Ερωτικό ωροσκόπιο 5/8

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 5/8

ars

ΚΡΙΟΣ

Είπαμε μία έτσι μία αλλιώς είναι τα κέφια σου αυτές τις μέρες. Πάντως σήμερα είναι πολύ καλύτερα όλα και ξαναβρίσκεις τον ενθουσιασμό και την ενεργητικότητά σου. Είτε είσαι ακόμα στην πόλη είτε όχι, μόλις φτάσει το βράδυ θα έχεις τη διάθεση να βγεις, να βολτάρεις κι ίσως, αν είσαι ελεύθερος/η, η τύχη σου χαμογελάσει, με κάποια όμορφη γνωριμία. Θα γελάσεις, θα διασκεδάσεις και θα νιώσεις πολύ άνετα με το συγκεκριμένο άτομο.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται στον 7ο οίκο σου δημιουργώντας ένταση στη σχέση σου και αναγκάζοντάς σε να «τρέξεις» λίγο παραπάνω κάποια πράγματα αλλά λόγω της φύσης του ζωδίου τονώνει και το ερωτικό της κομμάτι. Κι αν το προηγούμενο διήμερο δεν βγήκε έτσι, μην ανησυχείς γιατί για σήμερα τουλάχιστον θα υπάρξει μια πιο χαλαρή και πονηρή διάθεση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως του προκύψει μια σύντομη περιπέτεια που θα σε εξιτάρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Με τη Σελήνη στον Τοξότη, από το μεσημέρι, είναι λογικό να έχεις μια μέρα γεμάτη συναντήσεις, επαφές και κοινωνικές συνευρέσεις. Το επικοινωνιακό σου χάρισμα θα λάμψει και ίσως κάνεις κάποιες χρήσιμες γνωριμίες που θα σου ανοίξουν πόρτες στο μέλλον. Εννοείται ότι θα υπάρχουν και ερωτικά τυχερά αφού το κέφι και η άνεση στο λόγο σου θα γίνει πόλος έλξης για πολλούς ή πολλές, ενώ θα είναι το δυνατό ατού σου για να προσεγγίσεις πιο εύκολα το πρόσωπο που θέλεις.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να ξεκινάς τη μέρα σου με αισιοδοξία και κέφι. Ακόμα και κάποιες επαγγελματικές εκκρεμότητες ή άλλες υποχρεώσεις δεν φαίνονται ικανές να σου χαλάσουν τη διάθεση. Αυτή η θετική ψυχολογία μεταφέρεται και στα ερωτικά σου, γιατί με το πρόσωπο που είσαι θα δώσεις πολύ περισσότερη σημασία σε αυτά που σας δένουν κι όχι αυτά που δεν έχεις. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως γνωρίσεις ένα άτομο πολύ σκερτσόζικο και με χιούμορ, που θα σε ανεβάσει.

ΛΕΩΝ

leont

Το γνωστό σου μπρίο και το φλογερό ταμπεραμέντο σου σήμερα επανέρχεται, για να σου χαρίσει μια όμορφη βραδιά γεμάτη ευκαιρίες για καινούργιες γνωριμίες και ερωτικές συγκινήσεις. Θα κυκλοφορήσεις, θα παίξεις, θα φλερτάρεις και θα νιώσεις πιο ζωντανός/η από ποτέ. Πρόσεχε μόνο μην αρχίσεις τις υπερβολές ή σε πιάσει ο εγωκεντρισμός σου, ιδιαίτερα αν έχεις σχέση, γιατί είναι πιθανό να «καπελώσεις» άθελά σου το σύντροφό σου και να μην του αρέσει καθόλου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Μπορεί να σε ενοχλεί όλος αυτός ο ενθουσιασμός ή η υπερβολή που επικρατεί σήμερα και να σου σπάσει, στην αρχή, λίγο τα νεύρα η αίσθηση της ανευθυνότητας ή της χαλαρότητας που εισπράττεις, αλλά πρέπει κι εσύ να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου για να περάσεις καλά. Χαμογέλασε ή γέλασε, αν θες, με τις γκάφες ή τα μεγάλα λόγια που μπορεί να ακούσεις από το ταίρι σου και άσε τη μέρα να κυλήσει, χωρίς εντάσεις - με τον τρόπο αυτό και οι δυο θα βγείτε κερδισμένοι στο τέλος.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Πολλές συναντήσεις και επαφές με κόσμο έχει σήμερα η μέρα σου. Επίσης, κάποια είδηση θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα σου ξαναδώσει ελπίδες για μια ερωτική σου υπόθεση που τη θεωρούσες χαμένη ή βγήκαν στην πορεία διάφορα εμπόδια και κάπου είχε κολλήσει. Πώς να μην παρασυρθείς και συ και να μην αρχίσεις τις θετικές και ονειροπόλες σκέψεις σου; Αν είσαι σε σχέση, μια συζήτηση με το σύντροφό σου θα έχει την κατάληξη που θέλεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Συνεχίζεις να νιώθεις επηρεασμένος/η από το συναισθηματικά φορτισμένο διήμερο που πέρασε, αν και από το μεσημέρι και μετά το κλίμα αρχίζει και βελτιώνεται αισθητά και παίρνει μάλλον ερωτικές διαστάσεις. Όχι ότι νιώθεις «πεσμένος/η» στο συγκεκριμένο τομέα αλλά θα εκμεταλλευτείς τη μέρα που εμπνέει για παιχνίδια και νέες εμπειρίες σεξουαλικά και θα αφεθείς στα ένστικτά σου κυρίως αν είσαι ελεύθερος/η και δεν ψάχνεις κάτι πολύ σοβαρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου το μεσημέρι και σου εντείνει το περιπετειώδες πνεύμα γι' αυτό και ωθείσαι στην αναζήτηση νέων συγκινήσεων. Αν είσαι λοιπόν από τους ελεύθερους του ζωδίου σου θα είναι δύσκολο να συγκρατηθείς από τους τόσους πειρασμούς που θα σε περιτριγυρίζουν, καθώς, σαν το λουλούδι τη μέλισσα, τραβάς αρκετά άτομα με το αστείρευτο χιούμορ και την ενθουσιώδη συμπεριφορά σου! Αν έχεις σχέση, έχεις ήδη καταστρώσει τα σχέδιά σου για να περάσεις τη βραδιά παρέα με τον ερωτικό σου σύντροφο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Η αλήθεια είναι ότι μια κόπωση σε είχε καταβάλει και προγραμμάτιζες σήμερα να μείνεις στο σπιτάκι σου και να ξεκουραστείς για να ηρεμήσει το κεφάλι σου. Όμως όσο περνάει η ώρα η διάθεσή σου μεταβάλλεται και θέλεις να βγεις, να δεις ανθρώπους, να γελάσεις και πάνω απ' όλα να ξεφύγεις από απαισιόδοξες σκέψεις. Κι αυτό δείχνει ότι σιγά-σιγά έχεις περάσει σε άλλη φάση και αντιμετωπίζεις πιο θετικά τα πράγματα γι' αυτό και οι πιθανότητες για να έρθει κάτι πολύ καλό στα ερωτικά σου αυξάνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Με διάθεση να ξανοιχτείς, να γνωριστείς αλλά και να ρισκάρεις στα ερωτικά σου αν είσαι ελεύθερος/η ίσως κανονίσεις μια βραδινή έξοδο με την παρέα σου για να δεις τι παίζει. Έτσι κι αλλιώς, με το Δία απέναντί σου, εύνοια έχεις, το θέμα είναι να ξέρεις τι θέλεις γιατί μόνο έτσι θα το αποκτήσεις. Πάντως αν ψάχνεις κάτι ανάλαφρο χωρίς περιττά δράματα και πάθη, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να το βρεις. Αν είσαι σε σχέση, πιθανόν να δεχτείς ή να κάνεις εσύ μια επίσκεψη με το ταίρι σου σε φιλικό σπίτι.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Αρκετά κέφια έχεις και συ σήμερα και δεν θέλεις να ασχοληθείς με οτιδήποτε είναι στενόχωρο ή αρνητικό. Θα φροντίσεις να περάσεις όμορφα με τον άνθρωπό σου ένα χαλαρό βράδυ στο σπίτι σου. Η καλή σου διάθεση και το γέλιο σου είναι υπέρ αρκετά για να γίνει η ατμόσφαιρα πιο ερωτική. Αν είσαι ελεύθερος/η θα είσαι λίγο «όσα πάνε κι όσα έρθουν» και στο μυαλό σου το μόνο που θα υπάρχει είναι να διασκεδάσει και να φλερτάρεις χωρίς να σε νοιάζει το αύριο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved