Ερωτικό ωροσκόπιο 29/9

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 29/9

ΚΡΙΟΣ
Με πολύ τρέξιμο ξεκινά η βδομάδα για σένα αλλά καλές προοπτικές να κάνεις πράγματα ή να τσουλήσουν υποθέσεις που είχαν σκαλώσει. Η αδρεναλίνη σου είναι στα ύψη και όσο βρίσκεσαι σε δράση όλα θα πάνε καλά. Με το σκεπτικό «πάρε τώρα που γυρίζει» ίσως σηκώσεις το τηλέφωνο ή στείλεις ένα μήνυμα να βρεθείς και με ένα άτομο που σου αρέσει και μάλλον το καθυστέρησες πολύ. Εάν είσαι σε σχέση κι ο σύντροφός σου αμφισβητήσει κάποια κίνητρά σου, καλύτερα να είναι ειλικρινής και να αφήσεις τις δικαιολογίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Επειδή δεν μπορείς να το τραβήξεις κι άλλο, καλό θα ήταν να πεις επιτέλους αυτό που σε απασχολεί και να μη σκέφτεσαι ότι θα υποχωρήσει η θερμοκρασία ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Λογικό είναι η ατμόσφαιρα αρχικά να είναι τεταμένη αλλά αν δεν το ξεκαθαρίσεις τώρα η ένταση θα συνεχίσει να υπάρχει και θα τσακώνεστε με το παραμικρό. Αν είσαι ελεύθερος/η, μην κολλάς πουθενά. Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα για καινούργιες συγκινήσεις αρκεί να αρχίσεις να περπατάς....

ΔΙΔΥΜΟΙ
Από νωρίς το ξημέρωμα η Σελήνη έχει περάσει στον Τοξότη και σου δίνει μια θαυμάσια ευκαιρία να ξεδιαλύνεις την κατάσταση στην προσωπική σου σχέση. Πάντως σκέψου καλά πριν ανοίξεις το στόμα σου σήμερα. Ο κυβερνήτης σου, Ερμής, που είναι ήδη στον Σκορπιό σε σπρώχνει να είσαι απόλυτα ειλικρινής ως ωμός/η, αλλά το ταίρι σου μπορεί να μην είναι σε θέση να χειριστεί όλη την αλήθεια. Αν είσαι ελεύθερος/η να εκμεταλλευτείς τις προοπτικές που ανοίγονται στα ερωτικά σου για να βάλεις ένα νέο στόχο στη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Εάν υπάρξει ένας καυγάς με το αγαπημένο σου πρόσωπο σήμερα, μην αγχώνεσαι γιατί πιθανότατα δεν θα διαρκέσει πολύ. Βέβαια ίσως σου προκαλέσει δυσάρεστα συναισθήματα και για λίγο το μυαλό σου να κάνει αρνητικούς συνειρμούς αλλά η αμοιβαία κατανόηση και η αγάπη δε θα αφήσει το πρόβλημα να πάρει μέσα σου διαστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η με τα «μα» και «μου» δεν υπάρχει περίπτωση να καταλήξεις πουθενά. Χρειάζεται να πάρεις τα πάνω σου και να διεκδικήσεις ό, τι μπορείς στα ερωτικά σου.

ΛΕΩΝ
Η ανυπομονησία που σε καταβάλλει σήμερα με τη Σελήνη στον επίσης πύρινο Τοξότη είναι αρκετή για να σε βγάλει τελείως εκτός πορείας στα ερωτικά σου. Τσάμπα τα σχέδια και οι υποσχέσεις ότι θα περιμένεις λίγο ακόμα μέχρι να βεβαιωθείς για τα αισθήματα του άλλου αλλά και τα δικά σου. Τώρα με τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία να σε κουμαντάρουν βάζεις μπρος άμεσα μια συνάντηση με το πρόσωπο που θέλεις και μετά βλέποντας και κάνοντας. Δεν είναι πολύ εύκολο άλλωστε να περιορίσεις το φλογερό ταμπεραμέντο σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι πολύ πιθανό σήμερα να προκύψουν κάποια οικογενειακά προβλήματα που θα επηρεάσουν αρνητικά και τη σχέση σου, καθώς πανικόβλητος/η θα τρέχεις πάνω-κάτω να σβήνεις φωτιές και φυσικά δεν έχεις καμία όρεξη για αγάπες και λουλούδια. Απαιτείς από το σύντροφό σου κατανόηση, απαιτεί λίγο από την προσοχή σου, δε θέλει και πολύ να δημιουργηθεί κι άλλη εστία. Αλλά πόσα κομμάτια να γίνεις κι εσύ? Φεύγει κι η Αφροδίτη από το ζώδιό σου και παίρνει και τα γλυκόλογα μαζί... Άστα...

ΖΥΓΟΣ
Άσε τις προσεγγίσεις μέσω Λαμίας γιατί η μέρα απαιτεί να είσαι άμεσος/η και ευθύς/α
στην επικοινωνία σου. Μπορεί να προκληθεί ένταση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου αλλά θα βγουν όλα στην επιφάνεια και μετά θα είναι πιο εύκολο να κανονίσεις και συ την πορεία σου. Έχεις τον τρόπο να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους πάντως, γι' αυτό να είσαι αισιόδοξος/η ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά. Μια νέα γνωριμία αν είσαι ελεύθερος/η, είναι πιθανή σε κάποιο μέρος που συχνάζεις. Να έχεις το νου σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η δύναμη των συναισθημάτων σου είναι τέτοια που μπορεί να προκαλέσει μια ένταση σήμερα στην ερωτική σου ζωή και να γίνεις αρκετά πιεστικός/η. Βεβαιώσου ότι με το άτομο που θέλεις είστε στην ίδια φάση γιατί υπάρχει περίπτωση να του πέσουν λίγο βαριές οι πολλές απαιτήσεις και οι σφοδρές σου επιθυμίες. Αν είσαι σε σχέση, με τον Ερμή πλέον στο ζώδιό σου ίσως αρχίσεις να παίρνεις στα σοβαρά ακόμα και τα ανέκδοτα του συντρόφου σου και να τα θεωρείς υπονοούμενα. Άσε την λάμπα της ανάκρισης στην άκρη...

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου από νωρίς σήμερα σου έχει κάτσει στο μυαλό να κάνεις μια αλλαγή στην εμφάνισή σου ίσως κάτι με τα ρούχα ή τα μαλλιά σου και είναι πολύ πιθανό να υποκύψεις στην παρόρμησή σου. Δε θα σε βλάψει να δώσεις λίγο βάρος στην εξωτερική σου εμφάνιση. Στο κάτω-κάτω θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση και θα αποκτήσεις άλλο αέρα μετά για να φλερτάρεις και να παίξεις. Αν είσαι σε σχέση, η ειλικρίνειά σου θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από το σύντροφό σου, ακόμα κι αν τη βγάλεις κάπως απότομα ή άχαρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι Δευτέρα, είναι καθημερινή αλλά δε χρειάζεται με το «καλημέρα» να βάλεις στην άκρη ό, τι ερωτικό έχεις στο μυαλό σου και να πέσεις με τα μούτρα στη δουλειά. Εκτός αν έχεις τους λόγους σου και δε θέλεις να σκέφτεσαι. Οπότε αφού τελειώσεις με τα καθήκοντα θα αρχίσεις με το νοικοκυριό. Με λίγη καλή θέληση μέχρι το βράδυ θα έχεις κοπεί και θα πέσεις για ύπνο. Και μην αρχίσεις να μουρμουράς ότι μόνος/η σε διπλό κρεβάτι δεν μπορείς να κλείσεις μάτι. Η γοητευτική «κυρία» κάτι θα έχει και για σένα με την άφιξή της.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θέλεις και την ελευθερία σου, θέλεις και τα καλά της σχέσης.
Γιατί δε δοκιμάζεις μια σχέση με απεριόριστες ελευθερίες; Δύσκολο να βρεις ταίρι να το αποδεχτεί ε; Ε μα και συ, έχεις πάρει φόρα με το Δία στον 7ο οίκο σου. Τώρα που μπαίνει η Αφροδίτη στο Ζυγό ίσως και να σου προκύψει και να αρχίσεις να καλοβλέπεις την ιδέα αλλά μην αρχίσεις να αναρωτιέσαι αν μπορείς να ανταποκριθείς. Χάνεις κάτι, κερδίζεις κάτι άλλο. Έτσι είναι η ζωή. Και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο; Δε γίνεται.

ΙΧΘΥΕΣ
Όλα σε σπρώχνουν κατά εκεί αλλά εσύ σήμερα έχεις μουλαρώσει και δεν θέλεις να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να λυθεί μια παρεξήγηση στα ερωτικά σου. Μάλλον φοβάσαι τις κατά μέτωπο αντιπαραθέσεις και προσπαθείς να βρεις διάφορες δικαιολογίες για να το αποφύγεις. Όσο μένει όμως έτσι, θα μυρίζει και θα δημιουργεί δυσάρεστη ατμόσφαιρα. Δε θες να τσακωθείς; Δε σε πιέζει κανένας να φτάσεις στα άκρα. Στο κάτω-κάτω αν δεις τα σκούρα, κάνε ένα ελιγμό να τ' αποφύγεις. Για σένα βούτυρο στο ψωμί είναι...

Γρήγορα και απλά, η ομορφιά είναι στο χέρι σου!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved