Ερωτικό ωροσκόπιο 10/10

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 10/10

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Παρασκευή ξεκινά με τις καλύτερες προοπτικές, καθώς ο Ήλιος κάνει εξάγωνο με το Δία, κάτι που σημαίνει, γέλιο, διασκέδαση, ενθουσιασμός και φυσικά αισιόδοξη διάθεση. Το κέφι πάει παρέα με το φλογερό ταμπεραμέντο και εννοείται ότι οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες θα είναι αρκετές.
Σε σχέση: Είναι μια μέρα που πρέπει να βγεις έξω με το ταίρι σου αφού και καλά θα περάσεις και ευχάριστα συναπαντήματα θα έχεις. Είτε με παρέα, είτε μόνοι σας κανόνισε μια βραδινή έξοδο και δε θα χάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε συνδυασμό με το εξάγωνο του Ήλιου με το Δία ενισχύονται οι θετικές προοπτικές εξέλιξης είτε ενός φλερτ σε κάτι περισσότερο, είτε φέρνοντας στο δρόμο σου ένα άτομο που θα σου πάρει τα μυαλά. Ακολούθησε την αισιοδοξία και όχι τις δεύτερες σκέψεις που μπορεί να σε φρενάρουν.
Σε σχέση: Είναι μια μέρα γεμάτη υλικές και ερωτικές απολαύσεις αλλά φρόντισε να ευχαριστηθείς περισσότερες τις δεύτερες από τις πρώτες. Αν και νηστικό αρκούδι δε θα χορέψει, πρόσεξε να μην βαρυστομαχιάσεις και μετά το μόνο που θα θέλεις είναι σόδα...

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Είναι μια καλή μέρα για όλα τα ζώδια και θα την απολαύσεις με την ψυχή σου, βγαίνοντας με τους φίλους σου όπου πέρα από το κέφι που θα υπάρχει, θα γνωρίσεις καινούργιο και ενδιαφέροντα κόσμο ή ένα άτομο που σίγουρα θα σε ενθουσιάσει καθώς η επικοινωνία σας θα είναι ευχάριστη και αβίαστη.
Σε σχέση: Μια συνάντηση που είχες κανονίσει και ενδεχομένως να αφορά στα επαγγελματικά σου θα σου δώσει αρκετές ελπίδες. Μπορεί όλα ακόμα να είναι στον αέρα αλλά και μόνο η ανταπόκριση που θα έχεις θα σε κάνει να πάρεις το ταίρι σου και να βγείτε να το γιορτάσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Μια τάση να ξοδέψεις χρήματα για να τονώσεις το ερωτικό σου στοιχείο θα έχεις σήμερα και μπορεί να ξεκινήσεις να πάρεις κάτι μικρό αλλά αν δεν συγκρατηθείς, σίγουρα θα παρασυρθείς και θα επιστρέψεις στη βάση σου με άδεια τσέπη. Εντούτοις μάλλον καλότυχες θα είναι οι αγορές σου και θα επιτελέσουν άψογα το σκοπό τους αφού σε προσέξουν αρκετά άτομα του αντίθετου φύλου.
Σε σχέση: Αν σκεφτόσασταν με το σύντροφό σου να κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο σας, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα. Μπορεί να το παρακάνετε λίγο αλλά το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Η μέρα σε πάει με χίλια σήμερα γι' αυτό φρόντισε να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Εννοείται ότι απαγορεύεται δια ροπάλου να μείνεις μέσα. Όση κούραση κι αν έχεις, κάνε μπάνιο, ντύσου, καλλωπίσου και πήγαινε ακόμα και στο περίπτερο που λέει ο λόγος. Η τύχη σου καραδοκεί αλλά πρέπει κι εσύ να την κυνηγήσεις λίγο.
Σε σχέση: Μια επίσκεψη σε γνωστούς ή συγγενείς με το ταίρι σου που φάνταζε τελείως βαρετή ίσως μετατραπεί σε γλέντι καθώς οι μεζέδες, τα ποτά και τα γέλια θα δίνουν και θα παίρνουν. Από το τίποτα ενδέχεται να περάσεις ένα από τα καλύτερα βράδια της τελευταίας περιόδου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις πλήρη επίγνωση ότι το μισό παιχνίδι στον έρωτα παίζεται στο μυαλό σου και το άλλο μισό κι ίσως αλλοιωμένο καταλήγει στον τελικό αποδέκτη. Σήμερα λοιπόν μην κάνεις το λάθος να ψάξεις για το ιδανικό, το τέλειο ή το εκλογικευμένο. Κοίταξε να χαλαρώσεις, να αστειευτείς, να φλερτάρεις χωρίς να σκέφτεσαι το αύριο τι θα φέρει.
Σε σχέση: Δεν είναι μέρα να βγάλεις όλη την ενέργειά σου στην εργασία και μετά να ξεμείνεις. Κάνε λίγο οικονομία δυνάμεων και προετοιμάσου για ένα συναρπαστικό βράδυ με το ταίρι σου.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Το εξάγωνο του Ήλιου σου με το Δία σου δίνει λάμψη, γοητεία αλλά και εύνοια στα ερωτικά σου και ακόμα κι αν δε φαίνονται ευκαιρίες πρέπει εσύ να τις φτιάξεις. Μην αφήσεις την όποια ανασφάλειά σου να σε κρατήσει πίσω ή να σου δημιουργούν αναστολές. Πίστεψε σε σένα, φόρεσε το πιο όμορφο χαμόγελό σου και θα κατακτήσεις όποιο άτομο σου αρέσει.
Σε σχέση: Μια λύση από το πουθενά σε ένα κοινό πρόβλημα που είχε προκύψει πρόσφατα και αντιμετωπίζατε με το ταίρι σου θα σας ενθουσιάσει, αφού δεν περιμένατε τέτοιες ευνοϊκές εξελίξεις. Είναι λογικό λοιπόν να αρχίσετε να κάνετε φιλόδοξα σχέδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Βρες ένα έξυπνο τρόπο να ολοκληρώσεις νωρίς τις δουλειές σου σήμερα, ώστε να μπορέσεις να γυρίσεις σπίτι και να ετοιμαστείς για ένα ξέφρενο βράδυ αφού έτσι κι αλλιώς το κλίμα και στον εργασιακό σου χώρο θα είναι μάλλον χαλαρό. Είναι ημέρα διασκέδασης ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να εμφανιστεί στη ζωή σου ένα άτομο που θα σου κάνει το κλικ.
Σε σχέση: Αν είσαι σε σχέση, είναι η κατάλληλη ευκαιρία να εκμεταλλευτείς το mood της ημέρας για να απολαύσεις μια νύχτα γεμάτη έρωτα με το ταίρι σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Ζωντάνια και ενθουσιασμό έχει η μέρα σήμερα και οι ευκαιρίες σου χτυπούν την πόρτα και στα οικονομικά και στα ερωτικά. Άλλο που δε θέλεις να το γιορτάσεις και εφόσον είναι σαββατοκύριακο, ποιος σε πιάνει. Παιχνίδι, φλερτ και ο πιο τυχερός και καπάτσος θα κερδίσει...
Σε σχέση: Το διήμερο προβλέπεται αρκετά συναρπαστικό και απολαυστικό απ' όλες τις απόψεις και φυσικά θα φροντίσεις να διασκεδάσεις με το σύντροφό σου. Ταβέρνες, καφέ, ακόμα και μια μικρή απόδραση εκτός πόλης είναι πολύ πιθανή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Η γοητεία σου ενισχύεται, η έλξη σου είναι έντονη και δεν είναι απίθανο να προσελκύσεις ένα άτομο που θα σε σκλαβώσει με τους τρόπους του, την προσωπικότητά του και τη γενναιοδωρία του. Φρόντισε να το ευχαριστηθείς αλλά μην δέσεις και κόμπο την συνέχεια.
Σε σχέση: Δεν έχεις καμία διάθεση σήμερα να αναλωθείς με ψυχοφθόρα θέματα και υποχρεώσεις. Θέλεις να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά με το σύντροφό σου είτε μείνετε στο σπίτι και οργανώσετε μια απολαυστική βραδιά είτε βγείτε οι δυο σας και πάτε κάπου ξεχωριστά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Εννοείται ότι θα έχεις τύχη στον ερωτικό τομέα και όλα τα περιθώρια να ελκύσεις και να συγκεντρώσεις τα θετικά σχόλια του αντίθετου φύλου με το πρωτότυπο χιούμορ σου και με το στυλ σου. Έχε κατά νου ότι η μέρα δεν ευνοεί τις δεσμεύσεις παρά μόνο την καλοπέραση και γι' αυτό σου πάει γάντι.
Σε σχέση: Το εξάγωνο του Ήλιου με το Δία φέρνουν χαρά, κέφι και καλοτυχία στην σχέση σου και θα έχεις πολλούς λόγους να πανηγυρίσεις αφού θα νιώσεις άνετα με το σύντροφό σου να πεις ό, τι έχεις στην καρδιά σου αλλά και να κάνετε διάφορα πράγματα μαζί που σας ευχαριστούν.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Απίστευτη ερωτική διάθεση σε έχει κυριεύσει σήμερα και μιας και η μέρα το ευνοεί δε θα μείνεις άπραγος/η. Με ένα φίλο ή μεγαλύτερη παρέα είσαι προετοιμασμένος/η ψυχολογικά να το ρίξεις έξω και να μην γυρίσεις πίσω αν δεν έχεις τουλάχιστον ένα καινούργιο αριθμό περασμένο στο κινητό σου
Σε σχέση: Μια απόφαση που θα πάρεις από κοινού με το σύντροφό σου σήμερα ή μια κίνηση που θα κάνετε θα είναι πολύ συμφέρουσα ή θα έχει αρκετές προοπτικές εξέλιξης, οικονομικής ή επαγγελματικής. Οπότε μην το σκέφτεστε άλλο.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved