Ερωτικό ωροσκόπιο 1/8

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 1/8

Καλό μήνα!

ars

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά πολύ δυναμικά καθώς όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις όψεις γίνονται σήμερα, δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Κρόνο, σε τετράγωνο με τον Ουρανό και ο κυβερνήτης σου, Άρης σε τετράγωνο με το Δία. Πώς να μην αποτρελαθείς κι εσύ; Για υπομονή δε μιλάμε καν. Δεν την είχες ποτέ και σίγουρα δεν θα την αποκτήσεις σήμερα. Είναι πολύ πιθανό να αναζητήσεις την ανεξαρτησία σου από τη σχέση σου ή να χάσεις το μυαλό σου με ένα κεραυνοβόλο έρωτα! Σιγουράκι; Ο Αύγουστος θα είναι πολύ καυτός για σένα.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Το πιο πιθανό είναι να θέλεις να γυρίσεις το ρολόι πίσω ή να «μεταπηδήσεις» στο αύριο κατευθείαν. Η κυβερνήτης σου, Αφροδίτη, δε στα λέει καλά σήμερα αφού από τη μια σε φρενάρει με αναστολές και φοβίες κι από την άλλη σε ωθεί σε σπασμωδικές κινήσεις προκειμένου να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Και σαν μην έφταναν όλα αυτά, έχεις και τον Άρη απέναντί σου που δίνει γκάζια στη σχέση σου με απίστευτες εκρήξεις θυμού και ζήλειας και συ τρέχεις πάνω κάτω με πυροσβεστήρα για να σβήσεις τη φωτιά. Ένα κρύο ντους μήπως;

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Έντονη ημέρα είναι και για σένα σήμερα, καθώς οι εκπλήξεις που θα δεχτείς μάλλον δε δείχνουν ιδιαίτερα ευχάριστες, εκτός κι αν αποφασίσεις να δράσεις εσύ πρώτος/η και να τις σερβίρεις. Από το να πείσεις για την πιστότητά σου, μέχρι την απόπειρα ελέγχου σου "που πας", "με ποιον/α μιλάς" είναι μέσα στο μενού και τα νεύρα σου μάλλον δε θα είναι στην καλύτερη κατάσταση αφού αντιλαμβάνεσαι ότι η άλλη πλευρά δεν σε ακούει καν. Κι εκεί πάνω ίσως σκεφτείς ότι είναι ώρα να το διαλύσετε... όχι ησύχως!

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια παρτίδα πινγκ πονγκ είναι η σημερινή μέρα καθώς εσύ, ως μπαλάκι, πετιέσαι πότε από την πλευρά της ευθύνης και της συνέπειας και κάνεις ό, τι μπορείς να μην χαλάσεις τη σχέση σου και πότε από την πλευρά της επανάστασης και της ανεξαρτησίας από δεσμά που πλέον σε πνίγουν συναισθηματικά. Τίποτα δεν είναι εύκολο καθώς το καθαρό μυαλό απουσιάζει ή είναι θολωμένο από θυμό. Αν δεν έχεις σχέση, τότε σίγουρα θα είσαι πολύ καλύτερα, αν και τσιτωμένος/η, για να βρεις κάποιο άτομο να σβήσεις τη δίψα σου....

ΛΕΩΝ

leont

Ο Άρης στο Σκορπιό κάνει τετράγωνο με τον Δία στο ζώδιό σου και αν συνυπολογίσουμε και τις άλλες δύο όψεις ίσως όλα ξεκινήσουν στα καλά του καθουμένου από μια σύρραξη οικογενειακή με αμφότερες κατηγορίες ή επίρριψη ευθυνών. Δεν θέλεις και πολύ να εκραγείς αλλά και να αναστατωθείς ψυχολογικά και να μεταφέρεις την ένταση αυτή και στα ερωτικά σου που, αφού θα σου δοθεί η αφορμή, ίσως πεις και μια κουβέντα παραπάνω πάνω στα νεύρα σου. Ίσως είναι καλύτερο για σήμερα να κρατήσεις μια απόσταση από το ταίρι σου, για λόγους ασφαλείας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

«Τρικυμία στην καρδιά σου έχει φέρει φοβερή, σαν της θάλασσας το κύμα σε χτυπάνε οι καημοί» καθώς όντως το ταίρι σου μάλλον κάποια φάση περνάει και σήμερα είπε να δοκιμάσει τις αντοχές σου. Με αυτά που γίνονται στους ουρανούς, βέβαια, δεν είναι να απορείς για τα παράλογα και τα απίθανα που θα βιώσεις, αλλά να λειτουργήσεις όσο μπορείς με βάση τη λογική σου γιατί αν σε εγκαταλείψει κι αυτή τότε τα πράγματα μεταξύ σας δεν θα έχουν καλή εξέλιξη.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Αν ο έρωτας που ζεις δεν είναι «φωτιά» που καίει τα σωθικά σου αλλά ένας νορμάλ, ήρεμος και γλυκός, σήμερα είναι λες και μπαίνει στο στόχαστρο του Ουρανού, του Κρόνου και του Άρη. Πολλά είναι τα πιθανά σενάρια που θα παιχτούν σήμερα, από το να σου βγει το ταίρι ζηλιάρικο και να σου κάνει σκηνικά, ή να γίνει επικριτικό και να σε τρελάνει ξαφνικά στις παρατηρήσεις για την «ανάλαφρη» συμπεριφορά σου. Ενδέχεται επίσης να σε προσεγγίσει άτομο που θα πυροδοτήσει το μυαλό και το κορμί σου αλλά θα λειτουργήσει ως πυροτέχνημα. Τι να κάνεις εσύ; Αυτό που πραγματικά θέλεις και είναι για το καλό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Με τον Άρη σου σε τετράγωνο με το Δία και τον Κρόνο στο ζώδιό σου να τριγωνίζει την Αφροδίτη έχεις να τα βάλεις με τα αντίπαλα δέη. Το παν είναι να μπορέσεις να συνδυάσεις τις ενέργειές τους, όσο είναι φυσικά δυνατό, για να καρπωθείς τα οφέλη και των δυο. Κοινώς να λειτουργήσεις σαρωτικά με σχέδιο και στόχο στα ερωτικά σου και τη σχέση σου και να μην αφήσεις το ταίρι σου να πάρει ανάσα. Αν δεν τα καταφέρεις, θα ταλαιπωρηθείς από νεύρα και εντάσεις ενώ δε θα σου είναι εύκολο να ξεσπάσεις, ή μπορεί να σε πνίξει το άδικο και να θέλεις να τα βροντήξεις όλα και να φύγεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Μια ξαφνική κρίση στη σχέση σου, με κάποια στοιχεία που εμφανίζονται από το πουθενά και ανατρέπουν όλα τα δεδομένα θα σε ξεκουνήσει για τα καλά σήμερα και ίσως να πάρεις αποφάσεις εν θερμώ για την συνέχισή της όχι. Γεγονός είναι ότι η σημερινή μέρα επιφυλάσσει καταστάσεις αρκετά extreme με τον κυβερνήτη σου το Δία, να τις μεγεθύνει και να ωθεί σε υπερβολές στα ερωτικά σου - και επειδή με τον Κρόνο δεν τα πας και πολύ καλά, πρέπει να περιορίσεις τον παρορμητισμό και τον ενθουσιασμό σου για να μην «τιμωρηθείς»....

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Και οι τρεις σημερινές όψεις σε επηρεάζουν αρκετά και θα πρέπει να μην παρασυρθείς από μια φούντωση, μια φλόγα που θα νιώσεις στην καρδιά σου και αφήσεις να σε πάει σε μονοπάτια που δεν γνωρίζεις. Χρησιμοποίησε την πείρα αλλά και το ένστικτό σου και «νιώσε» το τι θα ακολουθήσει, είτε με ένα άτομο που ίσως γνωρίσεις σήμερα, είτε στη σχέση σου, για να το προλάβεις εν τη γενέσει. Εκτός αν αποφασίσεις ότι είσαι έτοιμος/η να ρισκάρεις και να ζήσεις έντονες καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Με τον Ουρανό πιθανόν να μην έχεις πρόβλημα και μπορείς να κουλαντρίσεις, με τον Κρόνο όμως δε συμβαίνει το ίδιο. Σήμερα, ο πρώτος θα σε κεντρίζει συνεχώς και ο δεύτερος θα σε περιορίζει και θα προσπαθεί να σε βάλει στη σειρά, ιδιαίτερα στη σχέση σου. Η ελεγχόμενη αντίδραση παίζει σαν σενάριο από την πλευρά σου, αλλά υπάρχει κάπου εκεί κι ένας Δίας που είναι πιθανό... να σκάσει στα γέλια και μόνο στο άκουσμα. Τι κάνεις; Το σταυρό σου να μην κάψεις τα χλωρά μαζί με τα ξερά! Αν είσαι ελεύθερος/η πάντως, σίγουρα σήμερα θα εκτιναχτείς με ένα άτομο που θα γνωρίσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ένα χάος θα αντιμετωπίσεις σήμερα στα ερωτικά σου, καθώς το σοκ αλλά και οι ενοχές ή οι ανασφάλειες θα παίξουν δυνατά, αλλά και ανεπιτυχείς απόπειρες να απεμπλακείς από μια κατάσταση που πλέον δε σε εκφράζει ή συναισθηματικά σε έχει παγώσει. Όπως και να έχει, επειδή βρίσκεσαι σε ψυχολογική σύγχυση και συναισθηματικό μπλέξιμο, καλό θα ήταν να κατεβάσεις τα ρολά σου σήμερα και να αποσυρθείς για να μπορέσεις να σκεφτείς με την ηρεμία σου τι θα πράξεις.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved