Ερωτικό ωροσκόπιο 24/8

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 24/8

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα είναι κατάλληλη για να επιδείξεις τόλμη και αποφασιστικότητα και να κυνηγήσεις την καλυτέρευση της ερωτικής σου ζωής γι' αυτό και δεν πρέπει να την αφήσεις ανεκμετάλλευτη. Είτε λοιπόν είσαι σε μια σχέση και με το σύντροφό σου θέλεις να περνάτε όμορφα είτε προσπαθείς να κατακτήσεις ένα άτομο, φρόντισε να έχεις μεγαλοπρέπεια γενναιοδωρία, υλική και συναισθηματική, για να έχεις το σεβασμό και την εκτίμησή του.

ΤΑΥΡΟΣ

Προτιμάς να μιλήσουν οι πράξεις σου κι όχι η γλώσσα σου αλλά δεν είναι κακό κάποιες φορές να λες και τι νιώθεις στο σύντροφό σου γιατί οι απαιτήσεις και οι ευθύνες της καθημερινότητας απομακρύνουν συναισθηματικά ένα ζευγάρι. Και οι δύο που απαρτίζουν τη σχέση πρέπει να προσπαθούν να διατηρούν τη φλόγα του έρωτά τους αναμμένη κι ένα όμορφο δείπνο, ένα κομπλιμέντο, ακόμα και μια σκηνή διεκδίκησης συμβάλλουν απίστευτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Κυριακή σου είναι γεμάτη από επαφές και συναντήσεις με συγγενείς ή γνωστούς όπου τα κομπλιμέντα και τα όμορφα λόγια θα δίνουν και θα παίρνουν ή με κάποιους ανθρώπους που θεωρείς ότι το να δημιουργήσεις μια επαφή μαζί τους, ενδεχομένως στο μέλλον να σου φανεί πολύ χρήσιμη. Δεν αποκλείεται δε, αν είσαι ελεύθερος/η να γνωρίσεις μέσω αυτών ένα άτομο που θα σου κινήσει το ερωτικό ενδιαφέρον και θα ψάξεις τρόπους να το πλησιάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προοπτικές βελτίωσης τόσο των οικονομικών όσο και των ερωτικών σου είναι μεγάλες αρκεί και στις δύο περιπτώσεις να λειτουργήσεις με τόλμη, θάρρος κι αν χρειαστεί να πάρεις ακόμα κι ένα ρίσκο γιατί όσο πιο πολύ απελευθερώνεσαι, τόσο πιο πολύ δημιουργείς ευκαιρίες. Ο Δίας, η Αφροδίτη και σήμερα η Σελήνη στον 2ο οίκο σου στρώνουν το δρόμο, παρέχοντάς σου την εύνοιά τους οπότε μη διστάζεις στιγμή.

ΛΕΩΝ

Συνεχίζεις να γοητεύεις και να ελκύεις καθώς ο αέρας σιγουριάς που σου δίνεται με τη Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει να νικάς κάθε εμπόδιο που μπαίνει στο δρόμο των επιδιώξεών σου. Στα ερωτικά σου, αν είσαι ελεύθερος/η, έχεις κηρύξει πλέον ανοιχτά τον πόλεμο με τη μοναξιά και θα κάνεις τα πάντα για να τον κερδίσεις. Αν είσαι σε σχέση ίσως προβάλλεις κάποιες απαιτήσεις στο σύντροφό σου που για σένα είναι αυτονόητες, εκείνος όμως θα τις θεωρήσει υπερβολικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα αισθάνεσαι κουρασμένος/η που περισσότερο οφείλεται σε ψυχολογική ένταση, ενδεχομένως γιατί έχεις βαρεθεί να βγάζεις εσύ τα κάστανα από τη φωτιά και να είσαι μέσα στην προθυμία να κάνεις πράγματα τόσο στα επαγγελματικά όσο και κυρίως στη σχέση σου. Ίσως νιώσεις ότι αδικείσαι και ότι δε σε υπολογίζουν όσο θα έπρεπε αλλά έχεις μια ευθύνη κι εσύ που τσακίζεσαι να αναλάβεις τα πάντα και δε δίνεις χώρο και στην άλλη πλευρά να προσφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Αρκετοί θα είναι αυτοί που θα αναζητήσουν την παρέα σου και εσύ ως κατεξοχήν κοινωνικό άτομο δεν θα τους την αρνηθείς και καλά θα κάνεις αφού όσο κυκλοφορείς τόσο πιο πολύ αυξάνεις τις πιθανότητες σήμερα, αν είσαι μόνος/η, να σε προσεγγίσουν και να σε φλερτάρουν. Αν είσαι σε σχέση ίσως σου γίνει μια πρόταση από άλλο φιλικό ζευγάρι να παρευρεθείς με το σύντροφό σου σε μια εκδήλωση ή μια βραδινή έξοδο για φαγητό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ρολόι έχει αρχίσει ήδη να μετράει αντίστροφα και δε θα αργήσει να έρθει εκείνη η στιγμή που θα βρεις το άτομο που ψάχνεις και θα κερδίσει την καρδιά σου οπότε δε χρειάζεται να απογοητεύεσαι, ούτε όμως και να χαλαρώνεις. Εκμεταλλεύσου όσες ευκαιρίες σου δίνονται να ξανοιχτείς, να πας σε νέα μέρη και να γνωρίσεις καινούργια άτομα. Όσο δύσκολο ή απίθανο σου φαίνεται κάπου ανάμεσα στο σωρό υπάρχει κάτι που αξίζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα ίσως δώσεις προσοχή στις συμβουλές ή τη γνώμη ενός δικού σου ατόμου και να ακολουθήσεις το δρόμο που θα σου υποδείξει για να λύσεις ένα θέμα που έχει προκύψει στα ερωτικά σου και σε απασχολεί αρκετά. Αν είσαι σε σχέση, θα διαπιστώσεις ότι ίσως υπάρχει κάποιος στον κύκλο του συντρόφου σου που του φουσκώνει τα μυαλά και μετά από κάθε συζήτηση ή συνάντησή μαζί του εμφανίζει ένα πιο απαιτητικό ή σνομπ πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπάρχουν σημάδια που δείχνουν ότι τα ερωτικά σου έχουν μπει σε μια πολύ καλή πορεία γιατί εσύ έχεις αλλάξει στάση και συμπεριφορά. Όσο διατηρείς την αυτοπεποίθηση και την απόφασή σου να κάνεις τα πάντα για να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει μέσα σου, τόσο δημιουργούνται οι ανάλογες ευκαιρίες. Αυτό που σου χρειάζεται είναι να πάψεις να κάνεις όνειρα με... μετρητή. Τίποτα δεν είναι απίθανο ή αδύνατο, αρκεί να το πιστέψεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσο δεν αρέσει σε σένα να σε θεωρούν δεδομένο άλλο τόσο δεν αρέσει και στο ταίρι σου και με τη Σελήνη στο Λέοντα ίσως προκύψουν κάποια μικρά θέματα ανάμεσά σας που θα οφείλονται σε αυτή σου τη στάση ή στο «ξεφούσκωμα» του ενδιαφέροντος που παρατηρείται από τον πλευρά σου γι' αυτό θα προσπαθήσεις να κάνεις πράγματα για να αλλάξεις το κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος/η, έχεις έντονη ερωτική διάθεση και θέλεις να προκαλέσεις την προσοχή και να φλερτάρεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα ως επί το πλείστoν το μυαλό σου θα απασχολήσουν θέματα σχετικά με τα επαγγελματικά σου κι είναι πιθανό ο σύντροφός σου να αρχίσει τα παράπονα ότι τον παραμελείς ή ότι δεν είναι η πρώτη σου προτεραιότητα. Αυτό θα σε πειράξει αρκετά γιατί θεωρείς ότι συμπεριφέρεται εγωιστικά και δεν αντιλαμβάνεται πόσο σημαντικό είναι για σένα. Μην κλείνεσαι όμως στον εαυτό σου, περιμένοντας να το καταλάβει μόνος του και πες του το.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved