Ερωτικό ωροσκόπιο 11/10

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 11/10

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Και το σαββατοκύριακο συνεχίζεται με υψηλές ταχύτητες, καθώς η Αφροδίτη από τον 7ο οίκο σου κάνει αντίθεση με τον Ουρανό, όψη που φέρνει εκπλήξεις, απρόοπτα και φυσικά μια τάση ανατροπής των δεδομένων. Όπερ και σημαίνει για σένα που είσαι ελεύθερο πουλί, ότι δεν θα παραμείνεις εκτός... κλουβιού, ιδίως αν έχεις αφορίσει τις σχέσεις!
Σε σχέση: Κάποιες αντιφατικές απόψεις σου ή η αλλαγή της στάσης σου απέναντι σε ένα συγκεκριμένο θέμα, θα προκαλέσουν σύγχυση στο ταίρι σου και ίσως κάποια κόντρα ανάμεσά σας. Σαφώς οι έξυπνοι άνθρωποι αλλάζουν αλλά το απότομο είναι που τον μπερδεύει...

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Το να εμμείνεις στις πάγιες θέσεις και αντιλήψεις σου σήμερα δε θα σε βοηθήσεις σε ένα δίλημμα της ερωτικής σου ζωής. Ακολούθησε αυτό που λέει η καρδιά σου, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα βγεις από τη συναισθηματική σου ζώνη ασφαλείας.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό να κολλήσεις σε μια ασήμαντη λεπτομέρεια και να χάσεις την ουσία, εκνευρίζοντας το σύντροφό σου που προσπαθεί να σου αποδείξει τι εννοεί αλλά εσύ αρνείσαι να ακούσεις. Να είσαι πιο ανοιχτόμυαλος/η σήμερα και δε θα χάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Οι εκπλήξεις που θα βιώσεις είναι ανάλογες με τους δικούς σου χειρισμούς σε μια ερωτική κατάσταση. Έλεγξε το πάθος σου, διοχετεύοντας σωστά την ενέργειά σου και πόνταρε στο απίθανο. Όσο πιο χαλαρός/η είσαι και απλά παίζεις χωρίς να καίγεσαι αν θα νικήσεις ή θα χάσεις, στο τέλος της βραδιάς μάλλον θα βγεις κερδισμένος/η.
Σε σχέση: Τα πάντα μπορείς να καταφέρεις με τη γοητεία σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να παρακάνεις προσπαθώντας να εντυπωσιάσεις το σύντροφό σου κάνοντας κάτι πολύ προχωρημένο γιατί ενδέχεται να μην το εκτιμήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Το μήνυμα της ημέρας είναι σαφέστατο και πρέπει να το κατανοήσεις πλήρως. Αν καίγεσαι και λιώνεις για ένα συγκεκριμένο άτομο ή γενικά για το πότε θα βρεις κάποιο για να μην είσαι πλέον μόνος/η, δεν πρόκειται να συμβεί. Χαλάρωσε, διασκέδασε και ρίξ' το στο σορολόπ και θα δεις πως θα ανατραπεί αμέσως η κατάσταση.
Σε σχέση: Όσο πιο πολύ βλέπεις τα πράγματα συναισθηματικά τόσο μεγαλύτερη θα είναι η «ζημιά» σου σήμερα γι' αυτό κάνε στον εαυτό σου μια χάρη και αποστασιοποιήσου από ένα θέμα που αντιμετωπίζετε με το σύντροφό σου. Η αλλαγή προσέγγισης θα φέρει και τη λύση που ψάχνεις.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: «Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις» είναι το μότο της ημέρας και καλά θα κάνεις να το έχεις στο νου σου και να μην κάνεις καμία βαρύγδουπη δήλωση γιατί θα διαψευστείς! Αν νιώθεις ότι η ζωή σου έχει καταντήσει πλέον βαρετή ίσως πρέπει να ενδώσεις στον αυθορμητισμό σου αλλά με ρέγουλα το ρίσκο γιατί μπορεί να εκτεθείς ανεπανόρθωτα.
Σε σχέση: Είναι πολύ πιθανό να σε πιάσει το ανάποδό σου σήμερα και στα καλά του καθουμένου το ένα να σου ξινίζει και το άλλο να σου βρωμάει. Λογικό είναι ο σύντροφός σου να μην καταλαβαίνει τι σε έχει πιάσει και να τα χάσει γι' αυτό καλό είναι να ηρεμήσεις λίγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Επικρατεί ένας παραλογισμός στα ερωτικά σου τουλάχιστον για τα δικά σου δεδομένα εξαιτίας της αντίθεσης Αφροδίτης - Ουρανού και φυσικά οι αντιδράσεις σου θα είναι κάπως τραβηγμένες γιατί δεν θα μπορείς να διαχειριστείς με ευκολία αυτά που θα σου συμβούν. Η καλύτερη αντιμετώπιση είναι να το ρίξεις στο χιούμορ ή στην παλαβή και να μην τα πάρεις σοβαρά.
Σε σχέση: Η απρόβλεπτη συμπεριφορά του αγαπημένου σου προσώπου σήμερα μπορεί να σε εκπλήξει αρκετά. Δέξου τουλάχιστον την ειλικρινή του στάση και μην προσπαθήσεις ούτε να την αναλύσεις περισσότερο αλλά ούτε και να την κατακρίνεις.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα σήμερα να σε ελκύσει ένα αρκετά ασυνήθιστο ή εκκεντρικό άτομο. Αν και θα ξεφεύγει κάπως από αυτό που έχεις ως εικόνα του ιδανικού στο μυαλό σου καλά θα κάνεις να ρισκάρεις να πειραματιστείς. Ίσως τελικά το κολύμπι σε καινούργια και άγνωστα νερά σε οδηγήσει σε κάποιο εξωτικό νησί!
Σε σχέση: Ίσως το ταίρι σου πάει να σε τρελάνει σήμερα είτε με κάποιες παράλογες απαιτήσεις ή ζήλιες είτε με ξαφνικές κι απότομες μεταβολές στην συμπεριφορά του. Είναι λίγο δύσκολο να αποδεχτείς το «εξωγήινο» πλάσμα απέναντί σου και η μόνη περίπτωση να πάει καλά η μέρα είναι να ελιχθείς έξυπνα για να αποφύγεις νεύρα και τσακωμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Από τη μια θα τραβήξει την προσοχή σου ένα καινούργιο άτομο που θα γνωρίσεις, από την άλλη θα όμως μπορεί να «κουμπωθείς» γιατί σε ξενίζουν κάποια πράγματα μη συνηθισμένα πάνω του. Άσε τις αναστολές σου στην άκρη γιατί το αποτέλεσμα μιας παράτολμης κίνησής σου όμως ίσως σε εκπλήξει θετικά.
Σε σχέση: Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου αλλά καλό θα ήταν να ειπωθεί ό, τι είναι ψύχραιμα γιατί όσο προσπαθείτε να συγκρατηθείτε και να κρατήσετε τους τύπους τόσο μπορεί να ξεσπάσει καταιγίδα από το τίποτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Ένα ραντεβού που είχες σήμερα ίσως τελικά να μην πάει όπως το φανταζόσουν ή στη χειρότερη να αναβληθεί. Αν όμως γίνει, για να έχει επιτυχία επιβάλλεται να έχεις κανονίσει κάτι πρωτότυπο ή περίεργο κι όχι το συνηθισμένο, φαγητό-ποτό-σπίτι.
Σε σχέση: Μια ξαφνική κρίση στη σχέση σου είναι πολύ πιθανή σήμερα και το να φύγεις για να ξεθυμάνεις ίσως να είναι η καλύτερη λύση από το να τσακωθείς, αφού αν παραμείνεις στον ίδιο χώρο με το ταίρι σου η ένταση θα αυξάνεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Αν είσαι χαλαρός/η και άνετος/η σήμερα, χωρίς υψηλές προσδοκίες και απαιτήσεις, όλα θα λειτουργήσουν υπέρ σου στα ερωτικά σου. Να προσανατολιστείς στο να περάσεις καλά και ό, τι σου προκύψει. Μπορεί φαινομενικά να μην είναι αυτό που έψαχνες εναγωνίως αλλά δώσε μια ευκαιρία γιατί ποτέ δεν ξέρεις πως θα σου βγει στην πορεία...
Σε σχέση: Τα σχέδιά σου για ένα όμορφο και χαλαρό σαββατοκύριακο μάλλον θα πάνε στράφι εξαιτίας ενός απρόοπτου θέματος που μπορεί να προκύψει σήμερα. Αντί να χάσεις την ψυχραιμία σου ή να στενοχωρηθείς, αναδιοργάνωσέ τα σύμφωνα με τα νέα πλέον δεδομένα. Άλλωστε είναι πολύ πιθανό ο συναγερμός να ήταν λανθασμένος...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Κι εκεί που είσαι υπέρμαχος της εργένικης ζωής και της ελευθερίας σήμερα ίσως σου έρθει η ανάγκη να βρεις κάποιο άτομο να κάνεις σχέση γιατί βαρέθηκες να περιφέρεσαι από δω και από κει. Είπαμε είναι μια περίεργη μέρα με γυρίσματα απότομα, ακόμα και στις αντιλήψεις.
Σε σχέση: H στάση σου απέναντι στο ταίρι σου σήμερα μπορεί να είναι λίγο προκλητική ή αλαζονική. Δεν χρειάζεται να το αντιμετωπίζεις έτσι, αν σου πει ότι δεν καταλαβαίνει κάτι. Ίσως με το να του το εξηγήσεις να το ξεμπλοκάρεις κιόλας.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα ξαφνικής επανασύνδεσης με ένα άτομο που είχατε χωρίσει πρόσφατα και να ξαναφουντώσει πάλι η φλόγα του έρωτά σας. Ζήσε το χωρίς να σε παρασύρουν μεγάλα όνειρα και προσδοκίες αμέσως. Άσε το να κυλήσει να δεις που θα βγάλει από μόνο του.
Σε σχέση: Μια ένταση θα αντιμετωπίσεις σήμερα στη σχέση σου αλλά επειδή θα έχεις συναισθηματική σύγχυση, καλό θα ήταν να κατεβάσεις τα ρολά σου και να αποσυρθείς για να μπορέσεις να σκεφτείς με την ηρεμία σου.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved