Ερωτικό ωροσκόπιο 18/10

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 18/10

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη φλόγα του ερωτισμού να καίει ασίγαστη μέσα σου, το Σάββατο αναμένεται αρκετά συναρπαστικό για σένα. Η αναζήτηση μιας καλύτερης ποιοτικά ερωτικής ζωής είναι το ζητούμενό σου και σήμερα έχεις τα προσόντα να το καταφέρεις. Στο παιχνίδι του φλερτ πάντως σίγουρα θα κατακτήσεις μια από τις πρώτες θέσεις.
Σε σχέση: Μεγαλόκαρδος/η, γενναιόδωρος/η και ευδιάθετος θα είναι με το σύντροφός σου και ακόμα κι αν δεν κρατήσει μια υπόσχεσή του εσύ δε θα του κρατήσεις κακία γιατί θέλεις να διατηρηθεί το καλό κλίμα ανάμεσά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι πολύ πιθανό να εμφανιστεί κάτι καινούργιο στην ερωτική σου ζωή σήμερα που θα σε γεμίσει ενθουσιασμό και προσδοκίες. Προχώρα άφοβα αλλά έχε και τα μάτια σου ανοιχτά. Μην αφήνεις την συναισθηματική σου έξαρση να σε τυφλώνει. Όσο κι αν νιώθεις ότι είναι ο άνθρωπός σου, περίμενε μέχρι να το επιβεβαιώσεις.
Σε σχέση: Τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε τη φλόγα του έρωτά σας ζωντανή. Ένα όμορφο δείπνο, μια κολακεία ή έστω μια χειρονομία όλο νόημα θα ξαναζεστάνει και την δική σου καρδιά και την δική του.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η μέρα σου είναι γεμάτη από επαφές και συναντήσεις με συγγενείς ή γνωστούς κι ίσως γνωρίσεις μέσω αυτών ένα άτομο που θα σου κινήσει το ερωτικό ενδιαφέρον εξαιτίας της έντονης προσωπικότητάς του και θα ψάξεις τρόπους να το πλησιάσεις.
Σε σχέση: Αν δεν μπορέσετε να φύγετε έστω και για λίγο με το ταίρι σου τουλάχιστον κανονίστε μια βραδινή έξοδο. Να μιλήσετε, να γελάσετε, να χαλαρώσετε από τις υποχρεώσεις σας και να έρθετε πιο κοντά σαν ζευγάρι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση που έχεις σήμερα όλα είναι πιθανά στα ερωτικά σου. Να έχεις θάρρος και αποφασιστικότητα. Αν θέλεις πολύ κάποιο άτομο ρισκάρισε και κάνε την πρώτη κίνηση. Άλλωστε ο Δίας συνεχίζει να βρίσκεται στον 2ο οίκο σου και δε θα σταματήσει να σου παρέχει τύχη.
Σε σχέση: Η βελτίωση των προοπτικών στα οικονομικά σου σε απασχολεί έντονα ίσως γιατί σήμερα έχεις την ανάγκη να κάνεις κάποιες αγορές αλλά δεν σου βγαίνουν. Συζητήστε με το ταίρι σου κάποιες ιδέες. Δύο μυαλά είναι πάντα καλύτερα από ένα.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου είσαι αποφασισμένος/η να υπερπηδήσεις όλα τα εμπόδια και να τραβήξεις μπροστά στο δρόμο σου. Η τόλμη, ο αέρα, η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και την αξία σου σε κάνουν ακαταμάχητο/η ερωτικά. Μονοπωλείς το ενδιαφέρον και φυσικά πρέπει να το εκμεταλλευτείς στο έπακρο.
Σε σχέση: Θα έχεις μια διασκεδαστική, χαλαρωτική μέρα με το σύντροφό σου σήμερα ενώ αν έχετε ήδη κάνει κάποια πλάνα για το βράδυ, θα βγουν και θα περάσετε τέλεια, παρότι μπορεί να ξοδέψετε παραπάνω απ' όσα υπολογίζατε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ακόμα κι αν δεν ξέρεις αρκετά στοιχεία για ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα, εντούτοις δε σου λείπει η αισιοδοξία και πιστεύεις ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά μεταξύ σας. Σήμερα ίσως κανονίσετε μια συνάντηση να τα πείτε από κοντά ή να μιλήσετε από το τηλέφωνο.
Σε σχέση: Παρότι νιώθεις αρκετά κουρασμένος/η και θα ήθελες να χαλαρώσεις στο σπίτι, αντιλαμβάνεσαι ότι το ταίρι σου έχει κάνει άλλα σχέδια για το βράδυ και δε θα του χαλάσεις το χατίρι για να αποφύγεις μούτρα και γκρίνια.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα, αρκετά άτομα θα σε προσεγγίσουν και θα σε φλερτάρουν και δεν χρειάζεται να δείχνεις απορία, αφού ακόμα κι αν δεν το αντιλαμβάνεσαι, έχεις μια απίστευτη γοητεία και γλύκα που ελκύει τους πάντες. Και με την κοινωνικότητά σου εύκολα μπορείς να κάνεις γνωριμίες έστω κι αν μείνουν μόνο στο επίπεδο του φλερτ.
Σε σχέση: Δεν είναι η μέρα αναλύσεων, λεπτομερειών και βαριών συζητήσεων αλλά αισιοδοξίας και καλής διάθεσης γι' αυτό ακόμα κι αν γίνει μια απόπειρα από το σύντροφό σου για κάτι τέτοιο ξεγλίστρησε και άλλαξε κουβέντα, καταστρώνοντας σχέδια για το βράδυ σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Υπάρχει ένα άτομο που σου αρέσει πολύ κι ίσως σήμερα θελήσεις να το εκπλήξεις ευχάριστα ή να βάλεις τα δυνατά σου να λάμψεις για να κερδίσεις την προσοχή του. Κι όταν βάλεις στο μυαλό σου κάτι, σχεδόν πάντα το καταφέρνεις. Άλλωστε παίρνεις κουράγιο για να κάνεις κινήσεις γιατί έχεις θετική ψυχολογία και αρκετές ελπίδες.
Σε σχέση: Μια καινούργια επαγγελματική προοπτική ανοίγεται σήμερα και θα έχεις την στήριξη και την προτροπή του συντρόφου σου, κάτι που φυσικά για σένα είναι πολύ σημαντικό αφού νιώθεις ότι στέκεται δίπλα σου βράχος σε κάθε σου βήμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Πλήθος ιδεών έχει κατακλύσει το μυαλό σου γιατί προσπαθείς να βρεις πώς να προσεγγίσεις ένα άτομο που σε έχει εξιτάρει αλλά δε θέλεις να το δείξεις. Άλλωστε υπάρχει πιθανότητα να μην είναι αμοιβαίο, οπότε πρέπει να μάθεις τι σκέφτεται κι αυτό μήπως στο τέλος εκτεθείς. Η συμβουλή ενός δικού σου ατόμου θα βοηθήσει.
Σε σχέση: Δεν είναι απίθανο κάποιος γνωστός ή συγγενής να παρασύρει το σύντροφό σου και να τον κάνει να λειτουργεί ανταγωνιστικά ή να τον σπρώχνει σε διάφορες σπατάλες. Προσπάθησε να το θίξεις και βοήθησέ τον να μην το βλέπει εγωιστικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Πρέπει να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν και να μην καταστρώσεις καμία στρατηγική, προκειμένου να κερδίσεις ένα άτομο. Προσπάθησε να είσαι ο εαυτός σου. Η προσωπικότητά σου είναι το πιο έντονο στοιχείο της γοητείας σου και κανείς δεν μπορεί να σου παραβγεί αν δείξεις αυτοπεποίθηση. Μόλις καταφέρεις το στόχο σου, κάνε όσα σχέδια θέλεις.
Σε σχέση: Κάνεις ό, τι μπορείς για να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις ή να τις βάλεις σε τάξη και αυτό σε κουράζει ψυχολογικά και σε αγχώνει. Αυτό το περνάς και στη σχέση σου αλλά τουλάχιστον για σήμερα, άσε το στην άκρη και μη μιζεριάζεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Αφήνοντας το πάθος σου ανεξέλεγκτο για ένα άτομο δεν θα είναι ό, τι καλύτερο στην παρούσα φάση, ιδίως αν βρίσκεσαι στην αρχή μιας γνωριμίας. Δημιουργείς υψηλές προσδοκίες και ίσως σου γυρίσει μπούμερανγκ. Εξέφρασε τα συναισθήματά σου χωρίς όμως να υπόσχεσαι τίποτα.
Σε σχέση: Με τη Σελήνη στο Λέοντα ίσως προκύψουν κάποια μικρά θέματα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου που οφείλονται σε μια εγωιστική σου τάση ή επιμονή να περάσει το δικό σου. Προσπάθησε να δείξεις πιο συναινετικό πνεύμα για να αποφύγεις να χαλάσεις τη διάθεση και των δυο σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Σήμερα ως επί τω πλείστων είσαι σε μια άλλη χώρα και μάλλον τα παραμύθια με πριγκίπισσες και πρίγκιπες είναι αυτά που έχουν καταλάβει το μυαλό σου γι' αυτό θα αρχίσεις να μετράς κάθε άτομο που βλέπεις ή σε προσεγγίζει με αυτά τα στάνταρ. Καλό είναι να ψάχνεις την ποιότητα στα ερωτικά σου αλλά μην έχεις παράλογες αξιώσεις.
Σε σχέση: Το να προσπαθήσεις να βελτιώσεις την καθημερινότητα της σχέσης σου, προσθέτοντας κάποιες πινελιές πολυτέλειας ή άνεσης δεν είναι κακό. Αυτό που θα μπορούσε να τη βλάψει είναι να το επιβάλλεις, έστω κι έμμεσα, εφόσον το ταίρι σου δεν συμφωνεί μαζί σου.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved