Ερωτικό ωροσκόπιο 13/10

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 13/10

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ακριβώς επειδή μπορείς να εντυπωσιάσεις κάποιο άτομο με τα έξυπνα πειράγματά σου δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να προκαλέσεις την τύχη σου. Να είσαι προσεκτικός/η γιατί κινδυνεύεις να πεις περισσότερα από όσα θα έπρεπε και να εκτεθείς ή να παρεξηγήσει τα αστεία σου.
Σε σχέση: Κάποιος γνωστός ή συγγενής σου μπορεί να σου πει διάφορα για το ταίρι σου και μάλιστα με τέτοιο τρόπο που θα πιστέψεις ότι είναι αλήθεια. Μην βιαστείς να αντιδράσεις και να ζητήσεις το λόγο, αν δεν τα διασταυρώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Ίσως νιώσεις αρκετά ευάλωτος/η σήμερα εξαιτίας των πρωτόγνωρων συναισθημάτων και επιθυμιών που μπορεί να έχεις για ένα καινούργιο άτομο που έχει μπει στη ζωή σου. Παρ' όλα αυτά μην προσπαθήσεις να το κρύψεις. Αν ανοίξεις την καρδιά σου θα απελευθερωθείς από διάφορες φοβίες.
Σε σχέση: Υπάρχουν αρκετές ανάγκες που πρέπει να καλύψεις και ίσως είναι η κατάλληλη μέρα να βρείτε τρόπους με το σύντροφό σου για να μπορέσεις να αυξήσεις το εισόδημά σου ή να βάλετε προτεραιότητες στις οικονομικές σας υποχρεώσεις, μεταθέτοντας πιθανόν κάποιες όχι τόσο επείγουσες για αργότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιό σου σπρώχνοντάς σε να ανανεωθείς, εξωτερικά και εσωτερικά, ώστε να αυξήσεις τις μετοχές σου στο ερωτικό πεδίο. Αυτό που πρέπει να προσέξεις όμως είναι μια αστάθεια που έχεις και τείνει να σε βγάζει από την σωστή κατεύθυνση ή να αλλάζει συχνά τις επιθυμίες σου.
Σε σχέση: Εσύ του δεύτερου δεκαημέρου βιώνεις μια ανακατωσούρα στη σχέση σου που αν την δεις θετικά θα διαπιστώσεις ότι είναι μάλλον αναζωογονητική. Δεδομένου ότι είναι δύσκολο να ελέγξεις τις τρέχουσες εξελίξεις, θα πρέπει να την εκμεταλλευτείς για να σπάσεις όσα περισσότερα αποστήματα γίνεται, ώστε μετά να επέλθει η ισορροπία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Πολλές επαφές ίσως έχεις με ένα πρόσωπο που σου αρέσει αλλά μη δένεις κόμπο όλα όσα λέγονται. Ξέρεις καλά ότι στην αρχή και προκειμένου να σε γοητεύσουν μπορεί να πουν διάφορα παραφουσκωμένα λόγια. Να είσαι επιφυλακτικός/η και περισσότερο παρατηρητικός/η και μην αφήνεις τις προσωπικές σου ανάγκες να σε τυφλώνουν.
Σε σχέση: Μια διαφωνία με το ταίρι σου ίσως σε σπρώξει να απομονωθείς ή να σε απομακρύνει προς στιγμή συναισθηματικά. Προσπάθησε να μην παίρνεις τα πράγματα τόσο προσωπικά γιατί αποκλείεις κάθε περίπτωση συνεννόησης.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Είσαι μάλλον υπέρ-ενεργητικός/η σήμερα και δε θα βρίσκεις ησυχία αλλά προκειμένου να καταφέρεις να τραβήξεις το ενδιαφέρον ενός ατόμου που θέλεις, καλό θα ήταν να ανακτήσεις την χαλαρότητά σου. Δώσε το στίγμα σου και περίμενε να κάνει την κίνησή του, χωρίς να βιάζεις τα πράγματα.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό σήμερα να αποφασίσεις να σιωπήσεις ή τουλάχιστον να πεις τα λιγότερα, αν αισθάνεσαι αναστατωμένος/η με το σύντροφό σου γιατί πιστεύεις ότι είναι ο πιο έξυπνος τρόπος για να χειριστείς τα έντονα συναισθήματά σου. Μόλις ηρεμήσεις όμως, καλά θα κάνεις να του πεις τι είχες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια σπάνια ευκαιρία μπορεί να παρουσιαστεί σήμερα στα ερωτικά σου. Γι' αυτό, αντί να προσπαθήσεις να αναλύσεις την κατάσταση, όπως κάνεις συνήθως, χρησιμοποίησε τη διαίσθησή σου που θα σου δείξει πώς να την εκμεταλλευτείς προς το συμφέρον σου, κάνοντας τις απαραίτητες κινήσεις.
Σε σχέση: Δεν γίνεται να προλάβεις όσα θέλεις σήμερα γι' αυτό καλό θα ήταν να πάρεις απόφαση ότι αναγκαστικά κάποια θα μείνουν σε εκκρεμότητα, οπότε οργανώσου και βάλε προτεραιότητες. Αλλιώς θα εκνευριστείς και θα την πληρώσει ο σύντροφός σου που στο κάτω-κάτω δε φταίει σε τίποτα.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Αφροδίτη που συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου σε κάνει να αισθάνεσαι αισιόδοξα και φυσικά σου παρέχει αρκετές ευκαιρίες για να δημιουργήσεις κάτι καινούργιο στα ερωτικά σου. Όμως, ιδίως σήμερα, η ανταπόκρισή σου σε κάποια από αυτές ίσως έχει και ένα συναισθηματικό αντίτιμο. Δε χρειάζεται να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.
Σε σχέση: Η μια κουβέντα μπορεί να φέρει την άλλη και στο τέλος να καταλήξετε μαλωμένοι με το ταίρι σου. Προσπάθησε να μην ανταπαντάς ή να αγνοήσεις τα λεγόμενά του γιατί είναι χάσιμο χρόνου, αφού δεν πρόκειται να αλλάξει μυαλά. Από αύριο το ξαναπιάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η καθημερινή σου ρουτίνα σήμερα σου φαίνεται βαρετή και πεζή σε σύγκριση με την ερωτική φλόγα που σε καίει μέσα σου και την ανάγκη σου να ζήσεις μια περιπέτεια που θα σε συναρπάσει. Δες το όμως αλλιώς. Όσο πιο πολύ κάνεις τη σύγκριση με αυτό που έχεις κι αυτό που θέλεις, τόσο πιο πολύ πωρώνεσαι να το κατακτήσεις.
Σε σχέση: Ίσως σε αγχώνουν κάποιες οικονομικές δυσκολίες. Αντί να κλείνεσαι στον εαυτό σου βάλε και το ταίρι σου στο παιχνίδι. Το να μοιράζεσαι το πρόβλημα, πέρα από το ότι σε ξελαφρώνει, συχνά οδηγεί σε λύσεις που λόγω συναισθηματικής φόρτισης δεν μπορείς να βρεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Όσο πιο πολύ θέλεις κάποιο άτομο, τόσο δεν βρίσκεις ησυχία και το μυαλό σου κατεβάζει άπειρες ιδέες για το πώς μπορείς να έλθεις πιο κοντά του και να το κατακτήσεις. Με τη Σελήνη στους Διδύμους έχεις την ευκαιρία, αφού σε ευνοεί τόσο στην επικοινωνία όσο και την εφευρετικότητα.
Σε σχέση: Το τι δικαιολογίες μπορείς να σκαρφιστείς προκειμένου να αποφύγεις είτε να αναλάβεις να τακτοποιήσεις ένα θέμα είτε να κάνεις κάτι που έχει μείνει στη μέση, δε λέγεται. Τις περισσότερες φορές σε σώζει το χιούμορ σου αλλά σήμερα μάλλον δεν περνάει. Οπότε, άσε τα λόγια και ξεκίνα τα έργα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις πατήσει την «παύση» σήμερα και δε θέλεις να ασχοληθείς με κανένα ερωτικό θέμα. Προτιμάς να πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά και να καταναλώσεις εκεί την ενέργειά σου, παρά να σκέφτεσαι συνεχώς ένα άτομο που, όπως έχεις καταλήξει, δεν μπορεί να γίνει τίποτα μεταξύ σας. Όμως, μην παραδίδεις τόσο εύκολα τα όπλα. Υπάρχει πάντα μια απίθανη πιθανότητα...
Σε σχέση: Στη φάση που είσαι καλό θα ήταν να αποφεύγεις τις πολλές συζητήσεις και αναλύσεις με το σύντροφό σου γιατί μάλλον σε παρεξήγηση θα καταλήξουν. Αν μπορείς μάλιστα, ανάβαλλε και μια κουβέντα που ήθελες να κάνετε. Αύριο θα είναι καλύτερες οι συνθήκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Διαφαίνεται μια αλλαγή στα ερωτικά σου αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο που θα καταλήξει. Αν και εφόσον θέλεις ένα συγκεκριμένο άτομο, πρέπει να κάνεις κάποιες κινήσεις για να δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι για μια πιο στενή επαφή. Εκμεταλλεύσου τη σημερινή μέρα για να κάνεις την προσέγγισή σου.
Σε σχέση: Βιάζεσαι να τελειώσεις τις δουλειές σου σήμερα προκειμένου να περάσεις μια ρομαντική βραδιά με το αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά καλό θα ήταν να προσέχεις και να μην τις κάνεις όπως-όπως. Θα απολαύσεις τη συντροφιά του περισσότερο, αν δεν υπάρχουν αμφιβολίες που θα σου τριβελίζουν το μυαλό.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Χρησιμοποίησε τη διαίσθησή σου για να βγεις από ένα ερωτικό αδιέξοδο. Μην επιχειρήσεις να αποκτήσει τον έλεγχο της κατάστασης μέσα από τη λογική ή μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση. Είναι κάτι που μόνο η καρδιά σου μπορεί να σε βοηθήσει να τα καταφέρεις.
Σε σχέση: Κάτι σε έχει ενοχλήσει στο σύντροφό σου αλλά αντί να μιλήσεις ξεκάθαρα γι' αυτό, εσύ πετάς υπονοούμενα ή χρησιμοποιείς διάφορα τεχνάσματα για να πας πλαγίως την κουβέντα εκεί που σε καίει. Έτσι όμως δε τον βοηθάς να καταλάβει τι σε απασχολεί, άσε που θα τον εκνευρίσεις στο τέλος με την αινιγματική συμπεριφορά σου.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved