Ερωτικό ωροσκόπιο 4/9

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 4/9

ΚΡΙΟΣ
Εστιασμένος/η σε αυτά που θέλεις να πετύχεις στην επαγγελματική και την ερωτική σου ζωή θα είσαι σήμερα και παρόλο που δεν το συνηθίζεις, πριν κάνεις κίνηση ή αποδεχτείς να συναντηθείς με το άτομο που σου αρέσει, θα μετρήσεις τα υπέρ και τα κατά της κατάστασης για να δεις αν σε συμφέρει. Αν είσαι σε σχέση, θα αναλάβεις την ευθύνη κάποιων συγκεκριμένων θεμάτων που έχουν μείνει ανολοκλήρωτα εξαιτίας των διακοπών και της καλοκαιρινής χαλαρότητας για να γλιτώσεις και από την γκρίνια του συντρόφου σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Προσπαθείς να κρατήσεις μια μετριοπαθή στάση απέναντι στα καμώματα και τα νευράκια του συντρόφου σου αλλά σίγουρα δεν είναι πάντα εύκολο να κρατάς την υπομονή σου ή να κάνεις ότι δεν ακούς. Σήμερα μπορεί να μην τσακωθείς μαζί του αλλά μια ψυχρότητα θα τη βγάλεις. Αν είσαι ελεύθερος/η θα δώσεις μεγάλη προσοχή στα λόγια ενός μεγαλύτερου ατόμου για το πώς θα αντιμετωπίσεις ένα ερωτικό σου θέμα και ίσως ακολουθήσεις την τακτική που θα σου υποδείξει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον κυβερνήτη σου, Ερμή στον αέρινο Ζυγό είσαι σε φάση έντονης κοινωνικοποίησης. Προσπαθείς να προσεγγίσεις διάφορα άτομα και να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, ξέροντας ότι έτσι αυξάνεις και τις πιθανότητες για κάτι καινούργιο στα ερωτικά σου. Σήμερα πάντως πιθανόν να βρεθείς μπροστά σε ένα δίλημμα καθώς από τη μια θέλεις κάτι πιο σταθερό στη ζωή σου και από την άλλη μπαίνεις σε πειρασμούς και αμφιβάλλεις, αν μπορείς να παραμείνεις πιστός/η σε ένα άτομο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τη Σελήνη να μπαίνει από νωρίς το ξημέρωμα στον Αιγόκερω και 7ο οίκο σου θα νιώσεις την ανάγκη να αναλάβεις κάποια πρακτικά θέματα που θεωρείς ότι είναι σημαντικά ώστε να λειτουργήσουν καλύτερα τα πράγματα στη σχέση σου. Καλό θα ήταν όμως να τα συζητήσεις πρώτα με το έτερο ήμισυ για να μην νιώσει ότι δεν το υπολογίζεις. Αν είσαι ελεύθερος/η αυξάνονται οι πιθανότητες να γοητεύσεις ένα άτομο με κύρος ή μεγαλύτερό σου που θα σου εμπνέει σταθερότητα και ασφάλεια.

ΛΕΩΝ
Είναι πολύ πιθανό σήμερα να στραπατσαριστεί λίγο ο εγωισμός σου ή να προσγειωθείς κάπως άτσαλα, εξαιτίας μιας πιθανής κριτικής ή σπόντας από ένα άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά. Στην αρχή μπορεί να στενοχωρηθείς, να νιώσεις ότι προσβάλλεσαι ή να εκνευριστείς αλλά μέσα σου ξέρεις ότι πιθανόν να έχει δίκιο γιατί έχεις επιδείξει μια μάλλον προκλητική συμπεριφορά. Μην τα βάψεις και μαύρα αλλά αν σε νοιάζει σκέψου τρόπους για να ξανακερδίσεις τις εντυπώσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τη Σελήνη στον φιλικό σου Αιγόκερω μάλλον θα προσπαθήσεις να ξαναπάρεις τον έλεγχο της κατάστασης στη σχέση σου και δε θα αφήσεις το συναίσθημα να σε μπερδέψει αλλά σκεπτόμενος/η καθαρά λογικά θα προσπαθήσεις να αντιμετωπίσεις ένα θέμα που έχει προκύψει με το σύντροφό σου. Κάνε πολύ συγκεκριμένες αλλά καίριες κινήσεις για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει πολύ και θέλεις να αποκτήσει μια πολύ καλή εικόνα για σένα.

ΖΥΓΟΣ
Το μυαλό σου είναι κολλημένο στον αριθμό «2» και όσο είσαι μόνος/η τόσο αγχώνεσαι και προσπαθείς να βρεις κάποιο άτομο να ταιριάξεις. Σήμερα ίσως τα βάλεις και με τον εαυτό σου και τις λάθος επιλογές που έκανες ή τα κριτήρια σου και αποπειραθείς να βρεθείς με ένα άτομο που, μεν, δεν καίγεσαι αλλά δείχνει σοβαρό και μετρημένο και πιθανόν να του δώσεις μια ευκαιρία μήπως και καταφέρει και σε κάνει να αλλάξεις την άποψή σου. Πάντως μεταξύ μας δε χρειάζεται να πιέζεσαι, αν δεν σου βγαίνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι αντιδράσεις σου θα είναι μετριασμένες και ελεγχόμενες σε κάποιες πληροφορίες που πιθανόν να μάθεις σήμερα από ορισμένους γνωστούς που «ψάρεψες» και σχετίζονται με ένα άτομο που σου αρέσει αλλά για την ώρα προτιμάς να το κρατήσεις για τον εαυτό σου. Θα προτιμήσεις να ερευνήσεις τα στοιχεία που συνέλλεξες και να βάλεις κάτω όλα τα δεδομένα για να δεις αν και κατά πόσο σε παίρνει να κάνεις μια κίνηση για να το προσεγγίσεις, μιας και δε θέλεις να ρισκάρεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ερωτική σου διάθεση παραμένει θερμή αλλά σήμερα θα στοχεύσεις πολύ καλά προς τα πού θα ρίξεις τα βέλη σου και θα επιμείνεις για να πετύχεις αυτό που επιδιώκεις. Αν δείξεις σταθερότητα, σίγουρα ένα άτομο θα υποκύψει σε σένα και το βράδυ σου θα αποκτήσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Αν είσαι σε σχέση, άσε τα ακλόνητα επιχειρήματα και την ανάπτυξη θεωριών που αποδεικνύουν κατά τη γνώμη σου ότι έχεις δίκιο. Για να καταφέρεις να συμφωνήσει ο σύντροφός σου μάλλον χρειάζεσαι άλλες μεθόδους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη από το ξημέρωμα είναι στο ζώδιό σου ανάγοντας τη σχέση σου σε νούμερο 1 προτεραιότητα της προσωπικής σου λίστας και θα ρίξεις όλο το ενδιαφέρον σου σε αυτήν, ενδεχομένως σχεδιάζοντας και με το σύντροφό σου κάποια πλάνα που όμως θα είναι δικής σου εμπνεύσεως. Η γοητεία σου είναι έτσι κι αλλιώς αρκετά τονισμένη κι αν είσαι ελεύθερος/η είναι πολύ πιθανό να σε πλησιάσει ένα άτομο που θα σε κάνει να αρχίσεις να σκέφτεσαι την πιθανότητα ακόμα και της δημιουργίας ενός μόνιμου δεσμού μαζί του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σωστό και λάθος στα ζητήματα της καρδιάς δεν υπάρχει, πόσο μάλλον για άτομα σαν και εσένα που καμιά φορά επιλέγεις το αντίθετο μόνο και μόνο για να πας κόντρα στα δεδομένα. Εντούτοις σήμερα δεν είσαι και πολύ ευχαριστημένος/η από τις τελευταίες επιλογές σου, όχι γιατί διατηρούσες υψηλές προσδοκίες που διαψεύστηκαν αλλά γιατί βιάστηκες να απορρίψεις ένα άλλο άτομο βασιζόμενος/η σε κάποιο στοιχείο που τώρα που το ξανασκέφτεσαι δεν ήταν και τόσο σημαντικό και κατά κάποιο τρόπο μετανιώνεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Το μέτρο είναι το κύριο στοιχείο της ημέρας και χρειάζεται μια μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά σου να μην παρασυρθείς συναισθηματικά αλλά και να μην αφεθείς τελείως στο υπολογιστικό κομμάτι που δε σου ήταν ποτέ ευχάριστο. Θα μπορούσες βέβαια να το στρέψεις υπέρ σου, προκειμένου να κερδίσεις κάποια πράγματα στα ερωτικά σου αλλά δε θέλεις καν να μπεις στη διαδικασία γιατί τότε θα είναι σαν να πηγαίνεις κόντρα στον εαυτό σου και τα ιδανικά σου.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved