Ερωτικό ωροσκόπιο 26/8

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 26/8

ΚΡΙΟΣ

Μια κρυάδα επικρατεί και σήμερα στα ερωτικά κι ενώ εσύ δεν είσαι από τα άτομα που θα σκεφτούν δεύτερη φορά πριν κάνουν κίνηση σε ένα άτομο που τους αρέσει, τώρα είσαι γεμάτος/η αμφιβολίες και μήπως τελικά κάνεις λάθος. Αυθορμητισμός μηδέν και λογική προ του συναισθήματος, σε αναγκάζουν να κάνεις πίσω και να περιμένεις μέχρι να σιγουρευτείς ότι αυτό που θέλεις είναι το σωστό για σένα. Αν είσαι σε σχέση, μια διαφωνία με το σύντροφό σου θα φέρει μούτρωμα και ίσως δε μιλάει ο ένας στον άλλο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα για σένα είναι μια κακή συνέχεια της χθεσινής καθώς έρχεται και η Αφροδίτη να κάνει όψη με τον Κρόνο και μάλιστα τετράγωνο, το ίδιο με τη λογική που επικρατεί. Πιθανές κόντρες, επίρριψη ευθυνών και κατηγορίες για προηγούμενα σφάλματα σου χαλούν τη διάθεση στη σχέση ενώ αν είσαι ελεύθερος/η και υπήρχε ένα άτομο στον ορίζοντα που κάτι πήγαινε να γίνει μαζί του σήμερα θα λάβεις την εικόνα, της πλήρους ασυμφωνίας και αξεπέραστων εμποδίων. Μην το ξεγράψεις όμως ακόμα...

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρότι άμεσα δεν θα είσαι από εκείνους/ες που θα επηρεαστούν από το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου εντούτοις μια σοβαρότητα θα σε πιάσει κι ίσως μια απαισιόδοξη στάση ότι οτιδήποτε κι αν προσπαθείς να κάνεις στα ερωτικά σου στο τέλος καταλήγει στο κενό ή δεν έχει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, ίσως γιατί βιάζεσαι. Γι' αυτό και σήμερα σε μια συνάντηση με άτομο που σε ενδιαφέρει θα λειτουργήσεις πολύ συγκρατημένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αρκετά προβληματισμένος/η θα είσαι σήμερα καθώς από τη μια το συναίσθημα φωνάζει και σε καλεί να το ακολουθήσεις κι από την άλλη φοβάσαι να του δώσεις σημασία. Το μυαλό σου με τα «πρέπει» που αρχίζει να σου παρατάσσει σε απομακρύνει αρκετά και στα αφτιά σου θα φτάνουν μόνο οι ψίθυροί του, αφού το μόνο που σκέφτεσαι είναι το μετά. Αν είσαι σε σχέση ένα οικονομικό θέμα ίσως σε απογοητεύσει και την κακοδιαθεσία σου θα τη μεταφέρεις στο ταίρι σου.

ΛΕΩΝ

Από χθες είχε αρχίσει και σε έπαιρνε από κάτω και σήμερα θα συνεχιστεί ίσως γιατί αντιλαμβάνεσαι, εσύ του δευτέρου δεκαημέρου, ότι δεν έχεις ξεμπερδέψει ακόμα με τα «πρέπει» και τα «μη» του Κρόνου και με το τετράγωνο με την Αφροδίτη διαπιστώνεις ότι τίποτα δε σου χαρίζεται άμα τη εμφανίσει και χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ για να πετύχεις κάτι καλό στα ερωτικά σου ή τη σχέση σου. Το παν είναι να μαθαίνεις από τα παθήματα του παρελθόντος ώστε να μην απογοητεύεσαι μετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό που ίσως σε εκνευρίσει περισσότερο σήμερα είναι η αθέτηση μιας υπόσχεσης από το σύντροφό σου ή κάτι που είχατε συνεννοηθεί να γίνει και τελικά το αμέλησε. Για σένα που είσαι τυπικός/ και συνεπής σε όλα θα είναι ένα πλήγμα καθώς θα σου αλλάξει όλο το πρόγραμμα της ημέρας και φυσικά δε θα το αφήσεις έτσι αφού όχι μόνο θα του ζητήσεις το λόγο αλλά είναι πιθανό και να τσακωθείς άσχημα μαζί του σε περίπτωση που ακούσεις κάποια χαζή δικαιολογία από την πλευρά του.

ΖΥΓΟΣ

Το κλίμα είναι βαρύ σήμερα και δεν εμπνέει ερωτικές εκδηλώσεις αλλά πιο μαζεμένες καταστάσεις, ευνοεί όμως το να διαπραγματευτείς όρους και προϋποθέσεις προκειμένου να προχωρήσεις σε μια σχέση. Εκμεταλλεύσου την λοιπόν για να ξεκαθαρίσεις τις θέσεις και τις επιδιώξεις σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει με βάση και τις προηγούμενες εμπειρίες σου. Αν είσαι σε σχέση η διαφωνία με το σύντροφό σου στο χειρισμό μιας κοινής σας υπόθεσης πιθανόν να μετατραπεί σε καυγά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιό σου έρχεται να σου υπενθυμίσει ότι η αγάπη δεν κερδίζει πάντα, ιδίως όταν υπάρχει δυσαρμονία και διαφωνία σε πολλά θέματα ανάμεσα στα ζευγάρια. Τα προβλήματα στη σχέση σου φαίνεται να μεγιστοποιούνται σήμερα και να σε ωθούν στην ανεύρεση μιας οριστικής λύσης καθώς δεν θέλεις να τραβήξει άλλο αυτή η κατάσταση. Αν είσαι ελεύθερος/η, θα είναι δύσκολο να τα βρεις με ένα άτομο που σου αρέσει, αλλά θα επιμείνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ραντεβού σου με ένα άτομο που σου αρέσει και περίμενες πως και πώς να συναντηθείτε σήμερα ίσως να γίνει μετ' εμποδίων και τελικά δεν θα αποφέρει το αποτέλεσμα που επιθυμούσες ή θα αναβληθεί λόγω ανωτέρας βίας και θα σου χαλάσει τελείως τη διάθεση. Γενικά η μέρα θα είναι μάλλον απογοητευτική όχι μόνο για τα ερωτικά σου αλλά και για όλες τις επαφές σου, οπότε καλό θα ήταν να τις αποφύγεις και να ξαναδοκιμάσεις αύριο την τύχη σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σένα που κινείσαι πάντα στα όρια και δεν αφήνεσαι να παρασυρθείς συναισθηματικά, αψηφώντας αξίες και συνέπειες, η μέρα δε θα είναι τόσο δυσάρεστη όσο για κάποιους άλλους. Εντούτοις, επειδή απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί ερωτική, σου χαλάει το σερί και σε επαναφέρει για λίγο στην πρότερη κατάσταση, εκεί που υπολόγιζες την κάθε σου κίνηση και όλα ήταν καθορισμένα, μη επιτρέποντάς σου να παρεκκλίνεις της πορείας σου. Αλλά είπαμε, για λίγο...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ακόμα κι αν εσύ τον έχεις ξεχάσει λόγω της σαρωτικής παρουσίας του Δία, ο Κρόνος συνεχίζει να σε θυμάται και με την Αφροδίτη αγκαζέ ή καλύτερα με κεφαλοκλείδωμα, έρχεται σήμερα να σε επισκεφτεί, φέρνοντας ξανά προβλήματα και προβληματισμούς. Θα νιώσεις ότι καταπιέζεσαι και περιορίζεσαι από το σύντροφό σου και θα αναρωτηθείς αν μπορείς τελικά να έχεις μια νορμάλ σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η θα παραιτηθείς από ένα ερωτικό στόχο, γιατί τελικά ήταν πιο δύσκολος απ' όσο νόμιζες.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν και ξώφαλτσα θα σε πιάσει κι εσένα η όψη Αφροδίτης – Κρόνου αλλά όχι τόσο από πλευράς γεγονότων αλλά περισσότερο ψυχολογίας και διάθεσης, καθώς κάποιο σχόλιο ή κουβέντα του αγαπημένου σου προσώπου θα σε χαλάσει και θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι αν είναι μαζί σου γιατί σε αγαπάει ή για κάποιους άλλους λόγους. Μετά από αυτό ενδέχεται να κλειστείς στον εαυτό σου και να κόψεις κάθε επικοινωνία μαζί του, όχι γιατί έχεις μουτρώσει αλλά γιατί θέλεις να χαθείς στις σκέψεις σου.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved