Ερωτικό ωροσκόπιο 15/10

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 15/10

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Το εξάγωνο του Ήλιου με τον κυβερνήτη σου Άρη σου δίνει ένταση, πάθος αλλά σε κάνεις και πιο θερμοκέφαλο/η, οπότε δεν αποκλείεται μια απερίσκεπτη κίνηση ή μια βιασύνη να διεκδικήσεις ένα άτομο που σου αρέσει. Συγκράτησε κάπως την ορμή σου. Το θέμα είναι να γίνει η αρχή, όχι να το τερματίσεις από σήμερα.
Σε σχέση: Σήμερα είναι πολύ πιθανό να έχεις κάποιες επαναστατικές διαθέσεις ή να πάρεις φωτιά από μια κατάσταση που θα δημιουργηθεί ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου. Κράτα την ψυχραιμία σου όσο μπορείς για να μην υπάρξουν δράματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις μια ψυχολογική ένταση σήμερα και μπορεί να τα βάλεις ακόμα και με τον εαυτό σου γιατί κάποιες πρόσφατες κινήσεις σου στα ερωτικά δεν σου βγήκαν ή δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Υπάρχει όμως πιθανότητα να βιάζεσαι γι' αυτό περίμενε λίγο ακόμα, πριν βγάλεις τα παρατήσεις.
Σε σχέση: Η αντίληψή σου σχετικά με τις παρούσες συνθήκες της σχέσης σου μπορεί να σε εξαπατήσει ή να σε μπερδέψει σήμερα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κολλήσεις μόνο στα πραγματικά γεγονότα για να καταφέρεις να βγάλεις κάποιο νόημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Είσαι δύσκολο να ελέγξεις τα συναισθήματά σου σήμερα και ο Άρης μάλλον σε σπρώχνει σε παρορμητικές και ίσως παρακινδυνευμένες ενέργειες στα ερωτικά σου και οι φίλοι σου πιθανόν να διαφωνήσουν, αν το συζητήσεις μαζί τους. Πριν τσακωθείς για το φρένο που σου λένε να πατήσεις, σκέψου ότι είναι με το μέρος σου κι απλά ανησυχούν.
Σε σχέση: Η έντονη ανταλλαγή απόψεων με το ταίρι σου σήμερα ίσως φέρει μια λύση σε ένα θέμα που σας απασχολούσε και που κανείς από τους δύο δεν είχε σκεφτεί. Απλά να έχετε την ετοιμότητα να την εφαρμόσετε, ακόμα κι αν φαίνεται κάπως παράτολμη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη ακόμα στο ζώδιό σου αλλά και το εξάγωνο του Ήλιου – Άρη ίσως έχουν έρθει στην επιφάνεια κάποια συναισθήματα που δε θέλεις να αντιμετωπίσεις ή δεν είσαι έτοιμος/η να αποδεχτείς. Δες την αλήθεια κατάματα και ανάλαβε δράση γιατί μόνο έτσι θα ικανοποιήσεις κάποιες από τις επιθυμίες σου.
Σε σχέση: Είναι απαραίτητο στη σχέση σου να κοντρολάρεις τα συναισθήματά σου για μην παρασύρεσαι από την κυκλοθυμία σου γιατί ό, τι κτίζεις την ημέρα το βράδυ θα διαλύεται. Διοχέτευσε την ενέργειά σου για να διορθώσεις καταστάσεις που δε σου αρέσουν κι όχι απλά για να γκρινιάξεις.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Μια απρόσμενη τροπή των γεγονότων στα ερωτικά σου μπορεί να σε εκπλήξει σήμερα. Εάν παίξεις σωστά το φύλλο σου θα έχεις τη δυνατότητα να γυρίσεις το παιχνίδι υπέρ σου και στο τέλος να κερδίσεις κιόλας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να σκεφτείς έξυπνα και να μην βιαστείς.
Σε σχέση: Από εγωισμό ή ξεροκεφαλιά συχνά δεν παραδέχεσαι ότι έχεις κάνεις λάθος αλλά το να το αποδεχτείς δείχνει ότι έχεις θάρρος και γενναιοψυχία και εκτιμάσαι περισσότερο απ' το να επιμένεις ότι έχεις δίκιο και να προσπαθείς να πείσεις κιόλας το ταίρι σου να συμφωνήσει μαζί σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Κάποιες φορές το να ξεπερνάς τα όρια και να έχεις λίγο θράσος παραπάνω για άτομα σαν κι εσένα που η λογική κάνει μόνιμα κουμάντο, χρειάζεται. Και στα ερωτικά ένα σπρώξιμο το θέλεις γι' αυτό σήμερα κινήσου παρορμητικά χωρίς να σκέφτεσαι ότι υπάρχει περίπτωση να εκτεθείς.
Σε σχέση: Μια ζήλεια ή διάθεση για να κοντραριστείς ή να ανταγωνιστείς κάποιο πρόσωπο είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει ένταση ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου. Πηγαίνετε μια βόλτα να ξεθυμάνετε και στο γυρισμό η κατάσταση θα έχει μετατραπεί σε ερωτική.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Αν θέλεις να αλλάξει η κατάσταση στα ερωτικά σου μην περιμένεις να γίνει το θαύμα. Πάρε πρωτοβουλίες, ενεργοποιήσου και κυρίως μην αφήνεις να σε ρίχνει η πρώτη δυσκολία. Χρειάζεται ένας συνεχής αγώνας για να πετύχεις το καλύτερο, οπότε οπλίσου με θάρρος και δύναμη και ρίξου στη μάχη..
Σε σχέση: Η απεριόριστη ανεκτικότητα και συμβιβασμός μάλλον βλάπτει. Πρέπει να δείξεις και λίγο τα δόντια σου και να γίνεις πιο αυστηρός/η προς το ταίρι σου για να συνειδητοποιήσει ότι όλα έχουν κι ένα όριο, το ίδιο κι η υπομονή σου και καλά θα κάνει να ανασκουμπωθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ένα άτομο που θα γνωρίσεις σήμερα μπορεί να σε συναρπάσει αρκετά κι άλλο τόσο να σου προκαλέσει σύγχυση και να μην ξέρεις τι να κάνεις, όταν αργότερα θα κάτσεις να το σκεφτείς με την ησυχία σου. Γεγονός είναι ότι παλεύεις όλη αυτή την περίοδο να ξεκολλήσεις από το παρελθόν, οπότε μάλλον θα πρέπει να το δεις σαν σκαλί που θα πατήσεις για να κάνεις το πρώτο βήμα, χωρίς όμως να μείνεις εκεί για πολύ.
Σε σχέση: Είναι καλύτερα αν έχεις ακεφιές ή είσαι εκνευρισμένος/η να απομονωθείς για λίγο για να ηρεμήσεις και όχι να παραμείνεις στον ίδιο χώρο με το ταίρι σου, εφόσον βλέπεις ότι η κατάσταση οδεύει προς τσακωμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Είναι πολύ πιθανό σήμερα με τη φούρια που σε διακατέχει εξαιτίας του εξαγώνου Ήλιου-Άρη να γνωρίσεις ένα άτομο που θα το «βαφτίσεις» ιδανικό και θα ενθουσιαστείς γιατί θα πιστέψεις ότι είναι αυτό που έψαχνες. Μπορεί να είναι, μπορεί όμως και όχι. Κράτα το μυαλό σου στο κεφάλι και μην το χάνεις τόσο εύκολα.
Σε σχέση: Νευράκια, παραπονάκια και γενικά μια τάση για να έρθουν στην επιφάνεια διάφορα ίσως στην αρχή σε χαλάσουν αλλά αν το γυρίσεις λίγο στο χαλαρό, αντί να θυμώσεις, θα δεις ότι κάτι χρήσιμο θα βγει από όλη αυτή την κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Μπορεί συνήθως να αυτοελέγχεσαι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχεις και μια παρορμητική φύση που συχνά επαναστατεί και κάνει τα δικά της. Σήμερα ίσως η αναμονή για ένα άτομο που σου αρέσει να σε εκνευρίσει και να αποφασίσεις να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου, λίγο απότομα, για να δεις τι γίνεται και να μην περιμένεις τσάμπα.
Σε σχέση: Δεν πρέπει να φοβάσαι τις αντιπαραθέσεις, αφού όλα βγαίνουν στο φως και μπορείς πιο εύκολα να τα αντιμετωπίσεις . Σήμερα έχεις μια θαυμάσια ευκαιρία να ξεδιαλύνεις πράγματα και να μάθεις κι άλλα που ίσως υπήρχαν από πριν και δημιουργούσαν μια περίεργη κατάσταση για σένα και το ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Είναι πολύ πιθανό να χάσεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου και να προβείς σε μια ενέργεια μάλλον βεβιασμένη στα ερωτικά σου. Αλλά, αν το δεις από μια άλλη οπτική δεν είναι και τόσο κακό γιατί «ξυπνάς» και παίρνεις τα ηνία. Άφησε τις θεωρίες και πέρασε στις πράξεις γιατί έτσι θα υπάρξουν εξελίξεις.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό σήμερα μια κουβέντα που θα έχεις με το σύντροφό σου να γίνει σε έντονο κλίμα ίσως γιατί θα κάνεις μια προσπάθεια να τον καπελώσεις για να γίνει το δικό σου. Δώσε περισσότερο προσοχή στα συναισθήματά του και μην γίνεσαι εγωιστής/α.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Μια ερωτική περιπέτεια είναι πολύ πιθανή σήμερα και πρέπει να αφεθείς να την ζήσεις χωρίς όμως να αρχίσεις να κάνεις σχέδια για το αύριο που αν δεν κάτσουν, θα σε ρίξουν. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να το κάνεις, τότε μην ενδώσεις, ιδίως αν ξέρεις ότι μπορεί να κολλήσεις άσχημα.
Σε σχέση: Αν θέλεις να κακομάθεις το ταίρι σου γιατί νομίζεις ότι είναι ένας τρόπος να του δείξεις την αγάπη σου, μην παραπονιέσαι μετά, αν έχει απαιτήσεις. Άλλο είναι το να προσφέρεις κι άλλο να γίνεσαι χαλί να σε πατάει ή να αναγκάζεσαι να δίνεις. Σήμερα μπορείς να κάνεις μια νύξη ότι σε πειράζει.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved