Ερωτικό ωροσκόπιο 24/9

Πως επηρεάζει η Νέα Σελήνη στο Ζυγό τα ερωτικά σου;

Ερωτικό ωροσκόπιο 24/9

ΚΡΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον 7ο οίκο σου σε ωθεί να χαράξεις ένα καινούργιο κύκλο στη σχέση σου. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα χωρίσεις αλλά σίγουρα πολλά μπορεί να αναθεωρήσεις ή να αλλάξεις στάση και συμπεριφορά απέναντι στο ταίρι σου και μέσα από πράξεις να δείξεις την αγάπη και την εκτίμησή σου στο πρόσωπό του. Αν είσαι ελεύθερος/η, ίσως αρχίσεις να ψάχνεις επισταμένως το άτομο εκείνο που θα σε βάλει να αλλάξεις την κατάστασή σου στο Facebook. Αλλά για να γίνει θα πρέπει να αλλάξεις τακτική στη μάχη του έρωτα και να γίνεις πιο ευέλικτος/η.

ΤΑΥΡΟΣ
Ενδεχομένως να μην είναι κακή ιδέα να προσπαθήσεις να συνεργαστείς με το σύντροφό σου καθώς η Νέα Σελήνη σήμερα ευνοεί τέτοιες κινήσεις και τι καλύτερο να συνδυάσετε τις δυνάμεις σας για το κοινό σας όφελος. Εκτός αυτού ίσως ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η σχέση σας αφού θα έχετε και κάτι ακόμα να σας ενώνει. Αν είσαι ελεύθερος/η, αμφιταλαντεύεσαι με ένα άτομο που μεν σου αρέσει αλλά δεν κάνεις το επόμενο βήμα μαζί του και ψάχνεις να βρεις τι ακριβώς είναι αυτό που σε εμποδίζει να ενδώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ενθαρρύνεσαι με αυτή τη Νέα Σελήνη να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου στο ερωτικό παιχνίδι και η αλήθεια είναι ότι θα το αντιμετωπίσεις πιο χαλαρά κι ανάλαφρα από άλλες φόρες ίσως λόγω του Άρη στον Τοξότη. Φλερτάρεις, διασκεδάζεις και φυσικά κάπου στο βάθος του μυαλού σου, αν είσαι ελεύθερος/η, θέλεις να δημιουργήσεις μια κατάσταση με διάρκεια αλλά δεν πρόκειται να σου γίνει αυτοσκοπός. Το μότο σου είναι «να περνάμε καλά με τη λιγότερη φθορά» και πάνω εκεί θα κινηθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Λίγο παραπάνω ευαίσθητος/η θα είσαι σήμερα και είναι λογικό με αυτή τη Νέα Σελήνη που τονίζει την ανάγκη της συντροφικότητας. Αν είσαι ελεύθερος/η χρειάζεσαι να μοιραστείς συναισθήματα και στιγμές με κάποιο άλλο πρόσωπο γιατί νιώθεις μισός άνθρωπος. Μην αρχίσεις όμως τους συμβιβασμούς προκειμένου να «ζευγαρώσεις» γιατί δε θα σου βγουν σε καλό. Αν είσαι σε σχέση, θα θέλεις να περάσεις περισσότερο χρόνο στο σπίτι σου με το ταίρι σου κι ίσως να κάνεις κάποιες αλλαγές σε αυτό για να γίνει πιο «ζεστό».

ΛΕΩΝ
Καλείσαι να διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα μηνύματα που θα λάβεις από ένα άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά, χωρίς όμως να είσαι και σίγουρος/η τι θα κάνεις στη συνέχεια. Ίσως υπάρχει ακόμα θολούρα από την πλευρά του που πρέπει να ξεδιαλύνει αλλά δε βοηθιέσαι, μιας και σε έχει από το καυτό στο κρύο και αντίστροφα. Η βιασύνη δεν συνίσταται αλλά ούτε και η μακρόχρονη αναμονή. Περίμενε λίγο ακόμα κι αν δεν δεις φως τότε μάλλον είναι ώρα να το αποχαιρετήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με μετριοπάθεια θα κινηθείς αυτή την περίοδο, όχι γιατί δεν έχεις επιθυμίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις αλλά γιατί καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι προκειμένου να καλυφθείς συναισθηματικά θα πρέπει να υιοθετήσεις μια πιο διπλωματική στάση. Σαφώς και δεν θα γίνεις αποδέκτης όλων των παραξενιών αμίλητα, ούτε θα συμβιβαστείς με το παράλογο. Το ίδιο ισχύει και αν έχεις σχέση, αφού με ευελιξία θα προσπαθήσεις να ξεπεράσεις εντάσεις και να γίνει και το δικό σου, κρατώντας όσο μπορείς τις ισορροπίες.

ΖΥΓΟΣ
Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σου δημιουργεί τη διάθεση να αλλάξεις μυαλά, μαλλιά, στυλ και ό, τι τέλος πάντων θα βοηθήσει να πάρεις τα πάνω σου και να διεκδικήσεις με αξιώσεις κάτι καλύτερο στα ερωτικά σου. Η ανανέωση είναι ένα κομμάτι πολύ έντονο μέσα σου αλλά πρέπει να γίνει και εσωτερικά όχι μόνο εξωτερικά για να αποδώσει τα μέγιστα. Αν είσαι σε σχέση, θέλεις να γυρίσεις σελίδα σε κακώς κείμενα και συνήθειες του παρελθόντος και να της δώσεις μια φρέσκια πνοή, με περισσότερη επικοινωνία, αυτοέκφραση αλλά και ρομαντισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλείσαι να κάνεις μακροβούτι σε ένα εσωτερικό σου κομμάτι καθώς διαπιστώνεις ότι πολλά γεγονότα έχουν συμβεί στην προσωπική σου ζωή τα οποία χρειάζεται επειγόντως να διαχειριστείς για να επαναφέρεις την ισορροπία μέσα σου. Ίσως δεις και δικά σου λάθη στη συμπεριφορά, σκληρότητα, επιθετικότητα ή έλλειψη κατανόησης που φυσικά έχει επηρεάσει τις στενές επαφές σου. Αν όμως δε θέλεις να απομακρύνεις το σύντροφό σου ή ένα άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά, τότε μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις στάση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ενδεχομένως να είσαι γεμάτος/η αυτοπεποίθηση που βγαίνει και στα ερωτικά σου αλλά πιθανόν να πρέπει να ελαττώσεις λίγο την ταχύτητά σου και να ρίξεις μια ματιά στο τι έχεις αποκομίσει μέχρι τώρα και αν είναι τελικά τόσο σημαντικά για σένα. Διαφορετικά, θα χρειαστεί να αλλάξεις ρότα γρήγορα. Η Νέα Σελήνη σε βοηθά να κατανοήσεις καλύτερα και τις ανάγκες του συντρόφου σου και φυσικά έμμεσα να βγεις και συ κερδισμένος/η, αφού νιώθει την ανάγκη να μοιραστεί μαζί σου πράγματα και συναισθήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Όσο κι αν είσαι απορροφημένος/η με τα επαγγελματικά σου θέματα, η Νέα Σελήνη δεν σε αφήνει ανεπηρέαστο/η συναισθηματικά, καθώς ίσως μια απογοήτευση είναι πιθανή για τον έρωτα που δεν έρχεται όπως προσδοκούσες. Παρ' όλα αυτά δεν πρέπει να την αφήσεις να σε καταβάλλει. Βάλε και στα αισθηματικά σου στόχο και κυνήγησέ τον. Το γνωμικό το λέει άλλωστε: «αν θέλεις κάτι να γίνει σωστά, κάντο μόνος σου». Πάρε λοιπόν την κατάσταση στα χέρια σου και προσπάθησε να καθοδηγήσεις την τύχη σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια συνάντηση ή ένα τηλεφώνημα από το πρόσωπο που ενδιαφέρεσαι ερωτικά σε βάζει σε διαδικασία να αναθεωρήσεις τα πλάνα σου για ευθεία κρούση και να υιοθετήσεις μια πιο ανάλαφρη προσέγγιση γιατί μάλλον δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να του ασκήσεις συναισθηματική πίεση. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα αραιώσεις και τις επαφές σου ή θα διακόψετε την επικοινωνία σας. Αν είσαι σε σχέση, θα αποδεχτείς πιο εύκολα κάποιες ιδέες ή απόψεις του συντρόφου σου που μέχρι πρότινος αρνιόσουν γιατί πλέον αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είναι και τόσο σοβαρό που και που να κάνεις υποχωρήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Έτσι κι αλλιώς η στάση σου είναι καθαρά συμβιβαστική σε βαθμό που οι ανάγκες του συντρόφου σου προηγούνται έναντι των δικών σου. Δεν σου αρέσει, αλλά από την άλλη δεν κάνεις και πολλά για να το αλλάξεις γιατί δε μπορείς τις εντάσεις. Με τη Νέα Σελήνη όμως στο Ζυγό κατανοείς καλύτερα την έννοια της ισότητας στις σχέσεις. Το να αγαπάς και να φροντίζεις τον άνθρωπό σου δε σημαίνει ότι πρέπει να αφήνεις τον εαυτό σου παραπονούμενο. Μάθε να κρατάς τις ισορροπίες για να είστε και οι δυο ευτυχισμένοι.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved