Ερωτικό ωροσκόπιο 1/9

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 1/9

Καλό Μήνα!

ΚΡΙΟΣ

Πρώτη μέρα του μήνα αλλά και του Φθινοπώρου και τα πράγματα είναι λίγο κάπως για σένα σήμερα καθώς προβλέπονται συναισθηματικές «νεφώσεις» στην ερωτική σου ζωή που κατά περίπτωση μπορεί να εξελιχθούν σε έντονη βροχόπτωση. Μην αφήσεις το θυμό να σε καταλάβει σε μια υπόθεση που σχετίζεται με το σύντροφό σου. Αντί να αρχίσεις τις κατηγορίες που θα δυναμιτίσουν το κλίμα περισσότερο, βρες ένα τρόπο να τον διαχειριστείς για να επανέλθει η ηλιοφάνεια στη σχέση σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι και το βράδυ η Σελήνη θα βρίσκεται στον 7ο οίκο σου και δεδομένης της συνεύρεσής της με τον Άρη ενδέχεται να υπάρξει μια ένταση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Ίσως οι κεραίες σου πιάσουν κάποιες απόπειρες από την πλευρά του να ξεκινήσει ένα καυγά, για ασήμαντες αφορμές και να σου είναι αρκετά δύσκολο να κρατήσεις την υπομονή σου και να μην κοντραριστείς. Αυτό όμως θα ήταν το σοφότερο στην παρούσα φάση ώστε όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμα και χωρίς δράματα να εκτονωθεί η κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για να πάει καλά ο μήνας μην πας για μια μπύρα αλλά προσπάθησε να διατηρήσεις το ευέλικτο πνεύμα σου ώστε να αποφύγεις τις σφοδρές αντιπαραθέσεις που ενδέχεται να προκύψουν ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου σήμερα. Αν είσαι ελεύθερος/η μια ανοιχτόκαρδη συζήτηση με ένα συγγενή σου ή κάποιο άτομο που εμπιστεύεσαι και νιώθεις πολύ κοντά σου μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη καθώς θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις μια έντονη κατάσταση στην ερωτική σου ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε βρίσκει αρκετά σκεφτικό/η ή προβληματισμένο/η για ένα θέμα της ερωτικής σου ζωής και παρότι υπάρχουν κι άλλα που χρήζουν της προσοχής ή της άμεσης παρέμβασής σου εσύ δε θέλεις ή δε μπορείς να ασχοληθείς μαζί τους, αν δεν ξεκαθαρίσεις πρώτα αυτό. Προσεγγίζοντάς το από μια νέα οπτική γωνία λιγότερο συναισθηματική, πιθανόν να σε βοηθήσει να βρεις τη λύση που ψάχνεις. Πάντως καλό θα ήταν να μην το κρατάς μέσα σου και να το συζητήσεις με το αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Είναι γνωστό ότι η μισή λύση ενός προβλήματος κρύβεται στην κατανόησή του και σήμερα ίσως σε απασχολήσει αρκετά κάποιο που έχει να κάνει με τα ερωτικά σου ή να βρεθείς σε δίλημμα για την πορεία που πρέπει να ακολουθήσεις από δω και στο εξής με ένα συγκεκριμένο άτομο. Αν βάλεις κάτω τα δεδομένα και τα αντιμετωπίσεις με ειλικρίνεια και αντικειμενισμό, χωρίς να παρεμβάλλεται το εγωιστικό στοιχείο και να τα αλλοιώνει, τότε θα σύντομα θα φτάσεις και στη λύση του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έντονα ξεκινά ο μήνας και για σένα και τουλάχιστον μέχρι το βράδυ που η Σελήνη θα αλλάξει ζώδιο, καλό θα ήταν να είσαι κάπως πιο επιφυλακτικός/η ή περισσότερο προσεκτικός/η στο τι λες και τι κάνεις γιατί εγκυμονούν παρεξηγήσεις. Αν είσαι σε σχέση, η απογοήτευση που μπορεί να νιώσεις σε ένα πρόβλημα που ίσως προκύψει θα είναι μεγάλη και ίσως σε ρίξει ψυχολογικά. Το να συζητήσεις αυτά σου τα συναισθήματα με κάποιο δικό σου άτομο θα σε ανακουφίσει.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί κατά το ημερολόγιο να είναι η έναρξη του φθινοπώρου αλλά αν είσαι ελεύθερος/η, κράτησε τη ζεστασιά του καλοκαιριού ακόμα στην καρδιά σου και μην πτοηθείς από μια ενδεχόμενη «ψύχρα» που θα εισπράξεις από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει γιατί μάλλον είναι προσωρινή και όχι ενδεικτική των συναισθημάτων του για σένα. Αν είσαι σε σχέση, ίσως αντιδράσεις έντονα σε ένα ζήτημα της σχέσης σου, ειδικά αν ο σύντροφός σου φερθεί εγωιστικά. Πάρε μια βαθιά ανάσα και κράτα την ψυχραιμία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιό σου μέχρι και σήμερα το βράδυ, κινητοποιώντας σε να αδράξεις τη μέρα και να διεκδικήσεις με πάθος τους προσωπικούς και πολύ περισσότερο τους ερωτικούς σου στόχους. Αν είσαι σε σχέση όμως, ίσως διαπιστώσεις ότι το έτερο σου ήμισυ έχει μια μεγάλη συναισθηματική ένταση που δεν μπορεί να χειριστεί σωστά κι ίσως εξαιτίας της εξαπολύσει κάποια επίθεση εναντίον σου. Γι' αυτό χρησιμοποίησε όση αυτοσυγκράτηση διαθέτεις αν δε θέλεις να ρίξεις λάδι στη φωτιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια σύγχυση μπορεί να σε σπρώξει στο να απομονωθείς και να αφουγκραστείς καλύτερα αυτά που θέλει η καρδιά σου. Μη βιαστείς να επιλέξεις το οτιδήποτε αν δεν έχεις πλήρη συναισθηματική διαύγεια. Με το που θα περάσει η Σελήνη στο ζώδιό σου το βράδυ όλα θα γίνουν πιο εύκολα και ίσως αισθανθείς ότι ένα-ένα τα εμπόδια που υπήρχαν στην ερωτική σου ζωή εξαφανίζονται. Αν είσαι ελεύθερος/η το να εκφράσεις ανοιχτά αυτό που νιώθεις σε ένα άτομο ίσως έχει την ανταπόκριση που προσδοκούσες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σένα που δεν καταλαμβάνεσαι από συναισθηματισμούς, η αναγραφή της 1ης Σεπτεμβρίου στο καλεντάρι είναι η έναρξη μιας νέας περιόδου που σου δίνει τα περιθώρια να οργανωθείς και να κυνηγήσεις επαγγελματικούς και (εννοείται) ερωτικούς στόχους, αν είσαι ελεύθερος/η. Αν είσαι σε σχέση, να είσαι πιο συγκρατημένος/η σήμερα στις αντιδράσεις σου με το σύντροφό σου αν πει ή κάνει κάτι που το θεωρήσεις λάθος. Η υπομονή είναι η αρετή σου. Προσπάθησε να τη διατηρήσεις ακόμα κι αν νιώσεις μια φούντωση από τα νεύρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρότι υπάρχει μια κάπως γκρίζα ατμόσφαιρα σήμερα ή τουλάχιστον μελαγχολική, εσύ θα φροντίσεις να μην σε επηρεάσει ψυχολογικά και θα διατηρήσεις την καλή σου διάθεση. Αν επίκειται ραντεβού με μια καινούργια γνωριμία που έγινε πρόσφατα, έχε κατά νου ότι αυτά που θα επιλέξεις να πεις μπορεί να είναι εξίσου σημαντικά, με κάποια άλλα που πρέπει να αποφύγεις να αναφέρεις. Τα λόγια σου θα έχουν μεγάλη βαρύτητα σήμερα γι' αυτό να προσπαθήσεις να κινηθείς με σύνεση και να κρατήσεις τα προσχήματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Ηλεκτρισμένο είναι το κλίμα σήμερα ανάμεσα σε σένα και το σύντροφό σου και η υποβόσκουσα συναισθηματική ένταση από την πλευρά του σε κάνει να θέλεις να το βάλεις στα πόδια για να αποφύγεις ενδεχόμενο τσακωμό. Εσύ όμως είσαι «μανούλα» στο να εκτονώνεις με τον καλύτερο τρόπο τέτοιες καταστάσεις οπότε δε χρειάζεται να ανησυχείς. Πριν η κατάσταση σου ξεφύγει βρες μια διέξοδο ώστε να ηρεμήσεις τα πνεύματα για να περάσετε καλά το υπόλοιπο της ημέρας.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved