Ερωτικό ωροσκόπιο 28/7

Οι σημερινές προβλέψεις για τα ερωτικά όλων των ζωδίων από το astrology.gr

Ερωτικό ωροσκόπιο 28/7
ars

ΚΡΙΟΣ

Με την αντίθεση Αφροδίτης και Πλούτωνα σίγουρα σήμερα θα λειτουργήσεις απόλυτα κι αν δεν προσέξεις, αυτοκαταστροφικά στα ερωτικά σου γι' αυτό πρέπει να είσαι αυτοελεγχόμενος/η και συγκρατημένος/η γιατί δεν το χεις σε τίποτα να πεις «όλα ή τίποτα» σε ένα άτομο που σε ενδιαφέρει ή στο ταίρι σου και τελικά να πάρεις το 0, εκτός κι αν αυτό επιδιώκεις. Αν όχι, ψυχραιμία λοιπόν γιατί οι «μαγκιές» σήμερα μάλλον οδηγούν σε ολική καταστροφή.

ΤΑΥΡΟΣ

trs

Ξαφνικά μηνύματα και τηλέφωνα αναστατώνουν την μέρα σου και φυσικά αποχαιρετάς την ηρεμία και τη γαλήνη σου. Ενδεχομένως ο χαμός να οφείλεται στο ότι άνοιξες το στόμα σου σε κάποιο συγγενή και του εκμυστηρεύτηκες κάποια πράγματα που ίσως τώρα βγουν στην επιφάνεια και σε «κρεμάσουν». Το ίδιο μπορεί να ισχύσει και στα ερωτικά σου και εκεί τα πράγματα να ξεφύγουν, με απειλές για χωρισμό και αλληλοκατηγορίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gmn

Η ερωτική σου ζωή θα βγάλει φωτιές σήμερα, όχι μόνο εξαιτίας του πάθους που θα υπάρχει αλλά και κάποιων κρίσεων ζήλειας και κτητικότητας που ενδεχομένως δεν πολυκαταλαβαίνεις το γιατί αλλά κάπου θα έχεις βάλει το χεράκι σου κι εσύ. Μπορεί να «έπαιξες» λίγο παραπάνω από το κανονικό ή να ήσουν στο τσακ να αμαρτήσεις και ίσως το έτερο ήμισυ σε πήρε χαμπάρι. Πριν τιναχτούν όλα προσπάθησε να το πείσεις ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό κι ότι τα συναισθήματά σου παραμένουν τα ίδια.

cncr

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου αντιπαρατίθεται στον βαρύ και ασήκωτο Πλούτωνα και δεν χρειάζεται να σου πούμε ποιος χάνει κατά κράτος. Η αγκαλιά του αγαπημένου σου προσώπου ίσως γίνει μέγγενη και τα συναισθήματά σου θα τρυπήσουν σαν αγκάθια, καθώς η ένταση και οι διαμάχες που για ασήμαντη αφορμή μπορεί να ξεσπάσουν σήμερα, θα φέρουν αλήθειες στην επιφάνεια και λόγια που πονάνε. Γι' αυτό διατήρησε όσο μπορείς την ψυχραιμία σου και μην πέσεις στην παγίδα της αυτολύπησης.

ΛΕΩΝ

leont

Μαζί με τα ξερά ενδέχεται να καούν και τα χλωρά σήμερα και να σε πάρει η μπάλα κι εσένα που είτε είσαι μες στην τρελή χαρά με τη Σελήνη στο ζώδιό σου και δεν έχεις πάρει χαμπάρι τι γίνεται πίσω από την πλάτη σου, είτε την είδες ήρωας/ηρωίδα και πέφτεις μαχόμενος/η. Αν είχες κάποιο φλερτ πάντως από το χώρο της δουλειάς σου ή μυστικό με άτομο που δεν «έπρεπε» τότε κινδυνεύεις να αποκαλυφθούν όλα και να εκτεθείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

vrg

Το πώς μπλέχτηκαν έτσι τα πράγματα ούτε κι εσύ θα το καταλάβεις. Ενώ αναζητούσες τον έρωτα και μέσα στην προσπάθειά σου να τον βρεις, ίσως εμπιστεύτηκες κάποιο φίλο σου να σε βοηθήσει ή να σου δώσει κάποια συμβουλή. Πιθανόν λοιπόν να σε έκαψε και σήμερα αντιλαμβάνεσαι τη ζημιά που έχει γίνει. Επίσης πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η με ένα άτομο που θα σε προσεγγίσει σήμερα, εκτός αν θέλεις να ζήσεις κάτι μοιραίο και παθιασμένο.

ΖΥΓΟΣ

lbr

Κάθε τέλος είναι μια καινούργια αρχή λένε οι σοφοί κι ίσως ήρθε η δική σου ώρα να βάλεις το "the end" σε μια σχέση που σου έχει κάνει μαύρη τη ζωή ή σε έναν έρωτα που είτε είναι ανεκπλήρωτος είτε δεν οδηγεί πουθενά και το μόνο που σου προσφέρει είναι δάκρυα και απογοήτευση. Θέλει κότσια πράγματι να διαχειριστείς αυτή την έκβαση και να το πάρεις απόφαση αλλά μόνο έτσι θα πας για άλλα, καλύτερα. Γι' αυτό παίξε την τελευταία πράξη του δράματος και ρίξε τις κουρτίνες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scrp

Η μέρα σε ευνοεί καθώς με τον Άρη στο ζώδιό σου και τον κυβερνήτη σου, Πλούτωνα σε αντίθεση με την Αφροδίτη, τείνεις να γίνεις ο απόλυτος πρωταγωνιστής της ημέρας. Το σίγουρο είναι ότι διεκδικητές και λοιποί μνηστήρες/μνηστές της καρδιάς του αγαπημένου σου ατόμου θα «φάνε το χώμα σου» γιατί είσαι αποφασισμένος/η να κινηθείς με τέτοια τακτική και προσήλωση στο στόχο, που δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρεις να νικήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sgtt

Παιχνίδια, αστειάκια και χάχανα κομμένα σήμερα γιατί εσύ μπορεί να την είχες δει χαλαρά με ένα άτομο για να περάσεις την ώρα σου ευχάριστα αλλά θα διαπιστώσεις ότι δεν ισχύει το ίδιο και γι' αυτό. Για να μη βρεθείς λοιπόν μπλεγμένος/η σε μια σχέση χωρίς να το καταλάβεις καν, φρόντισε είτε να ξεκαθαρίσεις τις προθέσεις σου για να μην υπάρχουν παρανοήσεις, είτε να την κάνεις από την κατάσταση ήρεμα και πολιτισμένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

cprc

Σήμερα ίσως νιώσεις ότι σε καταπίνει μια μαύρη τρύπα που σου απορροφά όλη την ενέργεια καθώς από ένα γεγονός που ίσως προκύψει στα ερωτικά σου ή τη σχέση σου αφήνεσαι εξαντλημένος/η και χωρίς καμία δύναμη να αντιδράσεις. Η αντίθεση Αφροδίτης – Πλούτωνα στον άξονά σου απαιτεί όμως από σένα σκληρές και οριστικές αποφάσεις γι' αυτό πρέπει να συνέλθεις γρήγορα και να αναλάβεις καθήκοντα. Εμπιστεύσου το ένστικτο σου κι όχι τη λογική και βούτα, αν χρειαστεί, στα βαθιά για να βρεις λύση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aqurs

«Ο κόσμος το 'χει τούμπανο και 'γω κρυφό καμάρι». Αυτή η παροιμία ταιριάζει ταμάμ στην περίπτωσή σου, καθώς εσύ είχες ένα μυστικό στην καρδιά σου για ένα πρόσωπο που σου άρεσε που φρόντιζες να μην βγει παραέξω αλλά δεν θα αργήσουν να βγουν όλα στη φόρα, καταφέροντας να σε ταρακουνήσουν και να σε βγάλουν από τη φαινομενική αταραξία σου. Ουδέν καλό αμιγές κακού βέβαια αφού έτσι ίσως ανακουφιστείς κιόλας.

ΙΧΘΥΕΣ

pcs

Ανήκεις στην κατηγορία εκείνων των ανθρώπων που αν αποφασίσουν να κατεβάσουν ρολά και να εισέλθουν στο δικό τους ονειρικό κόσμο και χαλασμός να γίνεται γύρω τους δεν του αγγίζει. Αυτό ίσως σε σώσει σήμερα γιατί κάποιος θα προσπαθήσει να μπει βίαια και να σε αναστατώσει. Ίσως κάποιος φίλος σου, προσπαθώντας να σε πείσει ότι το άτομο που σου αρέσει δεν είναι κατάλληλο για σένα αλλά εσύ είσαι αποφασισμένος/η να μην τον ακούσεις και έτσι το μόνο που θα φτάνει στα αυτιά σου θα είναι ηχορύπανση.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved