Ερωτικό ωροσκόπιο 27/8

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 27/8

ΚΡΙΟΣ

Και να που η σημερινή μέρα έρχεται να ξαναβάλει φωτιά στη ζωή σου. Η όψη της Αφροδίτης με τον Άρη είναι το πιο σημαντικό γεγονός σήμερα, καθώς ο έρωτας, άγριος, παθιασμένος, θερμός και αναζωογονητικός έρχεται να σε ξαναβάλει δυνατά στο παιχνίδι και να σε κάνει να πάρεις πίσω τα εδάφη που αναγκάστηκες τις δύο προηγούμενες μέρες να παραχωρήσεις. Τολμηρός/η και σέξι, είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσεις το «όχι» καθώς όπου βρεθείς θα αφήσεις τη σφραγίδα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σχέση αγάπης – μίσους αλλά σίγουρα μεγάλου πάθους του Άρη με την Αφροδίτη έρχεται να σε ξεσηκώσει σήμερα και να εκτινάξει στα ύψη την ερωτική σου διάθεση. Αλλά όπως αντιλαμβάνεσαι σε κάθε τέτοια κατάσταση δεν λείπουν και οι εντάσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα κι εσύ δεν αποτελείς εξαίρεση. Με την πρόθεση να διατηρήσεις τα συναισθηματικά κεκτημένα σου ίσως γίνεις απόλυτος/η ενώ κάποια σκηνικά ζήλειας είναι πιθανά ιδίως αν το ταίρι σου γίνει αντικείμενο διεκδίκησης κάποιου άλλου ατόμου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σαν να βρίσκεσαι σε αναμμένα κάρβουνα σήμερα καθώς μέσα σου υπάρχει μια συναισθηματική φόρτιση εξαιτίας της έντονης επιθυμίας σου για ένα άτομο που σε έχει αναστατώσει αλλά τα πράγματα δεν φαίνεται να καταλήγουν πουθενά και συ τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Είναι πολύ πιθανό επίσης, να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που σε ελκύει πολύ αλλά ή θα είναι δεσμευμένο ή για άλλους λόγους δεν θα μπορείς να το έχεις. Πάντως θα μπεις στον πειρασμό να κάνεις κάτι μαζί του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μετά από δύο συνεχόμενες μέρες που αναλώθηκες στη σκέψη και στην αυτοσυγκράτηση σήμερα μάλλον θα ξεφύγεις τελείως, αφού το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη σε προτρέπει σε συναισθηματικά ολισθήματα και ξέφρενη σπατάλη. Η ερωτική σου διάθεση θα χτυπήσει κόκκινο και δεν θα σε ενδιαφέρει καθόλου, αν τσουρουφλιστείς, αφού όλα σε σπρώχνουν να ρισκάρεις και να παίξεις με τη φωτιά. Αν είσαι σε σχέση, ετοιμάσου για σεξουαλικό μαραθώνιο με το ταίρι σου...

ΛΕΩΝ

Έρωτας, πάθος και παράτολμες ενέργειες βάζουν φωτιά στη μέρα σου και σε παρακινούν να βγεις μπροστά με θάρρος και να διεκδικήσεις ένα πρόσωπο που θέλεις και περίμενες την κατάλληλη ευκαιρία. Είσαι γεμάτος/η ενέργεια και αυτοπεποίθηση με το συναίσθημα να σε τυφλώνει και να είσαι πρόθυμος/η να ριχτείς ηρωικά στη μάχη, αψηφώντας τον κίνδυνο προκειμένου να φτάσεις στη νίκη. Κι εσύ όμως που είσαι σε σχέση, θα ρεφάρεις για τις προηγούμενες ημέρες και θα τον λιώσετε τον... πάγο με το ταίρι σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σκέψη ενός ατόμου που θέλεις πολύ και δεν μπορείς να αποκτήσεις για κάποιους λόγους σου δημιουργεί ένα βάρος στην καρδιά και σε κάνει να αναστενάζεις με νόημα. Το μυαλό σου προσπαθεί να βρει λύσεις για να ξεκολλήσεις και να πας παρακάτω αλλά δεν τα καταφέρνει αφού μπροστά σου δεν μπορείς να δεις τίποτα πέρα από αυτό. Επίσης, σήμερα δεν αποκλείεται η διαφωνία ή ο τσακωμός σου με κάποιο πρόσωπο να είναι η αφορμή για κάτι πολύ ερωτικό μεταξύ σας.

ΖΥΓΟΣ

Έντονες επιθυμίες και σεξουαλικές ανάγκες σε κάνουν ασυγκράτητο/η και σου δημιουργούν εσωτερική καταιγίδα, βάζοντας σε κίνδυνο το ευπρεπές στυλ σου. Πάθος, υπερβολή και πιθανό χάσιμο του ελέγχου από τις απανωτές προκλήσεις είναι μόνο κάποια από αυτά που μπορεί να σε παρασύρουν σε ένα ερωτικό γαϊτανάκι δίχως τέλος. Αν είσαι σε σχέση το κρεβάτι σου θα γίνει πεδίο δόξης λαμπρό που όλη η ένταση των ημερών με το ταίρι σου θα εκτονωθεί με τον καλύτερο τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου κάνει τετράγωνο με την Αφροδίτη, προκαλώντας απανωτά σεξουαλικά κύματα σε όποιον έρχεται σε επαφή μαζί σου. Πιο καυτός/η κι από τον καύσωνα έχεις βαλθεί σήμερα να τρελάνεις κόσμο και κοσμάκη και σίγουρα δεν πρόκειται να μην κερδίσεις όποιο άτομο βάλεις στο μάτι. Όσον αφορά στη σχέση σου ίσως δοκιμαστεί για μια ακόμα φορά για τις αντοχές της καθώς η ζήλεια που σε τρώει για το σύντροφό σου πιθανόν να σε οδηγήσει σε ανακρίσεις και έλεγχο που πάει και τι κάνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξέρεις πως οτιδήποτε και να κάνεις δεν μπορείς να μείνεις για πολύ πίσω και να μην παρασυρθείς από πειρασμούς και ερωτικές προκλήσεις αφού αυτές είναι που σε ανανεώνουν και σε κάνουν να βιώνεις καινούργιες εμπειρίες. Η φλόγα μέσα σου σιγοκαίει και σήμερα και παρόλο που αντιλαμβάνεσαι ότι ριψοκινδυνεύεις, είναι αυτή που σε σπρώχνει σε μια αγκαλιά αδιαφορώντας για συνέπειες, για ηθικές αξίες και μέλλον που μπορεί να υπάρξει μπορεί και όχι. Σημασία έχει το τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είπαμε και χθες ότι μόνο για λίγο θα κάτσεις και θα υπολογίσεις τα πράγματα στα ερωτικά σου αφού διανύεις μια περίοδο τόσο σφοδρή που δε σε αφήνει να αγιάσεις ακόμα κι αν ήθελες. Δεν θα μπεις καν στη διαδικασία να απολογηθείς στον εαυτό σου για το οτιδήποτε, πόσο μάλλον για την ροπή σου να μην σκεφτείς τίποτα μπροστά στην απόλαυσή σου. Το σίγουρο είναι ότι θα ανάψεις φωτιές στο πέρασμά σου και κυρίως εσύ που έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο δεν θα συγκρατείσαι με τίποτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φωτιά παίρνεις και συ σήμερα βγάζοντας τα σπασμένα των δύο προηγούμενων ημερών. Έντονος ερωτισμός και διάθεση για φλερτ σε διακατέχει, με κάποια έξτρα δόση ξεσαλώματος και υπερβολής αν είσαι ελεύθερος. Αν είσαι σε σχέση η Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου αναλαμβάνει να σε κάνει να διαγράψεις από τη μνήμη σου τουλάχιστον προσωρινά ότι αρνητικό είχες δημιουργήσει τον τελευταίο καιρό και να ζήσεις μια καυτή ερωτική βραδιά με το ταίρι σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα κάποιες παλιές αμαρτίες δικές σου ή του συντρόφου σου έρχονται στο φως και σίγουρα θα δυναμιτίσουν το κλίμα. Επειδή όμως εσύ ξέρεις να ελίσσεσαι όταν βλέπεις τα σκούρα μάλλον θα προσπαθήσεις να αντιστρέψεις την κατάσταση και να τη γυρίσεις στο καθαρά ερωτικό. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως ένα άτομο σε προσελκύσει με κάπως απότομο ή πολύ άμεσο τρόπο και να σε κάνει να το βάλεις στα πόδια, καθώς δεν είσαι συνηθισμένος/η σε τέτοια πίεση.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved