Ερωτικό ωροσκόπιο 21/8

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 21/8

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα έχει μια ένταση, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθουν στο φως αποκαλύψεις που θα σε κάνουν να ζηλέψεις λίγο ή να νιώσεις ότι η σχέση σου απειλείται. Όσο περνάει η ώρα ίσως συσσωρεύεις κάποια συναισθήματα που δεν ξέρεις αν είναι καλό να τα αναφέρεις ή να μείνεις και να σιγοβράζεις. Αλλά έτσι μεγεθύνεις ακόμα περισσότερο την κατάσταση, οπότε καλό θα ήταν να βγάλεις από μέσα σου αυτό που σε τρώει.


ΤΑΥΡΟΣ

Η προσπάθεια χειραγώγησης της προσωπικής σου ζωής από κάποιο συγγενικό πρόσωπο ή η ανάμειξή του ίσως σήμερα σε κινητοποιήσει να αναλάβεις δράση καθώς θα νιώσεις ότι απειλεί την ηρεμία της σχέσης σου. Με αποφασιστικότητα και τελείως έξω από τα δόντια θα το αντιμετωπίσεις, υποστηρίζοντας την επιλογή σου και ξεκαθαρίζοντας μια και καλή ότι δεν θέλεις παρεμβάσεις στα ερωτικά σου γιατί ξέρεις πολύ καλά τι κάνεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ψυχολογία σου δεν είναι στα καλύτερά της καθώς οι σκέψεις ότι περνούν οι μέρες, περνούν οι μήνες, το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του και εσύ βιώνεις μια κατάσταση πανομοιότυπη σου προκαλεί μιζέρια. Ξέρεις ότι κάτι πρέπει να γίνει για να αλλάξει η κατάσταση ειδικά στα ερωτικά σου αλλά προς το παρόν γκρινιάζεις. Μην περιμένεις από την άλλη πλευρά να αποφασίσει και για τους δύο, κάνε κι εσύ τις κινήσεις σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου να σου παρέχει σημαντική εύνοια και να σε ενισχύει συναισθηματικά δε σημαίνει ότι πρέπει να ξαπλώσεις και να περιμένεις από το σύντροφό σου να σε έχει στα όπα-όπα. Σαφώς σε αγαπάει και σε νοιάζεται αλλά θέλει κι αυτός να παίρνει τα ανάλογα πίσω κι όχι μόνο να σου προσφέρει και σήμερα ίσως την «ακούσεις» για τη νοοτροπία που επιδεικνύεις ορισμένες φορές να βάζεις τις ανάγκες σου πρώτα και πάνω απ' όλα.


ΛΕΩΝ

Αν δεν κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, τίποτα από αυτά που ποθείς, δε θα γίνει πραγματικότητα. Αυτά που θα σε απασχολήσουν σήμερα κυρίως είναι τα ερωτικά αφού θα δραστηριοποιηθείς ιδιαίτερα μετά από κάποια είδηση που θα μάθεις και θα σε σπρώξει να κάνεις στροφή 180 μοιρών και να αλλάξεις τελείως στάση απέναντι σε ένα άτομο που σ' άρεσε μέχρι πρότινος ή να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου για να το κερδίσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πιο σοφό για σήμερα είναι να έχεις τα αφτιά σου και τα μάτια σου ανοιχτά γιατί τώρα τελευταία σου ξεφεύγουν σημαντικές λεπτομέρειες που αφορούν στη σχέση σου γιατί το μυαλό σου είναι αλλού με αποτέλεσμα να υπάρχει δυσαρέσκεια από την πλευρά του συντρόφου σου. Με τον Ερμή στο ζώδιό σου σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα όχι μόνο η προσοχή σου θα είναι στραμμένη σε αυτόν αλλά και θα αφουγκραστείς σκέψεις και συναισθήματα με μεγάλη ευκολία.


ΖΥΓΟΣ

Σήμερα η μέρα σε ευνοεί να κλείσεις παλιούς λογαριασμούς του παρελθόντος ή να κόψεις μαχαίρι την επαφή με κάποιο άτομο που σε κρατάει πίσω στα ερωτικά σου και να αφοσιωθείς με όλο σου το είναι στο καινούργιο που έχει προκύψει στη ζωή σου. Δεν έχεις χρόνο για χάσιμο γιατί αρκετά έχεις καταπιέσει τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου κι αυτές έχουν μεγαλώσει γι' αυτό οφείλεις σιγά-σιγά να αρχίσεις να τις ικανοποιείς.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δείχνεις πιο ήρεμος/η από ποτέ σήμερα σαν να περίμενες από καιρό αυτή τη μέρα για να ξεκαθαρίσεις μια και καλή τα πράγματα τόσο μέσα σου όσο και στην ερωτική σου σχέση. Για κάποιο λόγο σπρώχνεσαι να ρισκάρεις και να τα παίξεις όλα για όλα γιατί πια έχεις βαρεθεί τα ημίμετρα και τα μισόλογα και βέβαια αυτή η στάση σε πηγαίνει πολύ περισσότερο γιατί είναι στη φύση σου και σε κάνει να νιώθεις απίστευτα ακμαίος/α.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα ίσως αρχίσεις να αναρωτιέσαι για το που βαδίζεις και το αν η κατεύθυνση που έχεις επιλέξει σε οδηγεί σε αδιέξοδο ενώ η διαπίστωση ότι δεν βρίσκεις ικανοποίηση σε αυτά που έχεις ή κάνεις θα σε ρίξει σε διάθεση. Κάτι πρέπει να αλλάξεις, να σταματήσεις ή να αρχίσεις για να πάρει η ζωή σου άλλη τροπή και να αισθανθείς και πάλι την έξαψη και φυσικά τα ερωτικά σου είναι αυτά που θα βρεθούν στην πρώτη θέση της λίστας σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιες πληροφορίες της τελευταίας στιγμής θα σε αποτρέψουν από μια αποτυχημένη κίνηση στα ερωτικά σου καθώς η αποκάλυψη μιας πτυχής που δε γνώριζες μέχρι τώρα θα σε κάνει να ξανασκεφτείς σοβαρά κατά πόσο πρέπει να έχεις επαφές με ένα συγκεκριμένο άτομο όσο κι αν σε ελκύει. Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου, όπως έχουμε αναφέρει ξανά, σου δίνει μια απολυτότητα και σήμερα με το τρίγωνό του με τον Ερμή θα σου είναι πιο εύκολο να πατήσεις το πλήκτρο της διαγραφής.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εξομολόγηση των συναισθημάτων ενός ατόμου που ίσως γνώριζες παλιότερα θα σε από τη μια θα σε κολακέψει από την άλλη όμως θα σε προβληματίσει είτε γιατί τόσο καιρό δεν είχες καταλάβει τίποτα, είτε γιατί δεν θα ξέρεις πώς να χειριστείς την υπόθεση. Σαφώς το τι θα επιλέξεις εξαρτάται από τα δικά σου αισθήματα κι αν δεν υπάρχουν είναι καλύτερα και για εκείνο και για σένα να το ξεκόψεις μια και καλή να μην τρέφει άδικα ελπίδες.


ΙΧΘΥΕΣ

Ενδεχομένως σήμερα να παρεξηγηθείς με ένα φίλο σου ή να θυμώσεις γιατί προσπαθεί να σου ανοίξει με το ζόρι τα μάτια και να σου δείξει την πραγματικότητα για ένα άτομο που το θέλεις για να μην πληγωθείς στο τέλος. Τα λεγόμενά του όμως θα καταφέρουν να φτάσουν στην καρδιά σου και να σε επηρεάσουν αρνητικά και να ρίξουν το σπόρο της αμφιβολίας. Αν είσαι σε σχέση, ένα μυστικό που θα σου εκμυστηρευτεί ο σύντροφός σου θα σας φέρει πιο κοντά.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved