Ερωτικό ωροσκόπιο 6/8

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 6/8

ars

ΚΡΙΟΣ

Φουλ στο κέφι και την ενέργεια είσαι σήμερα. Παρ' όλο που είναι Τετάρτη και έχεις ακόμα μέρες μέχρι το Σαββατοκύριακο, η λεπτομέρεια αυτή δεν σ' εμποδίζει να χαρείς τη μέρα σου στο έπακρο. Βόλτες, συναντήσεις με φίλους και γνωστούς, ίσως να ξεκινάς και τις διακοπές σου αλλά και ειδήσεις από ένα πρόσωπο που θέλεις πολύ, έρχονται να ενισχύσουν το καλό κλίμα της και να καρφώσουν το χαμόγελο στα χείλη σου.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Σήμερα, πολλές από τις επιθυμίες σου δείχνουν να εκπληρώνονται και με το παραπάνω, ιδιαίτερα στα αισθηματικά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η και με τον Άρη στον Σκορπιό έχεις ήδη αρχίσει να χαίρεσαι τις απολαύσεις της ζωής και δη τις ερωτικές και η μέρα αυτή μοιάζει ιδανική, αφού νιώθεις ότι ό, τι θελήσεις δεν έχεις παρά να το ζητήσεις και θα έρθει μπρος στα πόδια σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Με τη Σελήνη από χθες στον Τοξότη νιώθεις ήδη την ανάγκη να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, να ριχτείς σε νέες περιπέτειες και να ζήσεις καινούργιες εμπειρίες και συγκινήσεις οπότε αν είσαι ελεύθερος/η μέσα δεν πρέπει να μείνεις καθώς μια νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανή. Αν είσαι ήδη σε σχέση, ίσως με το έτερο ήμισυ βρείτε μια καινούργια δραστηριότητα να καταπιαστείτε από κοινού που θα σας συναρπάσει ή κάνετε μια μίνι απόδραση από την πόλη αν δεν έχετε πάει ακόμα διακοπές.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τόσους πλανήτες να κάνουν παιχνίδι πάνω σου δεν γίνεται να διατηρήσεις την εσωστρέφειά σου και ίσως σήμερα επιδιώξεις μια συνάντηση με ένα άτομο που σου αρέσει αρκετά και θέλεις να γίνει κάτι μεταξύ σας και να εκφράσεις όσα κρατάς μέσα σου. Όλα θα σου βγουν αυθόρμητα και άμεσα, αλλά καλό είναι να κρατήσεις και κάποια πράγματα για τον εαυτό σου, γιατί με τη συναισθηματική σου φόρτιση ίσως πεις παραπάνω από αυτά που χρειάζονται και μετά το μετανιώσεις.

ΛΕΩΝ

leont

Σήμερα θα σου δοθεί η δυνατότητα να μάθεις λίγο περισσότερο ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα, γιατί παρόλο που σου αρέσει αρκετά δεν είσαι σε φάση ούτε να ρισκάρεις αλλά κυρίως να μη σπαταλήσεις πολύτιμο χρόνο σε κάτι που ενδεχομένως δεν σου αξίζει. Ευκαιρίες έτσι κι αλλιώς ανοίγονται μπροστά σου αρκετές και δεν έχεις σκοπό να βιαστείς να αρπάξεις την πρώτη που θα σου παρουσιαστεί, όσο κι αν ξεσηκώνεσαι από τον ενθουσιασμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Δουλειά, εκκρεμότητες, λεπτομέρειες έχουν γίνει δεύτερο δέρμα σου και όπου κι αν βρίσκεσαι, ό, τι κι αν κάνεις τα κουβαλάς μαζί σου αλλά σήμερα δεν έχεις καμία διάθεση για όλα αυτά. Θα χαλαρώσεις, θα το ρίξεις έξω και θα φλερτάρεις, χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες ή το αύριο αν είσαι ελεύθερος/η και δε θα έχεις καμία ενοχή αν αφήσεις πράγματα ανολοκλήρωτα. Ε, ορισμένες φορές οφείλεις να το κάνεις για σένα και μόνο.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Πολλά είναι αυτά που θα φτάσουν στα αυτιά σου από φίλους και γνωστούς, από απλά κουτσομπολιά μέχρι πληροφορίες της τελευταίας στιγμής για ένα άτομο που σου αρέσει ή είσαι πολύ κοντά να δημιουργήσεις σχέση. Το θέμα είναι πως θα τα χειριστείς εσύ όλα αυτά και αν θα αφήσεις να σε επηρεάσουν ή θα αποφασίσεις να τραβήξεις το δρόμο σου και ό, τι υπάρχει να το ανακαλύψεις από πρώτο χέρι. Κράτα τα κάπου, καλού-κακού, στην άκρη του μυαλού σου, αλλά μην τα δένεις και κόμπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, το ερωτικό – σεξουαλικό στοιχείο είναι ήδη πολύ έντονο, το ίδιο όμως και οι απαιτήσεις σου κι είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στα θέλω σου, ακόμα και σε ένα άτομο που μπορεί να καίγεσαι τη μια και την άλλη να μην σου φτάνει και να θες κάτι παραπάνω. Όταν αφήνεις το πάθος να κυριαρχεί στη ζωή σου όλα τα πας στα άκρα και σήμερα έχεις την τάση γίνεις παράτολμος/η στο ερωτικό παιχνίδι, αν είσαι ελεύθερος/η.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σου θα ελαφρύνει το κλίμα και θα ενισχύσει το κέφι, την αισιοδοξία και τη ζωντάνια σου. Είτε είσαι σε διακοπές είτε όχι το σίγουρο είναι ότι έχεις μεγάλα σχέδια για απόψε και μέσα δε θα μείνεις. Αν είσαι ελεύθερος/η θα κυκλοφορήσεις, θα φλερτάρεις, θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα διασκεδάσεις με την ψυχή σου. Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν να υπερβάλεις λίγο με τα λόγια αγάπης στο σύντροφό σου και την αισιόδοξη στάση σου αλλά δε φαίνεται να τον πειράζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η διάθεσή σου σήμερα είναι πολύ ανεβασμένη και γι' αυτό νιώθεις την ανάγκη να βγεις, να δεις κόσμο και να συναντήσεις ανθρώπους που είχες έχετε καιρό να συναντήσεις και θέλεις να μάθεις νέα τους. Θα περάσεις καλά και θα ξεχάσεις ακόμα κι ένα καημό που έχεις μέσα στην καρδιά σου αλλά ακόμα τον κρατάς μυστικό. Ίσως πρέπει το πεις σε ένα έμπιστό σου άτομο να το βγάλεις από μέσα σου και να ανασάνεις ελεύθερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Είναι μέρα ξεκούρασης και καλοπέρασης. Σήμερα θα βρεις την ευκαιρία να περάσεις χρόνο με το αγαπημένο σου πρόσωπο που κάπου το είχες παραμελήσει, εξαιτίας κάποιων υποχρεώσεων που σε απορρόφησαν και τώρα είσαι πιο χαλαρωμένος/η να απολαύσεις τα απλά πράγματα της ζωής. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι μια καλή ευκαιρία να συναντηθείς με κάποιους φίλους σου, που ίσως έχουν κάποιο «φίλο/η» να σου γνωρίσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Είναι από τις μέρες που νιώθεις πολύ ανεβασμένος/η και απίστευτη ενέργεια να κάνεις πράγματα γι' αυτό δε θέλεις να τη σπαταλήσεις με χαζομάρες της καθημερινότητας, αλλά το τι θα κάνεις, τελικά, θα εξαρτηθεί από τα κέφια του αγαπημένου σου πρόσωπου. Εσύ πάντως έμμεσα θα φροντίσεις να περάσεις τις διαθέσεις και τις επιθυμίες σου και είναι πολύ πιθανό να εισακουστούν τουλάχιστον κάποιες από αυτές. Όπως και να 'χει εσύ θα καταφέρεις να περάσεις όμορφα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved