Ερωτικό ωροσκόπιο 23/10

Πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη στο Σκορπιό τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 23/10

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Πάθος, μοιραίοι έρωτες και απίστευτη σεξουαλικότητα (όχι ότι σου έλειπε δηλαδή, απλά ενισχύεται στο μέγιστο) φέρνει η Αφροδίτη στο Σκορπιό, αφού εισβάλλει στον 8ο οίκο σου. Παρ' όλα αυτά η εξωστρέφειά σου εξαφανίζεται και οι κινήσεις σου θα είναι πιο υπόγειες ή μυστικές κι όχι τόσο φόρα παρτίδα. Εννοείται ότι επί ένα περίπου μήνα η έλξη σου θα είναι ακαταμάχητη.
Σε σχέση: Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και καλά θα κάνεις να το εφαρμόσεις, αν πρόκειται για κάποια οικονομικά θέματα που πρέπει να λύσεις ή για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Κατάστρωσε ένα σχέδιο με το σύντροφό σου και δράσε σύμφωνα με το συμφέρον σου κι όχι παρορμητικά.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι δύσκολο ζώδιο ο Σκορπιός και συ ως καλοκάγαθος Ταύρος θα πρέπει να γίνεις και πιο μυστικοπαθής και πιο πονηρός για να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου προσφέρει η Αφροδίτη. Ο ερωτισμός που θα εκπέμπεις θα είναι κράχτης για το αντίθετο φύλο και φυσικά η δημιουργία μιας σχέσης παίζει πολύ δυνατά αυτό το διάστημα, έχε κατά νου όμως, μέχρι να σιγουρευτείς για το άλλο άτομο, να διατηρήσεις επιφυλακτική στάση.
Σε σχέση: Τα πολύ βαθιά σου συναισθήματα για το ταίρι σου ενδεχομένως να προξενήσουν κρίσεις ζήλειας ή απόπειρες ελέγχου του. Δε χρειάζεται να σε ζώνουν τα φίδια κάθε φορά που βγαίνει από την πόρτα, ούτε να υποψιάζεσαι κάθε κίνησή του. Διεκδίκησέ το, τόνωσε το ερωτικό στοιχείο ανάμεσά σας και πάρε τα ηνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Ευτυχώς έχεις την ευελιξία να αποφεύγεις καταστάσεις στα ερωτικά που τείνουν να γίνουν απολυταρχικές και δεσμευτικές για σένα και ίσως αυτή την περίοδο βιώσεις αρκετές από αυτές. Ενδέχεται να γνωρίσεις ένα άτομο, πιθανόν από τον εργασιακό σου χώρο που θα θέλει να σε «μαντρώσει». Αν είσαι σε τέτοια φάση, προχώρα!
Σε σχέση: Η εργασία φαίνεται να απορροφά αρκετό από τον χρόνο και την ενέργειά σου και θα είσαι δουλειά-σπίτι, όμως μια αύξηση, ένα δώρο ή ένα μπόνους είναι πολύ πιθανά και αυτό θα χαροποιήσει και το σύντροφο που γκρινιάζει για τις πολλές ώρες απουσίας σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια πολύ καλή περίοδος ξεκινά για σένα, αφού η Αφροδίτη στον επίσης υδάτινο Σκορπιό αναδεικνύει το σεξαπίλ σου και σε σπρώχνει να λειτουργήσεις πολύ πιο συγκεντρωμένα και αποφασιστικά στα ερωτικά σου. Αν ήδη έχεις βρει το άτομο που σου αρέσει ήρθε η ώρα να ρίξεις τα δίχτυα σου, να το τσακώσεις και να του κλέψεις την καρδιά.
Σε σχέση: Σαφώς το συναίσθημά σου θα υπερτερεί και ο έρωτάς σου για το ταίρι σου θα φουντώσει. Το μόνο ίσως αρνητικό είναι ότι θα βλέπεις πιο σοβαρά κάποια πράγματα στη σχέση σου απ' ό, τι είναι. Προσπάθησε να μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς και χαλάς την ατμόσφαιρα.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Προσπάθησε να πάρεις τα καλά της Αφροδίτης στο Σκορπιό και να αφήσεις τα υπόλοιπα που δε σου ταιριάζουν έτσι κι αλλιώς. Το φλογερό σου ταμπεραμέντο συναντά τον απόλυτο αισθησιασμό γι' αυτό και γίνεσαι ένα από τα αδιαφιλονίκητα φαβορί. Ωστόσο φρόντισε να μαζέψεις κάπως την έπαρσή σου που μπορεί να οδηγήσει σε αρνητικά σχόλια.
Σε σχέση: Το σπίτι γίνεται η ερωτική φωλιά για σένα και το σύντροφό σου και το κρεβάτι θα πάρει φωτιά. Ενδεχομένως κάποιες αγορές που θα κάνετε να στοχεύουν στην δημιουργία της ανάλογης ατμόσφαιρας αλλά καλό είναι να μην απομονωθείτε τελείως από τον υπόλοιπο κόσμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ενισχύεται η καχυποψία σου και ενδεχομένως να κοιτάς με μισό μάτι όποιο άτομο σε πλησιάζει με ερωτικές διαθέσεις. Θα ζητάς έμπρακτη «απόδειξη» των συναισθημάτων και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να πεις το πολυπόθητο «ναι» αν πρώτα δε σιγουρευτείς πλήρως για το ποιόν του. Στο κάτω-κάτω αν σε θέλει πραγματικά, θα σε καταλάβει.
Σε σχέση: Υπάρχει μια απολυτότητα στις θέσεις και τις απόψεις σου αλλά είσαι και πολύ συγκεκριμένος/η και μπορεί να φέρει κάποιες διαφωνίες με το ταίρι σου, όμως γρήγορα θα λήγουν αφού τα ακλόνητα επιχειρήματά σου δε θα αφήνουν περιθώρια για να σου αλλάξει τα μυαλά.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Μετά το δικό σου ζώδιο που ήταν μέσα στα νάζια και τις χαριτωμενιές η Αφροδίτη επισκέπτεται τον Σκορπιό φέροντάς σου μια πιο σκούρα απόχρωση ερωτισμού και άκρατης σεξουαλικότητας. Αρκετά χαμόγελα χάρισες, αρκετές δημόσιες σχέσεις έκανες, καιρός να περάσεις στο διά ταύτα. Το στόχο θα τον κατακτήσεις, αν έχεις εστιάσει πλήρως σε αυτόν, κι έχεις επιμονή, σιγουριά και σοβαρότητα.
Σε σχέση: Ευχάριστα νέα φέρνει η Αφροδίτη στο Σκορπιό για τα οικονομικά σου που αυξάνονται και φυσικά αυτό κάνει τη ζωή ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου πολύ πιο άνετη και ευχάριστη, καθώς σου φεύγει ένα άγχος και θα μπορέσετε να κλείσετε κάποιες τρύπες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι το απόλυτο φαβορί! Από σήμερα και μέχρι τις 19/11 το χαλί είναι στρωμένο για να πετύχεις τα καλύτερα στα ερωτικά σου. Εμπνέεις πάθη, έρωτα και μαγεύεις σχεδόν τους πάντες στο πέρασμά σου, οπότε όλα εξαρτώνται αποκλειστικά από σένα και τις επιθυμίες σου. Αν ήδη έχεις βρει το υποψήφιο «θήραμά» σου, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να στοχεύσεις.
Σε σχέση: Οι απόπειρες ελέγχου και μια αυξημένη κτητικότητα δε θα λείψουν αλλά τα επίπεδα ερωτισμού ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου είναι τόσο υψηλά που μάλλον θα τα δικαιολογήσουν. Μια αλλαγή στην εμφάνισή σου που θα τονίσει την σεξουαλικότητά σου ίσως συμβάλλει κι αυτή στην αναθέρμανση της σχέσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Παρόλο που δεν είναι καθόλου στον χαρακτήρα σου η δυσπιστία, επειδή στο νου σου θα βάζεις διάφορα και μάλιστα αρνητικά θα είναι ένα στοιχείο που θα στιγματίσει το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Πολύ πιθανόν ένας έρωτας κρυφός ή απαγορευμένος να σε βάλει σε πειρασμό και θα είναι μάλλον δύσκολο να αντισταθείς και να μην υποκύψεις.
Σε σχέση: Με ή χωρίς αφορμή θα έχεις μια εσώτερη ανησυχία για το μέλλον της σχέσης σου και ίσως αρχίσεις να αναρωτιέσαι αν είστε μαζί από συνήθεια ή από τα συναισθήματα που σας δένουν. Έχεις μια καλή ευκαιρία όμως να διώξεις όλες τις σκιές, αν αρχίσεις να κάνεις κι εσύ κάποια πράγματα αντί να περιμένεις να γίνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Σίγουρα όποιος/α σε κατηγορούσε για ψυχρότητα αυτή την περίοδο θα το πάρει πίσω, καθώς η Αφροδίτη στο Σκορπιό έρχεται όχι απλά για να βγάλεις τον κρυμμένο σου αισθησιασμό αλλά και να σε κάνει ένα από τους πρωταγωνιστές της περιόδου στο ερωτικό παιχνίδι, που ίσως γίνει λίγο πιο σαγηνευτικό και άγριο. Μια γνωριμία είναι πολύ πιθανή που θα σε εξιτάρει γι' αυτό φρόντισε να κυκλοφορείς περισσότερο.
Σε σχέση: Έχεις τη διάθεση να περάσεις περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου παρά με φίλους και παρέες γι' αυτό είναι πολύ πιθανό να βγαίνετε συχνότερα ή να μένετε σπίτι τα δυο σας και να χαίρεστε ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Είσαι ανοικτός/η σε προκλήσεις και φυσικά δε θα πεις όχι στις απανωτές κρούσεις που μπορεί να έχεις για ραντεβού με ένα πρόσωπο που υπόσχεται καυτές νύχτες. Αν έχεις βαρεθεί το να βολοδέρνεις από δω και από κει και θέλεις να αράξεις κάπου, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή. Αν πάλι δηλώνεις αμετανόητα ελεύθερος/η και ωραίος/α, τότε μάλλον θα πρέπει να προσέξεις μην πιαστείς στη φάκα κάποιου πιο επιτήδειου ατόμου.
Σε σχέση: Υπάρχει έντονη συναισθηματική φόρτιση ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου που άλλες φορές βγαίνει στην κρεβατοκάμαρα κι άλλες στην κρεβατομουρμούρα. Όμως είναι επίσης μια καλή περίοδος για να ενώσετε τις δυνάμεις σας για μια επαγγελματική προσπάθεια που υπόσχεται κέρδη.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη στο Σκορπιό έρχεται να προσθέσει αισθησιασμό στην προσωπική σου ζωή και να ενισχύσει τη μυστηριώδη σου γοητεία. Όμως δε σε αφήνει να αρκεστείς σε πλατωνικά αισθήματα και ανομολόγητους έρωτες αλλά σε σπρώχνει να δοκιμάσεις κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό. Μπορείς και πρέπει να το κάνεις περνώντας σε άλλη πλέον φάση.
Σε σχέση: Είναι πιθανό στο μυαλό σου να καταστρώνεις διάφορα σενάρια ότι ο σύντροφός σου σε απατά ή έπαψε να σ' αγαπάει γιατί δε σε φίλησε όπως σε φιλούσε συνήθως ή δεν πρόσεξε μια αλλαγή στην εικόνα σου! Σταμάτα να τρελαίνεσαι και μην αρχίσεις να ψάχνεις τσέπες και τηλέφωνα! Να θυμάσαι ότι φοβάσαι στο τέλος το «λούζεσαι».

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved