Ερωτικό ωροσκόπιο 7/9

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 7/9

ΚΡΙΟΣ

Αντί να σταθείς στο τώρα και το ποια είναι η κατάσταση στην ερωτική σου ζωή καλύτερα να επικεντρωθείς στο μέλλον, σήμερα. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο να ονειρευτεί και να κάνει μακροπρόθεσμα ερωτικά πλάνα και μην προβείς σε καμία σημαντική κίνηση αυτή τη στιγμή προς ένα άτομο που απλά σου αρέσει. Είναι βέβαια δύσκολο να ελέγξεις την παρορμητική σου φύση αλλά αν περιμένεις λίγο, είναι πιθανό να εμφανιστεί μπροστά σου κάτι καλύτερο που θα αξίζει την κάθε σου προσπάθεια, οπότε γιατί να «καείς»;

ΤΑΥΡΟΣ

Δε χρειάζεται να βιάζεσαι. Μπορεί να έχεις κάνει κάποια σχέδια για να πετύχεις ένα συγκεκριμένο ερωτικό στόχο αλλά δεν είναι απαραίτητο να σου βγουν όλα σήμερα. Μη σε παίρνει λοιπόν από κάτω. Χαλάρωσε και απασχόλησε τον χρόνο σου με κάτι δημιουργικό ώστε να μην το σκέφτεσαι συνεχώς. Όλα θα γίνουν, αρκεί να μην χάνεις την υπομονή και την επιμονή σου ή σε πιάνει το εγωιστικό σου και παραιτηθείς. Αν είσαι σε σχέση ίσως ζητήσεις την αντικειμενική γνώμη του συντρόφου σου σε ένα επαγγελματικό σου θέμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως δεν έχεις επιλύσει ένα θέμα του ερωτικού τομέα που σε έχει απασχολήσει αρκετά τις προηγούμενες μέρες, σήμερα όμως για κάποιο λόγο αισθάνεσαι πιο χαλαρός/η και αισιόδοξος/η. Πιθανόν να αρχίσεις να αποκτάς μια διαφορετική οπτική γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι μόνο έτσι θα βγεις από το αδιέξοδο. Αντί να ασχοληθείς με το τι δε λειτουργεί σωστά στη σχέση σου, επικεντρώσου στις θετικές πλευρές της ώστε να ανεβάσεις το ηθικό σου και να προσπαθήσεις περισσότερο να βελτιώσεις και τα υπόλοιπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το να αποστασιοποιηθείς από το ταίρι σου, προκειμένου να μπορέσεις απερίσπαστος/η να ασχοληθείς με τις δικές σου ανάγκες δεν είναι απαραίτητα κακό, αρκεί να μην το παρακάνεις και το βάλεις τελείως στο περιθώριο. Προσπάθησε να ελέγξεις τα συναισθηματικά σου σκαμπανεβάσματα και μίλησέ του για τις επιθυμίες ή τις προσδοκίες σου ώστε να τον «κρατήσεις» μέσα στο παιχνίδι. Οι σχέσεις λειτουργούν καλύτερα όταν γίνονται από κοινού ενέργειες κι όχι ξεχωριστές από τον καθένα.

ΛΕΩΝ

Και σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στον 7ο οίκο των σχέσεών σου, γι' αυτό και θα ρίξεις όλο το βάρος στις συναισθηματικές ανάγκες του αγαπημένου σου προσώπου. Παρόλα αυτά καλό θα ήταν να είσαι κάπως πιο προσεκτικός/η στις εκτιμήσεις σου και να μην κάνεις υποθέσεις για το τι χρειάζεται και τι όχι. Μην κάνεις τίποτα πριν το συζητήσεις μαζί του γιατί θα έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα. Αν είσαι ελεύθερος/η διαθέτεις, λάμψη και γοητεία γι' αυτό εκμεταλλεύσου τα για να κάνεις μια αξιόλογη γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να κινείσαι γενικώς στη ζωή σου με μότο το «απλώνεις τα πόδια σου μέχρι εκεί που τα καλύπτει το πάπλωμα» αλλά στα ερωτικά δεν ισχύει πάντα αυτό. Το μέχρι που θα καταφέρεις να φτάσεις ίσως να αρχίσει να φαίνεται από σήμερα. Μην αφήνεις τις εσωτερικές ανησυχίες σου να γίνουν εμπόδιο στο στόχο σου. Είσαι πιο κοντά από όσο νομίζεις γι' αυτό παραμέρισέ τες και μην σκέφτεσαι, αν αξίζει ή όχι να τολμήσεις να προχωρήσεις με ένα άτομο που σου αρέσει.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον 5ο οίκο σου σε απελευθερώνει από συμβατικές αντιλήψεις ή ανασφάλειες που συχνά πυκνά σε πιάνουν και σε κάνουν πιο άνετο/η. Ενδέχεται να εφαρμόσεις κάποιες παράδοξες για σένα ή πρωτότυπες μεθόδους προκειμένου να προσεγγίσεις ένα άτομο που θέλεις αλλά φοβόσουν να το δείξεις. Αν είσαι σε σχέση μπορεί οι υποχρεώσεις σου να είναι πολλές και να σε πιέζουν αλλά δεν θέλεις να ασχοληθείς μαζί τους κυριακάτικα. Αντίθετα, έχεις τη διάθεση για κάτι πιο ρομαντικό με το ταίρι σου, ίσως ένα δείπνο σε εστιατόριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν είσαι το άτομο που θα κάνει μεγάλες αλλαγές στην προσωπική του ζωή αλλά αν εσύ κρίνεις ότι χρειάζονται, τότε μην φοβάσαι να το επιχειρήσεις, αν και είναι πιο σοφό να κάνεις ένα βήμα τη φορά για να το σιγουρεύεις κιόλας. Αν είσαι σε σχέση οι όποιες αναφορές σε λάθη ή παραλείψεις του συντρόφου σου που έγιναν παλιά δε βοηθούν ιδιαίτερα γιατί και η ένταση μεταξύ σας αυξάνεται και χαλάει η μέρα σας και λύσεις δε βρίσκονται αφού ο καθένας θα ξοδεύει χρόνο και ενέργεια να υπερασπίζει τη γνώμη του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με αρκετή ενέργεια ξεκινάς τη μέρα και ίσως εκμεταλλευτείς το γεγονός ότι είναι Κυριακή για να μπορέσεις να ολοκληρώσεις και κάποιες δουλειές που είχες αφήσει στη μέση. Παρόλα αυτά δείχνεις μια χαρακτηριστική απροθυμία ή βραδύτητα στο να πραγματοποιήσεις κάτι που σου είχε ζητήσει ο σύντροφός σου ή του το είχες υποσχεθεί, γεγονός που του δημιουργεί τουλάχιστον μια δυσαρέσκεια. Αν έχεις μετανιώσει ή έχει αλλάξει κάτι στο ενδιάμεσο καλύτερα να το ξεκαθαρίσεις μαζί του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις διάθεση να φλερτάρεις σήμερα και με το στυλ και τη γοητεία που εκπέμπεις δημιουργείς θετικές εντυπώσεις στα άτομα του αντίθετου φύλου. Πιθανόν ένα πρόσωπο να είναι αρκετά τσιμπημένο μαζί σου και να θαυμάζει την σταθερή προσωπικότητά σου, οπότε μην ξαφνιαστείς αν σε πλησιάσει και σου εξομολογηθεί τα αισθήματά του. Αν είσαι σε σχέση, ίσως κάνεις μια αγορά ρούχων ή εσωρούχων προκειμένου να ξαναζωντανέψεις την σεξουαλική σου ζωή με το σύντροφό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τελευταία μέρα που η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου υπενθυμίζοντάς σου ότι για να περνάς καλά και να είσαι ικανοποιημένος/η πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και το τι λαχταρά η καρδιά σου. Στα ερωτικά θέματα οφείλεις να ακούς την δική σου εσωτερική φωνή και να λαμβάνεις σοβαρά υπόψη τις επιθυμίες σου, ακόμα κι αν είναι τελείως αντίθετες με αυτές των άλλων ή ενός ατόμου που σου αρέσει. Δεν είναι εγωιστικό, είναι αυτονόητο. Αν διαφέρουν τα θέλω σας πάει να πει ότι δεν ταιριάζουν τα χνώτα σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Ψυχολογικά νιώθεις κάπως κουρασμένος/η σήμερα και έχεις ανάγκη να γεμίσεις τις μπαταρίες σου γι' αυτό μπορεί να προτιμάς να μείνεις μόνος/η σου παρά είσαι με το αγαπημένο σου πρόσωπο και να μην έχεις διάθεση να κάνεις πράγματα μαζί του. Το να ξοδέψεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου ενδεχομένως να σου προσφέρει την αλλαγή προοπτικής σου χρειάζεται. Περιποιήσου τον, κάνε ένα χαλαρωτικό μπάνιο, άκου την αγαπημένη σου μουσική και αύριο θα δεις το ταίρι σου με άλλα μάτια.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved