Ερωτικό ωροσκόπιο 18/9

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 18/9

ΚΡΙΟΣ
Το να μην έχεις υψηλές προσδοκίες για την αισθηματική σου ζωή σήμερα, μπορεί να σε απελευθερώσει αλλά και να σε γλυτώσει από πιθανές απογοητεύσεις. Αν είσαι μεταξύ μιας παλιάς ερωτικής περιπέτειας και μιας καινούργιας, μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και να προχωρήσεις, αν δεν έχεις κλείσει προηγουμένως όλους σου τους λογαριασμούς. Αν είσαι σε σχέση ίσως νιώσεις την ανάγκη να αφιερωθείς περισσότερο στον εαυτό σου και τις ανάγκες του, κάτι που μάλλον θα φανεί εγωιστικό στο σύντροφό σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Η δική σου προσωπική εκτίμηση έχει περισσότερη σημασία από την άποψη του συντρόφου σου. Μπορεί η γνώμη του να σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη, όμως αυτό που μετράει είναι πως σου χτυπάει εσένα στα αφτιά κι αν σε ικανοποιεί πλήρως. Γι' αυτό μην αφήσεις τα συναισθήματά σου γι' αυτόν να σε επηρεάσουν και άκου τη διαίσθησή σου. Καλύτερα να κάνεις αυτό που λέει η καρδιά σου και να τον δυσαρεστήσεις, παρά να σε πείσει και μετά να δυσανασχετήσεις εσύ από την επιλογή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εάν έχεις την ευκαιρία για μια χαλαρωτική απόδραση με το αγαπημένο σου πρόσωπο σήμερα, άρπαξέ την και φύγετε! Πιθανόν όμως να χρειαστεί να τσεκάρεις πρώτα μερικές από τις δουλειές που έχεις να κάνεις για να μην αφήσεις εκκρεμότητες πίσω σου που θα σου δημιουργήσουν ανησυχία ή ενοχές. Αν οργανώσεις σωστά το χρόνο σου θα προλάβεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου έγκαιρα και ξένοιαστος/η θα μπορέσεις να απολαύσεις μια όμορφη μέρα με το ταίρι σου (κι αν δεν προφταίνεις, οργανώσου από τώρα για το Σαββατοκύριακο!).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένα δίλημμα σχετικό με τα ερωτικά σου ίσως προκαλέσει διακυμάνσεις στις διαθέσεις σου που ενδέχεται να ενταθούν από τη Σελήνη στον 1ο οίκο σου. Όμως τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα, αν πιεστείς να αποφασίσεις κάτω από αυτές τις συνθήκες, οπότε καλύτερα να μείνεις παρατηρητής των συναισθημάτων σου, χωρίς να κάνεις τίποτα. Αν είσαι σε σχέση, ίσως νιώσεις περισσότερο την ανάγκη της φροντίδας και της προστασίας από το σύντροφό σου και να ακούσεις λόγια τρυφερά και αγαπησιάρικα που βγαίνουν από την καρδιά του.

ΛΕΩΝ
Ίσως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκαλύψεις ένα μυστικό σου στο ταίρι σου σήμερα γιατί η ψυχολογική του φόρτιση θα είναι τέτοια που δε θα μπορέσει να το χειριστεί ή θα το εκλάβει τελείως λανθασμένα. Τώρα, αν «πνίγεσαι» και πρέπει οπωσδήποτε να το πεις, περίμενε λιγάκι ακόμα γιατί θα υπάρξουν καλύτερες μέρες για εξομολογήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η κάπου τα έχεις μπλέξει τα πράγματα με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει και πρέπει οπωσδήποτε να βρεις την σωστή στιγμή για να τα ξεκαθαρίσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κάτι ερωτικό που έχει ξεκινήσει πολύ πρόσφατα μάλλον έχει απορροφήσει αρκετό από το χρόνο σου και ίσως σήμερα αρχίσεις να σκέφτεσαι ότι έχεις παραμελήσει τους φίλους σου που δεν θα είχαν κι άδικο να σε μαλώσουν. Πιθανόν να μην έχεις μπει καν στον κόπο να τους μιλήσεις για τις αισθηματικές σου περιπέτειες, με αποτέλεσμα να βάζουν με το νου τους διάφορα. Είναι η κατάλληλη μέρα να βρεθείς μαζί τους και να τους εμπιστευθείς το μυστικό σου και θα δεις ότι, όχι μόνο δε θα σου την πουν, θα χαρούν κιόλας.

ΖΥΓΟΣ
Κάτι έχει αρχίσει να διαφαίνεται στον ερωτικό σου ορίζοντα, όμως εσύ δεν δείχνεις την απαραίτητη προσοχή ή δε θέλεις να του δώσεις μια ευκαιρία να εξελιχθεί. Ενδεχομένως να κάνεις μια μάλλον ρεαλιστική εκτίμηση που σε αποτρέπει αλλά τι σχέση έχει η λογική με τα αισθηματικά ζητήματα; Μήπως ο φόβος μην πληγωθείς είναι τελικά ισχυρότερος από την ανάγκη σου να είσαι με ένα άτομο και ψάχνεις δικαιολογίες να το αποφύγεις; Κάνε ένα βήμα να δεις τι γίνεται και ξαναγυρνάς στο οχυρό σου, αν δεν σου κάνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ίσως είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου για να καταλάβει ότι χρειάζεσαι κάποια στιγμή λίγο χώρο και χρόνο μόνο για τον εαυτό σου και δεν μπορείτε συνεχώς, πρωί, μεσημέρι βράδυ να είστε μαζί γιατί έτσι κουράζεσαι και δεν νιώθεις την έλλειψή του. Αν επιλέξεις προσεκτικά τις λέξεις που θα χρησιμοποιήσεις και σταθείς στο ότι έτσι τονώνονται περισσότερο τα συναισθήματά σου γι' αυτό τότε θα το αποδεχτεί και δεν πρόκειται να αντιδράσει άσχημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εσύ βρίσκεσαι σε ανησυχία και εσωτερικό αναβρασμό αλλά δε σε πιέζει κανένας να πάρεις μια απόφαση στα ερωτικά σου, ιδιαίτερα σήμερα, αν αισθάνεσαι ένα έντονο συναισθηματικό βάρος. Εφόσον θεωρείς ότι είναι τόσο σημαντική, τότε καλά θα κάνεις να ηρεμήσεις, να πάρεις το χρόνο σου και να την αντιμετωπίσεις με τη δέουσα σκέψη και μελέτη. Το να βιάζεσαι να κινηθείς αυτές τις μέρες και να αναλάβεις μια δέσμευση, δεν είναι το σοφότερο, αφού είναι πολύ πιθανό μετά να μετανιώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τη Σελήνη στον Καρκίνο ίσως σήμερα συνειδητοποιήσεις ότι η επίτευξη ενός συγκεκριμένου στόχου στην ερωτική σου ζωή δεν είναι τόσο εύκολη όσο νόμιζες. Μπορεί να έχεις συνηθίσει στην απλούστευση στα επαγγελματικά σου θέματα αλλά εδώ τα πράγματα διαφέρουν κατά πολύ. Σαφώς το να καταφέρεις το όνειρό σου να γίνει πραγματικότητα δεν είναι αδύνατο, αλλά θα χρειαστεί δουλειά, υπομονή και απόλυτη συγκέντρωση σε αυτό, οπότε μην το βάζεις κάτω. Άλλωστε είσαι φτιαγμένος/η για τα δύσκολα...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κατάσταση στα ερωτικά σου σήμερα μάλλον θα ξεφύγει και πιθανόν να νιώσεις χαμένος/η και να μην ξέρεις τι να κάνεις. Γι' αυτό ίσως είναι καλύτερα να μιλήσεις με ένα έμπιστο φίλο σου που θα μπορέσει να σε ακούσει με προσοχή και χωρίς να σε επηρεάσει σε τίποτα. Ακόμα κι αν δεν είναι πρακτική η βοήθειά του και μόνο η ηθική υποστήριξη που θα λάβεις πιθανόν να σου αρκεί για να μπορέσεις να μετατρέψεις μια συναισθηματικά δύσκολη μέρα σε θετική.

ΙΧΘΥΕΣ
Δεν είναι η κατάλληλη μέρα να κουνήσεις τη βάρκα της σχέσης σου με διάφορες απαιτήσεις ή παράπονα γιατί μάλλον θα έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα. Αν υπάρχει κάτι, φρόντισε να το κάνεις εμφανές με τον τρόπο σου. Όσο πιο κοντά συναισθηματικά είσαι στο σύντροφό σου κι όχι χωμένος/η στην δική σου ανάγκη τόσο πιο γρήγορα θα γίνει αντιληπτό αυτό που προσπαθείς να του περάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα πιστεύοντας ότι θα σου προσφέρουν όσα αναζητάς, αφειδώς και χωρίς να ζητήσουν τίποτα για αντάλλαγμα. Όλα στη ζωή είναι πάρε - δώσε.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved