Ερωτικό ωροσκόπιο 11/9

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 11/9

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη συνεχίζει να προελαύνει στο ζώδιό σου, οπότε σχέσεις και ερωτικά έρχονται στην πρώτη θέση του ενδιαφέροντός σου. Αν είσαι ελεύθερος/η οι πρωτοβουλίες που θα πάρεις ή οι ενέργειές σου για να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει θα χαρακτηριστούν από επιτυχία, ακόμα κι αν είναι κάπως παράτολμες, ενώ αν είσαι σε σχέση κάτι που σχεδιάζατε με το σύντροφό σου μάλλον θα μπει στην τελική ευθεία. Ίσως σε απασχολήσει πολύ μια αλλαγή που θέλεις να κάνεις στα μαλλιά σου ή στο ντύσιμό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξει ένας αναγκαίος συμβιβασμός ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου, αφού θα δεις ότι αν ο ένας τραβά το σχοινί από τη μια κι ο άλλος από την άλλη, στο τέλος θα το κόψετε. Με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο θα αποδεχτείς πιο εύκολα το να κάνεις μια υπαναχώρηση ή να ρίξεις νερό στο κρασί σου για ένα θέμα που αποτελούσε πριν το κόκκινο πανί σου. Η συγκαταβατική σου στάση θα σε ανταμείψει αφού κι η άλλη πλευρά θα δείξει πρόθυμη να κάνει το ίδιο κι ίσως τελικά να γίνει το χατίρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με πλεόνασμα ενέργειας είσαι σήμερα και η διάθεσή σου είναι αρκετά καλή. Αν μάλιστα είσαι ελεύθερος/η κι είχες βάλει ως στόχο την κατάκτηση ενός ατόμου τότε μάλλον είναι η μέρα σου αφού όλα φαίνονται να πηγαίνουν όπως τα σχεδίαζες. Αν είσαι σε σχέση ίσως κάνεις κάποια παρορμητική αγορά που μάλλον θα εκνευρίσει το ταίρι σου γιατί θα τη θεωρήσει αχρείαστη ή άκαιρη. Αν επιθυμείς λοιπόν κάτι, καλό θα ήταν να το συζητήσεις μαζί του πριν δράσεις αυτόβουλα και μετά σου βγει ξινό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετά πιο διεκδικητικός/η και ξεκάθαρος/η στις προθέσεις σου απέναντι σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα κάνεις σήμερα το μεγάλο βήμα, μονολογώντας το «ο κύβος ερρίφθη» και θα περιμένεις να δεις τις αντιδράσεις του.Αν είσαι σε σχέση επειδή έχεις μια συναισθηματική φόρτιση, καλύτερα να καταπιαστείς με μερεμέτια του σπιτιού ή δουλειές του νοικοκυριού για να ξεσπαθώσεις κι όχι να ανοίξεις μια συζήτηση που θα επιφέρει ένταση, ιδιαίτερα αν αφορά σε κάποιο πρόσφατο γεγονός που σε είχε πειράξει.

ΛΕΩΝ

Αν όντως ενδιαφέρεσαι για ένα άτομο και θέλεις να βρεθείτε, μην κάθεσαι στο θρόνο σου και περιμένεις από αυτό να κάνει την κίνηση. Πάρε το θάρρος και τηλεφώνησέ του ή στείλε του ένα μήνυμα, προτείνοντάς του να πάτε για ένα καφέ. Μη φοβάσαι ότι θα ρίξεις τον εγωισμό σου ή θα εκτεθείς. Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός είναι στοιχεία που εκτιμώνται. Αν είσαι δεσμευμένος/η ίσως μάθεις ή αντιληφθείς ότι ένα συγγενικό σου πρόσωπο προσπαθεί να «ανακατέψει» ή να χώσει τη μύτη του στη σχέση σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το εξάγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σου με τον Κρόνο αλλά και τη Σελήνη στον 8ο οίκο σου αισθάνεσαι πανέτοιμος/η για δράση. Αν είσαι ελεύθερος/η δε θα κάνεις σκόντο σε κανένα, θα γίνεις πολύ πιο διεκδικητικός/η σε αυτά που επιθυμείς και θεωρείς ότι είναι απαραίτητα για να συνυπάρξεις με ένα άλλο άτομο. Κάποια προβλήματα που υπήρχαν στη σχέση σου κι είχες κοπιάσει αρκετά για να ξεπεραστούν δείχνουν να ξεπερνιόνται και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οπότε μπορείς πλέον να πας παρακάτω.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη στον Κριό και 7ο οίκο σου είναι η ευκαιρία σου να δείξεις την προσωπική σου δύναμη για να εξομαλύνεις τυχόν εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, εξαιτίας ενός απρόοπτου γεγονότος, βρίσκοντας ένα κοινό έδαφος να πατήσετε κι όχι αναζωπυρώνοντας την κατάσταση. Αν είσαι ελεύθερος/η, είναι πολύ πιθανό να δεχτείς μια πρόσκληση για μια κοινωνική εκδήλωση ή για βραδινή έξοδο όπου θα γοητεύσεις τους πάντες γύρω σου κι ίσως κάνεις μια νέα ερωτική γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στο ζώδιό σου σήμερα μπορεί να προκύψει ένα εργασιακό σου θέμα που χρειάζεται τη συμβολή σου και φαίνεται αρκετά δύσκολο το να τελειώσεις έγκαιρα και να βρεθείς με το ταίρι σου όπως είχατε σχεδιάσει. Όμως όλα θα κυλήσουν καλά στο τέλος κι έτσι δε θα χρειαστεί να αλλάξεις το πρόγραμμά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως τρέφεις κάποια συναισθήματα για ένα άτομο που συνεργάζεσαι μαζί του αλλά «κολλάς» να τα φανερώσεις γιατί δεν έχεις καταλάβει ακόμα αν κι αυτό ενδιαφέρεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αρκετή ενέργεια αλλά και πάθος θα έχει η ερωτική σου ζωή σήμερα και προβλέπεται μια θερμή νύχτα, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Σε όποια από τις δύο περιπτώσεις κι αν ανήκεις, καλείσαι να εκφράσεις τις επιθυμίες σου και να μην κρατήσεις τίποτα για τον εαυτό σου, συμπαρασέρνοντας και το ταίρι σου να πετάξει αντιστάσεις και να απολαύσει αυτά που θα του προσφέρεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, φλερτάρεις, ρισκάρεις και είσαι σίγουρος/η ότι στο τέλος το «όχι» δεν θα το ακούσεις σαν απάντηση από ένα άτομο που θέλεις πολύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλεις πάρα πολύ ένα άτομο και θα σου είναι αρκετά δύσκολο να μην κάνεις καμία κίνηση σήμερα για να του το δείξεις. Επειδή όμως εσύ δεν είσαι της βιασύνης και του αυθορμητισμού, θα πρέπει να συγκρατηθείς λίγο και να οργανώσεις καλά μέσα στο κεφάλι σου τι θα πεις και ιδίως πως θα το πεις, ώστε να μην το φοβίσεις. Στο χέρι σου είναι να μη χάσεις την ευκαιρία αλλά ούτε και τον έλεγχο. Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν να υπάρξουν κάποια παράπονα από το ταίρι σου ότι λειτουργείς εγωιστικά ή δε δείχνεις τα συναισθήματά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλές δουλειές εκτός και εντός σπιτιού έχεις αναλάβει σήμερα και προς το παρόν η μέρα σου δείχνει αρκετά φορτωμένη αλλά και χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις. Όμως, όσο περνάει η μέρα όλα θα αλλάξουν και το βράδυ σου θα πάρει τελείως διαφορετικό νόημα αφού αυτά που έπρεπε θα τα έχεις ολοκληρώσει και μάλιστα με επιτυχία κι έτσι θα σου φύγει ένας βραχνάς. Χαλαρός/η και ξένοιαστος/η πια θα μπορέσεις να απολαύσεις τη συντροφιά του αγαπημένου σου προσώπου.

ΙΧΘΥΕΣ

Σε ξεσηκώνει η Σελήνη στον 2ο οίκο σου και ίσως νιώσεις πιο ερωτευμένος/η από ποτέ σήμερα. Παρ' όλα αυτά, ενδόμυχα θα έχεις μια αυτοσυγκράτηση και δεν θα βγάλεις στη φόρα όλα όσα κρύβεις στην ψυχή σου γιατί δε θέλεις να φανούν οι ανάγκες ή οι αδυναμίες σου. Αν είσαι σε σχέση πάντως τα πράγματα είναι πολύ πιο άμεσα και ειλικρινή ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου με τον οποίο θα περάσεις μια νύχτα αρκετά ερωτική και θα φουντώσουν τα συναισθήματα του ενός για τον άλλον.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved