Ερωτικό ωροσκόπιο 30/7

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 30/7
ars

ΚΡΙΟΣ

Φτάνοντας ήδη προς το τέλος του δεύτερου μήνα του καλοκαιριού έχεις μια ανυπομονησία και ίσως σε πιάσει μια γκρίνια ή μια μιζέρια ανάλογα με το τι έχεις σχεδιάσει και τι θα μπορέσεις να κάνεις από δω και στο εξής. Πιθανόν να θελήσεις να διευθετήσεις κάποιες λεπτομέρειες με το ταίρι σου για ένα κοινό σας θέμα π.χ. τις διακοπές σας. Γεγονός είναι πάντως ότι από ψυχολογικής άποψης δεν είσαι στα καλύτερά σου γιατί προβληματίζεσαι και αγχώνεσαι.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Σήμερα, κάτι η ατμόσφαιρα της μέρας κάτι το τέλος του Ιουλίου που πλησιάζει ίσως βγάλεις μια ρομαντική, ερωτική διάθεση. Γενικά τα πράγματα δείχνουν να αποκτούν ξανά τις ισορροπίες τους στη σχέση σου και συ τα πατήματά σου, ιδίως μετά από κάποιες μέρες συνεχόμενων αντιπαραθέσεων ή προβλημάτων με το ταίρι σου κι έτσι θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις ένα όμορφο βράδυ μαζί του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Σήμερα, εξαιτίας της Σελήνης στην Παρθένο, δεν θα μπορέσεις να ξεκουραστείς όπως πίστευες καθώς πολλές είναι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και θα είσαι συνεχώς σε κίνηση και ένταση το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Αλλά από το βράδυ και μετά θα μπορέσεις να εξοικονομήσεις λίγο χρόνο για να διαθέσεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο που πιθανόν να βγείτε για να ξεσκάσεις και λίγο.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η γαλήνη και η ηρεμία κυριαρχεί στο μυαλό σου και δε θέλεις να σε ταράξει τίποτα γι’ αυτό κι εσύ θα χαλαρώσεις και θα απολαύσεις τη μέρα σου παρέα με γνωστούς, συγγενείς αλλά και το αγαπημένο σου πρόσωπο. Ίσως διευθετήσεις κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν στις διακοπές σου με το ταίρι σου ή συζητήσεις μαζί του για να καταλήξετε τι θα κάνετε και θα σου δώσει τροφή για να αρχίσεις να φαντάζεσαι διάφορες όμορφες στιγμές.

ΛΕΩΝ

leont

Κατά κάποιο τρόπο σήμερα θα βάλεις το φλογερό σου ταμπεραμέντο στην άκρη και θα αναλωθείς περισσότερο στη σκέψη γιατί πολλά από αυτά που συμβαίνουν στα ερωτικά σου, νιώθεις ότι δεν τα ελέγχεις ή ότι χρειάζεται το κάτι παραπάνω για να εκμεταλλευτείς καλύτερα τις ευκαιρίες που ενδεχομένως σου παρουσιάζονται. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα απουσιάζει ο ερωτισμός σου ή δε θα έχεις τα τυχερά σου, αλλά θα είσαι πολύ επιλεκτικός/η.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Η Σελήνη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο κι εσύ, παρότι φαίνεσαι να έχεις ηρεμία και συγκρότηση, εσωτερικά βράζουν οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου αλλά και πράγματα που θέλεις να πετύχεις τόσο για τον εαυτό σου όσο και στην ερωτική σου ζωή που σου δημιουργούν ένα άγχος ή ανυπομονησία. Πάντως ο χρόνος είναι υπέρ σου και έχεις όλα τα περιθώρια αλλά και την ικανότητα να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου, αρκεί να επιμείνεις σταθερά στις επιδιώξεις σου.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Δεν είσαι από τα άτομα που θα επεξεργαστείς λογικά τα ερωτικά σου αλλά σήμερα αισθάνεσαι ότι το μόνο που σου έχει απομείνει πια είναι να βάλεις κάτω τα δεδομένα της σχέσης σου, να τα καταγράψεις και να δεις μετά τι σου λείπει, τι είναι λάθος ή σωστό. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως υπάρχει ένα άτομο που σε φλερτάρει εδώ και μέρες αλλά κάτι σε εμποδίζει να ενδώσεις. Εμπιστεύσου την διαίσθησή του γιατί είναι ο καλύτερος οδηγός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Είναι εύκολο λόγω του χαρακτήρα σου να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του ατόμου που σε ενδιαφέρει ερωτικά, αλλά εσύ χρειάζεσαι πολλά παραπάνω για να μπορέσεις να αφεθείς, χωρίς να σκέφτεσαι τίποτα. Σήμερα ίσως αυτό προκαλέσει ένα θέμα μεταξύ σας καθώς φαίνεσαι αρκετά απαιτητικός/η και απόλυτος/η σε κάποια πράγματα αλλά από την άλλη πλευρά ζητάς να τα αποδεχτεί ασυζητητί. Δεν είναι ανάγκη να βγάλεις και τα εσώψυχά σου αλλά μπορείς να κάνεις ένα μικρό άνοιγμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Το μυαλό σου εργάζεται πυρετωδώς σήμερα, καταστρώνοντας διάφορα σχέδια, προκειμένου να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που θέλεις αλλά εξαιτίας της συναισθηματικής σου έξαρσης και της συνηθισμένης υπερβολής που σε πιάνει είτε είναι ανεφάρμοστα είτε στην πράξη γίνεται μια τρύπα στο νερό. Ίσως θα ήταν καλύτερα να παραμείνεις χαλαρός/η και άνετος/η γιατί έτσι κι αλλιώς η οργάνωση δεν σε πάει, άσε που χάνεις και τον αυθορμητισμό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Σε γενικές γραμμές η ημέρα σου μάλλον ουδέτερη μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς κάποια σχέδιά σου τελικά βλέπεις ότι έχουν πάρει το δρόμο τους ή κάποιες δουλειές που ήθελες να κάνεις, κατάφερες και τις ολοκλήρωσες. Κάπως έτσι είναι και η διάθεσή σου αφού τίποτα συναρπαστικό δεν συμβαίνει στα ερωτικά σου κι αν υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον προς το πρόσωπό σου μάλλον δεν σε ικανοποιεί ή είναι εκτός των δικών σου προτύπων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

Δέχεσαι αρκετές ερωτικές προτάσεις αλλά και προκλήσεις αυτόν τον καιρό είτε απροκάλυπτες είτε πιο μυστήριες που σου αφήνουν μια αμφιβολία για το κατά πόσο υπάρχει όντως κάτι στην ατμόσφαιρα που ευνοεί αυτήν την κατάσταση ή εσύ το φαντάζεσαι. Πάντως οι δεύτερες είναι αυτές που κεντρίζουν το ενδιαφέρον σου και σήμερα ίσως είναι η κατάλληλη μέρα να κάνεις μια απόπειρα να δεις τι παίζει για να ικανοποιήσεις και την περιέργειά σου.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Διαισθάνεσαι ότι διανύεις ένα διήμερο που πέραν των φώτων που συνεχίζουν να πέφτουν πάνω σου εξαιτίας της Σελήνης στον 7ο οίκο σου, θα πρέπει να δικαιώσεις τον ρόλο και την παρουσία σου μέσα στη σχέση σου με ανάλογες κινήσεις και πρωτοβουλίες. Όπως αντιλαμβάνεσαι κανείς δεν περιμένει από σένα θαύματα, αλλά σίγουρα μπορείς να κάνεις διάφορα μικρά που ομορφαίνουν την καθημερινότητά σου με το σύντροφό σου κι αυτό ίσως είναι πολύ πιο σημαντικό απ’ ό, τι φαντάζεσαι.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved