Ερωτικό ωροσκόπιο 28/8

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 28/8

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη που πέρασε από χθες στο Ζυγό και τον 7ο οίκο σου θα συνεχίσει το έργο της προηγούμενης ημέρας και θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά σου. Αρκετά ελκυστικός/η γίνεσαι το αντικείμενο θαυμασμού και μαγνητίζεις τα βλέμματα όπου πας με το άνετο στυλ σου που όμως εκπέμπει έντονο ερωτισμό. Αν είσαι σε σχέση η επαφή με το σύντροφό σου θα είναι πιο συντροφική αλλά και θερμή ενώ δεν αποκλείεται να παρευρεθείτε μαζί σε μια κοινωνική εκδήλωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Νιώθεις την ανάγκη να επεξεργαστείς κάποια στοιχεία της προηγούμενης μέρα και να βάλεις το μυαλό και την καρδιά σου σε τάξη γι' αυτό θα ελαττώσεις κατά πολύ την ταχύτητά σου και ίσως τελειώνοντας τις υποχρεώσεις σου αναζητήσεις την ηρεμία και τη βολή σου. Από το βραδάκι και μετά η διάθεσή σου θα είναι πιο χαλαρή κι αν είσαι σε σχέση θα απολαύσεις τη φροντίδα και τα χάδια του αγαπημένου σου προσώπου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά ενεργητικός/η, δραστήριος/α και ανοιχτός/η στο να κοινωνικοποιηθείς και να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο είσαι σήμερα. Το βράδυ είναι πολύ πιθανό να συναντηθείς με ένα άτομο που προς το παρόν έχεις μαζί του μια φιλική επαφή αλλά λόγω των πολλών ταιριαστών στοιχείων και της άνεσης που υπάρχει ανάμεσά σας δεν αποκλείεται καθόλου να μετατραπεί σε κάτι πιο ερωτικό, αφού υπάρχει η ανάλογη χημεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χαλαρά, με κέφι και μάλλον αποφασισμένος/η να αποχαιρετίσεις το μήνα αλλά και το καλοκαίρι με όλες τις τιμές και τις δόξες που του αρμόζουν γι' αυτό και σήμερα θα πάρεις το ταίρι σου από το χέρι να κυκλοφορήσετε σε στέκια που σας αρέσουν και νιώθετε άνετα. Αν είσαι ελεύθερος/η κάτι σε βασανίζει μέσα σου που σχετίζεται με ένα άτομο που θέλεις πολύ αλλά προς το παρόν δεν έχει γίνει κίνηση από την πλευρά του ή σε μπερδεύει και δεν μπορείς να καταλάβεις τα αισθήματά του.

ΛΕΩΝ

Εκτιμάς ιδιαίτερα την ευγένεια και τους καλούς τρόπους και σήμερα ίσως κερδίσει την προσοχή σου ένα άτομο με αβρότητα και εκλεπτυσμένο χιούμορ. Θα υπάρχει μια άνεση στην επικοινωνία μεταξύ σας ενώ δεν αποκλείεται η συζήτησή σας να επεκταθεί και σε θέματα που αφορούν στην τέχνη και πιθανόν να χαρείς αρκετά όταν διαπιστώσεις ότι τα γούστα σας ταυτίζονται σε πολλά σημεία. Σίγουρα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να το ξαναδείς και μάλιστα πολύ σύντομα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι σε φάση που δεν ανέχεσαι να πιέζεσαι σε τίποτα στην ερωτική σου ζωή και ίσως αντιληφθείς ότι ενώ έχεις αρκετές επιλογές δεν μπορείς να αποφασίσεις εύκολα ούτε με τι είδους άτομο επιθυμείς να είσαι ούτε και τη μορφή της σχέσης που θέλεις να έχεις. Γι' αυτό και σήμερα θα φλερτάρεις, ίσως ανταλλάξεις και υπονοούμενα με ένα πρόσωπο ώστε να γίνει πιο πικάντικη η όλη κατάσταση αλλά για να προχωρήσεις παραπέρα ούτε λόγος.

ΖΥΓΟΣ

Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο από χθες εμπνέεσαι να δώσεις ένα αέρα φρεσκάδας και στυλ στην εμφάνισή σου που πιστεύεις ότι θα βοηθήσει πολύ και στη σχέση σου αφού θα ανανεωθεί το ερωτικό ενδιαφέρον του συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος/η με τη γοητεία που εκπέμπεις ευνοείσαι αρκετά στο να προσελκύσεις ένα άτομο που σου αρέσει. Αυτό που πρέπει να προσέξεις όμως είναι να μην παρασυρθείς από το αστραφτερό χαμόγελο και τα κομπλιμέντα που θα ακούσεις αλλά να αναζητήσεις την ουσία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, από άποψη φυσικής κατάστασης δεν είσαι και πολύ στα πάνω σου αφού νιώθεις μια κούραση και έλλειψη διάθεσης για να κάνεις οτιδήποτε απαιτεί κόπο και προσπάθεια. Η αιτία ενδεχομένως να οφείλεται σε ψυχολογικούς λόγους ή στα έντονα συναισθήματά σου για ένα άτομο που ενώ υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά του δεν προχωράει η κατάσταση. Αυτό που σου χρειάζεται είναι να κάτσεις να σκεφτείς με ηρεμία για να βρεις τι είναι αυτό που σας εμποδίζει να είστε μαζί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα με αφορμή ένα περιστατικό ίσως παραιτηθείς και σταματήσεις να ασχολείσαι με ένα πρόσωπο που σου στέλνει αντιφατικά σήματα και μια δείχνει ενθουσιασμένο κι ότι του αρέσεις και από την άλλη τελείως αδιάφορο ή έχει περισσότερο φιλική στάση απέναντί σου απ' ό, τι ερωτική. Εσύ αρνείσαι από την άλλη να το κυνηγήσεις ή να κάνεις παιχνίδια και κόλπα για να τα καταφέρεις. Είσαι ειλικρινής και εκδηλώνεις το ενδιαφέρον σου άμεσα και θέλεις το ίδιο να γίνεται κι από την άλλη πλευρά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συνεχίζεις ακάθεκτος/η την πορεία σου προς την εκπλήρωση των ερωτικών σου στόχων αν και σήμερα έχεις έναν κάποιο προβληματισμό γιατί δεν έχεις κατασταλάξει ακόμα αν θέλεις ή δε θέλεις να είσαι με ένα συγκεκριμένο άτομο που σε ελκύει αρκετά αλλά έχεις την εντύπωση ότι εκτός από το σεξουαλικό, δεν θα ταιριάζετε πουθενά αλλού γιατί προέρχεστε από δύο διαφορετικούς κόσμους. Ίσως η καλύτερη λύση είναι να χαρείς προς το παρόν αυτό το κομμάτι που είναι υγιές και να μη σκέφτεσαι τίποτα άλλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για μια γνωριμία που θα είναι πολύ κοντά σε αυτό που ψάχνεις κι ίσως γίνει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Γρήγορα θα βρεθείτε με το συγκεκριμένο άτομο να συζητάτε για διάφορα θέματα αλλά δε θα σου δείξει το πράσινο φως για κάτι πιο ερωτικό ούτε όμως και το κόκκινο, αφού θα φλερτάρει μαζί σου έστω και λίγο, ίσα για να διατηρηθεί το ενδιαφέρον αλλά δε θα προχωρήσει περισσότερο. Άλλωστε είσαι της άποψης πως ό, τι είναι να γίνει, θα γίνει.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε ακόμα υπό την επίδραση της χθεσινής μέρας, οπότε θα διατηρήσεις τον ερωτισμό και τη ρομαντική σου διάθεση αμείωτη, κάνοντας ευτυχισμένο το αγαπημένο σου πρόσωπο με τα όμορφα λόγια και τις εκδηλώσεις της αγάπης σου. Ενδεχομένως να ετοιμάσεις και μια βραδιά – έκπληξη με αρκετό μυστήριο και αισθησιασμό που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανόν να ελκύσεις ένα γοητευτικό και αρκετά κοινωνικό άτομο που θα προσπαθήσει να σε... αποκωδικοποιήσει.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved