Ερωτικό ωροσκόπιο 16/10

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 16/10


ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Άπαξ και γνωρίσεις ένα άτομο που σου αρέσει, κάνεις τα πάντα για να το προσελκύσεις και να το κατακτήσεις. Συχνά όμως η αμεσότητα κι η ειλικρίνεια που σε διακρίνει δεν εκτιμάται όσο θα έπρεπε. Είτε σου αρέσει, είτε όχι πρέπει να έχεις ένα σχέδιο δράσης για να βγεις νικητής/α λέγοντας καμιά φορά όσα χρειάζονται κι όχι παραπάνω.
Σε σχέση: Δεν είναι κακό να εκφράζεις τα συναισθήματά σου που και που ή να τα υπενθυμίζεις στο σύντροφό σου. Ακόμα κι αν δεν σου αρέσουν τα «γλυκανάλατα» ή τα μέλια ή τα θεωρείς δεδομένα εφόσον είστε μαζί, χρειάζεται να τα ακούει.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Μπορείς να βρεις τρόπους να βελτιώσεις κατά πολύ την ερωτική σου ζωή αρκεί να μην κολλάς σε διάφορες φοβίες και δικές σου ανασφάλειες. Σκέψου ότι είσαι ένα διαφημιζόμενο προϊόν προς πώληση και ανάδειξε τα καλύτερα στοιχεία του εαυτού σου. Έχεις προσόντα, οπότε αξιοποίησέ τα!
Σε σχέση: Ενδεχομένως ο σύντροφός σου να προσπαθήσει σήμερα έμμεσα να σε πείσει για κάτι που θέλει να κάνετε αλλά μάλλον δε θα είναι εύκολο. Αντί να αρχίσεις να του παραθέτεις ένα σωρό επιχειρήματα ίσως θα έπρεπε να επικεντρώσεις τη συζήτηση στα συναισθήματα που σου προκαλεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Μάλλον έχεις βγάλει κακό όνομα στην πιάτσα και οι φήμες για το πόσο ασταθής και άπιστος/η είσαι σε στοιχειώνουν γι' αυτό σήμερα θα καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια και να τις καταρρίψεις και να πείσεις ένα άτομο που σε ελκύει ότι ενδιαφέρεσαι πραγματικά.
Σε σχέση: Με δεδομένο ότι ο κυβερνήτης σου, Ερμής, συνεχίζει να είναι ανάδρομος και κάνει σύνοδο με τον Ήλιο θα ήταν καλό να αναθεωρήσεις ή να ξανασκεφτείς κάποιες αποφάσεις που θέλεις να πάρεις και που ενδεχομένως να επηρεάσουν τόσο τη δική σου καθημερινότητα όσο και του συντρόφου σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Από άκρως συναισθηματικό το κλίμα γίνεται καθαρά ερωτικό – σεξουαλικό σήμερα και οφείλεις πρώτα απ' όλα στον εαυτό σου να αποκτήσεις σιγουριά και αυτοπεποίθηση για να λάβεις όλα όσα θέλεις. Οι μέρες γενικά είναι ευνοϊκές και για νέες γνωριμίες και για να κινηθείς οπότε μη μην χάνεις χρόνο με ντροπές και αναστολές!
Σε σχέση: Έχεις ανάγκες και επιθυμίες αλλά πρόβαλλε κάποιες απαιτήσεις στο ταίρι σου γιατί δεν πρόκειται να τις ικανοποιήσεις. Αν δε σου αρέσει κάτι ή χρειάζεσαι κάτι άλλο, μην το κρατάς μέσα σου, μοιράσου το μαζί του.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου από το μεσημέρι και μετά είναι λογικό να ξεσηκώνεσαι και δεδομένου ότι έχεις όλα τα φόντα να κερδίσεις εντυπώσεις και κομπλιμέντα πρέπει να την εκμεταλλευτείς. Βγάλε την ηγετική φυσιογνωμία που κρύβεις μέσα σου και γίνε ο κυρίαρχος του ερωτικού παιχνιδιού.
Σε σχέση: Υπάρχει ένας αναβρασμός, με την καλή έννοια, στη σχέση σου που βοηθάει στο να γίνονται πράγματα ή να εξελίσσονται συνεχώς. Έχεις το πάνω χέρι αλλά προκειμένου να το διατηρήσεις, καλό θα ήταν να ξεκινήσεις τις πράξεις και να αφήσεις τις βαρύγδουπες δηλώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Κάποιος/α βρίσκεται συνέχεια δίπλα σου και σου δίνει μεγάλη προσοχή αλλά εσύ είτε δεν το έχεις αντιληφθεί, είτε αισθάνεσαι άβολα και δεν ξέρεις πώς να αντιδράσεις. Δεν είναι ανάγκη να νιώθεις υποχρεωμένος/η να ανταποκριθείς, αν δεν θέλεις, αλλά αυτό δε σε εμποδίζει να απολαύσεις το ενδιαφέρον που σου δίνεται και να πάρεις τα πάνω σου.
Σε σχέση: Ο πολύς χρόνος που καταναλώνεις στη δουλειά και το ότι γυρνάς κουρασμένος/η, χωρίς διάθεση να κάνεις το οτιδήποτε, τείνει να γίνει μόνιμο φαινόμενο και πηγή διαμάχης με το ταίρι σου. Μάλλον οι λόγοι που επικαλείσαι δεν είναι τόσο πειστικοί.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη σύνοδο Ήλιου – Ερμή στο ζώδιό σου, το συναίσθημα είναι κυρίαρχο και φυσικά εμπνέεσαι να εκφράσεις αυτά που έχεις μέσα στην καρδιά σου και υπάρχει η εύνοια να έχεις την ανταπόκριση που θέλεις από ένα άτομο που σου αρέσει. Άλλωστε βοηθά και ο ερωτισμός που εκπέμπεις να γίνεις ακαταμάχητος/η.
Σε σχέση: Πολύ όμορφο αναμένεται το βράδυ με το σύντροφό σου όπου μια ρομαντική έξοδος είναι πολύ πιθανή αλλά κυρίως ότι υπάρχει η κατάλληλη ατμόσφαιρα και προθυμία να γίνουν αρκετές ερωτικές σου φαντασιώσεις πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι πολύ πιθανό να έχεις βάλει ήδη στο στόχαστρό σου ένα άτομο που σε ελκύει και να ψάχνεις τρόπους να το προσεγγίσεις. Ίσως ο καλύτερος, όσο κι αν θέλεις να τον αποφύγεις, είναι τελικά να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Μπορεί να νιώσεις προς στιγμή άβολα, αλλά μετά θα είσαι αρκετά ανακουφισμένος/η που τα είπες, ιδίως αν υπάρχει θετική ανταπόκριση.
Σε σχέση: Οργάνωσε μια ρομαντική βραδιά με το ταίρι σου για να αναθερμανθεί ερωτικό στοιχείο μεταξύ σας. Που και που χρειάζεται να ξαναθυμάστε τι σας έδεσε και τι σας κρατάει μαζί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Και σήμερα έχεις ευδιαθεσία και θετική ψυχολογία ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ένα καινούργιο άτομο στη ζωή σου που θα σε ενθουσιάσει. Επίσης, ένα πρόσωπο από το πρόσφατο παρελθόν σου πιθανόν να επικοινωνήσει μαζί σου και να αρχίσεις να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης.
Σε σχέση: Με χαρακτηριστική άνεση θα δεχτείς σήμερα να κάνεις κάτι που σου έχει ζητήσει το ταίρι σου αλλά γρήγορα θα αντιληφθείς ότι δεν ήταν και τόσο εύκολο όσο περίμενες. Παρ' όλα αυτά θα το προσπαθήσεις για να μην το δυσαρεστήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Είναι πολύ πιθανό σήμερα να κάνεις κάποιες αγορές ή άλλες κινήσεις προκειμένου να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει αρκετά. Ξέρεις πολύ καλά βέβαια ότι τα ράσα δεν κάνουν τον παπά αλλά θέλεις να τονώσεις την εικόνα σου και θα κάνεις ό, τι περνάει από το χέρι σου για να το κατακτήσεις.
Σε σχέση: Η ερωτική σου διάθεση είναι στα ύψη και μια νύχτα πάθους είναι πολύ πιθανή, με το σύντροφό σου. Όλα θα κυλήσουν όμορφα αρκεί να μην σε πιάσει η γνωστή τάση σου για υποδείξεις ή να αρχίσετε συζητήσεις για οικονομικά θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι μια θαυμάσια μέρα να επικοινωνήσεις, να κυκλοφορήσεις, να γνωρίσεις καινούργιο και ενδιαφέροντα κόσμο και να φυσικά να φλερτάρεις και να γοητεύσεις. Ό, τι κι αν κάνεις σήμερα θα διασκεδάσεις ενώ η πέραση που θα έχεις θα είναι μεγάλη.
Σε σχέση: Όλα φαίνονται να κυλούν όμορφα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και με τη Σελήνη να περνά στον 7ο οίκο σου δεν αποκλείεται να σε πλημμυρίσει η ανάγκη της συντροφικότητας και να θέλεις να κάνεις πράματα μαζί του ή να ξεκινήσετε ένα κοινό ενδιαφέρον για να δέσετε ακόμα πιο πολύ σαν ζευγάρι.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Μια κούραση ίσως νιώσεις σήμερα αλλά δε θα επηρεάσει τη διάθεσή σου και είναι πολύ πιθανό από το απόγευμα και μετά να χαλαρώσεις παρέα με κάποιους φίλους σου. Ίσως νιώσεις αρκετά άνετα και συζητήσεις μαζί τους για ένα φρέσκο σου ερωτικό ενδιαφέρον που προς το παρόν δεν έχει γίνει τίποτα αλλά πολύ θα το ήθελες.
Σε σχέση: Με το να εστιάσεις την προσοχή σου σε ένα τρέχον θέμα της σχέσης σου σήμερα θα αποφύγεις να επανέλθει δριμύτερο στο άμεσο μέλλον. Εξέτασε τις προοπτικές που υπάρχουν για να δεις αν μπορείς να βρεις τρόπους βελτίωσής της.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved