Ερωτικό ωροσκόπιο 2/10

Σε σχέση ή... free; Διάβασε καθημερινά τις προβλέψεις για τα ερωτικά του ζωδίου σου από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 2/10

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθερος/η:
Πολύ σου αρέσει τώρα τελευταία να βάζεις στόχους κι άλλο τόσο μετά να τους παρατάς γιατί βαριέσαι. Στα ερωτικά όμως αν δεν βρέξεις... πόδια, ψάρια δε θα φας. Αν έχεις καταλήξει σε ένα άτομο που σου αρέσει, βάλε τα δυνατά σου για να το κατακτήσεις, όσο δύσκολο κι αν δείχνει.
Σε σχέση:
Η συμβουλή του συντρόφου σου για ένα επαγγελματικό θέμα θα μετρήσει πολύ γιατί είναι πιο ψύχραιμος/η και πιο αντικειμενικός από σένα.
Tip της ημέρας:
Όσο πιο δύσκολος είναι ο στόχος, τόσο μεγαλύτερη είναι η χαρά όταν τον κατακτάς!

ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθερος/η: Δημοσκόπηση κάνεις; Τι σε νοιάζει αν εγκρίνουν ή δεν εγκρίνουν συγγενείς, γνωστοί και γείτονες το άτομο που εσύ έχεις επιλέξει; Εκτός κι αν έχεις ήδη τις αμφιβολίες σου και προσπαθείς να δεις, αν η κρίση σου είναι λανθασμένη. Μήπως λοιπόν να ρωτήσεις... εσένα;
Σε σχέση: Ίσως σήμερα έρθεις σε κόντρα με το ταίρι σου γιατί άλλα λέγατε και συμφωνήσατε και άλλα κάνει. Δεν έχεις χειρότερο να μην τηρεί κάποιος την υπόσχεσή του. Πρέπει να του το υπενθυμίσεις!
Tip της ημέρας: Η σωστή κρίση είναι προϊόν εμπειρίας και η εμπειρία είναι προϊόν λανθασμένης κρίσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ελεύθερος/η: Ακόμα κι αν στο μυαλό σου σήμερα είναι καθαρά το σεξουαλικό και πως θα το ικανοποιήσεις, δεν είσαι και τόσο πωρωμένος/η για να το δείχνεις έτσι χύμα. Γι' αυτό θα κρατήσεις τα προσχήματα και με τη μαεστρία που διαθέτεις θα το πλασάρεις έτσι, ώστε να φαίνεται το πιο ασήμαντο πράγμα στο κόσμο. Κι άμα θες, ψυγείο σε Εσκιμώους πουλάς...
Σε σχέση: Η γοητεία του κλασικού ακόμα και στο σεξ μετράει και σήμερα ίσως ξαναγυρίσετε με το σύντροφό σου στις παλιές, δοκιμασμένες συνταγές για να... ζεσταθείτε.
Tip της ημέρας: Σημασία δεν έχει τι λες, αλλά πώς το λες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Το παν είναι να βρεις το μέτρο ανάμεσα στο συναίσθημα και τη λογική γιατί μόνιμα γέρνεις προς το πρώτο και μετά το δεύτερο έρχεται να σου ζητήσει τα ρέστα. Αυτή την περίοδο θα έχεις ευκαιρίες στα ερωτικά αλλά φρόντισε να μη βιαστείς στην τελική επιλογή. Σκέψου, κρίνε και αποφάσισε.
Σε σχέση: Με το ζόρι δεν μπορείς να κάνεις το σύντροφό σου να συμφωνήσει μαζί σου, ιδιαίτερα αν κρίνει ότι η συγκεκριμένη σου κίνηση ή απόφαση δεν είναι προϊόν σκέψης αλλά ψυχολογίας της στιγμής.
Tip της ημέρας: Σκέψου με το κεφάλι και νιώσε με την καρδιά, όχι το ανάποδο!

ΛΕΩΝ
Ελεύθερος/η: Παρότι πήγαινες σφαίρα τόσο καιρό, σήμερα σε έχει κυριεύσει η αμφιβολία και η ανάγκη να ψαχτείς μήπως έχεις πάρει λάθος δρόμο στα αισθηματικά σου. Αν το αντικείμενο του πόθου σου είναι αλλού, καλά θα κάνεις να μην επιμείνεις γιατί θα φας χρόνο άδικα και τίποτα δε θα καταφέρεις.
Σε σχέση: Ίσως είναι η κατάλληλη μέρα να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής με το σύντροφό σου ή μια άσκηση γιατί με το Δία στο ζώδιό σου πολύ στην καλοπέραση το 'χεις ρίξει.
Tip της ημέρας: Ο αδύναμος αμφιβάλλει, πριν απ' τη λήψη μιας απόφασης. Ο ισχυρός μετά...

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθερος/η: Ξέρεις ότι μόνο άμα θέλεις εσύ, θα πέσεις στα δίχτυα του έρωτα αλλά για την ώρα δεν έχεις βρει το άτομο που θα το καταφέρει κι όσο κρατάς την στάση «σε περνάω από κόσκινο» ούτε πρόκειται. Το θέμα είναι να μπορείς όμως να ξεχωρίζεις τους ανθρώπους και όχι να τους βάζεις όλους στο ίδιο καζάνι.
Σε σχέση: Μια συγκέντρωση σε φιλικό σπίτι μπορεί να ξεκινήσει με γέλια και αστεία αλλά στο τέλος θα ψυχοπλακωθείτε, αν πάρει άλλη τροπή η κουβέντα κι αρχίσετε να μιλάτε για την κρίση και τα επαγγελματικά.
Tip της ημέρας: Μάθε να ξεχωρίζεις την ήρα από το στάρι.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθερος/η: Μπορεί να θέλεις επειγόντως να περάσεις στην αμέσως επόμενη κατηγορία, αυτή των δεσμευμένων, λόγω της Αφροδίτης στο ζώδιό σου αλλά καλό θα ήταν να μετριάσεις κάπως αυτή σου την ανάγκη και να μη τα βγάζεις τόσο στη φόρα γιατί κατά λάθος ίσως τρομάξεις κάποιο άτομο που προσπαθεί να σε προσελκύσει.
Σε σχέση: Ένα θέμα που θα προκύψει μπορεί να σε κάνει να νιώσεις προσωρινά άβολα. Κράτα τη θετική σου στάση και απόφυγε τα δράματα. Έτσι θα διατηρήσεις την ισορροπία στη σχέση σου.
Tip της ημέρας: Αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθερος/η: Κάποιες πληροφορίες για ένα άτομο που καλόβλεπες και ήθελες να το πλησιάσεις, ενδεχομένως να σε δυσαρεστήσουν αλλά θα σε παρακινήσουν κιόλας να αρχίσεις το εξονυχιστικό ψάξιμο για να δεις, αν ισχύουν. Όχι τίποτα, να ξέρεις τι σου γίνεται.
Σε σχέση: Ίσως απαιτήσεις από το σύντροφό σου να σου μιλήσει για κάποια πράγματα που πιστεύεις ότι σου κρύβει. Μπορεί να μη στα έχει πει γιατί δεν θέλει να στενοχωρηθείς. Σκέψου κι αυτή την προοπτική πριν αρχίσεις τα κηρύγματα περί εμπιστοσύνης.
Tip της ημέρας: Ο συνετός εκτιμάει με τη δική του κρίση ενώ ο βλάκας εμπιστεύεται τις φήμες

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθερος/η: Δεν υπακούς σε περιορισμούς και συχνά φτάνεις στην υπερβολή κι αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει μπελάδες σήμερα. Προκειμένου να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες που έχεις (και είναι πολλές) δε καταλαβαίνεις, πότε πρέπει να πατήσεις φρένο και πότε γκάζι.
Σε σχέση: Παιδί δεν είσαι αλλά πολλές φορές παιδιαρίζεις γι' αυτό αγανακτεί ο σύντροφός σου. Πώς θα τον πείσεις ότι εννοείς αυτά που λες και αισθάνεσαι αφού το ύφος σου και η συμπεριφορά σου δίνουν άλλη εντύπωση;
Tip της ημέρας: Το να θέλεις να ικανοποιήσεις μεμιάς όλους τους πόθους σου, είναι σαν να επιχειρείς να πιεις νερό από κρουνό πυροσβεστικής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθερος/η: Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε σπρώχνει να αφήσεις τις ανασφάλειες και να στηριχτείς στην πείρα που έχεις αποκτήσει αλλά και τα μαθήματα που πήρες στα αισθηματικά σου. Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά είναι αυτά που ανεβάζουν τις μετοχές στο ερωτικό πεδίο.
Σε σχέση: Τα πράγματα ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου φαίνονται να μπαίνουν πάλι σε ορθή τροχιά αλλά μια επιφύλαξη την έχεις γιατί έχει φοβηθεί το μάτι σου. Τώρα τελευταία πριν προλάβεις να πανηγυρίσεις, τα βάφεις μαύρα.
Tip της ημέρας: Κάνε τις εμπειρίες σου όπλα, για να κατακτήσεις τη ζωή που έχεις ακόμα μπροστά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθερος/η: Δεν είναι κακό να παραδεχτείς ότι σ' αρέσει πολύ ένα συγκεκριμένο άτομο. Προσπαθείς να το στηρίξεις με λογικά επιχειρήματα λες και είναι απαραίτητο. Εκτός αν ψάχνεις διάφορα πατήματα για να πειστείς εσύ.
Σε σχέση: Κάποιες σκέψεις ή συναισθήματα καλό είναι να μην τα μοιραστείς σήμερα με το σύντροφό σου. Επεξεργάσου ό, τι είναι στην καρδιά σου και μετά, όταν είσαι σίγουρος/η συζήτησέ τα μαζί του.
Tip της ημέρας: Πολλές φορές μετάνιωσες επειδή μίλησες, αλλά ποτέ επειδή σιώπησες.

ΙΧΘΥΕΣ
Ελεύθερος/η: Αν δεν έχεις καμία επαφή με την πραγματικότητα στο τέλος δε θα γλυτώσεις τις συνεχόμενες απογοητεύεις. Το άλλο σου μισό ίσως υπάρχει, όπως επίσης και η πιθανότητα τόσο καιρό να ψάχνεις σε λάθος μέρος. Κοίτα και λίγο δίπλα σου όχι μόνο πάνω...
Σε σχέση: Με το σύντροφό σου ίσως πρέπει να συνεργαστείτε για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα σήμερα γι' αυτό προσπάθησε να συμβιβαστείς.
Tip της ημέρας: Ο άνθρωπος που κοιτάζει διαρκώς τ 'αστέρια είναι καταδικασμένος να πέφτει σε λακκούβες.

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved