Ερωτικό ωροσκόπιο 11/8

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 11/8
ars

ΚΡΙΟΣ

Αρκετά εξουθενωμένο/η, παραδομένο/η σε σκέψεις και όνειρα σε βρίσκει η σημερινή μέρα και το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να παραμείνεις στο κρεβάτι σου και να συνεχίσεις να φαντασιώνεσαι τα όσα έγιναν τη χθεσινή νύχτα ή αυτά που επιθυμείς να πραγματοποιηθούν. Από το βραδάκι όμως και μετά αρχίζεις και αποκτάς διάθεση, για λίγο κρασί, λίγο θάλασσα ή εξοχή και μπόλικο συναίσθημα με το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Είναι μια καλή μέρα να βγες έξω, να διασκεδάσεις αλλά και να κάνεις νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αν είσαι ελεύθερος/η ενώ δεν αποκλείεται να γοητευτείς αρκετά από τα κομπλιμέντα ή την ερωτική πρόταση που θα σου γίνει από ένα άτομο με πολύ ευγενικό και αβρό τρόπο. Αν είσαι σε σχέση ίσως σχεδιάσεις μια βραδινή έξοδο με το σύντροφό σου και φιλικό ζευγάρι ή δεχτείς επίσκεψή του στο σπίτι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Μπορεί να έχεις διασπαστεί αρκετά σε διάφορους τομείς και να γκρινιάζεις ότι η ενέργειά σου συνεχώς λιγοστεύει και οι αντοχές σου σε εγκαταλείπουν και έχεις κουραστεί, αλλά όλα αυτά είναι μόνο λόγια. Το ίδιο λες και για τα ερωτικά σου, παρ' όλα αυτά απλώνεις τα δίχτυα σου παντού, αν είσαι ελεύθερος/η και φλερτάρεις διαρκώς αφού ξέρεις ότι με όσο πιο πολλά άτομα συνδιαλέγεσαι και αποκτάς επαφή, τόσο αυξάνεις τις πιθανότητες να καταλήξεις με ένα.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σαν να βρίσκεσαι σε λήθαργο από τη χθεσινή μέρα καθώς νιώθεις ότι πολλές είναι οι αλλαγές που πρέπει να κάνεις, από τα επαγγελματικά και τα οικονομικά μέχρι τα ερωτικά σου αλλά ξαφνικά αισθάνεσαι ότι τουλάχιστον σήμερα δεν έχεις το κουράγιο να σηκώσεις ούτε το δαχτυλάκι σου. Έτσι κι αλλιώς σου χρειάζεται χρόνος να σκεφτείς και να διαχειριστείς κάποια δεδομένα και μια συζήτηση με το ταίρι σου θα είναι αρκετά διαφωτιστική για τις μελλοντικές σου κινήσεις.

ΛΕΩΝ

leont

Το «απλό, λιτό και απέριττο» όχι μόνο δεν σου ταιριάζει αλλά σε τρομάζει κιόλας καθώς είσαι γεννημένος/η για να ξεχωρίζεις από τους λοιπούς θνητούς και να κάνεις ντόρο, οπότε πώς να μη νιώθεις έξω από τα νερά σου με την ηρεμία και τη γαλήνη που επικρατεί σήμερα; Εντούτοις, ακόμα και χωρίς ντουντούκες και φανφάρες, μπορείς να είσαι γενναιόδωρος/η συναισθηματικά και να προσφέρεις ευχαρίστηση και αγάπη στο ταίρι σου που επίσης είναι από τα συναισθήματα που χαρακτηρίζουν τη μέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Από νωρίς το απόγευμα η Σελήνη εισέρχεται στον 7ο οίκο σου στους Ιχθύες και δείχνεις να τη χρειάζεσαι πολύ γιατί θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να απολαύσεις τα ωραία πράγματα της ζωής που δεν είναι πράγματα. Αγάπη, κατανόηση, φροντίδα, όλα αυτά θα σε φέρουν πιο κοντά με το ταίρι σου και μπορεί η λογική σου να στραβώνει λίγο, η καρδιά σου όμως θα ξεδιψάσει. Αν είσαι ελεύθερος/η, πρόσεχε μην μπερδέψεις την λύπηση με τον έρωτα.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Θέλεις κάπως να ξαποστάσεις σήμερα και να ρίξεις τους ξέφρενους ρυθμούς που σε παρασέρνουν σε ένα πάρτι ενθουσιασμού και συναισθημάτων και ίσως αποσυρθείς για λίγο από την «κυκλοφορία» να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να αναπληρώσεις την ενέργειά σου. Αλλά, το μυαλό σου ακούραστο, τρέχει συνεχώς σκηνές από τις προηγούμενες μέρες και ένα πρόσωπο που σου έχει κλέψει την καρδιά και πάλι αναστατώνεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η πολύ κούραση, το μεγάλο άγχος αλλά και οι συναισθηματικές εντάσεις που βίωσες το προηγούμενο διήμερο σε κάνουν να βγάλεις την ευαισθησία που κρύβεις μέσα σου και γίνεσαι κάπως πιο μαλθακός/η. Θέλεις να ξεχαστείς, να χαλαρώσεις να αφήσεις την καρδιά σου έστω και για λίγο να λειτουργήσει ανεξέλεγκτα. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πολύ πιθανό να σε προσελκύσει ένα άτομο που σου προκαλεί περιέργεια ή μυστήριο και να σε ιντριγκάρει. Άλλο που δε θέλεις κι εσύ να αρχίσεις την εξερεύνηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Μετά το χθεσινό ξεσηκωμό θα είσαι πολύ πιο ήρεμος/η και χαμηλών τόνων, άλλωστε πόσο να είσαι στην τσίτα; Θες κι εσύ να φορτίσεις τις μπαταρίες σου για να μπορέσεις μετά να τις ξαναδειάσεις. Πάντως σήμερα σε έχει πιάσει μια ανάγκη για περισσότερο συναίσθημα, ζεστασιά, αγκαλιές και αγάπη κι ίσως νιώσεις για λίγο μόνος/η, αν είσαι ελεύθερος/η. Αν είσαι σε σχέση βέβαια ο ρομαντισμός θα επικρατήσει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, καλύπτοντας τη σεξουαλικότητά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Χαλαρά έως βαρετά νιώθεις σήμερα, με τάσεις για απομόνωση και περισυλλογή. Αν και η Αφροδίτη είναι ακόμα στον 7ο οίκο σου δε σημαίνει ότι, τουλάχιστον εσύ του δεύτερου δεκαημέρου, είσαι σε φάση ανάτασης ψυχολογικής και συναισθηματικής και συχνά αμφιβάλλεις για το αν πρόκειται να έρθει κάτι καλό στα ερωτικά σου. Η απαισιοδοξία όμως δεν είναι καλός σύμβουλος και σε ρίχνει ακόμα περισσότερο, μειώνοντας τις πιθανότητες να συμβεί θετικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Τόσες μέρες σε υπερένταση είναι λογικό να θέλεις να χαλαρώσεις σήμερα και να ξαναγυρίσεις στους ρυθμούς σου αλλά δεν είναι εύκολο γιατί μεν το μυαλό σου έχει την βούληση αλλά το ερωτικό σου κομμάτι είναι ακόμα ξεσηκωμένο και δε θα σε αφήσει σε ησυχία. Αν είσαι σε σχέση, θα είναι για σένα και το σύντροφό σου μια έντονα ρομαντική, συναισθηματική νύχτα που θα νιώσεις την ανάγκη να πάρεις και να δώσεις αγάπη.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιό σου είσαι ευδιάθετος/η, χαλαρός/η και θέλετε να περάσεις τη μέρα σου με τον αγαπημένο σου πρόσωπο. Έχεις ανάγκη να αφεθείς στην αγκαλιά του, στην στοργή και τη φροντίδα του και να είσαι το κέντρο της προσοχής του γι' αυτό μην αφήσεις κάποια συναισθήματα να σε καταβάλλουν και να σου χαλάσουν το κέφι. Αν είσαι ελεύθερος/η κάνε μια βόλτα, κυκλοφόρησε και γνώρισε καινούργια άτομα γιατί έχεις την ευκαιρία να καταφέρεις κάτι καλό στα ερωτικά σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved