Ερωτικό ωροσκόπιο 19/9

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 19/9

ΚΡΙΟΣ
Και Παρασκευή και Σελήνη στο Λέοντα και συ θα μείνεις ήσυχος/η; Όχι βέβαια! Καίγεσαι και το δείχνεις, αφού κάτι τέτοιες μέρες περιμένεις για να ξεσαλώσεις και να το ρίξεις έξω. Αν είσαι ελεύθερος/η, η μέρα σου θα είναι γεμάτη φλερτ, ερωτική και παιχνιδιάρικη διάθεση, αρκεί να έχεις ψηλά το ηθικό σου και λίγο χαμηλότερα τον εγωισμό σου που όσο να πεις «τρέφεται» κι από τον Άρη στον Τοξότη. Αν, πάλι, είσαι σε σχέση μια βραδινή έξοδος... για δύο θα κάνει τη νύχτα σου συναρπαστική και θα φουντώσει το πάθος για το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Η μέρα ξεκινά για σένα με τις καλύτερες προδιαγραφές,αφού και κέφια έχεις και διάθεση να φτιάξεις διάφορα πράγματα στο σπίτι σου που συνεχώς ανέβαλες. Έτσι κι αλλιώς το φθινόπωρο είναι εποχή αλλαγών και οργάνωσης οπότε το πιο πιθανό είναι να ασχοληθείς περισσότερο με το χώρο σου και να θες να τον ανανεώσεις κι έμμεσα να ανανεωθείς κι εσύ. Καλό θα ήταν πάντως, αν είσαι σε σχέση, να συνεννοηθείτε με το ταίρι σου και να μην κάνεις του κεφαλιού σου γιατί μπορεί να συναντήσεις αντιστάσεις κι αντιδράσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ημέρα είναι γεμάτη συζητήσεις και συναντήσεις
που θα σε απασχολήσουν τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να σου γίνει μία πρόταση για έξοδο που θα τη δεις με καλό μάτι, αφού το άτομο σου αρέσει και θα μπορέσεις να αποκτήσεις καλύτερη εικόνα για το χαρακτήρα του, αν βρεθείτε μόνοι. Αν είσαι σε σχέση πιθανόν το ταίρι σου να έχει άλλα σχέδια για το βράδυ από σένα και να θέλει να βγείτε. Κανόνισε το πρόγραμμά σου γιατί αν του το χαλάσεις, μετά ποιος σε σώνει...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένα άγχος για τα οικονομικά σου το έχεις αλλά τουλάχιστον για σήμερα είσαι αποφασισμένος/η να το ρίξεις πίσω από την πλάτη σου και να περάσεις καλά, βάζοντας μπρος την ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών σου. Ίσως μάλιστα προβείς και σε μια απρογραμμάτιστη αγορά ενός ρούχου ή εσωρούχων για να τονώσεις περισσότερο το σεξαπίλ σου. Η ερωτική σου διάθεση θα είναι τόσο ανεβασμένη που θα συμπαρασύρεις το σύντροφό σου σε ένα βραδινό σεξουαλικό πρελούδιο.

ΛΕΩΝ
Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου από νωρίς, το πρωί σου δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να εκμεταλλευτείς τα στοιχεία εκείνα της προσωπικότητάς σου που σε κάνουν να ξεχωρίζεις και να γοητεύεις. Θα είσαι το επίκεντρο όπου κι αν βρεθείς, οπότε θα μπορέσεις με ευκολία να περάσεις θέσεις και αντιλήψεις και ούτε λίγο ούτε πολύ ο σύντροφός σου θα σου κάνει όλα τα χατίρια, αν είσαι σε σχέση. Αν είσαι μόνος/η είναι η κατάλληλη μέρα για να μπορέσεις να κάνεις μια δυναμική παρουσία και με το μοναδικό σου στυλ να κλέψεις καρδιές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το άγχος ή η νευρικότητα που θα έχεις ευτυχώς θα κρατήσει λίγο κι έτσι από το απόγευμα και μετά θα χαρείς τη μέρα σου. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι μια μάλλον αποτομία στη συμπεριφορά σου προς το σύντροφό σου γιατί τώρα τελευταία σου ξεφεύγουν κάποια σχόλια ή υπονοούμενα. Χαλάρωσε και μην δίνεις και πολύ σημασία. Και να πει κάτι παραπάνω, δε σημαίνει ότι σε προσβάλλει ή σε εκθέτει. Βγάλε το πάθος σου αλλού κι όχι στις μεταξύ σας συζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Λίγες μέρες έμειναν πριν περάσει ο Ήλιος στο δικό σου ζώδιο αλλά σαν να προθερμαίνεσαι από σήμερα να γίνεις το κέντρο της προσοχής. Η εκλεπτυσμένη γοητεία σου, το προσωπικό σου στυλ και η όλη σου συμπεριφορά θα κερδίσουν εντυπώσεις κι όπου βρεθείς θα κάνεις φανατικούς οπαδούς. Μια έξοδος με το ταίρι σου σε ένα όμορφο, προσεγμένο μέρος, θέατρο ή εστιατόριο, θα προσφέρει μια νότα ποιότητας αλλά και ερωτισμό στη σχέση σου οπότε καλό θα ήταν να μην αφήσεις τη μέρα να πάει χαμένη και να κάνεις τα πλάνα σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με πολύ εσωτερική δύναμη και ανεβασμένη διάθεση είσαι σήμερα. Ακόμα κι αν παρουσιαστούν κάποια προβλήματα στα επαγγελματικά σου δεν έχεις την όρεξη να χαλαστείς καθόλου γι' αυτό και θα τα ξεπεράσεις σύντομα. Εφόσον η σεξουαλικότητα και ο μαγνητισμός σου είναι αδιαμφισβήτητα αυτή την περίοδο, καλό είναι να μην εκτονώνεις όλη την ενέργειά στη δουλειά αλλά στα ερωτικά, ιδίως αν είσαι ελεύθερος/η. Εκεί έχεις ευκαιρίες να πετύχεις κάτι πολύ καλό που θα σε αναζωογονήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχεις αποφασίσει εδώ και μέρες αυτά που έχεις στο μυαλό σου να τα λες, έτσι όπως είναι, χωρίς να σε νοιάζει καθόλου, αν θα ευχαριστήσουν ή θα δυσαρεστήσουν το ταίρι σου και με τη Σελήνη στο Λέοντα σήμερα μάλλον θα σου βγουν μαζεμένα και με στόμφο. Με την ίδια φόρα και παντελή έλλειψη διχτυού ασφαλείας κινείσαι κι αν είσαι ελεύθερος/η. Αν η καρδιά σου καίγεται για ένα άτομο δε θα διστάσεις μπροστά σε τίποτα και θα εκφράσεις ειλικρίνεια και πάθος τα αισθήματά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θέλεις ένα άτομο πρωτίστως στο κρεβάτι σου και δευτερευόντως στη ζωή σου κι αυτό μάλλον σε βάζει σε δίλημμα αφού είσαι μεταξύ του καλού σεξ και της μόνιμης σχέση. Το όμως δεν προϋποθέτει το άλλο. Εσένα ούτε το σεξ σκέτο σου αρέσει, ούτε και η σχέση που πιστεύεις ότι είναι δεσμευτική και θα σου στερήσει αρκετό χώρο και χρόνο. Προσπάθησε να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο/η από περιορισμούς του μυαλού. Ξεκίνα με ένα άτομο και μετά βλέπεις πως θα πάει το πράγμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αισιοδοξία και το κέφι που έχεις σήμερα με τη Σελήνη στο Λέοντα περνάει και στη σχέση σου. Τη βλέπεις πιο ξένοιαστα και υπάρχει η διάθεση να εκφραστείς συναισθηματικά, να κάνεις εκπληξούλες στο ταίρι σου και να του δώσεις την αμέριστη προσοχή σου. Αν είσαι ελεύθερος/η σου έχεις έναν αέρα αυτοπεποίθησης που γοητεύει το αντίθετο φύλο αλλά και τονώνει αρκετά το Εγώ σου. Φλέρταρε, διασκέδασε, κάνε γνωριμίες αλλά όσο μπορείς προσπάθησε να επιδείξεις μια ωριμότητα και σύνεση στις όποιες ερωτικές επιλογές σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Διανύεις μια καλή περίοδο που σου παρέχει αρκετές δυνατότητες για να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις
στην προσωπική σου ζωή, χωρίς όμως να χάνεις το στυλ σου. Σαφώς κινείσαι με στόχο την κατάκτηση της ιδανικής αγάπης, αλλά τα μυαλά σου είναι στη θέση τους και δεν πετάς στα σύννεφα. Έχεις αντιληφθεί ότι αυτό δεν πετυχαίνεται σε μια μέρα. Θέλει καθημερινή τριβή και χρόνο με το άλλο άτομο για να μπορέσεις να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα και είσαι αποφασισμένος/η να το επιχειρήσεις.

{playbuzz}9-12-2014-2-00-16-pm{/playbuzz}

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved