Ερωτικό ωροσκόπιο 27/10

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 27/10

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σου βγάζει στην επιφάνεια όλο το συναισθηματικό σου κόσμο που συνήθως κρύβεις για να μην φανεί προς τα έξω η ευαισθησία σου. Έντονος ερωτισμός και επιθυμίες αλλά όνειρα που ενδέχεται να γίνουν πραγματικότητα στα ερωτικά είναι από τα συν της ημέρας, αρκεί να αφεθείς να πιστέψεις σε θαύματα.
Σε σχέση: Αισθήματα αγάπης και ζεστασιάς θα βγουν τόσο από το σύντροφό σου όσο κι από σένα κι αναμένεται μια βραδιά γλυκιά και πολύ ρομαντική.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, από τον 7ο οίκο σου κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και τα όμορφα λόγια που θα ακούσεις από ένα άτομο που σου αρέσει θα σε ανεβάσουν στους ουρανούς. Και συ όμως δε θα πας πίσω αφού θα ενθαρρύνεις με τον τρόπο σου να σου εκδηλώσουν συναισθήματα. Αρκεί να μην αρχίσεις να αποκτάς υψηλές προσδοκίες.
Σε σχέση: Όμορφες στιγμές αναμένεται να ζήσεις με το σύντροφό σου γεμάτες αισθησιασμό και φαντασία ενώ θα θέλεις κι εσύ να τον κανακέψεις, να τον φροντίσεις αλλά και να τον στηρίξεις ηθικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Μια έκλαμψη ή μια ξαφνική έμπνευση μπορεί να σε σπρώξει να αναλάβεις δράση στην ερωτική σου ζωή σήμερα. Προσπάθησε όμως να αντισταθείς στον πειρασμό να βιαστείς να περάσεις κατευθείαν στην επόμενη φάση για να χαρείς την κάθε στιγμή. Θα έχεις περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας, εάν το πάρεις σιγά-σιγά.
Σε σχέση: Η μέρα σήμερα έχει πιο χαλαρούς σχεδόν νωχελικούς ρυθμούς και αυτό μάλλον καλό θα σου κάνει γιατί και θα ηρεμήσεις και θα φροντίσεις να περάσεις περισσότερο και πιο ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σου κάνοντας και κάποια πράγματα μαζί του που είχες στο νου σου και έψαχνες την κατάλληλη ευκαιρία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σου ενισχύει την ευαισθησία αλλά και τη ρομαντική σου διάθεση και σε κάνει να χαμογελάς χωρίς λόγο ή να ονειροπολείς ασταμάτητα ακόμα και με τα μάτια ανοιχτά. Πολύ πιθανό να αρχίσεις να πιστεύεις ότι κάπου εκεί έξω είναι το άλλο σου μισό και αργά ή γρήγορα θα σμίξετε. Μην ξεχνάς ότι η πίστη κινεί και βουνά αρκεί να αποφύγεις τις εξειδανικεύσεις!
Σε σχέση: Επιβάλλεται μια έξοδος σήμερα το βράδυ με το ταίρι σου σε ένα όμορφο ρομαντικό μέρος αλλά αν δεν γίνεται μπορείς και εσύ να φτιάξεις κάτι ανάλογο για σας, λίγα κεριά, φρέσκα λουλούδια και απαλή μουσική συνθέτουν μια υπέροχη ατμόσφαιρα.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Ευνοείσαι σε ερωτικές γνωριμίες σήμερα και μάλιστα με άτομο που θα σε κάνει να πιστέψεις ότι μπορούν να γίνουν τα όνειρά σου πραγματικότητα. Αφέσου και ζήσε τη στιγμή, ακόμα κι αν κατά βάθος έχεις αμφιβολίες για το πόσο όλα αυτά είναι αληθινά ή μια πλάνη που δημιουργείς γιατί έχεις ανάγκη να τη βιώσεις. Το σίγουρο είναι ότι σαφείς απαντήσεις δε θα πάρεις σήμερα.
Σε σχέση: Ο σύντροφός σου ενδέχεται σήμερα να αρχίσει τα καλοπιάσματα και τις μαλαγανιές, προκειμένου να σε καταφέρει να συμφωνήσεις σε κάτι που θέλει να αγοράσετε. Πριν συμφωνήσεις έλεγξέ το κι εσύ για να μην έχεις δυσάρεστες εκπλήξεις αργότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Αισιοδοξία κι ελπίδα έχεις σήμερα αλλά και μια έντονη πεποίθηση ότι σιγά-σιγά τα πράγματα θα αρχίσουν να γυρνούν υπέρ σου στα ερωτικά αφού πιστεύεις ότι έχεις ήδη κάνει τα δέοντα και βρίσκεσαι πολύ κοντά στο... ταμείο. Πάντως είσαι θετικά διακείμενος/η σε κάθε προσέγγιση που μπορεί να σου τύχει αν προσεγγίζει κάποια στάνταρ σου.
Σε σχέση: Μια απίστευτη ανάγκη να νιώσεις πολύ κοντά στο αγαπημένο σου πρόσωπο θα έχεις σήμερα και να του δείξεις τρυφερότητα και αγάπη και μιας και δεν το κάνεις συχνά ίσως απορήσει προς στιγμή αλλά μετά θα το καταχαρεί.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Γοητευτικός/η και με χαμόγελο που σκλαβώνει τις καρδιές όσων σε κοιτάζουν θα είσαι σήμερα και φυσικά αυτό θα είναι το ατού σου για προσελκύσεις όποιο άτομο σου αρέσει. Πίστεψε ότι οι φαντασιώσεις σου μπορούν να πάρουν σάρκα και οστά και κινήσου προς την πραγμάτωσή τους.
Σε σχέση: Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα βοηθά να ξυπνήσει το συναίσθημα και να μοιραστείτε μια ερωτική βραδιά με το σύντροφό σου. Αν υπάρχει κάτι να «λειάνεις» ή να «θεραπεύσεις» στη σχέση σου αυτή είναι η κατάλληλη μέρα και καλό θα ήταν να κάνεις την αρχή δείχνοντας κάποιες κρυμμένες ευαισθησίες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και γίνεται πιο αέρινη, ταξιδεύοντάς σε στον κόσμο του φανταστικού αλλά όχι άπιαστου αν πραγματικά θέλεις να το καταφέρεις. Η γνωριμία με ένα πρόσωπο ίσως σε κάνει να χαμηλώσεις για λίγο το τείχος προστασίας που σε περιβάλλει και αφεθείς να ζήσεις μια άλλη σου, έντονα συναισθηματική και ευαίσθητη πλευρά.
Σε σχέση: Ο έρωτας εμπνέει κι είναι πολύ πιθανό σήμερα να κάνεις κάποια πράγματα που θα απογειώσουν το ταίρι σου και θα απολαύσετε μαζί μια πολύ ερωτική νύχτα γεμάτη υποσχέσεις και λόγια παντοτινής αγάπης και αφοσίωσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Δεν έχεις μυαλό σήμερα ούτε για δουλειά, ούτε για υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, αφού το μυαλό σου τρέχει σε ένα άτομο που σε έχει εξιτάρει και μάλλον το γνώρισες πρόσφατα. Θέλεις να το βρεθείς σύντομα μαζί του, πρόσεχε όμως μην κάνεις λάθη ή σου ξεφύγει κάτι που θα παρερμηνευτεί ή παρεξηγηθεί.
Σε σχέση: Παρότι είσαι ενθουσιώδες άτομο και αυθόρμητο, εντούτοις σπάνια κάνεις συζητήσεις για το πώς νιώθεις σήμερα όμως είναι η κατάλληλη μέρα, αφού και η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο για να υπάρξει ουσιαστική και έντονη επαφή με το ταίρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Με τον Άρη στο ζώδιό σου γίνεσαι πιο ριψοκίνδυνος/η και θέλεις να πάρεις ένα ερωτικό ρίσκο αλλά είσαι σημαντικό να μην αφήσεις πίσω τις όποιες ανασφάλειές σου. Μη φοβηθείς να αποκαλύψεις κάποια πλευρά σου πιο ευαίσθητη σε ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Το να μοιραστείς κάτι από όλα αυτά που κρύβεις μέσα σου ίσως φέρει σημαντικές εξελίξεις στα ερωτικά σου.
Σε σχέση: Δεν έχεις καμία διάθεση για εντάσεις και διαμάχες με το ταίρι σου γι' αυτό θα παραμερίσεις τις όποιες διαφορές υπάρχουν ανάμεσά σας ή δε θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία σε κάποια πράγματα που άλλοτε σε ενοχλούσαν για να περάσεις μια γαλήνια και ζεστή νύχτα μαζί του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Η φαντασία σου οργιάζει σήμερα και μπορεί να σκεφτείς ένα σωρό τρόπους για να προσεγγίσεις ένα άτομο που σου αρέσει. Φτιάχνεις στο μυαλό σου διάφορες σκηνές και θα προσπαθήσεις να τις κάνεις πράξη άμα σου δοθεί η ευκαιρία. Επιπλέον, νιώθεις όμορφα και η ψυχολογία σου είναι πολύ θετική κι αυτό από μόνο του ανοίγει το δρόμο και σε κάποιο πρόσωπο να σε πλησιάσει πιο εύκολα.
Σε σχέση: Θα έχεις μια σημαντική ευκαιρία για πραγματική βελτίωση στη σχέση σου σήμερα. Η «δουλειά» που έχετε κάνει με το σύντροφό σου όλο αυτό τον καιρό ενισχύει τον δεσμό σας, σας φέρνει πολύ κοντά και σας βοηθά να εξελιχθείτε περισσότερο μελλοντικά.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Πιο αιθέριος/α, με μάλλον αέρινη γοητεία και φυσικά διάθεση για να φλερτάρεις, να παίξεις αλλά με το δικό σου μοναδικό, σχεδόν ανεπαίσθητο στυλ και να μαγέψεις τους πάντες γύρω σου. Θες να μοιραστείς συναισθήματα, στιγμές και πολύ αγάπη και το βγάζεις προς τα έξω αλλά να είσαι προσεκτικός/η στο άτομο που θα επιλέξεις να σταθεί δίπλα σου και να μην του προσδίδεις παραπάνω αξία απ' όση έχει.
Σε σχέση: Ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας κάνει τρίγωνο με την Αφροδίτη ενισχύοντας το ρομαντισμό και την φαντασία σου ώστε να κάνεις αυτή τη βραδιά μοναδική για σένα και το ταίρι σου. Η ατμόσφαιρα είναι η κατάλληλη για να εξομολογηθείς τον έρωτά σου ή να βιώσεις τη μαγεία του.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved