Ερωτικό ωροσκόπιο 2/9

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 2/9

ΚΡΙΟΣ

Με πιο ανάλαφρη και αισιόδοξη στάση υποδέχεσαι την καινούργια μέρα και η ενέργεια αλλά και η διάθεσή σου να κάνεις πράγματα είναι αρκετά μεγάλη. Αν είσαι ελεύθερος/η το πιο πιθανό είναι να βγεις το βραδάκι καμιά τσάρκα έτσι για να αλλάξεις τον αέρα σου παρέα με λίγους κι εκλεκτούς ανθρώπους. Αν είσαι σε σχέση ίσως μια συνομιλία με τον σύντροφό σου αποκαλύψει ότι δεν έχεις και την υποστήριξή του σε κάποια σχέδιά σου όπως νόμιζες αλλά δεν θα το βάλεις κάτω και θα προσπαθήσεις να τον μεταπείσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ακόμα κι αν νόμιζες ότι είχες καταλήξει σε ένα συμπέρασμα για κάποιο άτομο που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην ερωτική σου ζωή, τα συναισθήματά σου πλέον δεν είναι τόσο ξεκάθαρα. Πάρε το χρόνο σου σήμερα για να επανεξετάσεις την πρόσφατη απόφασή σου. Αν είσαι σε σχέση παρ' όλο που κάποια προβλήματα παραμένουν άλυτα με το σύντροφό σου θα παραμερίσεις κάπως την επίμονη στάση σου ώστε να επέλθει μια ηρεμία μεταξύ σας. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι θα τα ξεχάσεις κιόλας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στον Τοξότη από χθες μια κατάσταση που θα προκύψει στη σχέση σου μπορεί να σε σπρώξει να λειτουργήσεις πιο αυθόρμητα και να σκεφτείς αλλά και να πάρεις γρήγορες αποφάσεις. Το να μην δεις τα πράγματα πολύ σοβαρά θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια νέα προοπτική. Αν είσαι ελεύθερος/η το ταλέντο σου στην επικοινωνία σήμερα θα ενισχυθεί φέρνοντάς σου ευκαιρίες για χρήσιμες, επαγγελματικές γνωριμίες αλλά και ερωτικά τυχερά αφού το κέφι σου θα γίνει πόλος έλξης για πολλούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισιόδοξα φαίνεται να ξεκινά η μέρα και για σένα με κάποια επαγγελματικά ανοίγματα να διαφαίνονται στον ορίζοντα που φέρνουν το χαμόγελο στα χείλη σου. Η θετική ψυχολογία που δημιουργούν αυτές τις προοπτικές βοηθά και στα της σχέσης σου αφού διαπιστώνεις ότι ένα μεγάλο κομμάτι του άγχους σου εξαφανίζεται. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια συνάντηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα σε αφήσει προβληματισμένο/η και με περίεργη αίσθηση. Βασίσου στην διαίσθησή σου για να συμπληρώσεις τα κενά.

ΛΕΩΝ

«Το καλό πράγμα αργεί να γίνει» στα ερωτικά γι' αυτό καλό θα ήταν να χαλαρώσεις και να εξασκήσεις λίγο την υπομονή σου για να μην πέφτεις σε λάθη εξαιτίας του ενθουσιασμού σου και μετά απογοητεύεσαι. Πάντως είναι μια καλή μέρα για φλερτ και νέες γνωριμίες. Αν είσαι σε σχέση, ίσως αφήσεις τους τύπους και ενδώσεις στον αυθορμητισμό που σε συνδυασμό με την ερωτική διάθεση, μόνο πλεονεκτήματα θα σου προσφέρει αφού με το σύντροφό σου θα είναι πολύ πιο άνετος/η και παιχνιδιάρης/α.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μια μέρα γεμάτη θετική διάθεση και κέφι και ακόμα κι αν ξεφεύγει λίγο που και που και αγγίζει τα όρια της υπερβολής, δεν είναι τόσο κακό όσο εσύ το κρίνεις. Γέλασε και μην γίνεσαι αυστηρός/η με το ταίρι σου, αν βλέπεις ότι μέσα στο όλο κλίμα ενθουσιασμού, λέει και μια κουβέντα παραπάνω. Ο κυβερνήτης σου, Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις ό, τι αλλαγές πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσουν να συμπληρώσεις ή να βελτιώσεις την ατζέντα των ερωτικών σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου σήμερα και θα παραμείνει μέχρι και τις 27/9 ενεργοποιώντας σε συναισθηματικά. Λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες συνθήκες των ερωτικών σου, αυτό που είναι σημαντικό αυτήν την περίοδο είναι να ακούσεις την καρδιά σου τι έχει να σου πει κι ανάλογα να πράξεις. Αν είσαι σε σχέση θα νιώσεις την ανάγκη να βελτιώσεις την κοινή σας ζωή και να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου μιλώντας περισσότερο μαζί του, βγαίνοντας συχνότερα ή κάνοντας πράγματα που ευχαριστούν και τους δύο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ερωτική σου διάθεση είναι έντονη σήμερα και η χαλαρότητα της ατμόσφαιρας γύρω σου εμπνέει για παιχνίδια και περιπέτειες, ιδίως αν είσαι ελεύθερος/η αλλά εσύ μάλλον είσαι εστιασμένος/η στο να ψάξεις κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό από την εύκολη ευχαρίστηση. Αν είσαι σε σχέση πιθανόν να πιστεύεις ότι θα είναι λιγότερο πολύπλοκο και για σένα και για το ταίρι σου αν κρατήσεις τον έλεγχο των έντονων συναισθημάτων σου και να μην τα εκφράσεις ελεύθερα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει και να τα υποτιμήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου δημιουργεί έντονο ενθουσιασμό και σε σπρώχνει στην αναζήτηση ενός πιο συναρπαστικού μέλλοντος στην ερωτική σου ζωή. Εντούτοις, μπορεί να έχεις δεύτερες σκέψεις σχετικά με την πορεία που έχεις ακολουθήσει μέχρι τώρα που δεν φαίνεται να καταλήγει σε αυτά που προσδοκάς, η προσήλωση στο στόχο και η υπομονή θα σε ανταμείψει όμως. Αν έχεις σχέση, ήδη έχεις κάνει τα πλάνα σου ώστε να περάσεις τη βραδιά παρέα με το ταίρι σου και κάποιους εκλεκτούς φίλους είτε στο σπίτι είτε κάπου έξω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλεις να διατηρήσεις την καλή σου ψυχολογία γιατί μόνο έτσι θα κυλήσει πιο εύκολα και γρήγορα η μέρα σου και θα σου δώσει τη δυνατότητα να καταπιαστείς και να ολοκληρώσεις κάποιες δουλειές με μεγαλύτερη άνεση. Οι επιλογές που ίσως κάνεις σήμερα μπορούν να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό τις τρέχουσες συνθήκες των αισθηματικών σου ενώ η διέξοδος από ένα δίλημμα στην ερωτική σου ζωή πιθανόν να σε απελευθερώσει, οδηγώντας σε πιο κοντά σε αυτό που επιθυμούσες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά δεν είσαι άνθρωπος που τσακώνεται ή χάνει την ψυχραιμία του εύκολα αλλά αν σήμερα αντιληφθείς ότι κάποιος ή κάτι παρεμβαίνει στην ερωτική σου σχέση ή εμποδίζει την πορεία σου προς την ευχαρίστηση, μπορεί να αντιδράσεις πολύ έντονα. Αν είσαι ελεύθερος/η θα βάλεις λυτούς και δεμένους ώστε να σε φέρουν σε επαφή με ένα πρόσωπο που σου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον και σου αρέσει πολύ και ψάχνεις τρόπους για να το γνωρίσεις καλύτερα.

ΙΧΘΥΕΣ

Χαρούμενος/η και αισιόδοξος/η είσαι κι εσύ σήμερα γι' αυτό και δεν πρόκειται να αφεθείς σε μελαγχολικές σκέψεις και ονειροπολήσεις που σχετίζονται με το παρελθόν σου. Είναι σημαντικό να αρχίσεις να κάνεις σχέδια για το ερωτικό σου μέλλον και όχι να αναλώνεσαι στα περασμένα. Αν είσαι σε σχέση θα φροντίσεις ώστε να φτιάξεις ένα όμορφο αλλά ανάλαφρο σκηνικό στο σπίτι ώστε να βάλεις λίγο παιχνίδι στην σεξουαλική σου ζωή με το σύντροφό σου ώστε να γίνει πιο πικάντικη.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved