Ερωτικό ωροσκόπιο 13/9

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 13/9

ΚΡΙΟΣ

Πολύ απότομα θα αλλάξει η κατάσταση σήμερα στη σχέση σου με την αντίθεση Ερμή - Ουρανού κι εκεί που όλα πάνε καλά μια ξαφνική είδηση ή κάτι που θα ειπωθεί θα προκαλέσει τρικυμία. Πιθανό είναι να δημιουργηθεί μια ένταση που ίσως κορυφωθεί με αλληλοκατηγορίες και στράβωμα κάποιου από τους δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η, παρά τις όποιες ανατροπές στο πρόγραμμα που είχες, τα πράγματα στο τέλος θα στρώσουν, αν και ενδέχεται άλλο να περιμένεις από ένα άτομο που σου αρέσει κι άλλο να προκύψει στην πορεία και να σου αλλάξει τελείως τα δεδομένα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ενέργεια της Σελήνης στο δικό σου ζώδιο είναι χαλαρωτική αλλά από ένα σημείο και έπειτα ίσως αρχίσεις και αναζητάς ένα μεγαλύτερο ενθουσιασμό και περισσότερη ένταση στην ερωτική σου ζωή γι' αυτό και μπορεί να γίνεις κάπως πιο προκλητικός/η, αν είσαι ελεύθερος/η. Μπορεί κάποιες αιφνιδιαστικές σκέψεις να σε φτάσουν στο σημείο να αναρωτηθείς γιατί η σχέση σου δεν έχει πια συγκινήσεις κι έχει μπει μέσα στην καθημερινότητα. Κάνε κάτι να την αναθερμάνεις χωρίς όμως να φτάσεις στο άλλο άκρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ερωτική σου διάθεση μπορεί να σε βάλει στον πειρασμό να ξεφορτωθείς μια εργασία που έχεις να κάνεις και να περάσεις ένα όμορφο σαββατόβραδο με το ταίρι σου. Επειδή όμως υπάρχει κίνδυνος να σου προκύψει κάτι και να βρεις το μπελά σου, καλό θα ήταν να μην το ρισκάρεις. Πρώτα να εκπληρώσεις τις υποχρεώσεις σου και μετά να κάνεις ό, τι είναι να κάνεις. Συμμάζεψε το μυαλό σου και κυρίως μη βιάζεσαι γιατί μπορεί να γίνουν λάθη και να σε καθυστερήσουν περισσότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα οικογενειακό θέμα θα σε ταράξει σήμερα και θα σου χαλάσει τη διάθεση. Είναι πολύ πιθανό να το πάρεις πιο βαριά απ' όσο είναι στην πραγματικότητα αλλά μέχρι να συνέλθεις τελείως θα σου πάρει όλη τη μέρα. Εξαιτίας του ίσως είσαι ευερέθιστος/η και αρπάζεσαι με το παραμικρό που θα σου πει ο σύντροφός σου, οπότε θα μεταφερθεί η ένταση και στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανόν να σου έρθει ξαφνικά η ιδέα να προτείνεις μια συνάντηση με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά.

ΛΕΩΝ

Η μέρα δεν ξεκινάει με τις καλύτερες προδιαγραφές για σένα γιατί ενδεχομένως κάποια οικογενειακά ή θέματα σπιτιού θα προκύψουν και θα απαιτήσουν αρκετό από το χρόνο σου για να τα διαχειριστείς ενώ δεν αποκλείεται να λογοφέρεις και με ένα στενό συγγενή σου εξαιτίας της συμπεριφοράς του. Από το απόγευμα όμως ευτυχώς όλα δείχνουν να στρώνουν κι έτσι θα μπορέσεις κι εσύ να ηρεμήσεις και να περάσεις ευχάριστα το βράδυ σου είτε με το σύντροφό σου είτε να βγεις με ένα άτομο που έχεις γνωρίσει πρόσφατα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στα καλά του καθουμένου ίσως σήμερα έχεις κάποιο ξέσπασμα και βγάλεις από μέσα σου όσα με κόπο προσπαθούσες να συγκρατήσεις εδώ και κάτι μέρες για να μην ταράξεις τις ισορροπίες στη σχέση σου. Αν διατηρήσεις τον έλεγχο και πεις αυτά που πρέπει χωρίς να τα προεκτείνεις ή να αρχίσεις τις παρατηρήσεις στο ταίρι σου, τότε δε θα χάσεις το δίκιο σου. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πολύ πιθανό τα σχέδιά σου για μια βραδινή έξοδο να ανατραπούν ή τελευταία στιγμή να προκύψει κάτι άλλο και να την αναβάλεις.

ΖΥΓΟΣ

Η αντίθεση του Ερμή στο ζώδιό σου με τον Ουρανό σού προκαλεί διάφορα ξεσπάσματα που καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να διαχειριστείς. Μάλλον δε θα είσαι και πολύ συζητήσιμος/η σήμερα καθώς όλα θα τα παίρνεις στραβά λες και ψάχνεις αφορμή για να τσακωθείς με το ταίρι σου. Ή μια υπόσχεση που σου είχε δώσει, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί τελικά και να εκραγείς. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως το ενδιαφέρον σου για ένα άτομο τερματιστεί απότομα γιατί θα μάθεις κάτι που θα σε πειράξει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στον Ταύρο και μια εσωτερική φωνή μέσα σου ίσως σε προειδοποιήσει να μην πάρεις κανένα ρίσκο στη ερωτική σου ζωή σήμερα, ακόμα και αν κάποιο άτομο σε προκαλέσει. Όμως εάν αισθάνεσαι γενναίος/α και γεμάτος/η αυτοπεποίθηση, θα διακινδυνεύσεις το μεγάλο άλμα, αν και τα μάτια σου θα τα έχεις ορθάνοιχτα. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου βγάλει έντονα την αίσθηση ότι μαζί του μπορεί να έχεις την συναισθηματική ασφάλεια που αναζητάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως δεν πρέπει σήμερα να ενδώσεις στο όλο κλίμα και να μειώσεις τις προσδοκίες σου προκειμένου να είσαι με ένα άτομο που σου αρέσει. Συνέχισε τις προσπάθειές σου και μην ξεκινήσεις ακόμα τις... εκπτώσεις γιατί υπάρχει περίπτωση η επιμονή να είναι αυτό που τελικά θα το φέρει κοντά σου. Ένα ζήτημα που μπορεί να προκύψει στον σύντροφό σου θα σου χαλάσει προς στιγμή τη διάθεση σήμερα αλλά θα φροντίσεις γρήγορα να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου και να τονώσεις και τη δική του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα πάνω κάτω θα φέρει η μέρα σήμερα καθώς υπάρχει περίπτωση είτε να ανοίξεις το στόμα σου και να «στολίσεις» ένα άτομο πολύ φλου που δεν ήταν ξεκάθαρο στο τι είδους σχέση ήθελε από σένα είτε να αλλάξεις γνώμη ξαφνικά και να δεχτείς να βγεις ραντεβού με κάποιο άλλο. Το θέμα είναι να μην στηρίζεσαι πουθενά και να μη θεωρείς τίποτα δεδομένο, όσο δύσκολο κι αν σου φαίνεται. Αν καταφέρεις να αφεθείς στη ροή, χωρίς στόχο και σχέδια στα ερωτικά σου, τότε είναι πολύ πιθανό να βγεις κερδισμένος/η.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια τρέλα θα την έχεις σήμερα κι η αντιφατικότητά σου ίσως χτυπήσει κόκκινο και εκνευρίσει το ταίρι σου που θα σε κατηγορήσει ότι μια τα λες έτσι και μια αλλιώς. Δεν είναι ότι προσπαθείς να καλύψεις τη θέση σου ή ότι δεν είσαι ειλικρινής, απλά κι εσύ προσπαθείς να κατασταλάξεις σε κάποια πράγματα και χρησιμοποιείς διάφορες θεωρίες προκειμένου να πείσεις πρώτα τον εαυτό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, καλό θα ήταν να μην επιμείνεις σε κάποιο άτομο αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος/η τι θέλεις από αυτό.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια εσωτερική αναστάτωση θα έχεις σήμερα κι ίσως σου δημιουργήσει κάποιους φόβους. Είναι πολύ πιθανό να διακόψεις την επαφή σου με κάποιο άτομο γιατί ξαφνικά θα διαπιστώσεις ότι εκπέμπετε σε τελείως διαφορετικό μήκος κύματος και οι δικές σου επιθυμίες δεν συμβαδίζουν με τις δικές του. Καλό θα ήταν όμως να παίρνεις αποφάσεις όχι βασιζόμενος/η στα συναισθήματα της στιγμής αλλά μετά από ώριμη σκέψη γιατί είναι πολύ πιθανό μετά να μετανιώσεις.

{playbuzz}9-12-2014-2-00-16-pm{/playbuzz}

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved