Ερωτικό ωροσκόπιο 15/9

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 15/9

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα ξεκινά με αισιοδοξία γιατί νιώθεις ότι σιγά-σιγά τα εμπόδια θα αίρονται από το δρόμο σου και τα όριά σου θα επεκτείνονται γι' αυτό και θα ξαναβάλεις κάτω τα δεδομένα σου για να δεις μέχρι που μπορείς να φτάσεις, προκειμένου να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει. Εδώ πάντως χρειάζεται μια προσοχή από την πλευρά σου γιατί υπάρχει περίπτωση, λόγω ενθουσιασμού, να υπερεκτιμάς την κατάσταση και να μην έχεις σωστή εικόνα, οπότε στο τέλος δε θα αποφύγεις να εκτεθείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις μια έντονη ανάγκη να καλυφθείς σε συναισθηματικό επίπεδο κι αυτό σε σπρώχνει να ρισκάρεις να ξανοιχτείς περισσότερο για να μπορέσεις να βρεις το άτομο αυτό που θα κατορθώσει να στο προσφέρει. Καλό θα ήταν πάντως να μην υποκύψεις στην ανυπομονησία που σε καταλαμβάνει ώρες – ώρες για να πετύχεις στο τέλος το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Αν είσαι σε σχέση ίσως βρεις μια λύση σε ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί με τη βοήθεια του συντρόφου σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη έχει μπει από χθες το πρωί στο ζώδιό σου και φυσικά με την ταυτόχρονη παρουσία του Άρη στον 7ο οίκο σου ωθείσαι να αλλάξεις οπτική ή νοοτροπία απέναντι στη σχέσης σου και να δεις κάποια πράγματα πιο χαλαρά. Ανανεώνεσαι εξωτερικά αλλά κυρίως εσωτερικά γι' αυτό και θα αποζητήσεις άτομα, χωρίς μιζέρια, κολλήματα ή συντηρητικές αντιλήψεις, κάτι που ίσως σε σπρώξει να διακόψεις την επαφή σου με κάποιο συγκεκριμένο, αφού βλέπεις ότι δεν συμβαδίζει με αυτό που έχεις ανάγκη για να συνυπάρξεις ερωτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σε αναβρασμό φαίνεται να βρίσκεται ο εργασιακός σου χώρος και βέβαια από τη μια είναι καλό μιας και δε θα προλάβεις να πάρεις ανάσα και να βαρεθείς αλλά από την άλλη έχεις την αίσθηση ότι η συνεχής ροή και κίνηση δε σου επιτρέπει να αφομοιώσεις κάποιες καινούργιες πληροφορίες. Όλη αυτή η κατάσταση σου δημιουργεί μια εσωτερική αναταραχή και άγχος αλλά το ταίρι σου δείχνει να μη συμμερίζεται τα συναισθήματά σου και να σε θεωρεί υπερβολικό/η, κάτι που ίσως σε εκνευρίσει.

ΛΕΩΝ

Έχεις αισιοδοξία, έχεις διάθεση αλλά δεν έχεις την απαιτούμενη πια υπομονή, προκειμένου να κερδίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει κι εκεί το χάνεις λίγο γιατί συμπεριφέρεσαι λες και υπάρχει κάποια καταληκτική ημερομηνία που πρέπει να προλάβεις. Λογικό είναι να νιώθεις έτσι με την παρουσία του Άρη στον 5ο οίκο σου αλλά φρόντισε να διοχετεύσεις την ενέργειά του στη δράση και όχι στην νευρικότητα. Έτσι κι αλλιώς όλα έχουν το χρόνο τους κι όσο και να τρώγεσαι δεν θα αλλάξει τίποτα, αν δεν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ενδεχομένως να βρίσκεσαι μέσα σε ένα χάος, καθώς πολλά είναι αυτά που θέλεις να κάνεις σήμερα, αλλά από όποια πλευρά κι αν το δεις οι ώρες δε σου φτάνουν. Οπότε, πάρε μια βαθιά ανάσα, προσπάθησε να οργανωθείς και βάλε προτεραιότητες. Μην αφήνεις το άγχος να σε καταπιεί και προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα σε μια μέρα. Κράτα χρόνο για το ταίρι σου γιατί σου χρειάζεται να ασχοληθείς και με κάτι άλλο, αναζωογονητικό και πιο όμορφο γιατί έτσι θα καθαρίσει το κεφάλι σου και θα είσαι πιο παραγωγικός/η αύριο.

ΖΥΓΟΣ

Συζητήσεις επί συζητήσεων θα έχει η μέρα σου, κυρίως με το ταίρι σου αλλά για κάποιο λόγο στο τέλος της θα έχεις την αίσθηση ότι χάλασες πολύ σάλιο και χρόνο αλλά αποτέλεσμα δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Ο τρόπος που βλέπετε κάποια πράγματα είναι μάλλον διαφορετικός και σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις σαν τη σημερινή πιστεύεις ότι τελικά δεν πρόκειται να συμφωνήσετε ή τουλάχιστον να συμβιβαστείτε. Πιθανόν να πρέπει να βρεις εσύ ένα τρόπο γεφύρωσης των διαφορών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πρέπει να καταλαγιάσεις λίγο τις επιθυμίες σου και να μειώσεις τις απαιτήσεις σου, αν θέλεις πραγματικά να αλλάξει κάτι στα ερωτικά σου. Κανείς δεν είναι κανενός και όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις αυτό, τόσο θα είσαι κι εσύ πιο χαλαρός/η και θα περνάς καλύτερα. Είναι αρκετά δύσκολο να το αποδεχτείς αλλά δες το σαν πρόκληση και προσπάθησε να μην σε πιάνουν οι ζήλιες και οι κτητικότητες. Απελευθερώνοντας ένα άτομο από το να είναι αγκιστρωμένο πάνω σου πιθανόν να το φέρεις ουσιαστικά πιο κοντά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη στο ζώδιό σου ήδη έχουν αρχίσει, σε εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, να παίρνουν τα μυαλά σου αέρα. Ε, δε θέλεις και πολύ με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου να οδεύσεις προς στρατόσφαιρα μεριά. Νιώθεις ότι καταπιέζεσαι στη σχέση σου, ότι δεν είσαι ελεύθερος/η να κάνεις ό, τι θέλειςκαι φυσικά οι δικαιολογίες για να κάνεις ή να αποφύγεις κάτι πάνε σύννεφο. Αντί να κοντράρεσαι όμως με το ταίρι σου, να προτείνεις λύσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δε θα κρατιέσαι ούτε με χαλινάρι σήμερα από την ενεργητικότητα και το πάθος σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δουλειές με φούντες έχεις σήμερα και μάλιστα κάποιες από αυτές είναι τελείως διαφορετικές μεταξύ τους, οπότε δε θα έχεις το περιθώριο να ξεκινήσεις τη βδομάδα σου σε χαλαρούς ρυθμούς και ένα στρες θα το νιώσεις. Αν όμως το καλοσκεφτείς, ίσως είναι το καλύτερο αυτή την περίοδο να ρίξεις το κέντρο βάρους σου στα επαγγελματικά σου θέματα κι όχι τα ερωτικά και να ξεχάσεις για λίγο τον καημό που τυχόν έχεις για ένα άτομο που θέλεις. Με τα μυαλά που κουβαλάς καλύτερα να δουλεύεις γιατί διαφορετικά σκέφτεσαι απαισιόδοξα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι η κατάλληλη μέρα για μια βραδινή έξοδο με το ταίρι σου και για όμορφη κουβεντούλα. Το να γελάσετε και να χαλαρώσετε ίσως είναι αρκετά αναζωογονητικό για τη σχέση σας. Και μη στέκεσαι στο ότι είναι Δευτέρα, είσαι πολύ πιο προχωρημένης αντίληψης για να κολλήσεις σε τέτοιες λεπτομέρειες. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανόν να βρεθείς με τους φίλους σου για να ανταλλάξετε νέα και κουτσομπολιά και ίσως συμβουλές για τα ερωτικά σας. Το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις καλά και θα ξεχαστείς κι από τα δικά σου τα προβλήματα. Επίσης είναι ευκαιρία να ενταχθείς σε μια καινούργια ομάδα.

ΙΧΘΥΕΣ

Δεν είσαι της ευθείας αντιπαράθεσης και είναι πολύ πιθανό σήμερα να χρησιμοποιήσεις άλλους τρόπους για να αντιμετωπίσεις ένα θέμα που θα προκύψει στη σχέση σου γιατί δεν έχεις πρόθεση να τσακωθείς ή να ζητήσεις ευθύνες αλλά να το λύσεις και γι' αυτό θα λειτουργήσεις πιο ευέλικτα. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως σε κατακλύσουν διάφορες σκέψεις για αλλαγή στάσης στα ερωτικά σου γιατί έχεις διαπιστώσει ότι δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα εξαιτίας της δειλίας ή της ντροπαλοσύνης σου να κάνεις την πρώτη κίνηση και να δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι για ένα άτομο.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved