Ερωτικό ωροσκόπιο 3/10

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 3/10

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Άμα σου μπει κάτι στο μυαλό, ο κόσμος τούμπα να έρθει εσύ δεν πρόκειται να αλλάξεις γνώμη. Τώρα έχεις ενθουσιαστεί με ένα άτομο και ψάχνεις τρόπους να το προσεγγίσεις κόντρα σε φίλους και γνωστούς που σου λένε να περιμένεις λίγο ακόμα.
Σε σχέση: Παρά την επιθυμία σου να κάνεις του κεφαλιού σου καλό θα ήταν να συναντηθείτε κάπου στη μέση με το ταίρι σου και να βρείτε μια συμβιβαστική λύση γιατί μόνο έτσι θα διατηρήσεις τη γαλήνη στη σχέση σου.
Tip της ημέρας: Οι φίλοι που διαφωνούν, ακονίζουν ο ένας το μυαλό του άλλου

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Έχεις πεισμώσει προκειμένου να κατακτήσεις ένα άτομο που σου αρέσει και με τη φούρια που σου δίνει ο Άρης στον 8ο οίκο σου δεν καταλαβαίνει ότι μπορεί τελικά να είναι το πιο ακατάλληλο για σένα στην παρούσα φάση.
Σε σχέση: Ο σύντροφός σου δεν μπορεί να κατανοήσει πλήρως ή να σε υποστηρίξει όπως θα ήθελες σε κάποιο στόχο σου. Επαναξιολόγησε την επόμενη κίνησή σου και μην αφήσεις το παρελθόν να επηρεάσει τα σχέδιά σου για το μέλλον.
Tip της ημέρας: Αν χρειάζεται να θυμίσεις ότι εσύ κάνεις κουμάντο, τότε, πιθανότατα, δεν κάνεις εσύ κουμάντο

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Έχεις μια πολύ συγκεκριμένη «ατζέντα» φτιάξει στο μυαλό σου και με αυτή θέλεις να κινηθείς στα ερωτικά σου. Αν όμως κόψεις λίγο ταχύτητα και ψαχτείς, αυτά που ίσως ανακαλύψεις θα σε κάνουν να δεις ότι μάλλον είσαι σε λάθος κατεύθυνση.
Σε σχέση: Το ταίρι σου είναι δύσκολο να σε επηρεάσει σε μια απόφαση που πρέπει να πάρεις για ένα σημαντικό θέμα. Όμως, μην αρνείσαι να εξετάσεις την προοπτική του μήπως τελικά σου φανεί χρήσιμη.
Tip της ημέρας: Δύο ζευγάρια μάτια πάντα είναι καλύτερα από ένα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Οι φαντασιώσεις που έχεις σήμερα για τα ερωτικά σου μπορεί να φαίνονται εκτός τόπου και χρόνου αλλά εσένα σε κάνουν να νιώθεις όμορφα κι αυτό μετράει. Άφησε την καρδιά σου να ξεφύγει και κάνε ελεύθερα τα όνειρά σου. Που ξέρεις; Όλα είναι πιθανά.
Σε σχέση: Δεν είσαι από τους τύπους που πειραματίζονται αλλά με το δικό σου άνθρωπο ίσως δεν είναι άσχημο να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο που θα ανανεώσει την σεξουαλική σας ζωή
Tip της ημέρας: Η ευτυχία δεν είναι ιδανικό της λογικής αλλά της φαντασίας..

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Αρκεί ένα σου νεύμα, μια ματιά και κανείς δε θα μπορεί να σου αντισταθεί σήμερα. Κερδίζεις το θαυμασμό, τις εντυπώσεις και φυσικά όλα τα βλέμματα είναι καρφωμένα πάνω σου. Εσύ κάνεις παιχνίδι και ό, τι θέλεις θα το καταφέρεις!
Σε σχέση: Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου, μπορεί να νιώσεις συναισθηματικά ευάλωτος/η σήμερα. Προσπάθησε να ανοίξεις την καρδιά σου, ακόμα κι αν είναι δύσκολο γιατί η ανταμοιβή από το σύντροφό σου θα είναι γλυκιά.
Tip της ημέρας: Η ομορφιά είναι πώς αισθάνεσαι μέσα σου, και αυτό καθρεφτίζεται στα μάτια σου. Δεν είναι κάτι σωματικό...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Σιγά-σιγά προσπαθείς να πιάσεις τους ρυθμούς σου στη δουλειά αλλά είτε το μάτι σου ξεφεύγει, είτε ο νους ταξιδεύει και σίγουρα θα κάνεις λάθη στο τέλος. Μπας και σου έχει πάρει τα μυαλά ένα πρόσωπο και γι' αυτό δεν μπορείς να συγκεντρωθείς;
Σε σχέση: Έχεις επικεντρωθεί σε μια κοινή υπόθεση δική σου και του συντρόφου σου η οποία σου αποσπά την προσοχή αλλά δεν είσαι σίγουρος/η ότι άμα το συζητήσεις μαζί του θα βρεθεί λύση.
Tip της ημέρας: Καλύτερα να συζητήσεις ένα θέμα χωρίς να καταλήξεις κάπου παρά να καταλήξεις κάπου χωρίς να το συζητήσεις

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Το να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου μπορεί συναισθηματικά να σε απελευθερώσει. Μήπως ζητάς πολλά και δεν είσαι έτοιμος/η να δώσεις τα ανάλογα; Μήπως θεωρείς τον εαυτό σου την καλύτερη περίπτωση και σαν εσένα δε θα βρεθεί άλλος/η; Για ξανακοίτα τώρα τα άτομα που σε πολιορκούν. Ίσως για κάποιο άλλαξες γνώμη.
Σε σχέση: Κάποιες φοβίες για το μέλλον της σχέσης σου μπορεί να σε πιάσουν αλλά αν το παν είναι να έχεις επίγνωση της πραγματικότητας.
Tip της ημέρας: Ευτυχία είναι να γνωρίζεις τα όριά σου όμως και να προσαρμόζεσαι σ' αυτά

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Όσο περισσότερο θέλεις ένα άτομο, τόσο πιο πολύ φοβάσαι μην σου γίνει απαραίτητο, αλλά όσο πιο πολύ φοβάσαι τόσο πιο πολύ το θέλεις. Φαύλος κύκλος δηλαδή. Δεν αφήνεις τα πράγματα να πάρουν το δρόμο σου να μη βασανίζεσαι τόσο;
Σε σχέση: Είναι πιθανή μια σύγκρουση με το σύντροφό σου σήμερα γιατί μάλλον δεν τήρησε την υπόσχεσή του ή δεν έκανε κάτι που είχε πει ότι θα το αναλάβει. Αν η κατάσταση ακόμα σώζεται, ξέχνα το και δώσε του άφεση αμαρτιών.
Tip της ημέρας: Αυτός που φοβάται ότι θα κατακτηθεί, είναι σίγουρος για την ήττα

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Ο Άρης στο ζώδιό σου συνεχίζει το έργο του κάνοντάς σε ασυμμάζευτο. Το σπίτι σε πνίγει και δε μένεις μέσα ούτε για μια ώρα. Πας από δω κι από κει, γνωρίζεσαι με διάφορο κόσμο και μέχρι στιγμής υπάρχουν ανοιχτές πόρτες για τα ερωτικά σου που όμως δε βιάζεσαι ούτε να διαβείς ούτε να κλείσεις.
Σε σχέση: Μπορεί με το σύντροφό σου να έχετε διαφορετική προσέγγισης για το ίδιο ζήτημα. Ωστόσο, η εξεύρεση κοινού εδάφους είναι πιο εύκολη απ' ό, τι πιστεύεις.
Tip της ημέρας: Η αγάπη δεν είναι να κοιτάζουμε ο ένας τον άλλο, αλλά να βλέπουμε μαζί προς την ίδια κατεύθυνση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Πολλές είναι οι επιθυμίες σου και προσπαθείς να τους βάλεις μετρητή και όρια αλλά να θυμάσαι ότι όσο πιο πολλά θέλεις τόσο περισσότερο αυξάνεις τις πιθανότητες να πετύχεις έστω και τα μισά. Καμιά φορά ο συμβιβασμός στον έρωτα δηλώνει ανασφάλεια.
Σε σχέση: Μην βλέπεις ένα απλό θέμα της σχέσης σου πιο περίπλοκο απ' ό, τι είναι επειδή το κρίνεις συναισθηματικά. Το να διατηρήσεις το πρακτικό σου πνεύμα και την αντικειμενικότητά σου θα σε βοηθήσει να το αντιμετωπίσεις γρήγορα.
Tip της ημέρας: Να στοχεύεις ψηλά, το φεγγάρι. Ακόμα κι αν αποτύχεις, θα βρεθείς ανάμεσα στ' αστέρια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου είσαι ακαταμάχητος/η. Το ελεύθερο και ασυμβίβαστο πνεύμα σου σε συνδυασμό με την ασυνήθιστη γοητεία σου είναι τα όπλα σου για να κατακτήσεις το αντίθετο φύλο. Φλερτάρεις, παίζεις, δεν κολλάς πουθενά, δεν φοβάσαι, μπορείς τα πάντα και δεν δεσμεύεσαι σε τίποτα.
Σε σχέση: Όλα κατ' ευχή πάνε και στη σχέση σου που υπάρχει η αμεσότητα, η ειλικρίνεια αλλά και η εκτίμηση στις ανάγκες του ενός για τον άλλον.
Tip της ημέρας: Ο άνθρωπος είναι οι σχέσεις του.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Για να περάσεις καλά το σαββατοκύριακο ίσως είναι καλύτερα σήμερα να αφιερώσεις τη μέρα στον εαυτό σου. Ξεκουράσου, πρόσφερέ του ένα χαλαρωτικό μπάνιο και κοιμήσου νωρίς. Αύριο θα είσαι γεμάτος/η όρεξη και έτοιμος/η για μεγάλες στιγμές.
Σε σχέση: Ακόμα κι αν θέλεις να μείνεις μόνος/η σου σήμερα, μια ανοικτή και από καρδιάς συνομιλία με το αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να τελικά να σου αλλάξει τελείως τη διάθεση και στο τέλος να το διασκεδάσεις κιόλας.
Tip της ημέρας: Το γέλιο είναι η πιο κοντινή απόσταση ανάμεσα σε δυο ανθρώπους.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved