Ερωτικό ωροσκόπιο 21/9

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 21/9

ΚΡΙΟΣ

Ενδεχομένως σήμερα να νιώσεις μια πίεση αλλά μάλλον θα σου βγει σε καλό γιατί θα αναγκαστείς να ψαχτείς λίγο παραπάνω μέσα σου και να βάλεις κάποια συναισθήματά σου σε τάξη. Αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις και αποφάσεις που ίσως μετέθετες συνεχώς γι' αργότερα και φυσικά για το πώς θα κινηθείς πλέον στην ερωτική σου ζωή. Μη νομίζεις ότι από δω και στο εξής δε θα παρεκκλίνεις καθόλου της πορείας σου, απλά θα έχεις ένα μπούσουλα για να μη βολοδέρνεις σε καταστάσεις που δε σου προσφέρουν τίποτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, σήμερα κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο αλλά δεν σου δημιουργεί ιδιαίτερο πρόβλημα αφού σαν άτομο έχεις μια σταθερότητα και αίσθηση της ευθύνης. Ίσα-ίσα που θα σου προσφέρει λύσεις σε κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζεις εδώ και καιρό στη σχέση σου καθώς θα υπάρχει μια ρεαλιστική ματιά και ελεγχόμενο συναίσθημα τόσο από σένα όσο και το ταίρι σου. Ίσως, αν είσαι ελεύθερος/η, να νιώσεις την ανάγκη να δεσμευτείς με ένα πρόσωπο αφού τώρα πιστεύεις ότι είσαι έτοιμος/η.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε μια εσωτερική σύγκρουση με κάποια κομμάτια του εαυτού σου. Από τη μια θέλεις να μείνεις ένα ελεύθερο πνεύμα, να φλερτάρεις, να παίζεις αλλά να μην περιορίζεσαι πουθενά κι από την άλλη ίσως τα βάλεις μαζί της γιατί όποτε ενδίδεις σε αυτή την πλευρά, καταλήγεις μόνος/η. Η μέρα πάντως σε βοηθά να βρεις την καλύτερη δυνατή λύση. Να αναζητήσεις εκείνο το άτομο που θα μπορείς να είσαι μαζί του χωρίς όμως να σου δίνει την αίσθηση της δέσμευσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μια μέρα που το χύμα συναίσθημα δεν ευνοείται κι ίσως χρειαστεί να πιέσεις λίγο τον εαυτό σου να του δώσει συγκεκριμένη μορφή και χρώμα. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κι ένα δίλημμα για το τι θα κάνεις με τη σχέση σου ή με ένα άτομο που ενδιαφέρεσαι, αφού να κάνεις πίσω ντρέπεσαι, να πας μπροστά φοβάσαι. Όταν κατασταλάξεις τι είναι αυτό που θέλεις περισσότερο, αυτό θα πρέπει να ακολουθήσεις ακόμα κι αν υπάρχει μια πλευρά σου που θα παραμείνει ανασφαλής.

ΛΕΩΝ

Η υπερβολή και το φλογερό ταμπεραμέντο δίνει κατά κάποιο τρόπο τη θέση του σήμερα στη σύνεση και τη λογική επεξεργασία. Μπορεί να ακούγεται βαρετό ή μίζερο αλλά στην παρούσα φάση σου είναι και τα δύο απαραίτητα, καθώς μόνο έτσι θα καταφέρεις τους στόχους σου στην ερωτική ζωή. Τα κριτήριά σου θα είναι πιο σωστά και οι επιλογές που θα κάνεις θα βασίζονται όχι στον ενθουσιασμό της στιγμής αλλά σε άλλα συναισθήματα πιο βαθιά για να χτίσεις μια ουσιαστική και με διάρκεια σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου με το εξάγωνό της με τον Κρόνο έρχεται να συμπορευτεί κατά πολύ με τις απόψεις και τη νοοτροπία που έχεις για τα ερωτικά σου. Σήμερα μπορεί να σου δείξει το πώς πρέπει να χειριστείς τη σχέση σου ώστε να της δώσεις μια ποιότητα ή να την αναβαθμίσεις ουσιαστικά. Αν ήδη έχεις ξεκινήσει τις προσπάθειές σου, εφόσον κάθε τέτοιο εγχείρημα απαιτεί έξτρα δουλειά που εσύ έχεις ρίξει, τότε να περιμένεις την ανταμοιβή σου που θα είναι αντάξια των κόπων σου αφού θα χαίρεις της εκτίμησης και της στήριξης από το σύντροφό σου.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό που ίσως αποτελεί εμπόδιο στην προσωπική σου ευτυχία είναι ότι μάλλον το παρακάνεις με την υποχωρητικότητα και τους συμβιβασμούς προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες ή να αποφύγεις τις εντάσεις στη σχέση σου. Όταν όμως χάνεις το μέτρο είτε προς τη μια είτε προς την άλλη πλευρά τότε σίγουρα δεν μπορείς να χαρείς και οι όψεις του Κρόνου απαιτούν ακριβώς αυτό. Εκτίμησε σωστά τον εαυτό σου και τον εκάστοτε σύντροφο, μίλα όπου χρειάζεται και κάνε πίσω όταν πρέπει. Έτσι θα αλλάξουν πολλά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιό σου και ίσως αρχίσεις να βλέπεις μια επιβράβευση στα ερωτικά, κυρίως εσύ που έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, μετά από τόσες ταλαιπωρίες και παιδέματα. Είναι πολύ πιθανό να αφήσεις παραπέρα τα ακραία συναισθήματα και να τη δεις τελείως αλλιώς, αφού βλέπεις στην πράξη ότι καμιά φορά για να πάνε τα πράγματα εκεί που θέλεις χρειάζονται σωστή καθοδήγηση και ίσως μια πιο έξυπνη στρατηγική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου τονίζει την ανάγκη σου για ελευθερία και περιπέτεια γι' αυτό και αν είσαι μόνος/η οι λέξεις «πρέπει», «δεσμός» και «ευθύνη» αυτήν την εποχή σε ανατριχιάζουν και ακολουθείς το γνωστό ρητό «μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα». Πόσο μάλλον αν είσαι σε σχέση που σου έρχεται όταν τα ακούς από το σύντροφό σου να το βάλεις στα πόδια. Έχεις κι εσύ τα δίκια σου αλλά χαλάρωσε γιατί έτσι δε θα πάει μακριά η βαλίτσα και για να προχωρήσει χρειάζονται κι άλλα πράγματα πέρα από το συναίσθημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η υπομονή σου είναι παροιμιώδης και περιμένεις στωικά πότε θα αλλάξουν τα πράγματα και για σένα και να πάρεις επιτέλους όσα σου αξίζουν και ίσως σήμερα έχεις την ευκαιρία. Ενδέχεται μια γνωριμία με άτομο πολύ κοντά στα δικά σου δεδομένα να είναι το φως στην άκρη του τούνελ που ήλπιζες να δεις τόσο καιρό και η επιβεβαίωση ότι καλά έκανες και δε βιαζόσουν να κάνεις σχέση ή να συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο για να μην είσαι μόνος/η. Τώρα όμως πρέπει να κινηθείς με τέτοιο τρόπο ώστε να αποκτήσεις αυτά που επιθυμείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είτε σ' αρέσει, είτε όχι, κάποια πράγματα είναι αναγκαία για να περπατήσει μια ερωτική σχέση. Δεν είναι ούτε προσγείωση στην πραγματικότητα, ούτε ρουτίνα, ούτε συμβιβασμός. Το να γίνουν κάποιες αμοιβαίες υποχωρήσεις είναι απαραίτητο γιατί αν ο καθένας κάνει και το κοντό του και το μακρύ του τότε η αγάπη θα πετάξει μακριά. Αφού έχεις επιλέξει να είσαι με ένα άτομο, θα ρίξεις κι εσύ νερό στο κρασί σου και θα αποδεχτείς και κάποια στοιχεία γιατί σίγουρα δε θα σ' αρέσει καθόλου αν χάσεις το άτομο που είσαι ερωτευμένος/η.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα βγεις λίγο από τον ιδανικό σου κόσμο, θα πατήσεις γη και θα δεις την πραγματικότητα στη σχέση σου, τα πάνω της και τα κάτω της, όπως γίνεται σε όλες τις σχέσεις. Δεν υπάρχει καμία που να είναι πάντα μέλι – γάλα, ούτε ότι μια ενδεχόμενη διαφωνία ή ένταση σημαίνει ότι τα συναισθήματα του ενός για τον άλλο ξεθύμαναν. Δοκιμάζονται στο χρόνο και τα προβλήματα και ξεπερνιόνται, αρκεί να υπάρχει αγάπη και κατανόηση.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved