάζεις.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved