Ερωτικό ωροσκόπιο 19/8

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 19/8

ΚΡΙΟΣ

Είσαι ακόμα υπό την επήρεια της χθεσινής μέρας και αυτή τη διάθεση θες να έχεις και σήμερα, χωρίς προβληματισμούς, νευρικότητα ή εντάσεις, μόνο καλή καρδιά. Επειδή όμως σήμερα είναι αλλιώς τα πράγματα, φρόντισε μήπως η στάση σου παρεξηγηθεί από το ταίρι σου και αυτό το «είμαι μια χαρά στον κόσμο μου» το εκλάβει ότι αρνείσαι να αποδεχτείς το τώρα και κατ' επέκταση τη συγκεκριμένη κατάσταση της σχέσης σας και προτιμάς να είσαι αλλού.


ΤΑΥΡΟΣ

Αν το παράκανες τη χθεσινή μέρα ίσως σήμερα ξυπνήσεις με πονοκέφαλο, όχι όμως αυτόν που περνάει με ένα καφέ και παυσίπονα αλλά τον άλλον, που σου προκαλεί ανησυχίες και ανασφάλειες και σου δημιουργεί σενάρια στο μυαλό και φοβίες απώλειας των κεκτημένων σου. Μη βιαστείς να κατηγορήσεις το έτερον ήμισυ για πράγματα που φαντάζεσαι και πάνω απ' όλα μην αμφισβητείς τα συναισθήματά του εξαιτίας μιας παρανόησης.


ΔΙΔΥΜΟΙ

"Άλλα ντάλα τα μεγάλα της Παρασκευής το γάλα" είναι τα πράγματα σήμερα, αφού ο κυβερνήτης σου, Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα βάζοντας σκοπό να σε αποτρελάνει με το μπέρδεμα που δημιουργεί στο στοιχειώδες πρόγραμμά σου. Διασταύρωσε κάθε πληροφορία και επιβεβαίωσε ώρα και μέρος, αν έχεις ραντεβού με πρόσωπο γιατί αν δεν αναβληθεί, μπορεί να μπερδευτείτε και στο τέλος να μη συναντηθείτε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κι εκεί που ήσουν χθες μες στην τρελή χαρά ξαφνικά αρχίζεις και σκέφτεσαι διάφορα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα κι όλα αυτά επειδή μπορεί να γίνει κάποιο σχόλιο από το σύντροφό σου που εσύ θα το εκλάβεις τελείως διαφορετικά και θα παρεξηγηθείς. Εξαιτίας του ότι το έχεις πάρει προσωπικά, αν επιχειρήσεις να του ζητήσεις το λόγο, το πιο πιθανό είναι να τα κάνεις χειρότερα. Οπότε, ξέχασέ το και πήγαινε παρακάτω.


ΛΕΩΝ

Είναι πολύ πιθανό σήμερα να πιαστείς στην ερωτική παγίδα ενός ατόμου που θα φροντίσει να σε παρασύρει με όμορφα λόγια και κομπλιμέντα, γι' αυτό να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η και να μην υποκύψεις. Γενικά, κοίτα και λίγο κάτω στη γη αυτές τις δυο μέρες γιατί μόνο έτσι θα διακρίνεις τις λακκούβες στο δρόμο προς την ευτυχία σου και θα μπορέσεις να τις αποφύγεις. Ένα οικονομικό μπέρδεμα ίσως αναστατώσει τη σχέση σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα, αποχαιρετάς τουλάχιστον για σήμερα την όποια εκλογικευμένη προσέγγιση και στάση γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι πιο εύκολα θα επικοινωνήσεις με το σύντροφό σου με σήματα καπνού παρά με το στόμα και τα αφτιά. Προσπάθησε να συγκρατήσεις την ψυχραιμία σου και φρόντισε να γίνεις μάστερ της επανάληψης, καθώς τα πάντα θα πρέπει να τα λες δυο και τρεις φορές για να αποφύγεις το μπάχαλο.


ΖΥΓΟΣ

Αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις της τελευταίας στιγμής σήμερα σε εμποδίζουν να πάρεις κάποιες αποφάσεις προκειμένου να ξεφύγεις από ένα ερωτικό δίλημμα που έχεις πέσει. Ξαφνικά δεν αισθάνεσαι σίγουρος/η για τίποτα, δεν ξέρεις τι να κάνεις και τι είναι προς το συμφέρον σου ενώ δεν αποκλείεται ο συναισθηματικός παράγοντας ο οποίος είναι έντονος να σε μπερδεύει ακόμα περισσότερο. Καλό θα ήταν λοιπόν για σήμερα να μην κάνεις τίποτα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενδεχομένως σήμερα να αναστατωθείς εσωτερικά και με τον Άρη στο ζώδιό σου ίσως εκνευριστείς αλλά καλό θα ήταν να μην πάρεις σοβαρά υπόψη σου οτιδήποτε γίνει ή ειπωθεί από το σύντροφό σου, αφού ούτε άκρη θα βγάλεις και το πιο πιθανό είναι αν το καλοεξετάσεις να είναι και άνευ ουσίας. Διατήρησε την υπομονή σου και αν δεις ότι δεν τα καταφέρνεις και πολύ καλά, κάνε μια βόλτα κάπου ήρεμα μέχρι να φύγει αυτή η θολούρα.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα ειλικρινά δεν καταλαβαίνεις τι συμβαίνει γύρω σου, οπότε είναι λογικό να έχεις αυτό το βλέμμα απορίας ή να παραμένεις ήσυχος/η και αμίλητος/η στη γωνιά σου. Η ασυνεννοησία και τα μπερδέματα δίνουν και παίρνουν ακόμα σε θέματα της καθημερινότητάς σου, πόσο μάλλον στη σχέση σου, γι' αυτό θα προτιμήσεις να μην ανακατευτείς με πολλά ώστε να μη δώσεις αφορμές για παρεξηγήσεις και εντάσεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρέπει να το παραδεχτείς. Έχεις έναν εχθρό που ονομάζεται Ποσειδώνας και επειδή τα αισθήματα είναι αμοιβαία, όποτε εμφανίζεται στο τοπίο, σου κάνει τη ζωή δύσκολη. Σου καταστρέφει το πρόγραμμά σου, σε αποσυντονίζει, σου πετάει καπνό στα μάτια και δε σε αφήνει να δεις την πραγματικότητα κι επειδή κινδυνεύεις σήμερα να πιαστείς Κώτσος στα ερωτικά σου, μην του δώσεις τη χαρά να γελάσει μαζί σου και να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως μετανιώσεις για τη χθεσινή γαλαντομία σου καθώς είναι πολύ πιθανό σήμερα είτε να βάλεις το χέρι στην τσέπη και να διαπιστώσεις ότι είναι τρύπια, είτε να χάσεις κάτι που θα πρέπει οπωσδήποτε να το αναπληρώσεις αλλά δε θα έχεις τη δυνατότητα. Αυτό θα σε επηρεάσει ψυχολογικά κι όσο κι αν θες να πεις «έχει ο Θεός» δε θα σταματήσει να σε απασχολεί και θα το μεταφέρεις και στο ταίρι σου, οπότε τα πλάνα σου για μια ρομαντική βραδιά πάνε στράφι.


ΙΧΘΥΕΣ

Αν κάποιος δικαιούται να είναι στα πάνω του σήμερα, είσαι εσύ, καθώς ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης σου και επιτέλους νιώθεις ότι κολυμπάς σε γνώριμα νερά. Με την φαντασία σου να αναλαμβάνει δράση μιας και κάνει όψη με τον Ερμή, θα καταφέρεις να είσαι ευτυχισμένος/η στον κόσμο σου, με το αγαπημένο σου πρόσωπο να παίρνει διαστάσεις παραμυθένιες. Άλλωστε η διαίσθησή σου είναι πιο οξυμένη από ποτέ και δεν φαίνεται να διαφωνεί με τις επιλογές σου.

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved