Ερωτικό ωροσκόπιο 30/8

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 30/8

ΚΡΙΟΣ

Το Σάββατό σου ξεκινά φουλ ερωτικό, καθώς θα νιώσεις μια έντονη σεξουαλική διέγερση η οποία όσο περνάει η μέρα θα αυξάνεται και θα σου δημιουργεί ανάλογες ανάγκες εκτόνωσης. Καλύτερα δε γίνεται, λοιπόν, για σένα αλλά και το σύντροφό σου, αν είσαι σε σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η, μη ζηλέψεις γιατί και το δικό σου βράδυ θα είναι άκρως θερμό, αφού κάτι σε σπρώχνει να παίξεις πιο τολμηρά για να αιχμαλωτίσεις το ενδιαφέρον ενός προσώπου που σαν ώριμο φρούτο θα υποκύψει στις επιθυμίες σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσύ που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο ετοιμάσου για ένα σαββατόβραδο γεμάτο ερωτικές απολαύσεις καθώς με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου, στο Σκορπιό από το πρωί, το ταίρι σου έχει πονηρές διαθέσεις και θέλει σέξι παιχνίδια, παρασύροντάς σε και κάνοντάς σε να αφήσεις καθήκοντα και υποχρεώσεις για κάποια άλλη στιγμή. Ο μήνας θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο και για σένα που είσαι ελεύθερος/η, διατηρώντας τη σεξουαλική σου θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, βρίσκοντας και την ανάλογη ανταπόκριση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τα μάτια στραμμένα σε εργασιακά ή θέματα σχετικά με την υγεία και τις διατροφικές σου συνήθειες σε βρίσκει η σημερινή μέρα και σου δημιουργηθεί κάποια μικρή εσωτερική ανησυχία για το τι μέλει γενέσθαι. Επειδή όμως είναι το τελευταίο σαββατοκύριακο του καλοκαιριού, δε θα το αναλώσεις με προγράμματα και αναλήψεις οριστικών μέτρων και αποφάσεων αλλά θα το απολαύσεις με το δικό σου τρόπο είτε παρέα με το σύντροφό σου, είτε με ατελείωτο ξενύχτι με φίλους, καλωσορίζοντας θερμά το φθινόπωρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ερωτική και αρκετά σέξι η μέρα που ξεκινάει σε κάνει και εσένα το ίδιο, ενισχύοντας το μαγνητισμό σου και παρουσιάζοντάς σου αρκετές ευκαιρίες να βιώσεις μοναδικές εμπειρίες, αν είσαι ελεύθερος/η με το έντονο φλερτ από και προς την πλευρά σου να είναι κυρίαρχο της βραδιάς. Οπότε καλό θα ήταν να κυκλοφορήσεις σήμερα και να μην αφήσεις να σε πιάσει η γνώριμη μελαγχολία, κοιτάζοντας το ημερολόγιό σου. Πείσε τον εαυτό σου ότι τώρα αρχίζουν τα όμορφα και είσαι έτοιμος/η να τα ζήσεις!

ΛΕΩΝ

Μην ακούς κανένα και τίποτα και μην πτοείσαι! Ο ουρανός σου δεν γίνεται να είναι συνεχώς ανέφελος επειδή είναι ο Δίας στο ζώδιό σου αλλά πίστεψε ότι η εύνοιά του θα συνεχίσει να σε συντροφεύει και να σου παρέχει ευκαιρίες για προσωπική ευτυχία, αρκεί να είσαι εστιασμένος/η σωστά και να μην απομακρύνεσαι από το στόχο σου. Με το ένστικτό σου σήμερα να μεγαλουργεί, κοίταξε κάτω από την επιφάνεια να δεις τι παίζει με ένα άτομο, ώστε να μην καταλήξεις να χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου άσκοπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια φαινομενικά ανώδυνη συζήτηση με το σύντροφό σου που ίσως γίνει σήμερα θα φέρει στην επιφάνεια ορισμένες αλήθειες που θα σε βάλουν σε διαδικασία να ερευνήσεις σε βάθος και να βρεις την αιτία μιας συγκεκριμένης συμπεριφοράς ή στάσης σου σε ένα θέμα. Θεώρησε ότι όλο αυτό γίνεται για καλό ώστε να μπορέσετε να βελτιώσετε τη σχέση σας και να πλησιάσετε ακόμα περισσότερο ο ένας τον άλλο και δεν ενέχει κριτική ή αποδοκιμασία προς το πρόσωπό σου.

ΖΥΓΟΣ

Παρότι τα χρήματά σου πιθανόν να έχουν λιγοστέψει επικίνδυνα ή να τελειώνουν οσονούπω, δημιουργώντας σου μια σχετική ανησυχία, εσύ θα φροντίσεις να μη σε καταβάλλει και σου χαλάσει την καλή διάθεση, βρίσκοντας μάλλον πικάντικους τρόπους για να τη διασκεδάσεις, ιδιαίτερα αν είσαι σε σχέση. Οι έντονες ερωτικές σου επιθυμίες κι η ανάγκη για ικανοποίησή τους, αν είσαι ελεύθερος/η, θα σε σπρώξουν σε μια πιο προκλητική και σέξι συμπεριφορά με έναν εκπρόσωπο του αντίθετου φύλου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου από αργά το πρωί, εγείροντας το πάθος σου και αναδεικνύοντας τη έντονη ερωτική σου φύση. Κατέχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτό το σαββατοκύριακο και σίγουρα δεν πρόκειται να τον μοιραστείς με κανέναν. Αν είσαι ελεύθερος/η η έλξη που θα ασκείς όπου κι αν βρεθείς θα είναι έκδηλη. Αν, πάλι, είσαι σε σχέση φρόντισε να περιορίσεις τις τάσεις ζήλειας που μπορεί να σε καταλάβουν ή να τις χρησιμοποιήσεις για να απογειώσεις τη σεξουαλική σου ζωή με το σύντροφό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια καινούργια εποχή ξεκινά εντός ολίγου και αναγκάζεσαι να αποχαιρετήσεις το καλοκαίρι με μια δόση θλίψης γιατί ακόμα κι αν η θερμοκρασία δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες μεταβολές, βαθιά μέσα σου ξέρεις ότι αυτό ήταν και πάει. Καιρός να αρχίσεις να μαζεύεσαι ή να κάνεις τον απολογισμό σου και στα επαγγελματικά και στα ερωτικά σου. Τι απέκτησες, τι έχασες, τι θέλεις πολύ; Είναι η κατάλληλη ευκαιρία να το ψάξεις αλλά για σήμερα φρόντισε να κάνεις πράξη κάποιες φαντασιώσεις σου, έτσι για να μπεις δυνατά στο κλίμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αναβάθμιση της ερωτικής σου ζωής συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας των ενδιαφερόντων σου και είσαι αποφασισμένος/η να μην εγκαταλείψεις τη μάχη αν δεν δικαιωθείς πλήρως, ακόμα κι αυτό σε κάνει απόλυτος/η. Αν είσαι ελεύθερος/η, σήμερα ενδέχεται να γνωρίσεις ένα άτομο που αποπνέει μια μυστηριώδη γοητεία ή να βαλθείς να αποκαλύψεις τι κρύβεται πίσω από το αινιγματικό χαμόγελο ενός προσώπου που μέχρι στιγμής παίζετε το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι κι αυτό σε ελκύει ακόμα περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συχνά ο τρόπος που συμπεριφέρεσαι στη σχέση σου είναι κάπως πιο αποστασιοποιημένος ή φειδωλός σε αισθηματικές εκδηλώσεις κι αυτό τείνει σε αρκετές περιπτώσεις να γίνει παρεξηγήσιμο καθώς μεταφράζεται ποικιλοτρόπως και αρνητικά από το ταίρι σου. Το να εκφράσεις το πώς νιώθεις γι' αυτό με κάποιες κινήσεις όλο νόημα και να ενισχύσεις το ερωτικό στοιχείο ανάμεσά σας σήμερα ενδείκνυται και με το παραπάνω. Κι εσύ θα το απολαύσεις και η «ανταμοιβή» που θα σου προσφέρει θα σε ικανοποιήσει πλήρως.

ΙΧΘΥΕΣ

Αφήνεις την φαντασία σου να οργιάζει με αποτέλεσμα να βλέπεις πράγματα που δεν υπάρχουν ή δημιουργείς αρνητικές σκέψεις που δηλητηριάζουν το μυαλό και κατ' επέκταση τη σχέση σου γι' αυτό επιβεβαιώσου πλήρως ότι ισχύουν, πριν μιλήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, δώσε βάση στα προειδοποιητικά σήματα που στέλνει το ένστικτό σου, ώστε να αποφύγεις αόρατες παγίδες στην ερωτική σου ζωή, ερευνώντας περισσότερο κάποια στοιχεία της ζωής και του χαρακτήρα ενός ατόμου που σε ενδιαφέρει πολύ.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved