Ερωτικό ωροσκόπιο 3/9

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 3/9

ΚΡΙΟΣ
Ο μόνος τρόπος να διατηρήσεις την καλή σου διάθεση και να μην εκνευριστείς είναι να αφήσεις να περάσουν στο ντούκου κάποια μεγαλεπήβολα πλάνα ή υποσχέσεις που μπορεί να ακούσεις από το σύντροφό σου και να μην μπεις στον κόπο να συζητήσεις λεπτομέρειες. Άκου, γέλα αλλά μέχρι εκεί. Αν έχεις δώσει την υπόσχεση να αναλάβεις ένα θέμα της σχέσης σου, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να την τηρήσεις, ακόμα κι αν χρειαστεί να αλλάξεις κάπως το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι λογικό να υπάρχει ένας εκνευρισμός ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Το θέμα είναι αν τσακώνεσαι απλά για να ξεσπάς ή για να βγάλεις αυτά που κρατάς μέσα σου που σε ενοχλούν ώστε επιτέλους να επιλυθούν. Σήμερα λοιπόν καλό θα ήταν να ξοδέψεις λίγο χρόνο για να το σκεφτείς κι αντί να αφήσεις τα συναισθήματά σου ανεξέλεγκτα κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης μεταξύ σας να κρατήσεις χαμηλούς τόνους μπας και διευθετήσεις κάποια από αυτά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στον 7ο οίκο σου προσφέροντάς σου άφθονη γοητεία που σου δίνει την δυνατότητα, αν είσαι ελεύθερος/η να τραβήξεις την προσοχή κάποιου ατόμου και να επιτευχθεί μια καινούργια ερωτική γνωριμία. Χρησιμοποιώντας το αυθόρμητο και χαριτωμένο σου πνεύμα, θα κερδίσεις αρκετές συμπάθειες και θα ανοίξεις πόρτες που μελλοντικά θα σου χρειαστούν και μέχρι πρότινος ήταν αμπαρωμένες. Αν είσαι σε σχέση, αποδέξου μια πρόταση για βραδινή έξοδο με κάποιους γνωστούς σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η καλή σου διάθεση συνεχίζει να υπάρχει και σήμερα και γίνεται ακόμα καλύτερα, αφού μια έντονη ερωτική έλξη ίσως δημιουργηθεί ανάμεσα σε σένα και ένα πρόσωπο που σου αρέσει. Η καρδιά σου θα πάει κόντρα σε κάποια πράγματα που επιμένει το μυαλό σου να σου επισημαίνει αλλά ένας φόβος υπάρχει μέσα σου που όμως είναι στο χέρι σου να τον νικήσεις και να μην τον αφήσεις να σου στερήσει όσα επιθυμείς. Αν είσαι σε σχέση πιθανόν να ζητήσεις τη γνώμη του συντρόφου σου για ένα επαγγελματικό σου θέμα.

ΛΕΩΝ
Ένα άτομο που κρατάει κλειστά τα χαρτιά του σε εξιτάρει εξαιτίας της νότας μυστήριου που αποπνέει η οποία όμως είναι κι αυτή που σε ελκύει και σήμερα ίσως διακρίνεις κάποια σημάδια από την πλευρά του που θα σε ενθουσιάσουν. Πριν όμως αναλάβεις δράση, ζύγισε τα πιθανά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της επιδίωξης αυτού του ερωτικού σου στόχου. Αν είσαι σίγουρος/η ότι θέλεις αυτό το πρόσωπο να παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, τότε τίποτα δε σε εμποδίζει να το κατακτήσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εξαιτίας του τριγώνου του Ήλιου σου με τον Πλούτωνα εσύ σήμερα έχεις μια εσωτερική ανησυχία και ίσως νιώθεις κάπως πιο ευάλωτος/η συναισθηματικά από άλλες φορές που, ακόμα κι αν προσπαθήσεις να το κρύψεις για να διασκεδάσεις τις εντυπώσεις, σύντομα θα γίνει εμφανές. Να ξέρεις όμως ότι το καλύτερο είναι να ανοίξεις την καρδιά σου και να εκφράσεις αυτό που αισθάνεσαι γιατί έτσι ενισχύεις και το δέσιμο ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και έρχεσαι ακόμα πιο κοντά του.

ΖΥΓΟΣ
Συχνά περιμένεις από το ταίρι σου να ανοίξει την κουβέντα για κάποια ζητήματα που αφορούν στη σχέση σας, ενδεχομένως γιατί πιστεύεις ότι μπορεί να κάνεις λάθος ή γιατί δε θέλεις να δημιουργείς εντάσεις. Σήμερα όμως το να αναλάβεις την πρωτοβουλία να φέρεις στο τραπέζι προς συζήτηση ένα κοινό σας πρόβλημα είναι πιο έξυπνο από ό, τι να μην κάνεις τίποτα και να ελπίζεις στο καλύτερο. Επέλεξε τη σωστή στιγμή για να κινηθείς γιατί όσο πιο γρήγορα ασχοληθείτε μαζί του, τόσο το καλύτερο και για τους δύο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το τρίγωνο του Ήλιου με τον κυβερνήτη σου, Πλούτωνα σου δίνει την αποφασιστικότητα και το κίνητρο για να κατακτήσεις ένα σημαντικό ερωτικό στόχο σήμερα. Έχεις όλο το πακέτο για να τα καταφέρεις, αρκεί να το θέλεις πολύ γιατί αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας σου. Στη σχέση σου είναι σημαντικό να επιμείνεις και να ολοκληρώσεις κάποιες κινήσεις που είχες ξεκινήσει, ώστε να επιφέρεις την βελτίωσή της και να μην αφήσεις να σε επηρεάσουν κάποια συναισθήματα απογοήτευσης. Το αποτέλεσμα θα φανεί σύντομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου δίνοντάς σου τη δυνατότητα να εκφράσεις άμεσα και χωρίς περιστροφές τα αισθήματά σου και μάλιστα ίσως το παρακάνεις κιόλας με την ειλικρίνειά σου απέναντι σε κάποιο άτομο που τελικά όμως θα εκτιμήσει το θάρρος σου. Βέβαια καλό είναι μέσα στον ενθουσιασμό σου να μην αρχίσεις να υπόσχεσαι διάφορα που ξέρεις ότι είναι δύσκολο να πραγματοποιήσεις. Αν είσαι σε σχέση, θυμήσου ότι ίσως είχες δώσει το λόγο σου να κάνεις κάποια πράγματα που για το σύντροφό σου μετράνε πολύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εξαιτίας του τριγώνου Ήλιου – Πλούτωνα που βρίσκεται εδώ και καιρό στο ζώδιό σου ίσως νιώσεις μια ανησυχία ή ότι χωρίς να το καταλάβεις έχεις μπει ερωτικά στο τρενάκι του τρόμου που τα συνεχή ανεβοκατεβάσματά του μια σε πάνε στον ουρανό και μια σε προσγειώνουν απότομα. Εκεί που λες ότι μια κατάσταση αρχίζει και στρώνει, ξαναρχίζει να σου δημιουργεί προβλήματα και οι προσδοκίες σου για βελτίωση εξανεμίζονται. Ψάξε μέσα σου μήπως είσαι εσύ αυτός/η που με τη στάση σου ευνοείς αυτή την αστάθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σε πολύ λίγες μέρες η Αφροδίτη αποχωρεί από τον 7ο οίκο σου, το Λέοντα και ίσως είναι μια καλή ευκαιρία σήμερα να κάνεις μια ειλικρινή συζήτηση με το ταίρι σου που θα αγγίξει και κάποια πιο ευαίσθητα θέματα της σχέσης σας. Η ημέρα ευνοεί ώστε να έρθουν ορισμένα από αυτά στην επιφάνεια και να βρεθεί ένας ομαλός τρόπος διευθέτησής τους. Με τον Ερμή άλλωστε στον εξίσου αέρινο Ζυγό, σου παρέχεται διευκόλυνση στην επικοινωνία και άνεση να κάνεις τέτοιου είδους κουβέντες, χωρίς εντάσεις και διαφωνίες.

ΙΧΘΥΕΣ
Δε συνηθίζεις να λειτουργείς ανοιχτά και να εκφράζεσαι άμεσα αλλά σήμερα έχεις την ανάγκη να το κάνεις, κρατώντας όμως και την ήπια στάση σου για να μην δυναμιτίσεις το κλίμα. Επέλεξε με πολύ προσοχή τα λόγια που θα χρησιμοποιήσεις για να πεις αυτά που αισθάνεσαι στο έτερο ήμισυ γιατί θα έχουν μεγάλη βαρύτητα και φρόντισε να είσαι μεν ειλικρινής αλλά να αποφύγεις τα πολλά δραματικά στοιχεία. Το ζητούμενο δεν είναι να του δημιουργήσεις ενοχές αλλά να μοιραστείς μαζί του αυτά που σε απασχολούν.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved