Ερωτικό ωροσκόπιο 12/8

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 12/8
ars

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη μπαίνει σήμερα στο Λέοντα κι έρχεται να συμπληρώσει το καρέ των πλανητών στο συγκεκριμένο ζώδιο, φέρνοντας μαζί της, λούσα και χλιδή. Εσένα που είσαι καλός, πύρινος φίλος της, σε ευνοεί τα μάλα καθώς γίνεσαι σχεδόν εκρηκτικός/η, όχι απλά ερωτικός/η, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση, αν είσαι ελεύθερος/η να μην βάλεις μπουρλότο στην καρδιά του αντίθετου φύλου και να ζήσεις τον έρωτα - φωτιά. Εσύ που είσαι σε σχέση, είσαι στα καλύτερά σου με το ταίρι σου αφού ο ενθουσιασμός και η ζωντάνια σου αναζωπυρώνουν και το σεξουαλικό ενδιαφέρον του.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Η Αφροδίτη από μόνη της, ως κυβερνήτης του ζωδίου σου, θα το παλέψει σκληρά να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σου και να σε ρίξει στο δρόμο των ερωτικών απολαύσεων. Εντούτοις, ένα εμπόδιο θα αντιμετωπίσεις εσύ που είσαι γεννημένος/η το δεύτερο δεκαήμερο, αυτό του Κρόνου, που θα βγει στην κόντρα για να στερήσει ένα μέρος τους αλλά εκεί πρέπει να φανεί η επιμονή σου και να το παλέψεις όσο μπορείς να μη μείνεις παραπονούμενος/η. Οι υπόλοιποι ετοιμαστείτε για έρωτες, πάθη και πολλές μαγικές, αισθησιακές νύχτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Είσαι αποφασισμένος/η να απολαύσεις τις μικρές χαρές της καθημερινότητας και φυσικά θα είναι από τις λίγες φορές που θα βάλεις φρένο στο τρέξιμό σου και θα απλώσεις νωχελικά το κορμί σου στην ξαπλώστρα ή την πολυθρόνα χωρίς να σε πιάνει πρεμούρα. Η επικοινωνία αλλά και οι γνωριμίες με άτομα που έχουν ένα στυλ, μια έντονη προσωπικότητα ή ένα άτομο από το εξωτερικό που ίσως σε βάλει στην πρίζα να κάνεις κι ένα ταξίδι, είναι πολύ πιθανά.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νύχτες ονειρεμένες, μοναδικές και πολύ ερωτικές σου υπόσχεται η Αφροδίτη στον Λέοντα αφού έρχεται κι αυτή στο 2ο οίκο σου να σου τονίσει με έμφαση ότι τα λεφτά από μόνα τους δε φέρνουν την ευτυχία, αλλά καλό είναι να τα έχεις για να τα σκορπάς για τα μάτια που αγαπάς και να χαίρεσαι τη ζωή. Γενναιοδωρία και τάση προς καλοπέραση είτε μόνος/η είτε με το ταίρι σου θα σε χαρακτηρίζουν αυτήν την περίοδο και το παράδοξο -αλλά θετικό- της υπόθεσης θα είναι ότι όσο έχεις το χέρι ανοιχτό και ξοδεύεις, τόσο θα σου έρχονται.

ΛΕΩΝ

leont

Πλέον δε θα πατάς στη γη! Όχι ένας, ούτε δύο, αλλά τέσσερεις πλανήτες στο ζώδιό σου κάνουν πάρτι με επίτιμο καλεσμένο/η τους εσένα και φυσικά θα αρπάξεις την πρόσκληση με αρκετό ενθουσιασμό. Γεμάτος/η λάμψη, αυτοπεποίθηση, ερωτισμό, γενναιόδωρος/η σε όλα σου, αυτή η περίοδος σου ανήκει δικαιωματικά και θα αφήσεις όνομα όπου βρεθείς. Θα μονοπωλήσεις τα βλέμματα, το θαυμασμό και τα θετικά σχόλια όλων ενώ το αντίθετο φύλο είναι πρόθυμο να γίνει χαλί να το πατήσεις, προκειμένου να αποκτήσει μια μόνιμη θέση στην καρδιά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Ένας κρυφός για δικούς σου λόγους ή παράνομος έρωτας φαίνεται από τη μια να σε τραβάει σαν μαγνήτης και από την άλλη να μην μπορείς να κλείσεις μάτι τις νύχτες, αφού δεν θα μπορείς να αποφασίσεις, αν πρέπει να προχωρήσεις ή να βάλεις τέλος και να πας παρακάτω, μιας και τα συναισθήματα υπάρχουν από τις δύο πλευρές. Το πιο πιθανό είναι να καταλήξεις να ζήσεις την εμπειρία, όχι τίποτα άλλο, αλλά να 'χεις και κάτι να καταγράψεις στα τεφτέρια της ζωής σου.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Κι εσύ έμμεσα ευνοείσαι, καθώς ο τρόπος διασκέδασής σου αναβαθμίζεται μαζί με τον κοινωνικό σου κύκλο και σου προσφέρει μια αίσθηση πολυτέλειας και ποιότητας. Με αέρα και γοητεία μέσω μιας φιλικής παρέας ή του συγκεκριμένου περιβάλλοντος θα γνωρίσεις ένα άτομο που ίσως κάνει την καρδιά σου να αρχίσει να χάνει σιγά-σιγά χτύπους καθώς θα μοιάζει πολύ με αυτό που έψαχνες. Ετοιμάσου λοιπόν για ένα μεγάλο έρωτα που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να μην είναι μόνο για το καλοκαίρι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η φλόγα του Λέοντα θα συναντήσει το πάθος του Σκορπιού στο απόλυτο μείγμα για να χάσει το οποιοδήποτε άτομο το μυαλό του μαζί σου, γιατί εσύ είσαι φτιαγμένος/η για απόλυτες καταστάσεις. Και μόνο η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση που σου χαρίζει η Αφροδίτη στο Λέοντα είναι ικανά να σε αναδείξουν ως έναν από τους πρωταγωνιστές της περιόδου, καθώς με όπλα τον μαγνητισμό και μάστερ στην τέχνη της αποπλάνησης θα κατακτήσεις και τον πιο δύσκολο στόχο και θα αφήσεις το σημάδι σου. Άλλωστε εσένα τα δύσκολα σε εξιτάρουν...

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Ετοιμάζεσαι και συ να βάλεις φωτιά στις νύχτες σου, καθώς η Αφροδίτη στο Λέοντα θα είναι αρκετά γαλαντόμα μαζί σου και θα σε κινητοποιήσει να μπεις στο ερωτικό παιχνίδι, ακόμα κι αν είχες τη διάθεση να ξαποστάσεις και να χαλαρώσεις αυτό το διάστημα. Παιχνίδι με τα μάτια, στενό μαρκάρισμα, άνεση, στυλ και πικάντικα μηνύματα θα μπουν όλα στην υπηρεσία σου, προκειμένου να προσελκύσεις το άτομο που θέλεις. Με τέτοιο πακέτο, δύσκολα θα χάσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Ήλιος, Δίας, Ερμής και Αφροδίτη στον 8ο οίκο σου έχουν βαλθεί να σε κάνουν να παραμιλήσεις και να χάσεις τα μυαλά σου, καθώς με πολύ ανοιχτοχεριά είσαι πρόθυμος/η να χαρίσεις σώμα και καρδιά στο μεγάλο έρωτα, να αρμενίσεις τα πέλαγα της αισθησιακής απόλαυσης και να του παραχωρήσεις κάθε σπιθαμή του εδάφους και των κεκτημένων σου. Η περίοδος αυτή είναι ιδανική, αρκεί να αφεθείς στα χέρια της τύχης, που βέβαια καλό είναι να την προκαλέσεις κι εσύ, να ζωστείς με αυτοπεποίθηση, να κυκλοφορήσεις και να γοητεύσεις όπως εσύ ξέρεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Εσύ που πάντα περιφρονούσες τα χρήματα και ποτέ δεν έγιναν αυτοσκοπός σου, ίσως διαπιστώσεις ότι αυτά μπορούν να σου προσφέρουν την άνεση για να μη ζήσεις μίζερες καταστάσεις. Όχι ότι θα γίνεις φραγκοφονιάς τώρα αλλά μια χλιδή, όχι τόσο για σένα αλλά για το ταίρι σου, θα την επιδιώξεις, αφού θέλεις με τον τρόπο σου να το ευχαριστήσεις και να του προσφέρεις τα καλύτερα. Αν είσαι ελεύθερος/η, είσαι από τα φαβορί της σεζόν για να ανάψεις φωτιές, να προκαλέσεις, να παίξεις αλλά πάντα θα αφήνεις την εντύπωση ότι είσαι άπιαστο πουλί.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ένας πλατωνικός -προς το παρόν- έρωτας από το εργασιακό σου περιβάλλον ή σχετικός με θεραπείες και φροντίδα είναι πολύ πιθανόν να σε ξεσηκώσει και να αρχίσεις να κάνεις όνειρα θερινής νυκτός. Με την ανάγκη να βρίσκεσαι συνεχώς δίπλα του, να τον κοιτάς και να λιώνεις και τη φαντασία σου να κάνει σχέδια τρελά ίσως κυλήσει αυτή η περίοδος που όμως αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάει και πιο μακριά η βαλίτσα, αρκεί να δώσεις το στίγμα σου και να μην μείνεις μόνο στα λιγωμένα βλέμματα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved