Ερωτικό ωροσκόπιο 21/10

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 21/10

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η:
Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά δε σε εγκαταλείπουν ούτε σήμερα και σε ωθούν να πάρεις πρωτοβουλίες για να προσεγγίσεις ένα άτομο που σου αρέσει. Έτσι κι αλλιώς η έλξη που ασκείς είναι έντονη και θα είναι πολύ δύσκολο σήμερα και αύριο να περάσεις απαρατήρητος/η.
Σε σχέση:
Ένα μάλλον συμβιβαστικό πνεύμα σου βγάζει η Σελήνη στο Ζυγό και ίσως ανεκτικότητα, αφού θέλεις να αποφύγεις τις εντάσεις, τουλάχιστον για σήμερα. Έχεις την ανάγκη να έρθεις κοντά με το ταίρι σου και ο μόνος τρόπος για να το καταφέρεις είναι να υπάρχει ηρεμία ανάμεσά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις τάσεις απομόνωσης και θέλεις να αποφύγεις οποιαδήποτε συζήτηση κυρίως για ένα ερωτικό σου θέμα που είτε δεν ξέρεις τι γίνεται και πρέπει να το ψάξεις λίγο είτε να το κρατήσεις για τον εαυτό σου και να μη μιλήσεις σε κανένα ωσότου το σιγουρέψεις.
Σε σχέση: Υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες σχετικά με ένα επαγγελματικό σου εγχείρημα καθώς δεν είσαι σίγουρος/η, αν πρέπει να προχωρήσεις ή όχι. Αν το συζητήσεις με το σύντροφό σου ίσως σε βοηθήσει να πάρεις την απόφασή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Με αρκετή ενέργεια και καλή διάθεση είσαι σήμερα κι ίσως θελήσεις να συναντηθείς με ένα άτομο που προς το παρόν δεν έχει διασαφηνιστεί το είδος της σχέσης σας αλλά σίγουρα υπάρχει έλξη ανάμεσά σας, καθώς επίσης και απίστευτη συνεννόηση.
Σε σχέση: Σημαντικό κομμάτι στην εκάστοτε σχέση σου είναι να υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και σήμερα η κοινή αντιμετώπιση σε ένα θέμα που θα προκύψει θα επιβεβαιώσει το πόσο απαραίτητη είναι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η χθεσινή μέρα ίσως σου δημιούργησε ελπίδες ή προσδοκίες για ένα πρόσωπο και άρχισες να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Καλό θα ήταν όμως να μην προτρέχεις γιατί ακόμα δεν έχεις πλήρη εικόνα για αυτό και μπορεί να απογοητευτείς.
Σε σχέση: Η κυκλοθυμική σου διάθεση επανέρχεται και για ασήμαντη αφορμή εκεί που ήσουν μια χαρά, θα πέσεις. Αν νιώθεις μια συναισθηματική φόρτιση να σε καταβάλει καλύτερα να αποφύγεις να συζητήσεις ένα θέμα με το ταίρι σου που σε ενοχλεί, παρά να καταλήξεις να τσακώνεσαι.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Είναι συνηθισμένο φαινόμενο να συγκεντρώνεις την προσοχή των άλλων πάνω σου, άλλωστε και συ καμιά φορά το επιδιώκεις, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη η σημερινή μέρα. Το θέμα είναι να μην παίρνεις τοις μετρητοίς τα όμορφα λόγια που ακούς και νομίζεις ότι θα υπάρχει συνέχεια.
Σε σχέση: Ενδεχομένως σήμερα να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου, καθώς δε θα επιμείνεις σε μια άποψή σου, άμα δεις ότι το ταίρι σου διαφωνεί γιατί δε θέλεις να χαλάσεις το όμορφο κλίμα μεταξύ μας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις κάποιες βαθύτερες ερωτικές επιθυμίες τις οποίες ενδεχομένως να μην τις έχει εκφράσει ποτέ ή να μην τις αποδέχεσαι αλλά όσο τις κρατάς μέσα σου τόσο πιο έντονες γίνονται. Πρέπει με κάποιο τρόπο να μπορέσεις να χειριστείς τουλάχιστον ένα μέρος τους, αφήνοντας πίσω σου κάποιες αναστολές.
Σε σχέση: Αγοράζοντας κάτι υπερβολικό για το ταίρι σου για να του δείξεις την αγάπη σου μπορεί να σου φαίνεται ωραία ιδέα σήμερα, αλλά θα ήταν φρόνιμο να μην ξανοιχτείς και να περιμένεις. Ίσως σου έρθει κάποια καλύτερη αύριο και πιο φθηνή - για εγγυημένα καλύτερες τιμές, βέβαια, υπάρχει και το femall.gr!

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο από το μεσημέρι ενδεχομένως να θέλεις να φροντίσεις την εξωτερική σου εμφάνιση και ίσως να κάνεις κάποιες αλλαγές που θα σε κολακεύουν περισσότερο. Πάντως και τίποτα να μην κάνεις με το προσωπικό σου στυλ και την γοητεία που αναδίδεις όλα τα βλέμματα θα είναι επικεντρωμένα πάνω σου. Είσαι πολύ κοντά στο να κατακτήσεις ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, αρκεί να το βάλεις στόχο.
Σε σχέση: Το να επιχειρήσεις κάτι καινούργιο για το σύντροφό σου μπορεί να σου φαίνεται συναρπαστικό αλλά καλύτερα θα ήταν να περιοριστείς στα βασικά που ξέρεις ότι επιφέρουν βελτίωση έστω και μακροπρόθεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Αν το τελευταίο χρονικό διάστημα έχεις αναλωθεί συναισθηματικά σε ένα συγκεκριμένο άτομο ή νιώθεις ότι έχεις βαρεθεί κάποιες καταστάσεις ίσως σήμερα είναι η τέλεια μέρα για να πάρεις μια ανάσα. Δώσε έμφαση στις ανάγκες και τα όνειρά σου, χαλάρωσε και επαναφόρτισε την ενέργειά σου.
Σε σχέση: Η κούραση που νιώθεις ενδεχομένως να οφείλεται σε ψυχολογικούς παράγοντες και ο μόνος που μπορεί να σε ξεκουράσει και να σε αποφορτίσει είναι ο δικός σου άνθρωπος, αρκεί να τον αφήσεις...

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Σε έχει κουράσει λίγο ένα άτομο με τα καμώματά του και την αβεβαιότητα που σε γεμίζει που ενώ στην αρχή σε κρατούσαν στην τσίτα τώρα νιώθεις το ερωτικό σου ενδιαφέρον να χάνεται. Μάλλον ήρθε η ώρα να του σηκώσει την προειδοποιητική σημαία για να καταλάβει ότι αν συνεχίσει σε αυτό το στυλ, θα πας για άλλα.
Σε σχέση: Καμιά φορά η συμπεριφορά σου ευθύνεται για ένα κούμπωμα ή μια επιφυλακτική στάση που έχει το ταίρι σου ίσως γιατί ο αυθορμητισμός ή οι γρήγορες αντιδράσεις του το φοβίζουν. Βγείτε σήμερα, διασκεδάστε, γελάστε κι ίσως νιώσει την ανάγκη να ανοιχτεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Πλατύ χαμόγελο, ευγένεια, γλυκύτητα όλα τα έχεις σήμερα αλλά αυτό μάλλον είναι το φαίνεσθαι κι όχι το είναι μιας και μέσα σου μάλλον έχεις σύγχυση ή αμφιβολίες για το μέλλον των ερωτικών σου. Έχεις βαρεθεί τα όμορφα λόγια και μέχρι στιγμής φοβάσαι ότι αναλώνεσαι σε ανούσια φλερτ για να περνάει η ώρα. Αλλά όσο κι αν τα υποτιμάς αυτά είναι που σε κρατούν στο παιχνίδι.
Σε σχέση: Εάν κάνετε κάποια σχέδια με το σύντροφό σου σήμερα, βάλε τα δυνατά σου να είσαι όσο πιο συνεργάσιμος/η μπορείς κι όχι αυταρχικός/η. Ακόμη και αν θέλεις να έχεις το γενικό πρόσταγμα το να συνεργαστείς μαζί του θα είναι πολύ πιο παραγωγικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Εσύ του πρώτου δεκαημέρου σήμερα θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με άτομο που ταιριάζετε σε αντιλήψεις, ιδέες και τρόπο σκέψης, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, αφού ο έρωτας για σένα περνάει από το κεφάλι.
Σε σχέση: Το να κάνεις σχέδια για το μέλλον της σχέσης σου δεν είναι κακό, αρκεί να μην αποσυνδεθείς από το παρόν και τις τρέχουσες ανάγκες της. Το να εκτιμάς την τωρινή κατάσταση σε βοηθά να τροφοδοτήσεις τα όνειρά σου για το αύριο.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Ήρθε η ώρα να αφήσεις πίσω σου κάποιες ανησυχίες για την αγάπη και τον έρωτα και να προχωρήσεις παρακάτω. Συζήτησέ τες με κάποιο άτομο που εμπιστεύεσαι γιατί το να μιλήσεις για τα συναισθηματικά σου φορτία θα είναι απελευθερωτικό και θα σε βοηθήσει στο άμεσο μέλλον στα ερωτικά σου.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν να αφήσεις το παρελθόν πίσω σου και να κοιτάξεις το τώρα. Η θερμή αγκαλιά του συντρόφου σου, τα γλυκόλογα και ο ρομαντισμός είναι το καλύτερο φάρμακο για σένα γι' αυτό θα φροντίσεις να τα απολαύσεις.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved