Ερωτικό ωροσκόπιο 12/10

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 12/10

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Πιθανόν να βρεθείς ανάμεσα σε δύο άτομα που σου αρέσουν το καθένα για άλλους λόγους και να μην μπορείς να αποφασίσεις ποιο να επιλέξεις τελικά για να κάνεις την κίνησή σου. Γνώμη: να μην προτιμήσεις κανένα γιατί ούτε το ένα ούτε το άλλο σε τρελαίνουν, αν το καλοσκεφτείς...
Σε σχέση: Η ατμόσφαιρα είναι ακόμα κάπως τεταμένη ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου και ίσως θα ήταν καλό να μην το παρακάνεις με την γνωστή σου κόντρα. Κι επειδή δεν το έχεις να συμβιβάζεσαι, θα ήταν προτιμότερο να κόψεις μια κουβέντα που βλέπεις ότι παίρνει διαφορετική τροπή.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Υπάρχει ένα έντονο ερωτικό ενδιαφέρον από ένα άτομο αλλά δε χρειάζεται να βιαστείς να αποφασίσεις να προχωρήσεις μαζί του, όσο κι αν σε πιέζει. Κράτα κοντινή επαφή αλλά να έχεις μια πιο χαλαρή και φιλική στάση γιατί έτσι θα μπορέσεις να δεις κι άλλες πλευρές του χαρακτήρα του που θα σε βοηθήσουν στην τελική απόφαση.
Σε σχέση: Ακόμα και αν αισθάνεσαι ότι θέλεις να ξεσπάσεις, κάνε το καλύτερο και για σένα και για τη σχέση σου και διατήρησε την ψυχραιμία σου. Με το πέρασμα της ημέρας η κρίση θα εκτονωθεί από μόνη της.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη στο ζώδιό σου, σου δημιουργεί ανησυχία και ανυπομονείς να αναλάβεις δράση στα ερωτικά σου. Σαφώς ευνοούνται οι νέες γνωριμίες αλλά επειδή συνήθως έχεις πάνω από ένα στόχο καλό θα ήταν να μείνεις σταθερός/η κάπου και να οργανωθείς για να τον πετύχεις κι όχι να πετάγεσαι πότε από δω και πότε από κει.
Σε σχέση: Μια συζήτηση με το σύντροφό σου θα βοηθήσει αρκετά και να ξεκαθαρίσει μια υπόθεση που είχε μείνει στη μέση αλλά πολύ περισσότερο εξαιτίας της διαφορετικής προσέγγισης που έχετε να βρείτε πιο γρήγορα λύση σε ένα θέμα που σας έχει ταλαιπωρήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Η χθεσινή αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού μάλλον σου έδωσε το έναυσμα και γέμισε με διάφορες ιδέες και φαντασιώσεις το κεφάλι σου. Το να αφήνεσαι να κάνεις όνειρα δεν είναι κακό, αλλά προσπάθησε ταυτόχρονα να βρεις τρόπους να τα κάνεις πραγματικότητα.
Σε σχέση: Η εναλλαγή ρόλων σε μια σχέση δεν είναι κακή, αρκεί του καθενός να είναι ευδιάκριτος γιατί το λίγο από δω και λίγο από κει, ανάλογα με το πώς βολεύει κάθε φορά τελικά μόνο σύγχυση θα επιφέρει. Αν είναι έτσι, καλύτερα να μείνετε στους πατροπαράδοτους που τους ξέρετε καλύτερα.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Είναι πολύ πιθανή σήμερα μια καινούργια γνωριμία μέσω μιας παρέας ή κοινωνικής εκδήλωσης γι' αυτό μην κάτσεις να το πολυσκεφτείς και δέξου να πας, ακόμα κι αν ψιλοβαριέσαι γιατί μπορεί να κλωτσήσεις την τύχη σου. Απλά να είσαι προσεκτικός/η σε αυτό που σου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό!
Σε σχέση: Μια χαλαρή έξοδος σε ένα κινηματογράφο ή ένα καφέ-μπαρ ίσως είναι μια καλή ιδέα για να κάνετε κάτι από κοινού με το ταίρι σου και να κλείσει όμορφα αυτή η βδομάδα. Άλλωστε σίγουρα θα έχετε κάτι να συζητήσετε μετά και να ανταλλάξετε απόψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Καλό είναι να συλλέγεις πληροφορίες όταν πρόκειται για ένα καινούργιο άτομο που εισβάλλει στη ζωή σου, αφού όσα πιο πολλά μαθαίνεις σε βοηθούν να ξέρεις που βαδίζεις. Να στηριχτείς όμως και στη διαίσθησή σου κι όχι μόνο σε αυτά που θα σου πουν γιατί μπορεί να είναι φήμες και να αποκτήσεις λανθασμένη εικόνα.
Σε σχέση: Αν θέλεις ο σύντροφός σου να σε κατανοεί και να σε στηρίζει ίσως πρέπει να δοκιμάσεις μια διαφορετική προσέγγιση. Το να του εξηγήσεις με σαφήνεια τι νιώθεις και τι επιθυμείς να γίνει, είναι προτιμότερο από το να του κουνάς το δάχτυλο. Έχε όμως κατά νου ότι πιθανόν κάποια πράγματα απλά να μην μπορεί να τα κάνει.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια απλή, φιλική έως τώρα επαφή, είναι πολύ πιθανό να μετατραπεί σε καθαρά ερωτική. Καλό θα ήταν να έχεις ανοιχτό πνεύμα και να μην κολλήσεις στο γιατί από την αρχή δεν ξεκίνησε έτσι, άρα κάτι λείπει... Δες το σαν ένα γύρισμα του καιρού και δώσε μια ευκαιρία να δεις που θα οδηγήσει.
Σε σχέση: Όσο κι αν υπάρχει καλή επικοινωνία ανάμεσα σε δύο συντρόφους είναι φορές που σαν να βρίσκονται στον πύργο της Βαβέλ και δεν μπορούν να συνεννοηθούν. Ίσως γιατί έχει παρεισφρήσει το εγωιστικό στοιχείο και τους αποσυντονίζει. Με την ευελιξία που διαθέτεις μπορείς σήμερα να ξεπεράσεις αυτά τα εμπόδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Ο ανάδρομος Ερμής ίσως σου δημιουργήσει αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις για ένα άτομο που σου αρέσει και κάτι πάει να γίνει μεταξύ σας. Καλό θα ήταν όμως να μην αναθεωρήσεις τίποτα και μην προβείς σε κάποια παρακινδυνευμένη κίνηση, αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος/η.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν να κανονίσεις έτσι τις υποχρεώσεις σου σήμερα ώστε να μην ξεχάσεις ή μπορέσεις εξαιτίας της έλλειψης χρόνου να πραγματοποιήσεις μια υπόσχεση που έχεις δώσει στο ταίρι σου για να βρεθείτε κάπου οι δυο σας γιατί θα στενοχωρηθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Η περιπετειώδης φύση σου δε σε αφήνει να ξαποστάσεις και συνεχώς αναζητάς να βιώσεις συναρπαστικές, ερωτικές εμπειρίες. Σήμερα είναι μια μέρα που ευνοείσαι στο να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου προσφέρει νέες συγκινήσεις αλλά θα πρέπει να αποβάλλεις κάπως την παιδικότητά σου για να τις ζήσεις στο έπακρο.
Σε σχέση: Έχεις την τάση να λες πολλά, πάνω στον ενθουσιασμό σου αλλά στο τέλος κάνεις τα λιγότερα. Όσο και να μην έχεις κακή πρόθεση, αυτό δεν είναι ευχάριστο για το ταίρι σου και χάνει την υπομονή του. Προσπάθησε να αντιστρέψεις τα πράγματα και να πραγματοποιείς όσα μπορείς χωρίς να τάζεις διάφορα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Ένα δίλημμα στα ερωτικά σου μπορεί να γίνει αρκετά περίπλοκο και να σου δημιουργήσει σύγχυση σήμερα. Ενδεχομένως να πρέπει να αλλάξεις τρόπο σκέψης ή οπτικής, προκειμένου να μπορέσεις να λύσεις το πρόβλημά σου. Όπως και να έχει πάντως καλό θα ήταν να αναλάβεις δράση, μόνο αν η διαίσθησή σου συμφωνεί.
Σε σχέση: Σήμερα δε θέλεις πολλά-πολλά, ούτε με το σύντροφό σου και έχεις ανάγκη να μείνεις λίγο μόνος/η να σκεφτείς, να αδειάσει το μυαλό σου ή απλά να χαζέψεις χωρίς να κάνεις τίποτα. Καλό θα σου κάνει, αρκεί να πείσεις κιόλας την άλλη πλευρά ότι δεν υπονοεί κάτι για τη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Ενδεχομένως τα πράγματα στα ερωτικά σου να μην πηγαίνουν ή να μην είναι αυτά ακριβώς που θέλεις αλλά το να αφεθείς να πας με τη ροή του ρεύματος ίσως είναι η πιο έξυπνη κίνηση αυτή την περίοδο. Χρησιμοποίησε το χρόνο για να δοκιμάζεις και να τεστάρεις διάφορες καταστάσεις ώστε να βρεις τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμεί η καρδιά σου.
Σε σχέση: Η συζήτηση για συναισθηματικά θέματα που ίσως σε απασχολούν και νιώθεις μπλεγμένος/η πάντα βοηθάει και συ όντας ένα κατεξοχήν επικοινωνιακό άτομο θα πρέπει να την επιζητάς. Ό, τι βγαίνει στην επιφάνεια είναι πιο εύκολο να αντιμετωπιστεί, ακόμα κι αν τελικά αποδεικνύεται ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Νιώθεις κάπως αποπροσανατολισμένος/η σήμερα καθώς βλέπεις ότι οι προσδοκίες σου για τα ερωτικά σου είναι μάλλον πολύ υψηλές αυτή τη στιγμή. Σε αυτά τα θέματα το να μπορείς να διαχωρίζεις τα συναισθήματά σου και τις επιθυμίες σου από αυτά που είναι πραγματικά εφικτά, σε βοηθά να βρεις τη σωστή ισορροπία και να μην απογοητεύεσαι.
Σε σχέση: Δεν είναι ανάγκη να αναρωτιέσαι ούτε και να εκλαμβάνεις ό, τι λέγεται από το σύντροφό σου ως υπονοούμενο για το άτομό σου ή τη σχέση σας. Αν παρ' όλα αυτά το ένστικτό σου σε επιβεβαιώνει, καλύτερα να παραμερίσεις το δραματικό στοιχείο και να του ζητήσεις να κουβεντιάσετε ψύχραιμα αν έχει κάποια παράπονα ή δυσαρέσκεια.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved